تردید در راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد بالای اینترنتی و به طور کلی راه اندازی کسب و کار پولساز آرزوی هر کسی هست چون این کار علاوه بر آزادی پولی موجب ایجاد اعتماد به نفس در انسان می شود. با اینکه شروع کسب درآمد از اینترنت می تواند نویدبخش درآمد بالا باشد ولی هر کسب و کاری خطر و ریسک خاص خودش را دارد . بیشتر افراد از شروع یک کسب و کار واهمه دارد و این ترس موجب شده تا برای راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد از اینترنت مردد باشند و این تردید موجب تاخیر در کارشان باشد. قبل از پرداختن به چگونگی غلبه بر تردید در کسب و کار اینترنتی، این نکته را بگویم که راه اندازی کسب و کار فیزیکی و یا همون تجاری سنتی بسیار سخت تر و مشکلاتش بیشتر است در حالی که کسب و کار اینترنتی، کم هزینه تر، ساده و راحت تر و در عین حال با درآمد بیشتر و مطمئن تر همراه است. ضمن اینکه کسب درآمد از اینترنت اگر با سه فاکتور: برنامه ، ایده و هدف مشخص همراه باشد علاوه بر ایجاد یک کسب و کار موفق ، یک شغل پردرآمد و پایدار هم خواهد بود .
پس مشکل کجاست که افراد در راه اندازی کسب درآمد از اینترنت دچار تردید و ترس هستند؟ برای پاسخگویی به این جواب باید ابتدا مشکل و ترس از کسب درآمد اینترنتی را ریشه ای و قدم به قدم بررسی کرد:
متاسفانه اکثر فروم ها یا انجمن های گفتگو یا بسیاری از کسانی که مدتهاست در اینترنت مشغول به فعالیت و وب مستری هستند اکثرا به شما پیشنهادات یا نصایحی میکنند که عملا شما رو نا امید کرده و از شروع کسب و کار اینترنتی منصرف خواهید شد.
البته راه اندازی هر کسب و کاری با موانع و بالا و پایین هایی همراه بوده و هیچ کاری بدون مشکل و تلاش به موفقیت نمیرسه، اما مهمترین ویژگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی اینه که با ریسک و موانع و مشکلات بسیار کمتر و در عین حال سرمایه بسیار ناچیزی میتونید تجارت آنلاین خودتون رو آغاز کرده و به درآمد و آزادی مالی برسید.
ما در این مطلب قصد داریم تا موانع موجود بر سر راه شروع کسب و کار اینترنتی که باعث میشه بسیاری برای آغاز آن مردد باشند رو مطرح کرده و راه حل هایی رو برای هر کدوم در اختیارتان قرار دهیم.
پس اگر تا این لحظه برای شروع کسب و کار اینترنتی خود مردد بودید این مطالب میتونه برای تصمیم گیری بهتر به شما کمک کنه.
پول و سرمایه کافی برای شروع کسب و کار اینترنتی ندارم.
از مهمترین موانع بر سر راه آغاز یک کسب و کار نداشتن سرمایه و پول کافی هست. شما فکر میکنید یا شاید هم بهتون گفته شده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه دارید و باید هزینه کنید.
هزینه های چون طراحی و برنامه نویسی وب سایت، خرید هاست و دامنه، طراحی و کد نویسی قالب، هزینه طراحی لوگو، تهیه یا ساخت محصول، هزینه های نگهداری، تبلیغات و غیره.
شما برای شروع نیاز به هزینه بالایی ندارید. اول از همه فراموش نکنید که اگر میخواهید در هر کاری موفق باشید باید با همین اندک امکاناتی که دارید فقط شروع کنید، مهم نیست چقدر کاری رو کامل و فوق العاده انجام بدین، مهم اینه که فقط شروع کنید.
منتظر بودن برای به دست آوردن پول و سرمایه کافی و داشتن امکانات و ابزار مناسب برای شروع تنها شما رو روز به روز از کاری که میخواهید انجام دهید عقب خواهد انداخت.
برای شروع فقط باید انگیزه و پشتکار داشته باشین! از اون مهمتر اینکه راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه بالایی نداشته و میتونید حتی بدون یک ریال هم کار خودتون رو آغاز کنید، اما اگر فقط کمی هزینه های اولیه رو انجام بدین میتونید سریعتر استارت کار رو بزنید.
شما میتونید تنها با هزنه ماهی ۱۰۰۰۰ تومان یا سالی ۷۵۰۰۰ تومان یک هاست برای سایت خود خریداری کنید. در نظر داشته باشید درآمدی که در آینده از کسب و کارتون به دست میارید ۱۰۰ ها برابر بیشتر از این هزینه خواهد بود.
علاوه بر این حتی اگر نخواهید برای هاست هزینه کنید باز هم میتونید از وبلاگ ها یا سرویس های رایگانی که به شما فضا میده استفاده کرده و وبلاگ یا سایت خودتون رو راه اندازی کنید.
شاید بگید خب این به درد نمیخوره، اما چرا همین هم خیلی مهمه. فقط باید شروع کنید حتی اگر شده با یک هاست رایگان. میتونید در آینده که کارتون گسترش یافت یا هر وقت که اون هزینه لازم رو به دست آوردید هاست رایگان تان را تبدیل به یک هاست پولی و با امکانات بکنید.
علاوه بر هزینه هاست شما نیاز به یک دامنه اینترنتی هم دارید، که این رو هم میتونید با توجه به دامنه و پسوند مورد نظر خود، از سالی ۱۵۰۰۰ تومان تا ۴۵۰۰۰ تومان تهیه کنید.
میشه گفت دو مورد هاست و دامنه از جمله هسته های اصلی و مهم برای شروع کسب و کار اینترنتی هستند که اگر در آغاز برای آن هزینه کنید پشیمان نخواهید شد.
فکر میکنید خیلی سخته یا تجربه، اطلاعات و دانش کافی رو ندارید.
یکی از مشکلات دیگری که اکثر افراد برای شروع کسب و کار اینترنتی یا راه اندازی یک سایت با آن مواجهند اینه که فکر میکنن برای شروع نیاز به دانش خاصی هست یا باید اطلاعات بسیار فنی ای برای راه اندازی سایت داشته باشند.
قرار نیست شما از همون اول همه چی رو بدونید و کسب و کاری بدون عیب و نقص راه اندازی کنید، بلکه با شروع و راه اندازی کار هست که کم کم دانش و تجربه کافی رو به دست میارید.
درست مثل رانندگی کردن، برای شروع رانندگی باید یک سری اطلاعات پایه ای رو بلد باشید، اما از همون اول قرار نیست بشینید پشت فرمون و گاز بدین و در هر شرایطی جوی یا جاده ای بتونید بدون مشکل رانندگی کنید، بلکه به مرور و با تجربه شرایط مختلف، مهارت رانندگی و اطلاعات شما هم افزایش پیدا میکنه.
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی هم نیاز به یک سری اطلاعات اولیه دارید که میتونید با استفاده از منابع و مقالات سایت کارنوین یا دیگر منابع موجود در اینترنت اطلاعات اولیه و لازم برای شروع رو به دست آورده و سپس کار خود را شروع کرده و سایتی حرفه ای راه اندازی کنید و آن را به درآمد برسانید.
پس اگر در رابطه با شروع و مدیریت کسب و کار خود دغدغه یا ترسی دارید همین الان نگرانی رو کنار گذاشته و شروع کنید.
مطمئن باشید که در این راه تنها نبوده و به هر اطلاعات و دانشی که نیاز داشته باشید میتونید از سایت کارنوین کمک بگیرید.
نمیدونید از کجا و چطور شروع کنید؟
مورد بعدی اینه که نمیدونید از کجا شروع کنید یا بهتره بگیم هیچ ایده ای برای شروع کسب و کار خود ندارید.
سوالی که اکثرا پرسیده میشه اینه که در رابطه با چه موضوعی سایت راه اندازی کنم؟ یا بهترین ایده برای راه اندازی یک سایت چیه؟
بهترین پیشنهادی که میتونیم بهتون بدیم اینه که ببینید علایق تان چیست؟ در چه زمینه ای مهارت، تخصص یا تجربه دارید؟ سپس سعی کنید این مهارت یا تخصص خود را تبدیل به یک کسب و کار یا سایت پولساز کنید.
نکته مهم این هست که اول از هر چیز باید علاقه خودتون رو پیدا کرده و سپس ببینید چه تعداد افراد هستند که به موضوعی که شما انتخاب کرده اید علاقه مندند.
فرض کنیم شما به پرورش قورباغه علاقه دارید ولی آیا تعداد افراد مناسبی هستند که به این موضوع علاقه نشان دهند؟؟؟
داشتن یک علاقه مشخص و راه اندازی کسب و کار اینترنتی لازم هست اما کافی نیست، باید برای موضوع مورد علاقه تان بازار مناسبی هم وجود داشته باشد.
پس بهتره واقع بین باشیم و موضوع سایت خود را با توجه به علایق خود و همچنین تعداد افرادی که در جامعه به این موضوع علاقه دارند راه اندازی کنیم. به عبارت دیگر باید برای موضوع انتخاب شده بازار هدف با تعداد مناسبی مخاطب وجود داشته باشه.
به عنوان مثال ممکنه علایق شما در دیگر زمینه ها مثل نوشتن، ورزش، آشپزی، یک رشته ورزشی یا هنر خاصی باشه، خب همه اینها میتونه موضوع خوبی برای یک سایت باشه چون افراد زیادی وجود دارند که به اندازه شما به این موضوعات علاقه مند هستند.
بهترین و البته ابتدایی ترین راه برای بررسی وجود بازار هدف برای موضوع مورد نظرتان استفاده از گوگل است، تنها کافی است عبارت یا ایده مورد نظرتان را وارد کرده و با بررسی نتایج جستجو به بزرگی یا کوچکی بازار هدف خود پی ببرید.
وجود سایت های مرتبط با ایده انتخابی تان میتونه شاخص خوبی برای وجود بازار و مخاطب برای علاقه یا مهارت تان باشد.
ایده های بسیاری دارید ولی نمیدونید با کدام یک شروع کنید بهتر است.
برخلاف مورد قبلی شاید هم ایده های بسیاری داشته و به موضوعات مختلفی علاقه مندید ولی نمیدونید با کدام یک شروع کنید. بهترین راه اینه که ایده های مختلف خودتون رو مورد بررسی قرار داده و ببینید کدام یک از این ایده ها میتواند برای شما پولساز باشد.
اما پیشنهاد میکنیم یک سایت با چندین موضوع مختلف و بی ربط به هم نسازید، چون بعد از مدتی هم خودتون سر درگم خواهید شد و هم اینکه تمرکز تان را از دست خواهید داد، مهمتر آنکه بازدید کننده ای که وارد سایت شما میشه نمیدونه موضوع و تمرکز اصلی سایت شما در چه مورد هست.
بهتره تنها یک و نهایت دو موضوع تقریبا مشابه رو انتخاب کرده و کم کم آن را به موارد و زیر موضوعات مرتبط خود گسترش دهید.
به عنوان مثال سایت دیجی کالا ابتدا با فروش کالاهای دیجیتال آغاز کرد و بعد از رسیدن به میزان مناسبی از موفقیت فعالیت خودش رو به دیگر شاخه های فروش محصولات چون عطر و ادکلن یا لوازم ورزشی نیز گسترش داد.
پس فراموش نکنید اولا موضوع انتخابی تان باید پولساز و دارای بازار و مخاطب هدف مناسبی باشه
دوما در آغاز کار سایت شما نباید شامل بیش از دو یا سه موضوع مرتبط با هم باشه.
بهتر است سایت تان در ابتدا تنها یک موضوع را هدف قرار داده و به مرور آن را به موضوعات و زیر مجموعه های مشابه و مرتبط گسترش دهید.
به عنوان مثال یک سایت با موضوع یا ایده سفر راه اندازی کنید و در آن مطالب مرتبط با سفر به شهرهای مختلف ایران را قرار دهید، کم کم که بازدید مناسبی برای سایت خود به دست آوردید میتوانید در رابطه با لوازم سفر، سوغاتی شهرهای مختلف، سفر به کشورهای دیگر را نیز در سایت خود بگنجانید.
آیا هنوز برای شروع یک سایت مردد هستید؟
خب با تمام مباحثی که گفته شد شاید هنوز هم نمیدونید آیا بهتره یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید یا خیر؟ تنها کافی است برای شروع مطالب و مقالات موجود رو از ایده یابی تا راه اندازی سایت مطالعه کنید تا دانش و مهارت اولیه برای راه اندازی کسب و کار یا ایجاد سایت رو به دست بیارید.
همچنین فراموش نکنید، بهتره ترس رو کنار گذاشته و با هر امکاناتی که در اختیار دارید شروع کنید. راه اندازی کسب و کار اینترنتی یکی از بهترین و کم ریسک ترین راه ها برای کسب درآمد و رسیدن به آزادی مالی است.
اگر میخواهید به هدف آزادی مالی ای که همیشه آرزوش رو داشتید برسید بهتره همین امروز یک تصمیم قاطع و جدی گرفته و اقدام کنید . تا شروع نکنید و فقط فکر کرده و دو دو تا چهارتا کنید هرگز نمیتونید به اهداف مورد نظر خود برسید.
مطالب مشابه ایده کسب درآمد:
شیوه اجرای ایده کسب و کار اینترنتی
بررسی ایده مناسب کسب و کار و کسب درآمد
اگر ایده ای برای کسب درآمد از اینترنت و یا شروع کسب و کار یا مشاغل خانگی و تجاری دارید باید ابتدا بررسی کنید که ایده شما مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار هست یا نه؟ در واقع اولین مرحله برای شروع کسب و کار اینترنتی یا راه اندازی وبلاگ و سایت تجاری، انتخاب یک موضوع یا ایده کسب و کار مناسب برای آن است. پس از طی مرحله اول و بررسی ایده کسب و کار، تعیین بازار و مخاطبان هدف بسیار مهم است، در حقیقت شما در اینجا باید بررسی کنید کهآیا ایده ای که انتخاب کرده اید قابل اجرا هست یا خیر؟ لذا مهمترین ویژگی یک ایده اقتصادی برای کسب درآمد، باید جنبه کسب ثروت یا پولساز بودن آن باشد وگرنه ایده اقتصادی اگر پولساز و رونق دهنده کسب درآمد باشد ارزشی ندارد . فرض اصلی کسب و کار پول سازی و کسب ثروت است و اگر این مشخصه در ایده کسب درآمد باشد آن ایده مناسب و قابل توجه برای اجرا است.
از آنچه درباره کسب درآمد و نوع ایده مناسب راه اندازی کسب و کار گفتیم می خواهیم این نتبجه را بگیریم که؟ باید بررسی کنید ببینید آیا ایده تان میتواند برای شما و کسب و کارتان درآمد پایدار و بلند مدت ایجاد کند یا خیر؟
برای تحقق این هدف و رسیده به جواب این سوال، برای شما ۶ پرسش مطرح کردیم که تنها با پاسخ به این پرسشها میتونید ببینید آیا ایده کسب و کاری که انتخاب کردید مناسب هست یا خیر؟ آیا پتانسیلی برای پیشرفت داره؟ آیا میتونید به آن به عنوان یک ایده بلند مدت نگاه کنید؟ آیا میتونید از این ایده پولی به دست آورید یا خیر؟
۲٫ آیا ایده تان پتانسیل بلند مدت بودن دارد؟
۳٫ آیا برای ایده تان به اندازه کافی مشتری، بازدید کننده یا ترافیک وجود خواهد داشت؟
۴٫ آیا مردم در بازار هدف ایده تان پول پرداخت میکنند؟
۵٫ آیا رقیبی در بازار هدف خود دارید؟
۶٫ آیا ایده تان پتانسیلی برای فروش کالاهای فیزیکی دارد؟
چطور پاسخ این پرسشها را پیدا کنید؟
در ادامه به طور مفصل هر کدام از پرسش ها رو بررسی خواهیم کرد:
۱٫ آیا ایده کسب و کار تان قابل گسترش است؟
منظور این است که آیا سرویس ها و خدمات شما در آینده قابل گسترش به حوزه های دیگر هست یا خیر؟
به عنوان مثال اگر در ارتباط با تناسب اندام سرویس یا محصولی را ارائه میکنید میتوانید بعدا وارد حوزه های دیگری چون تغذیه شوید.
یا اینکه میتوانید با تغییر فصول، در مناسبت های خاص و مشابه، به مشتریان خود پشتیبانی یا محصولات جدیدتری رو ارائه کنید.
به عنوان مثال کسانی که قصد دارند تا رسیدن روز عروسی شان به وزن دلخواه برسند، یا کسانی که سعی میکنند برای یک مهمانی خاص خودشان را لاغر کنند، یا برای سال نو قصد دارند به اندام مناسب برسند.
مطمئنا کسی که دنبال رسیدن به تناسب اندام است میخواهد در انجام کارهای روزانه و تفریحاتش هم انرژی بیشتری داشته باشد، پس میتوانید با ارئه محصولاتی در رابطه با افزایش انرژی بیشتر و بهره وری بیشتر در طول روز هم فعالیت کنید.
میبینید که چطور میتوان از یک ایده اصلی و کلی به زیر مجموعه های مرتبط دیگری رسید؟
برای اینکه بتوانید دیگر حوزه های مربوط به ایده تان را پیدا کنید تنها کافی است از روش طوفان ذهنی استفاده کنید.
به این شکل که میاید بالای یک صفحه خالی ایده اصلی تان را مینویسید، به عنوان مثال ایده و علاقه شما در رابطه با سفر و گردشگری است.
باید ایده اصلی خود را به صورت دقیق تعریف کرده باشید. یعنی بدانید که ایده شما قرار است چه مشکلاتی را حل کند، یا چه راه حل ها و امکاناتی را در اختیار مشتریان بالقوه تان قرار دهد.
خب حالا از روش طوفان ذهنی استفاده کنید و خودتان را جای مشتری بالقوه تان گذاشته و شروع کنید به نوشتن هر آنچه در ارتباط با ایده تان است.
همه آنچه به ذهن تان میرسد را یادداشت کنید.
مثلا:
• بودجه بندی سفر
• بهترین وسایل برای سفر
• نقشه و آدرس مکان ها
• بهترین روش برای رفتن به مکان مورد نظر
• عکس هایی از مقصد سفر
• شهر ها و مکان های مشابه به مقصد سفر
• ایده هایی برای سفر های دوستانه
• ایده هایی برای سفر های دو نفره
• ایده هایی برای مقصد سفر در تعطیلات
• سوغات شهر مقصد
• بازارها و خریدهای خوب
• قیمت اجناس در مقصد
• شهر های مجاور
• شهر های بین راه
• نحوه تهیه بلیط
• وسایلی که باید در سفر با خود برد
• سفر با بچه ها
• وسایل حمل و نقل
• ساعات کاری مکان های مختلف در شهر مقصد
• فصل خوب برای سفر به آن شهر
• و غیره….
میبینید به چقدر ایده میتونید برسید؟ حتی اگر کمی دقت کنید هر کدام از این ها را میتونین به مباحث دیگری هم بسط دهید یا حتی بعضی از این ایده ها ممکنه در دسته بندی های مشابه به هم قرار گیرند.
به عنوان مثال هر آنچه مربوط به جابه جایی و حمل نقل است در یک دسته و هر آنچه مربوط به هزینه هست در دسته بودجه بندی سفر قرار گیرد.
حتی میتوانید هر کدام از موضوعات به دست آمده رو باز هم به زیر مجموعه های دیگر تقسیم بندی کرد.
با انجام روش فوق میتونید بفهمید ایده ای که انتخاب کرده اید تا چه اندازه قابل گسترش خواهد بود؟
به عنوان مثال میتونید کسب و کار تان را حول سوغات شهرهای مختلف راه اندازی کرده و در آینده، کم کم اون رو به دیگر حوزه ها گسترش دهید.
۲٫ آیا ایده تان پتانسیل بلند مدت بودن دارد؟
دومین سوالی که باید به آن پاسخ دهید اینه که آیا میتونید در دراز مدت این کسب و کار رو ادامه بدین؟ آیا میتونید در آینده دور یا نزدیک کسب و کارتان را به یک تجارت بزرگ تبدیل کنید؟
آیا میتونید به ۵ سال آینده کسب و کار خود نگاه کرده و ببینید اون موقع میخواهید با این ایده ای که راه انداخته اید به کجا برسید و کجا باشید؟
اگرهیچ محدودیتی نداشته باشید میخواهید در ۵ سال آینده چطور در این حوزه فعالیت کنید؟
آیا ایده تان این امکان رو داره که در ۵ سال آینده تبدیل به یک کسب و کار بزرگ بشه یا خیر؟
همین مثال مسافرت رو در نظر بگیرید و فرض کنید ۵ سال گذشته و شما به اندازه کافی در کسب و کار خود پیشرفت کرده اید. آیا میتونید تصور کنید که ۵ سال آینده کجا ایستادین؟ میتونین به این فکر کنید که این ایده رو تبدیل به یک شرکت مسافرتی یا آژانس مسافرتی بزرگ کنید؟
یا اگر در زمینه تناسب اندام فعالیت میکنید ممکنه بخواهید یک باشگاه ورزشی راه بی اندازید، شاید هم بخواهید یک فروشگاه اینترنتی یا فیزیکی در زمینه تناسب اندام داشته باشید.
۳٫ آیا در دنیای وب به اندازه کافی بازدید برای کسب و کارتان به دست خواهید آورد؟
برای پاسخ به این سوال روش های مختلفی وجود داره که به شما کمک میکنه تا بفهمید آیا اصلا برای ایده ای که انتخاب کرده اید به اندازه کافی بازدید کننده وجود داره یا خیر.
در اینجا چند روش رو به شما معرفی میکنیم تا بتونید توسط اونها پاسخ این سوال رو پیدا کنید:
استفاده از google keyword planner
با استفاده از این ابزار میتونید آمار جستجوی ماهانه برای یک عبارت یا کلمه کلیدی خاص رو در گوگل به دست آورید.
همانطور که در تصویر زیر میبینید میتونید عبارت مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد کرده و سپس از میانگین تعداد جستجوی ماهانه آن عبارت آگاه شوید.
به عنوان مثال عبارت “تناسب اندام” دارای جستجوی ماهانه ۵۴۰۰ در ماه است ( به تصویر اول دقت کنید. ) در حالیکه عبارت “راز های کوچک کردن شکم”دارای جستجوی ماهانه ۳۲۰ در ماه هست. ( به تصویر دوم دقت کنید. )
این اعداد میتونن به شما برای سنجش ایده ای که انتخاب کرده اید کمک کنند. دقت داشته باشید، هر چه آمار جستجوی ایده ای که انتخاب کرده اید بیشتر باشد، میتوانید تقریبا مطمئن باشید که بازدید کننده و تقاضا برای ایده تان نیز وجود دارد.
البته فراموش نکنید که هر چه ایده یا کلمه ای که وارد کرده اید کلی تر باشد مانند تناسب اندام در مثال فوق، تعداد جستجوی آن هم بالاتر است، اما به همین نسبت، برای افزایش آمار بازدید کنندگان سایت خود برای این کلمه نیز باید زحمت بیشتری بکشید، اما میتونید به جای استفاده از یک عبارت کلی از عبارات مرتبط و چند کلمه ای مثل: راز های کوچک کردن شکم که در مثال فوق دیدید استفاده کنید.
درست است که آمار جستجوی آن کمتر است ولی در عوض کار شما برای رنکینگ سایت تان در گوگل با این عبارت بسیار راحت تر خواهد بود. در رابطه با نحوه استفاده از این ابزار گوگل و پیدا کردن کلمات و عبارات کلیدی مناسب در سایت مطالب آموزشی موجود هست که میتونید استفاده کنید.
به صورت یک راهکار کلی بهتر است به سراغ کلمات و عباراتی که کمتر از ۱۴۰ آمار جستجو در ماه دارند نروید.
استفاده از انجمن های گفتگو یا فروم ها
از دیگر روش هایی که میتوانید بفهمید آیا برای موضوع سایت تان به اندازه کافی بازدید و مخاطب وجود خواهد داشت یا خیر، استفاده از انجمن های گفتگو یا فروم ها میباشد.
میتوانید عبارت مورد نظر خود را به روش زیر در کادر جستجوی گوگل وارد کنید:
در صورتی که در ارتباط با کلمه یا عبارتی که وارد کردید انجمن های تخصصی مرتبطی وجود داشته باشد میتواند نشان دهنده خوبی برای وجود بازدید و مخاطب برای سایت تان باشد.
همچنین در بسیاری از این انجمن ها قسمتی به صورت کامل به موضوعات مختلف اختصاص داده شده است. با گشت و گذاری در تالار های مختلف انجمن های گفتگو میتوانید از میزان فعالیت، پرسش و پاسخ های مطرح شده و تعداد کاربران فعال یا آنلاین حاضر در انجمن ها به پر طرفدار بودن موضوع انتخابی تان پی ببرید.
به عنوان مثال به تصویر زید دقت کنید.
استفاده از وبلاگ ها یا سایت های مشابه
میتوانید با وارد کردن کلمه یا عبارت کلیدی مورد نظرتان به تنهایی در گوگل به صدها سایت و وبلاگ مرتبط به آن دسترسی داشته باشید که خود نشان دهنده خوبی برای وجود کافی بازدید کننده برای ایده کسب و کار شما خواهد بود.
وجود سایت ها یا وبلاگ های مشابه در حوزه فعالیت مورد نظرتان نشان دهنده این است که شما در این بازار بی رقیب نخواهید بود، در واقع وجود رقابت خود نشان دهنده فعال بودن و وجود مشتری و مخاطب برای ایده کسب و کار مورد نظرتان است.
وجود مجلات و کتابهای مرتبط
از دیگر روش ها برای ارزیابی ایده تان و اینکه ببینید آیا بازار و بازدید کننده ای برای آن وجود خواهد داشت یا خیر این است که مجلات و کتاب های مرتبط را بررسی کنید.
تنها کافی است به روزنامه فروشی یا کتاب فروشی مراجعه کرده و ببینید آیا در ارتباط با موضوعی که برای سایت تان انتخاب کرده اید مجلات و کتاب هایی وجود دارند یا خیر.
وجود مجلات تخصصی و کتابها در مورد موضوع مورد نظرتان میتواند نشان دهنده این باشد که بازار خوب و همچنین بازدید کننده خوبی برای ایده تان خواهید داشت.
۴٫ آیا مردم برای ایده تان پولی پرداخت خواهند کرد یا خیر؟
سوال چهارم برای بررسی و ارزیابی ایده تان این است که بفهمید آیا مردم حاضرند برای خدمات و محصولات مرتبط با ایده کسب و کارتان پولی بپردازند یا خیر؟
برای این منظور باید به دنبال رقبا باشید، محصولات و خدمات آن ها را بررسی کنید و یا اینکه در اینترنت محصولات و خدمات مرتبط با کسب و کار خود را جستجو کنید، در صورتی که سایت های دیگری در حال فروش و ارائه محصولاتی باشند، میتوانید از وجود مشتری و تقاضا برای کسب و کار و خدمات خود نیز مطمئن شوید.
این محصولات میتواند فیزیکی و یا محصولات مجازی و قابل دانلود باشد، وجود نرم افزار ها، اپلیکیشن های موبایل، پکیج های آموزشی، کتاب و مجلات، خدمات و سرویس های مرتبطی که در این مورد ارائه میشود، همه میتواند نشان دهنده وجود مشتری برای ایده ای که انتخاب کرده اید باشد.
بهترین راه برای پاسخ به سوال مطرح شده در فوق بررسی رقباست به همین دلیل میرسیم به سوال بعدی:
۵٫ آیا غیر از شما رقبایی در بازار وجود دارد یا خیر؟
یکی از بهترین کارها برای اینکه بدانید ایده کسب و کار تان مناسب است یا خیر بررسی وجود رقبا در بازار هدف مورد نظرتان است.
اکثر افراد به دنبال ایده ای هستند که اولین و ناب باشد اما نکته مهم این است که همیشه اولین بودن نمیتونه عامل موفقیت و درآمد شما باشه، وجود رقبایی که در حال حاضر موفق بوده و ایده مورد نظر شما را از قبل انجام داده اند میتواند دلیل خوبی برای موفقیت موضوعی که انتخاب کرده اید باشد.
اما چطور رقبای خود را پیدا کنید؟
همانطور که گفته شد بهترین راه استفاده از گوگل و جستجوی عبارت یا کلمه کلیدی مرتبط با ایده تان است.
برای اینکه بتونید سایت های بیشتری را پیدا کنید بهتر است از عبارت مشابه و مرتبط دیگری نیز استفاده کنید. برای دسترسی به این عبارات بهتر است از ابزار keyword planner که به آن اشاره شد بهره برده و نتایج گوگل رو برای بیشتر عبارات مشابه بررسی کنید.
سایت های موجود در نتایج جستجو رو بررسی کرده و ببینید کدام از این سایت ها ایده یا موضوعی مشابه شما دارند و چه خدمات و محصولاتی در سایت خود ارائه میدهند؟
محتوای این سایت ها و قسمت نظرات رو بررسی کنید و از نحوه ارتباط با مشتریان آن ها نیز غافل نشوید. همچنین صفحات شبکه اجتماعی شان را دنبال کرده و از نحوه فعالیت، خدمات پس از فروش، مشتری مداری، کیفیت محصولات و سرویس هایشان نیز آگاه شوید.
۶٫ آیا محصولات فیزیکیِ مرتبط با ایده شما در بازار به فروش میرسد؟
سوال آخر هم مربوط میشود به بررسی وجود محصولات فیزیکی مرتبط با ایده ای که انتخاب کرده اید.
اگر محصولات فیزیکی ای در بازار به فروش میرسد که با موضوع سایت شما همخوانی دارد، میتواند نشان دهنده وجود بازار برای ایده کسب و کار تان باشد.
شما میتوانید در آینده دامنه فروش سرویس ها و خدمات خود را به محصولات فیزیکی نیز گسترش دهید و یا اینکه در صورت امکان این محصولات فیزیکی را در قالب پکیج های دیجیتالی قابل دانلود در اینترنت به فروش برسانید.
به عنوان یک مثال ساده میتوان به فروش کتاب های الکترونیکی قابل دانلود در اینترنت در کنار کتاب های سنتی و کاغذی و یا نسخه صوتی و قابل دانلودِ کتاب های موجود در بازار اشاره کرد.
به طور خلاصه
هر ایده ای که داشته باشید با پاسخ به ۶ سوال مطرح شده در فوق میتوانید آن را بررسی کنید و پی ببرید آیا ایده تان قابل اجرا و پولساز خواهد بود یا خیر؟
مهمترین ویژگی ای که ایده شما باید داشته باشد، وجود بازار و مخاطب برای آن و همچنین پولساز بودن آن است.
در صورتی که ایده تان دارای بازار مناسب و پرطرفداری باشد و رقبایی هم در حال فروش و ارائه محصولات و خدمات خود باشند میتوانید تا میزان زیادی به موفقیت ایده خود باور داشته باشید.
البته فراموش نکنید دو ویژگی گفته شده برای موفقیت ایده تان لازم است اما کافی نخواهد بود. برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی خود نیاز دارید تا مهارت ها و تکنیک هایی را یاد بگیرید تا بتوانید به یک درآمد پایدار و مطمئن از اینترنت تکیه کنید.
مطالب مشابه ایده کسب درآمد:
شیوه اجرای ایده کسب و کار اینترنتی
مراحل ساده راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد از اینترنت ساده و آسان است اگر شما با ایده مناسب اقدام به کار کنید نباید تصور پیچیده بودن کسب و کار در فضای مجازی را داشته باشید . کسب درآمد را با توکل به خدا و انتخاب برنامه شروع کنید و مطمئن باشید اگر در کارتان صبور باشید حتما کارتان به نتیجه خواهد رسید. شروع کسب درآمد از اینترنت مانند سایر مشاغل قدم به قدم بوده و شما باید مراحل مختلف پیشرفت و ترقی را پله پله طی کنید تا با درآمد مناسب همراه باشد. شاید بزرگترین مشکل همه ما در کسب و کار اینترنتی عدم آگاهی از مراحل کسب درآمد و یا چگونگی شروع کسب و کار باشد در اینجا قصد داریم تا مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنت منطقی و پرآمد را به صورت ساده و روان شرح دهیم .
مشکل از اونجایی شروع میشه که اطلاعات و مطالب بسیاری در ارتباط با راه اندازی کسب و کار اینترنتی در وب وجود داره و شما اطلاعات بسیار زیادی رو از این مطالب به دست میارید، اما وقتی نوبت به شروع میرسه، متاسفانه در یک تله یادگیری گیر میکنید، به این معنی که مدام مطالب بیشتری برای یادگیری به دست آورده و این روند ادامه پیدا میکنه تا جایی که نه تنها زمان زیادی رو برای شروع کار از دست خواهید بلکه با حجم وسیعی از اطلاعات و دانش روبرو هستید که تنها باعث سر در گم شدن شما شده و در نهایت نمیدونید از کجا و چطور باید شروع کنید؟!
قدم اول: آیا میدانید چرا میخواهید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید؟
مهمترین کاری که باید قبل از شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی انجام بدین اینه که بدونید اصلا برای چی میخواهید این کار رو شروع کنید؟ در واقع بهتره اول هدف خودتون رو مشخص کنید.
معمولا مهمترین هدف برای همه کسانی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو دارن کسب درآمد و رسیدن به آزادی مالی هست.
درسته که این مهمترین هدف هست، اما نباید تنها هدف باشه. شما زمانی به درآمد میرسید که بتونید خدمات یا محصولی رو در جهت رفع مشکلات موجود در بازار هدف یا مخاطبان مورد نظرتون عرضه کنید.
پس ابتدا باید یک یا چند راه حل مناسب برای مشکلات موجود پیدا کرده و به افرادی که نیاز به کمک در حوزه مورد نظر دارند، راه حل ها رو در قالب یک محصول یا سرویس به آن ها ارائه دهید.
برای این منظور اول باید ببینید در چه زمینه هایی دانش، اطلاعات و یا علاقه دارید. سپس مشکلات موجود در حوزه مورد نظر رو پیدا کرده و به دنبال راه حل هایی برای رفع آن باشید.
اگر در کاری مهارت یا تجربه کافی دارید، تخصص و یا دانش بالایی دارید و در نهایت اگر چیزی یا رشته ای هست که به اون علاقه زیادی دارید، میتونید به راحتی یک کسب و کار اینترنتی در مورد آن راه اندازی کرده و با توجه به نکته فوق به دنبال ارائه راه حل و کمک به افراد مخاطب آن حوزه باشید.
خیلی از دوستان هستند که میان و شروع به راه اندازی یک سایت تفریحی میکنند فقط به این دلیل که یک سایت تفریحی ممکنه برای آنها بازدید زیادی به ارمغان آورده و بعد بتونن با قرار دان محصولات همکاری در فروش و گرفن تبلیغات کسب درآمد کنند.
آیا این چیزی هست که شما میخواهید؟ اگر ۵ سال آینده از شما بپرسن چی کار میکنید میخواهید بگید من یک سایت تفریحی دارم؟ البته این اصلا بد نیست، اما به شرط اینکه درست حسابی و روی اصول پیش برید.
کسانی هستند که در حال حاضر سایتهای تفریحی بسیار موفقی رو اداره کرده و البته درآمد بسیار خوبی هم دارند. ولی با توجه به اشباع شدن وب ایران با چنین سایت هایی بهتره دوباره فکر کنید و به فکر راه اندازی یک سایت هدفمند تر و اختصاصی تر باشید.
آیا میخواهید تبدیل به یک مربی حرفه ای در زمینه مورد علاقه تان شوید؟ این خیلی مهمه که بدونید با توجه به کسب و کاری که راه اندازی میکنید در ۵ سال آینده میخواهید کجا قرار گرفته و چطور شناخته شوید.
قدم دوم: قبل از شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود، تحقیق کنید.
تحقیق کردن یکی از اون کارهای خسته کننده و کسل کننده ای است که همیشه از آن فراری هستیم.
اما نگران نباشید در ارتباط با راه اندازی کسب و کار اینترنتی، تحقیق قبل از شروع نه تنها خسته کننده نیست بلکه خیال تان برای همیشه از آینده کسب و کارتان راحت خواهد بود.
شما در قدم اول تصمیم گرفته و فهمیدید که چرا میخواهید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید و در چه زمینه ای مهارت دارید، پس باید از بین مهارت ها و تجربه هایی که دارید اونی که بیشتر از همه به آن علاقه دارید را انتخاب کرده و بسنجید بییند آیا این مهارت میتونه برای شما پولساز باشه یا خیر؟
چطور میتوان فهمید مهارت یا علاقه مورد نظر شما پولساز هست یا خیر؟
باید تحقیق کنید، اما چطور؟ باید ببینید در زمینه مهارت مورد نظر شما، چه مشکلاتی وجود داره، و شما با توجه به دانش، تجربه و یا علایقی که دارید چطور میتونید راه حلی برای اون مشکل ارائه بدین.
در صورتی که بتونید برای مشکلی راه حل خوبی ارائه کنید مطمئن باشید که مخاطب و مشتری نیز خواهید داشت.
فرض کنیم در زمینه آشپزی و تهیه انواع غذاها و یا دسر ها مهارت و تجربه خوبی دارید، خب این میتونه نقطه شروع برای تحقیق شما باشه.
ایده بسیار خوبی که مشکل بسیای از افرادی رو که نمیدونستن با مواد موجود در منزل یا یخچال خونشون چه غذایی درست کنن رو حل کرد، سایت چی بپزم بود.
این سایت به صورت تصادفی یک سری غذای پیشنهادی به شما ارائه میکنه، علاوه بر این میتونین مشخص کنید چه مواد اولیه ای در خونه دارین و با توجه به اون مواد، به شما لیست یک سری غذاها رو برای تهیه میده.
همانطور که دیدید پیدا کردن مشکلات موجود در هر حوزه ای و ارائه راه حل برای اون، کار آنقدر سختی هم نیست، کافی هست مسائل رو پیچیده نکرده و به دنبال ارائه راه حل های ساده برای مشکلات ساده و روزمره زندگی خود و اطرافیان تان باشید.
بهترین راه برای تحقیق و اینکه ببینید آیا ایده مورد نظر شما پولساز هست یا خیر استفاده از موتور جستجوی گوگل هست.
تنها کافیه در مورد مهارتی که دارید در گوگل یگ جستجوی ساده کرده و ببینید چه نتایجی به دست میاد.
با بررسی اکثر سایت ها، وبلاگ ها و انجمن های گفتگو، نه تنها میتونید به مشکلات موجود پی ببرید، بلکه وجود همین سایتها و وبلاگ ها و به خصوص وجود محصولات و سرویس های مختلف در زمینه موضوع سایت یا کسب و کاری که انتخاب کرده اید، خود نشان دهنده پولساز بودن ایده یا موضوع مورد نظرتان است.
به عبارت بهتر اگر رقیبی دارید مطمئن باشید ایده ای که انتخاب کرده اید پولساز خواهد بود.
قدم سوم: سایت خود را راه اندازی کنید.
تا اینجا شما دو مرحله رو پشت سر گذاشتید:
• پیدا کردن یک مهارت یا علاقه و بررسی در مورد پولساز بودن آن
حال که مهارت یا موضوعی که برای کسب و کارتان انتخاب کرده اید، قابل اجرا و پولساز بوده و میتونه راه حل مناسبی رو برای افراد و مشکلات آنها ارائه بده، لازم هست تا راه حل های مورد نظر خودتون رو در قالب یک سرویس یا محصول به مردم و مخاطبان خود عرضه کنید.
برای این منظور لازم هست تا مثل هر کسب و کار دیگری برای خود مکان مشخصی داشته و اقدام به ارائه خدمات و محصولات در آن مکان کنید.
این مکان برای کسب و کارهای اینترنتی همان وب سایت است، در نتیجه مهمترین قدم برای شما ایجاد یک وب سایت اینترنتی خواهد بود که در آن اقدام به ایجاد محتوا، ارائه راه حل و خدمات و محصولات به بازدید کنندگان سایت خود میکنید.
دقت داشته باشید که برای راه اندازی یک سایت اینترنتی نیاز به هیچ دانش و تخصص خاصی ندارید و میتونید به راحتی با استفاده از آموزش های موجود در همین سایت در عرض کمتر از چند ساعت یک سایت کاملا حرفه ای راه اندازی کنید.
پس سومین مرحله راه اندازی کسب و کار اینترنتی ساخت وب سایت خواهد بود.
خب حالا که سایت خود را ساختید، باید چه کار کنید؟ اینجاست که میرسیم به یکی از مهمترین اقدامات و هسته های اصلی هر کسب و کار اینترنتی:
قدم چهارم: برای سایت خود محتوا ایجاد کنید.
خب حال که سایت خود را ساخته و راه حلی هایی که میخواهید ارائه دهید مشخص است، نباید مستقیما اقدام به فروش محصولات و خدمات در سایت خود کنید. ابتدا لازم است تا به روشی اعتماد بازدید کنندگان سایت را جلب کنید، برای این منظور باید محتوا ایجاد کنید. آن هم محتوای با ارزش، اختصاصی و رایگان.
مهمترین کار اینه که سعی کنید مطالب و محتوای اختصاصی تولید کنید یعنی خودتون مطالب رو گرد آوری کرده، بنویسید و یا در صورتی که میتونید ترجمه کنید.
اگر کسب و کار خود را در زمینه مهارت یا چیزی که در اون تخصص و تجربه و علاقه دارید راه اندازی کرده باشید، به اندازه کافی موضوع و ایده و منبع برای نوشتن در اختیار دارید تا هیچ گاه مطلب کم نیاورید.
علاوه بر کپی نبودن مطالب لازم هست، تا آموزش ها و راه حل هایی رو به صورت رایگان در اختیار بازدید کنندگان خود قرار دهید.
مهمترین عامل موفقیت هر کسب و کار اینترنتی نیز در محتوای اختصاصی، با ارزش و رایگانی هست که در اختیار بازدید کنندگان سایت خود قرار میدهد.
نکته مهم: فراموش نکنید زمانی که سایت رو شروع میکنید حداقل به اندازه یک ماه مطلب داشته باشید. البته واجب نیست ولی حتما ۱۰ تا مطلب از قبل تهیه کنید تا بتونید برای ماه اول سایت رو با محتوای مناسب پر کرده و نگرانی بابت نداشتن محتوا نداشته باشید.
قدم پنجم: سایت خود را معرفی کنید.
اگر بهترین سایت با بهترین طراحی و بهترین مطالب و محصول رو هم داشته باشید اما هیچ کس از وجود سایت شما اطلاع و خبری نداشته باشد، مطمئنا نه تنها فروشی نخواهید داشت بلکه درآمدی هم نداشته و بعد از مدتی نا امید خواهید شد. علاوه بر این هیچ کسب و کاری بدون بازدید کننده و مشتری سر پا نخواهد ماند.
پس مهمترین کار بعد از ایجاد سایت و تولید محتوا برای آن، معرفی و ترویج آن است.
در اینترنت روش های بسیار زیادی برای معرفی وب سایت و جذب بازدید کننده به آن وجود دارد.
برخی از این روش ها نیاز به سرمایه دارند و برخی رایگان انجام میشوند و نیاز به صرف زمان دارند.
اگر بخواهید از روش های رایگان استفاده کنید لازم هست تا با یک سری از اصول و تکنیک ها آشنا شوید. دقت داشته باشید بسیاری از روش های رایگان گرچه زمانبر هستند اما نتیجه بهتری داشته و بازدهی بلند مدتی برای کسب و کارتان به ارمغان می آورند.
از مهمترین این روش ها بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو یا سئو ( SEO ) میباشد. مهمترین دلیل استفاده از این روش هدایت بازدید کننده هدفمند به سایت شما خواهد بود.
از دیگر روشهای جذب بازدید کننده یا ترافیک به سایت تبلیغات هست. به این صورت که بنر تبلیغاتی سایت خود را در سایت های مرتبط با فعالیت کسب و کارتان برای مدت و هزینه مشخصی قرار دهید. هر چه سایت مورد نظر شما بازدید کننده بیشتری داشته باشد، مسلما بازدید شما نیز افزایش خواهد یافت.
قدم ششم: کسب درآمد کنید.
اگر سایت شما دارای محتوای با ارزش و اختصاصی باشه که بتونه راه حل های مفیدی رو به صورت رایگان در اختیار افراد قرار بده، سایت کاربر پسند و از نظر ظاهری جذاب باشه، و در نهایت با استفاده از روش های مختلف چه رایگان و چه پولی بازدید کننده مناسبی رو به سایت جذب کرده باشید، میتونید شروع به ایجاد درآمد برای خود و کسب و کارتان کنید.
بعد از مدتی که سایت شما به میزان بازدید کننده مناسبی رسید میتونید با تبدیل بازدید کنندگان خود به مشتری، شروع به کسب درآمد از سایت تان کنید.
یکی از بهترین روش ها برای کسب درآمد از سایت، فروش محصولات یا ارائه سرویس های اختصاصی و مرتبط با موضوع سایت هست.
پس ششمین و مهمترین مرحله در کسب و کار شما اینه که بهترین روش برای کسب درآمد از سایت خود را شناسایی کرده و در صورت نیاز اقدام به ایجاد محصولات یا خدماتی کنید که راه حل های مناسبی رو برای مشکلات موجود در حوزه فعالیت سایت تان به بازدید کننده ارائه دهد.
اگر سایت شما دارای محتوا و مطالب ارزنده و اختصاصی باشه میتونید از فروش محصولات و خدمات خود مطمئن باشید. چرا که با محتوای جذاب و اختصاصی میتونید اعتماد بازدید کنندگان خود را جلب کرده و به این ترتیب وقتی محصول یا سرویسی رو به آنها ارائه میکنید احتمال خرید بازدید کنندگان افزایش خواهد یافت.
قدم هفتم: صبور باشید و ادامه دهید.
مهمترین نکته ای که در امر راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید همیشه آویزه گوش خود کنید این است که هرگز نا امید نشوید، و فراموش نکنید که برای موفقیت در هر کاری تمرکز لازم است، پس به هیچ عنوان اگر بعد از مدتی که از شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان گذشت، اون نتایجی رو که خواستار آن بودید مشاهده نکردید، نه تنها نا امید نشوید، بلکه هرگز به سراغ کار دیگری نرفته و از این شاخه به آن شاخه نپرید، فقط کافی است نقاط ضعف خود یا کسب و کارتان را شناسایی کرده و در صدد رفع آنها برآیید.
مطمئن باشید اگر ادامه داده و برای خود یک هدف مشخص با دید بلند مدت داشته باشید، میتونید بعد از گذشت یک سال از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود نتایج فوق العاده ای کسب کنید.
تنها کافیه صبر داشته و از مطالب و راهنمایی های سایت کارنوین استفاده کنید و قدم به قدم جلو بروید.
مهمترین چیز در رسیدن به آزادی مالی مخصوصا در کسب و کار اینترنتی، داشتن صبر و پشتکار هست. به هیچ عنوان نا امید نشوید، اگر با دید یک شبه پولدار شدن میخواهید اقدام به راه اندازی کسب و کار اینترنتی کنید بهتره همین الان بی خیال این کار شوید.
با پیروی از دستورالعمل های فوق، مهمترین و ابتدایی ترین کارها رو انجام دادید. اما فراموش نکنید هر کدام از این قدمها خود به چندین مرحله دیگر تقسیم بندی میشه که میتونه به صورت خیلی دقیق تری به شما برای رسیدن به هدفتون که همون کسب درآمد پایدار از کسب و کار اینترنتی است، کمک کند.
مطالب مشابه کسب درآمد:
شیوه اجرای ایده کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد بالا و ساده و ثروتمند شدن از طرق مختلف آرزوی هر کسی به قول معروف کسی از پول زیاد و کسب درآمد بالا بدش نمی آید . سوال این است که شیوه کسب درآمد و افزایش پول چیست؟ راههای مختلفی برای کسب و کار و پول به جیب زدن وجود دارد ولی ما در اینجا قصد داریم که اگر شما ایده و فکری برای کسب درآمد و افزایش مال خود دارید باید چه کارهایی انجام دهید . داشتن ایده مهم است ولی شیوه اجرای ایده در کسب و کار اینترنتی نیاز به مطالعه و مشورت دارد بدون مطالعه و اتخاذ برنامه درست ، حتی بهترین ایده ها هم در زمان اجرا با شکست مواحه می شود. در اینجا قصدمان ارائه راهکارهای عملی و ساده اجرای کسب درآمد و رونق کسب و کار اینترنتی هست .داشتن ایده کسب و کار اینترنتی قبل از شروع و راه اندازی سایت بسیار مهم است، به همین منظور در این مطلب قصد داریم تا با استفاده از روش های بسیار خوبی به شما برای یافتن یک ایده مناسب کسب و کار اینترنتی کمک کنیم.
یکی از چیزهایی که شاید خیلی شنیده باشید این هست که برای شروع کسب و کار یا راه اندازی سایت باید حتما یک ایده درست و حسابی داشته باشید. باید یک ایده ناب باشه، باید اولین باشه تا بتونی موفق بشی.
داشتن ایده مهم است ولی داشتن یک ایده ناب و تک اصلا الزامی نیست. بسیاری از کسب و کار های موفق رو اگر نگاه کنید می بینید که کپی برداری از ایده های دیگر بودن، ولی با اضافه کردن یک سری امکانات و سرویس های بهتر، تونستن موفق تر عمل کنند.
گوگل، فیس بوک، سایت های تخفیف گروهی ایرانی و بسیاری از دیگر کسب و کار های اینترنتی موفق نه تنها اولین نبودند بلکه آمدند و یه چیزی رو که قبلا در بازار موجود بوده و تقاضا هم داشته به نحو بهتر و موثر تری پیاده سازی کرده و به این ترتیب به موفقیت رسیده اند.
برای شروع کسب و کارتون باید بدونید اصلا برای چی میخواهید یک کسب و کار راه اندازی کنید؟ هدفتون چیه؟ چه چیزی رو میخواهید به بازار و به مردم عرضه کنید.
اگر هیچ ایده ای ندارید، نگران نباشید، در این قسمت به شما کمک میکنیم تا بتونید از طریق روش هایی که به شما گفته میشه یک ایده مناسب رو برای کسب و کار خود پیدا کرده و انتخاب کنید.
همچنین میتونید فایل راهنمای ۸ ایده عالی برای شروع و راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو دانلود کنید. در این فایل راهنما، علاوه بر آشنایی با ایده های کسب و کار اینترنتی با روش های مختلف کسب درآمد از هر کدام نیز آشنا خواهید شد.
چطور یک ایده کسب و کار اینترنتی مناسب پیدا کنیم؟
پیدا کردن یک ایده مناسب برای اغلب مردم کاری بسیار سخت و غیر ممکن هست. اما نگران نباشید قرار نیست نابغه باشید تا یک ایده فوق العاده پولساز پیدا کنید. کلا بهتره این پروسه رو زیاد سختش نکنید.
با استفاده از یک روش بسیار ساده و راحت میتونید به ایده های بسیار خوبی برسید.
استفاده از روش طوفان ذهنی به شما کمک میکنه تا از دل یک موضوع چندین و چند ایده عالی بیرون بکشید. تنها کافیه یک موضوع اصلی رو انتخاب کنید، به عنوان مثال میتونه موضوع اصلی شما سفر باشه.
بعد از انتخاب موضوع اصلی، زمان مشخصی رو در نظر گرفته و شروع به نوشتن هر چیزی که مربوط به موضوع اصلی یا همان سفر میشه، کنید.
مهمترین نکته اینه که باید هر چیزی که به ذهنتون میرسه رو یادداشت کنید، حتی اگر بسیار ساده یا احمقانه به نظر بیاد.
بعد از پایان مدت زمان تعیین شده، شما تعداد زیادی ایده خواهید داشت که هر کدوم از اینها میتونه خودش به تنهایی باز هم یک موضوع اصلی بوده و با استفاده از روش گفته شده در فوق، به زیر موضوعات و ایده های دیگری دسترسی پیدا کنید.
با در نظر گرفتن تکنیک طوفان ذهنی و روش های معرفی شده در زیر میتونید ایده های بسیار خوبی رو برای کسب و کار اینترنتی و یا محصولاتی که میخواهید تولید کنید، بیابید.
مشکلی را حل کنید.
یکی از ساده ترین و راحت ترین کارها برای پیدا کردن یک ایده کسب و کار اینترنتی مناسب این هست:
• مهمترین مشکلات خودتون رو پیدا کنید و برای آن راه حل هایی رو پیدا کنید.
• مشکلات دیگران را پیدا کرده و برای آن راه حل بیابید.
بله به همین سادگی، اگر دقت کنید خواهید دید که بیشتر محصولات و خدماتی که تا کنون از آن استفاده کرده اید برای رفع مشکلی درست شدند.
عینک میزنید برای اینکه چشم رو از اشعه های ماورا بنفش خورشید در امان نگه دارید.
دزدگیر ها ساخته شدند تا افراد رو از وجود دزد مطلع کنند.
شیشه های دو جداره، جای شیشه های معمولی رو گرفتن تا هم از هدر رفتن انرژی جلوگیری کرده و هم عایق خوبی برای صدا باشند و بسیاری خدمات و محصولات دیگر که همه برای رفع مشکلی ساخته و ارائه شدند.
در همین اینترنت، سایتی چون “چی بپزم” به شما کمک میکنه تا دیگه مشکل سردرگمی برای تهیه غذای ناهار و شام نداشته باشید.
سایت دیجی کالا به خرید بهتر و سریعتر افراد کمک میکنه.
سایت های شبکه اجتماعی مثل فیس بوک یا کلوب یا اپلیکیشن هایی چون تلگرام و واتس اپ، به ارتباطات بیشتر افراد کمک کردند.
سایت های پرسش و پاسخی به وجود اومدن که شما میتونید در اونجا هر سوالی دارید بپرسید و افراد متخصص به شما برای یافتن پاسخ کمک کنند.
سرویس های ذخیره سازی ابری یا cloud storage ها به شما این امکان رو میدن تا به اطلاعات و عکس های خود از هر جای دنیا و با هر وسیله ای دسترسی داشته باشید.
میتونید این کار رو با استفاده از روش طوفان ذهنی که در ابتدای مطلب به آن اشاره شد نیز انجام دهید.
ساده ترین راه اینه که اول از مشکلات خودتون شروع کنید. به عنوان مثال شاید مشکل شما اینه که پوست تان جوش میزند، میتونید روش ها و راه هایی رو برای رهایی از اون پیدا کرده و با تجربیاتی که به دست میارید یک راه حل مناسب رو در قالب آموزش ها و به صورت یک کسب و کار اینترنتی به دیگر افرادی که مشکل مشابه شما رو دارند ارائه بدین.
همینطور میتونید با بررسی مشکلات دوستان، آشنایان و یا مشاهده افراد مختلف در محل زندگیتون به مشکلات آنها پی برده و برای آن راه حلی پیدا کرده و به رفع اون مشکلات بپردازید.
فراموش نکنید هر مشکلی و راه حل موجود برای اون میتونه یک ایده فوق العاده پولساز باشه.
شاید بگویید برای اکثر مشکلات موجود در دنیای امروز راه حل و محصولی ارائه شده، اما شما میتونید باز هم این راه حل های موجود رو بررسی کرده و با اضافه کردن امکانات بیشتر به آن، کسب و کار بهتری رو راه اندازی کرده و محصولات و سرویس های موثر تری ارائه دهید.
از تجربیات خود برای یک ایده پولساز بهره ببرید.
تجربیات شما میتونه یک ایده پولساز باشه. ممکنه شما در مورد چیز های بسیاری تجربه داشته باشید. به عنوان مثال در خرید کالای خاصی، یا اینکه اطلاعات کامپیوتری یا تجربه برنامه نویسی داشته باشید، یا شاید هم در تعمیرات برخی وسایل و لوازم زندگی روزمره با تجربه باشید، اصلا شاید هم شما رستوران های بسیاری رفته و تجربه بسیار خوبی در امر رستوران گردی دارید.
افراد بسیاری هستند که به این تجربیات نیاز دارند. شما میتونید از تجربیات خود برای پیدا کردن یک ایده پولساز بهره ببرید.
مثلا تا حالا شده کسی ازتون بپرسه، به نظرت آخر هفته که تولد دوستمه، کدوم رستوران ببرمش؟ کجا رو پیشنهاد میکنی؟ شاید سایت های بسیاری باشند که بتونید از آنها کمک بگیرید یا مثلا نظرات افراد مختلف رو در مورد رستوران ها و غذای اون، در سایت ها، وبلاگ ها یا فروم ها خونده باشید، ولی جایی نیست که به صورت دسته بندی شده به شما بگه چه رستوران ها یا مکان هایی برای چه مراسم و یا دور همی های مناسب هستند. آیا این نمیتونه یک ایده عالی باشه؟
همانطور که در قسمت قبل هم گفته شد، کافیه از تجربه خود برای یافتن راه حلِ مشکلات استفاده کنید. قرار نیست این مشکلات خیلی پیچیده باشند. گاهی بهترین ایده ها از دل ساده ترین مشکلات و راه حل ها به وجود میاد.
به مثال دیگری دقت کنید:
شاید شما در سفر به کیش یا هر شهر خاص دیگری، تجربیات و اطلاعات خوبی داشته باشید. همین میتونه به ایجاد ایده برای یک کسب و کار پولساز کمک کنه. چطور؟
افراد بسیاری هستند که علاقه دارند به کیش سفر کنند و همیشه دنبال اطلاعات جامعی در این مورد هستند که مثلا کجا برن چطور سفر کنند که هزینه هاشون کمتر باشه، کجاها غذا بخورن و یا چه مکانی رو برای اقامت انتخاب کنند.
شاید بگید خب سایت های زیادی هستند که در این مورد به افراد کمک میکنند. درسته اما شما میتونید امکانات یا اطلاعات بهتر و بیشتری رو در سایت خود در اختیار افراد قرار بدین. هدف اینه که خلاء های اطلاعاتی رو پر کرده و بهتر باشید. در ادامه بهتون میگیم چطور.
درست حسابی کپی برداری کنید!
میشه گفت یکی از ساده ترین راه کارها و رایج ترین روش ها برای پیدا کردن ایده کسب و کار اینترنتی، کپی برداری هست.
بارها شده سایتی رو دیدید و با خود فکر کردید خوبه منم یه سایت اینجوری بزنم. حقیقت اینه که کپی برداری به خودی خود کار بدی نیست اما در صورتی که درست و حسابی انجام بشه. یعنی چه؟
اگر بیاید و یک سایت بسازید درست عین همون سایتی که توجه شما رو جلب کرده، بدون هیچگونه تغییری، در واقع یک کپی برداری بد انجام دادید. شما هیچ ایده نابی نداشتید و هیچ کار خاصی هم انجام ندادید. مطمئن باشید اگر این کار رو بکنید کسب و کارتون فقط یک کپی برداری محض بوده، بدون هیچ خلاقیتی و محکوم به شکست خواهد بود.
اما درست حسابی کپی کردن یعنی چه؟
به عبارت بهتر ببینید نقاط ضعف کسب و کار فعلی چیه؟ اون ها رو پیدا کرده و بهترش کنید. اینطوری میشه گفت درست حسابی کپی کردید.
اگر دقت کنید خواهید دید که بیشتر سایتهای اینترنتی از جمله معروف ترین آن ها همه کپی بودن و به هیچ عنوان از اول یک ایده ناب نبودن.
قبل از فیس بوک سایتهای شبکه اجتماعی بسیاری چون اورکات و ۳۶۰ بودن. اما ببینید که فیس بوک چطور اومد امکانات بسیار بیشتری رو در اختیار کاربران قرار داد و تبدیل به یکی از غول های شبکه اجتماعی شد. طوری که حتی سایت های ۳۶۰ و اورکات هم از عرصه وب کنار رفتند.
بسیاری از سایت های موجود در وب ایران هم به نوعی کپی از سایت های خارجی هستند اما با اندکی تغییر.
اگر میخواهید یک سایت دیجی کالای دیگر راه بی اندازید به فکر کپی کردن محض نباشید. نقاط ضعف رو پیدا کرده و اون رو بهترش کنید.
مدتی در ایران باب بود همه به دنبال راه اندازی یک سایت تبلیغاتی چون ایستگاه بودند. الان شاید بیش از ۱۰۰ ها یا حتی هزاران سایت مشابه ایستگاه راه اندازی شده اما چند تا از این سایت ها تونستن به موفقیت ایستگاه برسند؟
اکثرا بعد از مدتی کار رو رها کردند چون تنها کپی محض، بدون هیچ گونه نوآوری خاصی بودند. در حالیکه سایتی مثل ایستگاه میتونست خیلی بهتر و با امکانات بسیار بیشتری راه اندازی شده و به درآمد برسه.
بهتره کپی کردن محض رو کنار بگذارید. قرار نیست دوباره چرخ رو اختراع کنید اما میتونید با افزودن امکانات و ویژگی های بسیار بیشتری به سایت ها و ایده های موجود، کسب و کار موفقی رو راه اندازی کنید.
همانطور که در قسمت اول نیز گفته شد، اگر به دنبال یافتن نقاط ضعف و مشکلات در هر ایده و محصول جدیدی باشید مطمئنا میتونید کسب و کار بسیار ارزشمند و سود آور تری ایجاد کنید.
بومی سازی کنید.
بومی سازی هم نوعی کپی برداری هست اما کپی برداری از ایده ها و سایت های خارجی و تبدیل اونها به یک ایده قابل انجام در وب ایران. به این کار میگن بومی سازی.
به عنوان مثال سایتهای تخفیف گروهی چون تخفیفان و نت برگ بومی سازی شده سایت گروپن groupon هستند.
در حال حاضر بسیاری از افراد در ایران با داشتن تخصص و دانش در کد نویسی اقدام به بومی سازی و فارسی کردن قالب ها و افزونه های معروف وردپرس کرده و با فروش آن درآمد خوبی دارند.
میتوان با ترکیب کپی برداری و بومی سازی به ایده های بسیاری دست یافت.
از علایق و مهارتهای خود استفاده کنید.
به چه چیز هایی علاقه دارید یا در چه مهارتهایی تسلط و تخصص کافی دارید؟ میشه گفت این روش هم به نوعی مانند استفاده از تجربه هست.
شما میتونید از علایق و مهارتهای خود به نحوی بسیار عالی برای پیدا کردن یک ایده کسب و کار اینترنتی استفاده کنید. فرض کنیم شما در آشپزی یا حتی پخت یک غذای خاص مهارت بسیار خوبی دارید. میتونید کسب و کار اینترنتی خودتون رو در ارتباط با این مهارت راه اندازی کنید.
تنها کافیه لیستی از مهارت ها و یا تخصص ها و علایق خود تهیه کرده و با استفاده از تکنیک طوفان ذهنی، به موضوعات و ایده های خوبی برای راه اندازی سایت یا کسب و کار خود برسید.
صرفه جویی کنید.
از دیگر روش هایی که به یافتن یک ایده مناسب برای سایت یا کسب و کار آنلاین کمک خواهد کرد، پیدا کردن یا ارائه روش هایی برای صرفه جویی در زمان و پول است.
اگر شما بتونید راه یا روشی رو پیدا کنید تا به وسیله اون افراد بتونن در زمان و پول خود صرفه جویی کنند مطمئن باشید که ایده بسیار خوبی پیدا کرده اید.
به عنوان مثال لامپ های کم مصرف یک ایده برای صرفه جویی در پول و مصرف انرژی هستند.
یا مثلا نرم افزار هایی که صدا رو تبدیل به متن یا نوشته میکنند در زمان صرفه جویی بسیاری میکنند. یعنی شما به جای آنکه ساعتها تایپ کرده و نگران غلط های املایی باشید، میتونید تنها با خوندن متن و بدون نیاز به تایپ، متن خوانده شده را به صورت نوشته و تایپ شده تحویل بگیرید.
از دیگر مثال ها میتوان به سایتهای خرید گروهی مانند تخفیفان و نت برگ اشاره کرد. همه ما به دنبال استفاده از خدمات، امکانات و کالاهایی با تخفیف مناسب هستیم تا اندکی در هزینه ها و مخارج خود صرفه جویی کنیم. این سایتها هم دقیقا به ما خدمات، کالاها و مکان هایی رو معرفی میکنند که میتونیم از تخفیف های خوبی برای استفاده از اون ها بهره مند بشیم.
در پایان…
اگر تا اینجا مطالب رو خونده باشید ممکنه ایده های بسیاری به ذهن شما رسیده باشد. اما چطور میتونید یک ایده کسب و کار اینترنتی مناسب رو از بین چندین ایده انتخاب کنید؟ از کجا بدونید ایده انتخاب شده مناسب هست و تقاضا خواهد داشت؟ از کجا بدونید که آیا مردم حاضرند برای ایده یا محصول شما پولی پرداخت کنند یا خیر؟
در مطلبی با عنوان ارزیابی ایده میتونید به پاسخ تمام سوال های مطرح شده برسید. پس مطالعه این مقاله رو از دست ندهید.
شما چه روش هایی رو برای پیدا کردن یک ایده مناسب پیشنهاد میکنید؟
آموزش راه اندازی سایت برای کسب و کار
یکی از بهترین شیوه های کسب درآمد از اینترنت ، راه اندازی سایت مناسب با کسب و کارتان است. راه اندازی سایت ، ضمن ایجاد اطمینان برای مشتری و اینکه کالا و خدمات شما دارای مجوز است به کسب درآمد شما هم وجه قانونی داده و موجب برنامه ریزی برای آینده کاری شما هم می شود. در واقع داشتن سایت، نشانه حرفه ای بودن و جلب مشتری با برنامه مشخص برای کسب و کار الکترونیک است. ضمن اینکه باید توجه کنیم که بازار کارو تجارت آنلاین به دلیل کسب درآمد بالا و ساده، مورد اقبال همگان بوده و یک کسب و کار در حال رشد با جذب سرمایه بالا می باشد در اینجا قصد دارم تا به کسانی که قصد راه اندازی وبسایت با هدف کسب درآمد از اینترنت را دارند آموزش قدم به قدم راه اندازی سایت جهت کسب و کار را شرح دهم.
کسب و کار و تجارت الکترونیک، دو واژه جدا نشدنی هستند. در طول سال ها تجارت الکترونیک به مهم ترین جنبه خرید و فروش تبدیل شده است و دنیا به سمت کسب و کار آنلاین پیش می رود. بر اساس پیش بینی ها بیشتر از هشتاد و پنج درصد کاربران اینترنت حداقل یکبار خرید اینترنتی انجام داده اند و پنجاه درصد کاربران آن مرتب اینترنتی خرید می کنند. بازار آنلاین هر روز روبه گسترش است پس اگر چیزی برای فروش دارید چرا آنلاین نفروشید؟ در حالی که راه اندازی وب سایت ممکن است کار سختی به نظر برسد ولی با وجود ابزارهای موجود بسیار آسان است. با این حال باید به چند مساله مهم توجه شود تا این کار با شکست مواجه نشود. در این نوشته راهنمای گام به گام راه اندازی وب سایت برای کسب و کار آورده شده است تا شما با استفاده از آن برای گسترش کسب و کار خود استفاده کنید.
راه اندازی وب سایت برای کسب و کار:
-
تهیه برنامه کسب و کار اینترنتی
برنامه ریزی یک اصل اساسی موفقیت در هر کار است و برای راه اندازی وب سایت هم نیاز به برنامه دارید. برنامه شما لازم نیست کاملا دقیق و با جزئیات باشد ولی لازم است اطلاعاتی مانند زمان شروع و پایان و نحوه اجرا را داشته باشد. به اندازه لازم فکر کنید و هر سوال کوچکی که در ذهنتان پدید می آید را یادداشت کنید. چه چیزی قرار است در سایتتان بفروشید؟ ظاهر وب سایتتان چگونه باشد؟ هزینه وبسایت چقدر خواهد بود؟ دانش زیادی برای پروژه های تجارت الکترونیک نیاز است به همین دلیل تحقیقات زیادی انجام دهید. محاسبات مورد نیاز را انجام داده و طرح دلخواهتان را طراحی کنید.
-
دامنه خود را ثبت کنید
نام دامنه مشخص کننده وبسایت شما در اینترنت است. بعد از تعیین اینکه چی می خواهید در اینترنت بفروشید، یک نام دامنه مناسب انتخاب کنید که کسب و کارتان را به خوبی نشان دهد. یک نام خوب شانس شما را در دنیای تجارت الکترونیک بالا می برد. نام دامنه کوتاه و به یاد ماندنی بازدید کننده ها را به وب سایت شما می آورد. برای این کار از سایت های فروش دامنه استفاده کنید.
-
انتخاب هاست مناسب
همه وب سایت ها برای در دسترس بودن نیاز به قرارگیری روی یک سرور دارند. مشخصات و شرایط سرور شما نقش زیادی در عملکرد وب سلیت شما دارد. هاست شما در سرعت، زمان در دسترس بودن و عملکرد تاثیر دارد به همین دلیل انتخاب هاست مناسب اهمیت زیادی دارد. یک فروشگاه آنلاین باید در همه زمان ها در دسترس باشد و ترافیک زیاد را پشتیبانی کند. گوگل از فاکتورهای سرعت و در دسترس بودن در رده بندی موتور جستجویش استفاده می کند. صد ها شرکت ارائه دهنده هاست وجود دارند که سرویس های مختلف رایگان و پولی ارائه می کنند. به این دلیل که هاستینگ رایگان امکانات کمی ارائه می دهد و قابلیت های آن محدود است بهتر از هاست پولی استفاده کنید. هاستی را انتخاب کنید که انعطاف پذیر باشد و قابلیت گسترش داشته باشد. بعضی شرکت ها در کنار هاست ابزرهایی برای تهیه سایت در اختیار می گذارند.
-
انتخاب پلتفرم مناسب
پلتفرم یک جزء اصلی از وب سایت است و اهمیت آن بیشتر از حدی است که بتوان بیان کرد. انتخاب پلتفرم مناسب ممکن اس کار سختی باشد ولی ضروری است و نمی توان از آن به آسانی گذشت. بهترن راه برای اینکار انتخاب سایت هایی مشابه به سایت مورد نظر خودتان و پیدا کردن پلتفرم آن هاست. پلتفرم خود را با دقت انتخاب کنید چون تغییر آن می تواند زمان بر و هزینه بر باشد. بهترن پلتفرم ها همه خدمات خرید، گزینه های پرداخت، آمار عملکرد سایت، امنیت و غیره را به شما ارائه می دهند. شما می توانید از هاست خود یا از شرکت های دیگر پلتفرم را تهیه کنید. هر پلتفرم فواید و مزیت های خاص خودش را دارد موردی را انتخاب کنید که برای نیاز شما بهترین است.
-
مطالب مشابه کسب درآمد از وبسایت:
تفاوت کارمند و کارآفرین در کسب درآمد
عده ای انگار برای کسب درآمدهای بالا خلق شدند و عده ای برای تقلید از کسب درآمد دیگران. درآمدزایی یک عده انگار ذاتی هست و گروهی در کسب و کار فقط باید پیروی کنند. اگر به اطراف خودمان نگاه کنیم گروهی را می بینیم که هر روز ایده و راه جدیدی برای کسب درآمد خلق می کند و گروهی کار پر تکرار انجام می دهند. در اینجا قصد دارم تا تفاوت یک کارمند و کارآفرین را در کسب و کار و انجام تجارت بررسی کنم. کارمندان می توانند کارآفرین و مبدع شیوه های مختلف کسب درآمد ساده و راحت باشند اگر بخواهند و فقط تقلید کننده و پیرو در کسب و کار نباشند . کارآفرینان از ایده های خود برای ایجاد اشتغال استفاده می کنند و کارمندان از استغال ایجاد شده استفاده کرده به کار گمارده می شوند. ولی در این میان سوالات و مواردی مطرح می شود از جمله اینکه:
هیچگاه با خود اندیشیدهاید که چگونه میتوانید از کارمندی به کارآفرینی بگریزید؟ برای نیل به این هدف باید تغییرات اساسی در طرز فکر، عادتها، و زندگی مرفهانه خود بدهید که همین تغییرات باعث ایجاد تفاوتهای کلیدی بین کسانی میشود که خود را از کارمندی رهانیدند و به کارآفرینی نائل شدند. برخی از مردم کارمندی را پیروی کردن و کارآفرینی را رهبری کردن تعریف میکنند. با این حال کارمندانی هم وجود دارند که کارآفرین هستند و کارآفرینانی هم وجود دارند که گاهی احساس میکنند باید پیرو رهبر دیگری باشند. تفاوت بین این دو گروه هنوز بدرستی روشن نشده است.
با این اوصاف، تفاوتهای اساسی بین کارمندان و کارآفرینان در چیست؟
۱ . کارمندان راهی را دنبال میکنند در حالیکه کارآفرینان راهی را میسازند.
کارمندان ترجیح میدهند هنگام بروز مشکلی در کار بدنبال کمک باشند. کارآفرینان اما وضعیتی ایجاد میکنند و راهی پیدا میکنند که سازمان آنها بتواند به پیشرفت خود ادامه دهد.
۲ . کارمندان کار میکنند در حالیکه کارآفرینان گوش میکنند.
مسلماً این کارمندان هستند که بیشتر کارهای یک سازمان را انجام میدهند. اما به جهت اینکه بتوانند کارشان را درست انجام دهند، یک کارآفرین بعنوان سکاندار این کشتی باید به نیازهای آنها گوش دهد و اطمینان حاصل کند که آنها در یک محیط سازنده و با کارایی خوب مشغول کار هستند.
۳ . کارمندان کمترین ریسک را میکنند در حالیکه کارآفرینان با ریسک زندگی میکنند.
با اینکه انجام کارها در مطمئنترین شرایط عملاً برای یک سازمان بسیار خوب است، ولی در عین حال یک کارآفرین ریسکپذیر باید وجود داشته باشد تا آن سازمان را به جایگاه بالاتری برساند.
۴ . کارمندان اکثراً در رشتهای متخصص هستند در حالیکه کارآفرینان معلومات عمومی بالایی دارند.
کارآفرینان از هر چیزی باید کمی اطلاعات داشته باشند که تا اندازهای بتوانند کارمندان متخصص خود را توانمند سازند. در واقع، محققان در یک تحقیق مشترک سویسی – آلمانی دریافتند که متخصصین برای پیشبرد نیازهای زندگی خود تمایل به ایفای نقش کارمندی دارند و میشود گفت که این نقش را ترجیح میدهند.
۵ . به کارمندان برای کارشان حقوق پرداخت میشود در حالیکه به کارآفرینان برای حاصل کارشان حقوق پرداخت میشود.
کارآفرینان گاهی جزو آخرین نفرات در لیست پرداخت حقوق جای دارند، زیرا اجر و مزدشان مستقیماً به بازدهی و سود نهایی گره خورده است.
۶ . کارمندان تعطیلات را دوست دارند زیرا در آن روزها کار نمیکنند در حالیکه کارآفرینان کار میکنند چون آنها میتوانند تمام روز را بدون مزاحمت کار کنند.
بسیاری از کارافرینان هنگام فرا رسیدن تعطیلات ذوق میکنند، نه بدین خاطر که زمانی را بیکار هستند، بلکه بدین خاطر که میتوانند با کارایی بیشتر تمام روز را مشغول کار و فکر کردن باشند بدون اینکه مزاحمت یا وقفهای در کارشان پیش بیاید.
۷ . کارمندان کار دائم را میپسندند در حالیکه کارآفرینان بدون امنیت شغلی هم راضی هستند.
کارآفرینان این را میدانند که ساختن یک تجارت با ریسک همراه است و آنها باید کار دائم را قربانی کنند تا بالاخره تجارت خود را بسازند.
۸ . کارمندان تابع قانون هستند در حالیکه کارآفرینان گاهی به قانون توجهی نمیکنند.
این موضوع تناقضی کاملاً آشکار است، ولی یک کارآفرین برای ساختن یک تجارت موفق باید بعضی چیزها ندید بگیرد، یا خلاف عمل کند، یا بازی را عوض کند. اما کارمندان باید طبق روال کار خود را ادامه دهند تا یک شرکت بتواند به روند پیشرفت خود ادامه دهد.
۹ . کارمندان در قبال برخی از تصمیمات مسئولیت دارند در حالیکه کارآفرینان برای همه چیز مسئول هستند.
مثبت یا منفی، دست آخر این کارآفرین است که بار مسئولیت کلیه تصمیمات در کلیه سطوح یک سازمان را بر عهده دارد.
۱۰ . کارمندان مجری طرح هستند در حالیکه کارآفرینان طرح میدهند.
یک کارمند کارش را بصورت روتین هر روز انجام میدهد، در صورتیکه یک کارآفرین باید در نظر بگیرد که با توجه به اهداف بلند مدت تجاری آیا کارها بخوبی انجام میشود یا نیاز به بررسی دوباره دارد.
۱۱ . کارمندان ساختار را دوست دارند در حالیکه کارآفرینان زیرساخت را دوست دارند.
کارمندان عموماً ترجیح میدهند وظایف تعریف شده و مشخصی گردن بگیرند و این در حالیست که کارآفرینان به این میاندیشند که با در نظر گرفتن فرد بعنوان جزئی از کل مجموعه، هر کدام از آنها با چه نقشی و چگونه به گسترش و رشد تجارتشان کمک میکند.
۱۲ . کارمندان طبق برنامه کاری سازمان کار میکنند در حالیکه کارآفرینان برنامه کاری خودشان را دارند.
اگر کارآفرینان با مهارت کامل وقتشان را مدیریت نکنند، با کار طولانی و بیش از حد توان در طول هفته آسیب جدی به خودشان وارد میکنند.
۱۳ . کارمندان همیشه در حال کار هستند در حالیکه کارافرینان همیشه در حال فروش هستند.
کار فرسایندهایست. کارآفرینان مجبورند بفروشند: سرمایهگذاران را به ایدههایشان، مشتریها را به ارزش کالای تولیدیشان، پرسنلشان را به منافع کاری، و حتی خانواده خود را به این خاطر که چرا در کار تجارت شخصی هستند.
۱۴ . کارمندان از معاشرت با دیگران و بودن در اجتماع لذت میبرند در حالیکه کارآفرینان اغلب در یک اطاق دربسته مشغول کار هستند.
کارآفرینی، خصوصاً در ابتدای کار، شخص را به انزوا میکشاند. بدین خاطر باید از مشاور یا افراد زبده برای بررسی ایدهها در مراحل اولیه شروع یک تجارت کمک گرفت.
۱۵ . کارمندان شکست را دوست ندارند در حالیکه کارآفرینان آنرا با آغوش باز میپذیرند.
شکست نوعی از آموزش و درس گرفتن است، و کارافرینان میدانند که شکست کم و بیش همان موفقیت است – و اینکه شکست گامی بسوی موفقیت است. کارمندان ترجیح میدهند در کارشان شکست نخورند چون میترسند کار دائمی که خیلی برایشان ارزشمند است را از دست بدهند.
ارتباط صداقت در کسبوکار و موفقیت در کسب درآمد
موفقیت در کسب درآمد ، صداقت در کسب و کار ، کارآفرین موفق ، مدیر موفق ،
مدیران و رهبران موفق هرگز با تقلب صداقتشان را زیر پا نمیگذارند
نمونههای بیشماری از افرادی که موقتاً با تقلب به پیروزی رسیدند وجود دارد. کمپانی انرژی انرون بمدت چند سال یکی از مبتکرترین و جسورانهترین شرکتهای امریکا بود. مدیر ارشد کمپانی با تعداد کثیری از مهمترین شخصیتهای کشور از جمله رئیسجمهور آشنا بود. سوای اینکه موفقیت انرون بر پایه دروغ بنا شده بود، مطالعات نشان داد افراد “برنده”ای که در راس شرکت بودند در کارشان صداقت نداشتند.
صداقت یعنی کارِ درست را انجام بدهیم، چون انجام دادن این کار درست است
مدیران با صداقت شاید معروفترین و درخشانترین مدیر نباشند، و خودشان به آن اهمیتی نمیدهند. صداقت یعنی کارِ درست را انجام بدهیم، چون انجام دادن این کار درست است. و این چیزیست که موفقیت میآورد.
اهمیت صداقت در قول دادن و وفای به عهد
مدیران موفق سر قولشان هستند. آنها با دقت و حتی با بیمیلی قولی میدهند، ولی هروقت قول دادند آنرا پیگیری و به انجام میرسانند. و همیشه حقیقت را میگویند. به این کار “رکگویی” میگویند. اگر از رکگویی هراس دارید، پس جرأت ندارید که یک مدیر اجرایی باشید. در این حالت شما اطرافتان را با اشخاص “بلهقربان گو” پر میکنید یعنی کسانی که بجای حقیقت، چیزهایی که شما میخواهید بشنوید را میگویند.
مدیران باصداقت از حقیقت هراسی ندارند
مدیران باصداقت از رودرو شدن با حقیقت ابایی ندارند. این اصل به نام اصل حقیقتبینی مشهور است، یا “دیدن جهان آنطور که واقعاً هست، نه آنطور که آرزو دارید باشد.” این موضوع از مهمترین اصول مدیریت است زیرا نشاندهنده حقگویی و صداقت است. بسیاری از شرکتها و سازمانها بخاطر پیروی نکردن از اصل حقیقتبینی شکست میخورند.
صداقت یعنی گفتن حقیقت هر چند آن حقیقت تلخ و زشت باشد. صادق بودن بهتر از فریب دادن دیگران است، چون با این کار خودتان را هم فریب میدهید
مدیران باید اعتماد بنفس داشته باشند، در عین حال باید توجه داشته باشند که ممکن است خودشان هم اشتباه کنند. بسیاری از مدیران و رهبران به شکست میرسند چون از زیر سوال بردن مفروضات و نتیجهگیریهای خودشان ممانعت میکنند. در ریشه هر شکست، مفروضات گمراهکننده نهفته است.
در این دنیای پیوسته در حال تغییر، این امکان وجود دارد که در کارتان کمی یا کاملاً اشتباه کنید. البته شاید هم در اشتباه نباشید ولی در نظر گرفتن این احتمال از شما یک مدیر مدبر میسازد چون ذهنتان را به ایدهها و افکار جدید باز میکند.
نتیجهگیری
هیچ استثنایی برای صداقت وجود ندارد. صداقت در ذات انسانهاست و مربوط به زمان و مکان نمیشود. اگر در موقعیتهای ساده برای نتایج کمارزش صداقت خود را زیر پا بگذارید، آنگاه زیر پا گذاشتن صداقت برای شما امری عادی میشود.
مدیران باصداقت همیشه مجبورند جانب انصاف را بگیرند خصوصاً وقتی که با افراد بیانصاف طرف هستند. در حقیقت، نشانه درستکاری یک مدیر این است که در مقابل برخورد غیرمنصفانه دیگران، تا چه حد میتواند جانب عدالت را بگیرد.
به نقل از مجله اینترنتی رمز موفقیت
طالب مشابه کارآفرینان:
پرورش کودک کارآفرین برای کسب و کار
تعریف کارآفرین و کسب و کار
قبل از آنکه به تعریف کارآفرین بپردازم باید به این نکته توجه کنیم که کشور ما از نظر کسب درآمد یکی از بهترین کشورها و مستعد ترین آنها برای کسب و کار هست . هر طرف از کشور را که بنگریم پتانسیل های کسب درآمد فراوان است تنها کافیست با ایده نوین همراه شود تا درآمدزایی آن شروع شود. کشوری که منابع متعدد و فراوان و زمینه های رشد تجارت را دارد کافیست تا یک کارآفرین این منابع را با ایده همراه کند و شروع به کسب درآمد و اشتغال کند. زمینه های اشتغال در زمینه صنعت ، تجارت، کشاورزی و... وجود دارد یکی از این منابع مستعد کسب درآمد در اینترنت و کسب و کارهای الکترونیک است و یک کارآفرین دارای اندیشه و فکر می تواند از این بستر مناسب تجارت الکترونیک به نحو احسن استفاده کرده و کسب و کار آنلاین و یا بازاریابی اینترنتی موفق راه اندازی کند.

کار آفرین کیست؟
دکتر احمدپور داریانی اولین کسی است که در ایران پایان نامه دکترای خود را در زمینه کارآفرینی ارائه کرد و همچون سایر فعالیت های درخشانش کارآفرینی را چه به صورت علمی در دانشگاهها و چه به صورت عمومی برای آحاد مردم به جامعه معرفی کرد.در گوشه ای از سوابق مدیریتی وی آمده است :عضوهیئت مدیره سازمان صنایع و معادن بنیاد و عضو هیئت مدیره شرکت های ایران خودرو ,نفت بهران ,لبنیات پاک ,صاایران ,پارس ,مینو, نفت پاسارگاد, چوب شمال, زمزم ایران, قند جوین ,سازمان اتکا ,توسعه صنایع لاستیک.
دکتر احمدپور مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع خود را از دانشگاه امیرکبیر و دکترای خود را در رشته مدیریت منابع انسانی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرده است.راه اندازی مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ,خانه کارآفرینان ایران و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران از دیگر فعالیتهای درخشان وی در جهت توسعه فرهنگ کارآفرینی در کشور است.انتشار ۱۴ کتاب در زمینه کارآفرینی نتیجه سال ها تلاش دکتر احمدپور داریانی در حوزه کارآفرینی است که به نیت ۱۴ معصوم(ع)نوشته ویا ترجمه شده است. همچنین ایشان هم اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مشاور عالی اقتصادی شهردار تهران هستند.
- کارآفرین کیست؟
کارآفرین کسی است که دارای ایده و فکر جدید است که با ایجاد فرآیند کسب و کار توام با بسیج منابع و مخاطره مالی و اجتماعی ,محصول یا خدمات جدیدی در بازار عرضه میکند.ویژگی یک کارآفرین امیدواری است و در همه دنیا برخی شرکت های تاسیس شده در فرآیند رقابت شکست می خورند اما آنها از این ورشکستگی درس میگیرند و مجدداً با فکر جدیدتر و تجربه بیشتری وارد کار می شوند.دکتر احمدپور با توجه به سفرهای بسیاری که به خارج از کشور داشته اند معتقد است امروز اگر خواهان ایران آباد هستیم باید به دنبال الگوهای عملیاتی و اجرایی توسعه باشیم.او میگوید:کشوری موفق و توسعه یافته است که قدرت ایجاد شرکتهای برتر در سطح جهان را داشته باشد.
- چگونه میتوان این شرکت های موفق را تاسیس کرد؟
باید قهرمانان توسعه و خالق ارزش ها یعنی کارآفرینان را تقویت کرد.
- ایشان برای تقویت کارآفرینی خانه کارآفرینان ایران را تاسیس کرده است.خدمات این خانه آموزش- پرورش- ترویج و مشاوره است و انواع دوره های آموزشی برای مدیران و کارکنان در زمینه های کارآفرینی- مدیریت- خلاقیت و نوآوری برای شرکت ها و موسسات دولتی و خصوصی, تدوین طرح کسب و کار و کارآفرینی برای دانش آموزان را برگزار میکند.همچنین در خانه کارآفرینان پژوهش در زمینه های کارآفرینی- کسب و کار- مدیریت صنایع- برنامه ریزی استراتژیک و … هم انجام میشود.این خانه پناهگاه کارآفرینان و یک مرجع برای آنان است و از نظر علمی و فنی به آنان یاری میرساند.”معتقدم که باید دولت از کارآفرینان حمایت کند و مشکلات خدمات راه اندازی کسب و کار را مرتفع سازد:
۱٫ از کارآفرینان حمایت مالی شود.
۲٫ از کارآفرینان حمایت حقوقی شود.
۳٫ اطلاعات تاسیس شرکتها و کانون تجاری به کارآفرینان عرضه شود.
۴٫ کارآفرینان نیازمند حمایت های تکنولوژیک هستند و باید این اطلاعات و امکانات در اختیارشان قرار گیرد.
۵٫ مجلس و دولت از کارآفرینان حمایت های قانونی کند.
۶٫ بازاریابی برای کارآفرینان حیاتی است در این زمینه آنها را یاری دهند.
۷٫ حمایت هایی در زمینه تامین انرژی- آب- برق- گاز و … میتواند هزینه ها را کاهش داده و تولید را برای آنان رقابتی کند.
۸٫ دولت امنیت سرمایه را مدنظر قرار دهد و فضا را طوری ترسیم کند که سرمایه داران با اطمینان به سوی تولید بروند و تعرفه ها را نیز در جهتی برقرار کند که به نفع تولید کننده داخلی باشد.”
توصیه دکتر احمدپور به جوانان
کشور ما یکی از بهترین کشورها برای کسب درآمد است.جوانان مستعد نباید فقط به دنبال استخدام باشند.اکنون در فضای کشور ,خانواده ها و حتی رسانه های جمعی تلاش میکنند جوانان تحصیل کنند.گرچه این روند خوب است اما تنها یک بال موفقیت است بال دیگر آن تجربه است و اینکه با کسب و کار آشنا شوند و تجربیات گذشتگان را به کار گیرند.پول مشروع درآوردن باید یک ارزش باشد حتی در دوران تحصیل به صورت نیمه وقت.جوانان باید با اصول کسب و کار آشنا شوند و در مرحله بعدی به دنبال کارآموزی و پول درآوردن بروند.تجربه کار در حین تحصیل تجربه خوبی برای آنها است.
دکتراحمدپور از جوانان میخواهد زبان انگلیسی – اینترنت و بازاریابی و کارگروهی را یاد بگیرند و از کاری کوچک تجربه زیبای کارآفرینی و شروع یک زندگی جدید را شروع کنند.
به نقل از مجله موفقیت
مطالب مشابه کارآفرینان:
پرورش کودک کارآفرین برای کسب و کار
خطاهای کارآفرینان در کسب درآمد
اگر همت، ذکاوت کسبوکار و کار سخت تنها فاکتورهای لازم برای تاسیس یک شرکت بود، شروع هر کسبوکاری میتوانست موفقیت آمیز باشد.
در حقیقت، به راهانداختن یک کسبوکار تازه و ادامه آن، به چیزی بیش ازایدههای خوب، ابتکار و سرمایه نیاز دارد. این موضوع همچنین به معنای ایجاد چالش کمتر برای خود و از پیش رو برداشتن قدرتها و تهدیدهایی است که کسبوکار شما را در آستانه فروپاشی قرار میدهد.
در این قسمت به ۴ اشتباهی اشاره میشود که باید در حین سفری که برای کارآفرینی شروع کردهاید، از آن ها پرهیز کنید.
۱- تمرکز کردن بر موارد اشتباه
مشکل برخی کارآفرینان، تولید یکایده خوب نیست، بلکه به نظر میرسد برای آن ها کمبودی از این نظر وجود ندارد. در این شرایط، دنبال کردن آن ها یا تغییر دادن مداوم آن ها برای اجرایی کردنشان، باعث کاهش سرعت راهاندازی یک کسبوکار جدید میشود.
مایکل لازرو، یکی از بنیانگذاران شرکت بادی مدیا، در یکی از پستهای شبکه اجتماعی خود عنوان کرده که «کارآفرینان موفق تنها روی تلاشهایی که اهمیت دارند تمرکز میکنند و میتوانند بقیه موارد را کنار بگذارند. به همین سادگی، آن ها افرادی هستند که تنها روی موفقیت تمرکز میکنند».
سه اولویت خاص را که باید در شش تا ۱۲ ماه بعد برای شرکتتان به سرانجام برسانید، تعیین کنید و این اولویتها را به صورت کاملا مقتدرانه با تیمتان دنبال کنید.
۲- پنهان شدن پشت NDA
استفاده از توافقنامه عدم افشا یا NDA توافقنامهای که اشخاص را به افشا نکردن اطلاعات به صورت دو یا چندجانبه متعهد میکند، قبل از اینکه حتی در مورد هدف کسبوکار جدیدتان گفتوگو کرده باشید یا برای آن برنامهریزی کرده باشید، قطعا باعث میشود شرکا و سرمایهگذاران احتمالی از شما دور شوند. دیگران را در مورد مسائل و جزئیات کارتان مطلع نکنید، اما از اینکه درباره عقیدههای خود در مورد کسبوکار در جلسهها و دیگر مراسم ویژه صحبت کنید، ترسی نداشته باشید. جیان لب، یکی از موسسین شرکت آبهاش کومار میگوید: «وقتی میخواهید NDA را در مقابل کسانی که میخواهند به شما کمک کنند به زور پیش ببرید، شخصی در جای دیگر در حال برنامهریزی و اجرای هدف شماست. بنابراین، سعی کنید با دیگران صحبت کنید. او اینگونه استدلال میکند که یکایده کسبوکار، به خودی خود بیارزش است و اگر آن را برای روز مبادا نگهدارید، فقط میتوانید مطمئن شوید که از بین میرود.
به گفته آلیسون جانستون، مدیرعامل شرکت اینستا، اینکه به مردم اجازه دهید تا زیرچشمی از پشت پرده نگاهی بیندازند بیش از آنکه ضرر داشته باشد، مفید است. گفتوگو کردن با دیگران در مورد راهاندازی یک کسبوکار جدید، به شما چشمانداز وسیعتری میدهد تا بدانید که مشکلات کار از کجا ناشی میشوند و چه چیزهایی مورد پسند مردم هست یا نیست.
۳- ساختن سنگری از تنهایی با کمک تکنولوژی
بر اساس نظر برایان کوهن، رییس سازمان سرمایهگذاری نیویورک آنجلز، کسبوکار یعنی روابط. برای پرورش دادن این موضوع، لازم است تا زمان کمتری را پشت کامپیوتر به تایپ کردن بپردازید و وقت خود را صرف بحثهای رو در رو کنید. کسبوکار توسط شخص و پشت تلفن انجام میشود، نه در محل امن خود و از پشت کامپیوتر. ما همیشه والدین خود را به دلیل نداشتن آگاهی از تکنولوژی روز سرزنش میکنیم، اما در عین حال در حال تبدیل شدن به نسلی از کارآفرینان بزدل هستیم که با بیارزش کردن مهارتهای اجتماعی و ارتباطات انسانی، خود را به خطرانداختهایم. درست است که فناوری موبایل و ابزار رسانههای اجتماعی ارتباطات را آسان کرده، اما زمانی که میخواهیم مبلغ سرمایهگذاری در کار را افزایش دهیم یا قراردادی را به سرانجام برسانیم، هیچ چیز جای یک دست دادن صمیمانه را نمیگیرد.
۴- به آسانی موفق شدن
شما کار خود را شروع کردهاید، درآمد خوبی دارید و حتی شاید سودی نیز نصیب شما شده است. بدون شک، راهاندازی کسبوکار جدید شما موفقیت آمیز بوده است. اما کار شما هنوز تمام نشده است. سعی کنید به موفقیتی که به دست آوردهاید قانع نباشید. یعنی خیالتان راحت نباشد و انتظار نداشته باشید که روزهای خوب بدون هیچ تلاشی از طرف شما ادامه یابند. این مساله تلاش برای تعالی است و پیگیری آن باارزش است.
چرا مردم به فروشگاههای اپل و دیگر برندهای معروف هجوم میآورند؟ بنابراین اهداف خود را در بالاترین سطح قرار دهید، تا موفقیت به شما روی بیاورد.
به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد. مترجم: شهلا زمانی
مطالب مشابه کارآفرینان:
پرورش کودک کارآفرین برای کسب و کار
پرورش کودک کارآفرین برای کسب و کار
همه ما علاقه داریم تا کودکمان کارآفرین موفق و در کسب درآمد شخصی شاخص شود . پرورش کودکان خلاق و دارای اندیشه مالی و اقتصادی بستگی به نوع رفتار ما دارد. کودکی که در کسب و کار و کسب درآمد موفق است از ابتاد با مشاهده نوع رفتارش مشخص می کند که کارآفرین هست یا نه؟ البته پدر و مادر با تقویت روحیه کودکان می توانند صفت کارآفرینی او را تقویت کرده و این استعداد خدادای را برجسته کنند. در اینجا قصد دارم تا نشانه های کارآفرین بودن کودک و علائم موفقیت او در کسب درآمد بالا را بیان کنم .
در کره جنوبی تولد یک سالگی بسیار مهم است. در این روز مراسم Doljabi به جا آورده می شود. طی این مراسم آینده کودک بخصوص راه و رسم شغلی او پیش بینی می شود. جزییات این مراسم در مکان های مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد اما کلیات آن یکسان است. در طی این مراسم اولین آیتمی که کودک از بشقاب مقابلش برمی دارد بیان کننده شغلی است که در آینده انتخاب خواهد کرد. مثلا اگر قلم مو بردارد یعنی هنرمند می شود، اگر ذره بین بردارد دانشمند می شود و اگر پول بردارد یعنی پولدار می شود.
واضح است که پدر و مادرها سعی می کنند کودکانشان را تشویق کنند که آیتمی را انتخاب کنند که فکر می کنند بهترین گزینه است و البته در بیشتر مواقع پول٬ کتاب (تا محقق شود)٬ و یا سایر حرفه های جدی دیگر است.
هرچند که این مراسم این روزها بیشتر برای برپایی رسم و رسوم ها و دورهم بودن و شادی برگزار می شود اما همچنان خانواده ها از آن برای نمایش آینده بچه هایشان استفاده می کنند.شما برای دانستن آینده شغلی فرزندانتان و دانستن این که آیا یک کار آفرین می شود نیازی به برپایی چنین مراسمی ندارید.
در ادامه شش علامت را به شما نشان می دهیم که در صورت دیدن آنها در کودک احتمالا با یک کارآفرین بالقوه طرف هستید. در ادامه در کنار این شش علامت راه های تشویق و همراهی برای ادامه راهش را مطالعه کنید.
۱ – کارآفرینان به طور ذاتی رهبر هستند. البته این به آن معنی است که آنها می توانند همه چیز را سر و سامان دهند و در بازی ها سردسته باشند. قابلیت های رهبری در سایه باشند. گاهی حتی کودکان بسیار خجالتی هم ممکن است مهارت های ویژه ای برای چنین مشاغلی داشته باشند. آیا کودک شما هر چه به او بگویید انجام می دهد یا این که تمایل دارد تا در انجام امور با راه های خودش پیشگام باشد؟ این شاید یکی از نشانه های اولیه شغل کارآفرینی باشد.
۲ – مرز باریکی بین بی پروایی درباره نتیجه کار و توانایی پذیرش پیامدهای آن وجود دارد. اگر کودک شما توانایی ریسک کردن را دارد و در عین حال به مزایا و معایب آن نیز فکر می کند٬ یک نشانه دیگر در او یافته اید. هیچ کسی نمی تواند یک شرکت را راه اندازی کند و مطمئن باشد که همه امور آن بدون مشکل پیش می رود٬ بیش از آن باید در نظر داشته باشد که در طی راه اندازی شرکت مربوطه راهکارهای احمقانه را در پیش نگیرد.
۳ – اگر کودک شما نمی خواهد خلبان٬ آتش نشان یا پرنسس باشد، هیچ جای نگرانی نیست. طبیعت بشر به گونه ایست که سعی می کنند یک طبقه خاص را پیدا کنند و سعی کنند خود را در آن جای دهند٬ اما کارآفرینان ترجیح می دهند که قالب ها را بشکنند و جایگاهشان در جامعه را خودشان تعیین کنند. اگر کودک شما وقتی از او می پرسند که «در آینده دوست دارد چه شغلی داشته باشد» جوابی نمی دهد، شاید نشانه خوبی باشد.
۴ – احتمالا به دفعات پیش آمده که از فرزندتان خواسته اید که کاری را انجام دهد و در توضیح دلیل انجام کار گفته اید که «چون من می گویم» و او هیچ توجهی به گفته شما نداده است! موسس شرکت ها چنین منطقی را نمی پذیرند. این که کارها همیشه یک روال خاص برای نتیجه رسیده را در پیش بگیرند برای آنها پذیرفتنی نیست و دنبال پیدا کردن راه های دیگر هستند.
۵ – این بچه ها خودمختار و خود کفا هستند. نیازی نیست دائم آنها را در مورد انجام دادن یا ندادن تکالیفشان کنترل کنید، یا آنها را برای شرکت در کلاس های فوق برنامه تشویق کنید. البته آنها کودکان با استعدادی هستند اما گاهی ممکن است گیج یا سردرگم شوند. به طور کلی اما شما مشکلاتی که سایر پدر مادرها در این قبیل مسائل با کودکانشان دارند٬ نخواهید داشت.
۶ – اگر کودک شما صبح ها راحت و بی دردسر بیدار می شود بدانید که کودکتان ذاتا یک کارآفرین است. تحقیقات نشان داده که افرادی که صبح ها زود بیدار می شوند موفق تر هستند.
نبرد زندگی و کسب درآمد
زندگی در جریان دارد چه ما بخواهیم و چه نخواهیم به جلو می رود. ما در این زندگی رو به جلو می توانیم در جا بزنیم و هیچ نوع کسب و کار و آمدی را تجربه نکنیم و یا مانند یک انسان موفق در نبرد با زندگی با تمام قوت و نیرو وارد شویم و کسب درآمد خوبی برای خودم به هم بزنیم. این بستگی به خواسته و تلاش ما دارد . کسب درآمد همیشه هست منتهی ما بخواهیم یا نخواهیم مهم است. بایدها و نبایدهای کسب درآمد دائم وجود دارد اینکه ما وارد قاعده این بازی بشویم یا نشویم مهم است. در اینجا قصد دارم شیوه جنگیدن و نبرد در زندگی را بگویم این دیگر بستگی به خود ما دارد که با پشتکار و تلاش در کسب و کار و زندگیمان موفق شویم و یا شکست را بپذیریم.
ناپلئون، هنر جنگ را هنری ساده می داند و می گوید که “جنگ، هنری ساده و همه چیزش مشخص است. هیچ چیز در آن مبهم نیست و همه چیزش مبتنی بر عقل است؛ ایدئولوژی در آن راهی ندارد.”
تعریف ایدئولوژی در اینجا، مجموعه ای از “بایدها و نبایدها” است. هر کدام از ما هم ایدئولوژی های کوچک و بزرگ و شخصی و عمومی خاص خودمان را هم داریم. البته من، در اینجا بیشتر توجه ام، به ایدئولوژی های شخصی است.
هر کدام از ما، بایدها و نبایدهای خاص خودمان را داریم که البته، خیلی هم علاقه داریم که دنیا، بر مدار همان ها بچرخد. وقتی هم که این اتفاق می افتد، خوشحال شده و وقتی هم که نمی افتد، غم برمان می دارد. اما برای پیروزی در نبرد و جنگی به نام زندگی، دیگر با این بایدها و نبایدها و احساسات و … سر و کار نداریم؛ هر چه هست، تصمیم ساده و شفاف و منطقی است. درست مثل ریاضی می ماند که وقتی این عدد را با آن عدد جمع می بندیم، حاصل مشخصی خواهد داشت و حاصلش، دو تا عدد نخواهد بود. جمع یک و چهار، می شود پنج؛ نمی شود یکی از عددهای پنج یا شش.
برای پیروزی در نبرد زندگی، باید درست شبیه به فرماندهان به آن نگریست؛ چرا که ما مدام در حال نبرد و جنگ با چالش ها و مشکلات و موانع و نیروهای منفی و ویرانگر هستیم. برای پیروزی بر این نیروهای ویرانگر نیز، باید درست مثل ریاضیات عمل کنیم. حال ما خوب باشد یا بد، نتیجه جمع دو و سه، می شود پنج. چه ما دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم، چهار تقسیم بر دو، می شود دو. قرار نیست وقتی که عصبانی بودیم، چهار به علاوه سه، بشود یازده.
دنیا، قوانین خاص و محکم و قطعی خودش را دارد. برای بازی کردن، باید اول این قواعد را یاد بگیریم و بعد از آن، بیاموزیم که این قواعد، همیشه طبق فرمول خاص خودشان عمل می کنند و کاری به حال خوب یا بد ما ندارند. هنر جنگ، در خونسردی است؛ یعنی در هر حالی، آرام و منطقی فکر کردن. بعضی وقت ها، انسان خشمگین می شود، یا غمگین، یا دوست دارد که جهان بر مداری دیگر بچرخد، اما این ها، هیچ دخالتی نمی توانند در نتیجه و چگونگی قوانین قطعی جهان داشته باشد. هیچ احساساتی، نمی تواند بذر نپاشیده بر زمینی مساعد را، سبز کند؛ چون که طی یک فرایند منطقی، اول باید بذری وجود داشته باشد، بعد زمینی، بعد مراقبتی، بعد زمان بگذرد تا سرانجام، حاصل را مشاهده کنیم.
خونسرد باید بود، تا بتوان بالاتر از احساسات و هیجانات و عوامل غیرمنطقی ایستاد و تصمیم گرفت. تصمیم گرفتن هم کاری مثل ریاضیات است؛ کاملا عقلی و منطقی. با این توضیحات، می توان نتیجه گرفت که زندگی، یک اتفاق ساده است؛ چرا که می توانیم در آن، با اصولی ساده پیروز شویم، اما طی یک فرایند پیچیده، هیچ گاه به درک چنین نکته ای نمی رسیم. چه تاسف برانگیز! چیزی را نباید مبهم باقی گذاشته، چرا که پیروزی در این نبرد، اصول مشخصی دارد؛ اصولی ساده و شفاف. شما چه فکر می کنید؟
مسئولیت پذیری در کسب و کار و تجارت
اگر چنانچه وارد تجارت الکترونیک و یا هر کسب و کاری شدیم باید اصول و وقوانین آن را دقیق رعایت کنیم و به اصطلاح مسئولیت پذیر باشیم . معروف است که می گویند یا کاری را انجام نده و یا برای انجام دادنش از جان و دل مایه بگذار. واقعا هم اینگونه هست اگر کاری به ما محول شد و یا کسب و کاری را خودمان شروع کردیم باید به جد و با تمام توان آن را به سرانجام رساند مسئولیت پذیری رکن اساسی برای پیشرفت و ترقی در کسب درآمد است . وارد کسب و کاری نشویم و اگر تصمیمی برای کسب و کار گرفتیم و قصد درآمد زایی داریم باید با احساس مسئولیت وارد شده تا کار به پایان و سر منزل مقصود برسد . مسئولیت پذیری یکی از عوامل موفقیت در کسب و کار و مسئولیت نپذیرفتن اساس شکست و ناکامی در کسب درآمد است
کاری ندارم که دون خوان چیست، کارش درست است یا درست نیست. حرف خوب، حرف خوب است؛ حرف بد، حرف بد؛ گوینده حرف خوب هر کس که می خواهد باشد، و گوینده حرف بد نیز.
این دون خوان، که از شخصیت های سیر و سلوکی سرخپوستی بوده و پیروان زیادی هم داشته و دارد، در توصیه هایی که به کاستاندا می کند، جایی که کاستاندا رفتاری دال بر مسئولیت ناپذیری و سپس گفتارهایی دال بر سلب مسئولیت از خودش می زند، و حتی تصمیم می گیرد قهر کند و دون خوان را ترک گوید، با او از اهمیت مسئولیت پذیری می گوید.
عدم مسئولیت پذیری؟ خیلی از ضربه ها را از همین جا می خوریم؛ این که مسئولیت هایی را که بر عهده می گیریم، پشت گوش می اندازیم. خیلی از شکست های مالی، کاری، عاطفی و … به خاطر همین عدم مسئولیت پذیری اتفاق می افتد.
دون خوان درباره مسئولیت پذیری و اهمیت آن، معتقد است که:
– «وقتی انسان تصمیم می گیرد کاری را انجام دهد، باید با تمام وجود آن را بپذیرد و انجام دهد و مسئولیت کامل آن را بپذیرد. او باید بداند که چرا آن کار را انجام می دهد و آنگاه باید آنچه را برای انجام آن لازم است، بدون کوچکترین تردید و پشیمانی بپذیرد.»
– «یا هوس دیگری را نپذیر، یا اگر پذیرفتی، بدان که هوس تو هم شده.»
– «مسئولیت عملی را پذیرفتن، یعنی آماده بودن برای مردن در راه آن تصمیم.»
– «چنانچه شخص دیگری تصمیم دیگری برای ما گرفت و ما پذیرفتیم، در واقع آن تصمیم خودمان محسوب می شود. ملاک مسئول بودن انسان، پذیرش وی نسبت به تصمیم است و پذیرش دروغین، معنایی ندارد.»
این روزها خیلی ها خودشان را قربانی دیگران و تصمیم هایی که دیگران در هر لباس و عنوان و قامتی که گرفته اند، می دانند. پس این وسط ما چه کاره ایم؟ می توانیم بنشینیم و هوس های دیگران را اجرایی نکنیم. مگر قرار است چه بشود؟
اگر با این شدت و رویکرد، تصمیم گیری کرده و مسئولیت تصمیم های خودمان را بپذیریم، بلاشک می توانیم آسمان و زمین را تکان بدهیم. اما اگر خودمان را و مرکز کنترل خودمان را، در اختیار دیگران بدانیم، آن وقت است که همه چیز به هم می ریزد.
از این پس،
– تصمیمی نگیریم و اگر گرفتیم، بدانیم که تصمیم ما هم هست.
– اگر مسئولیت کار و عمل و خانواده و جایی را بر عهده گرفتیم، یا این مسئولیت را همان ابتدا زمین بگذاریم، یا آماده باشیم تا در راه آن تصمیم بمیریم.
– باور کنیم که ما استقلال فراوانی داریم و کسی حق ندارد استقلال ما را خدشه دار سازد.
غلبه بر تنبلی در کسب و کار
یکی از مشکلات مهم در کسب درآمد و تجارت و عدم موفقیت افراد ، تنبلی مزمن و دائمی افراد است موضوعی که موجب فرصت سوزی شده و تلاش و کارآفرینی برای کیب درآمد را نابود می کند. افرادی را می شناسم که دارای ایده های بزرگ و جالب در کسب درآمد از اینترنت هستند و زمانی که به آنها می گویند چرا وارد دنیای تجارت الکترونیک و کسب درآمد نمی شوید می گویند حسش نیست ، رمقی برای کار و درآمدزایی ندارم . حال و حوصله کار ندارم . علت این تنبلی مفرط ما در کسب و کار و تجارت چیست ؟شاید ما اینگونه پرورش یافتیم که همیشه لقمه آماده در دهان ما بگذارند و یا همه چیز برایمان فراهم شود و... اصل اول موفقیت در کار و کسب درآمد رها کردن تنبلی و تن پروری و دل دادن به کار و فعالیت است در اینجا قصد دارم تا راهکارهایی برای غلبه بر تنبلی و ایجاد انگیزه در کسب و کار و رونق تجارت ارائه دهم .
این راهکارها متعلق به کتابی از برایان تریسی است در باب غلبه بر تنبلی، ویژگی که ممکن است در لایه های پیدا و پنهان هر کدام از ما وجود داشته باشد.
– یک متر یک متر سخت است اما یک سانت یک سانت مثل آب خوردن است.
– یکی از بهترین راه های غلبه بر تنبلی، این است که به جای تمرکز بر تصویر کلی و عظیم کار، روی یک جزء کوچک آن تمرکز کنید.
– با سیستم بشکه به بشکه برایان تریسی جلو برو می توانی صحرای بزرگی چون صحرای آفریقا را عبور کنی، فقط تمرکز کن روی بشکه جلویی که می بینی. این جمله، یک شرحی دارد. برایان اشاره می کند که صحرای بزرگ آفریقا را، صرفا با روش بشکه به بشکه ای که فرانسوی ها هر چند کیلومتر چند کیلومتر گذاشته بودند تا کسی راه را گم نکند، پیموده است. هر بار هم، فقط باید یک بشکه را می دیده است، همین. به همین راحتی، از بزرگترین صحرایی که سال گذشته اش، صدها نفر در آن ناپدید شده بودند را طی کند.
خوشبین سه ویژگی دارد که با تمرین می تواند آنها را تبدیل به عادت کند:
– اول این که در هر شرایط و موقعیتی به دنبال نکات مثبت است.
آنها صرف نظر از این که چه مشکلی پیش می آید، به دنبال چیزهای مثبت و سودمند هستند و تعجب هم ندارد که همیشه آن را پیدا می کنند
– دوم این که در هر شکست و مشکلی همیشه دنبال گرفتن درس باارزشی هستند.
آنها معتقدند که مشکلات ما را متوقف نمی کنند، بلکه به ما آموزش می دهند. آنها معتقدند که در هر مشکلی، درس با ارزشی هست که اگر یاد بگیریم پیشرفت ما را سریع تر می کند.
– سوم این که افراد خوشبین برای هر مشکلی، دنبال راه حل هستند.
وقتی مشکلی پیش می آید، به جای ناله و شکایت و مقصر دانستن دیگران به دنبال راه حل می گردند و از خودشان سئوالاتی از این قبیل می پرسند: راه حل چیست؟ الان چه کاری می توانیم بکنیم؟ قدم بعدی چیست؟
– بخشی از تنبلی، به خاطر این است که کار مورد نظر بزرگ است و شما می ترسید.
– از روش های بریدن کالباس استفاده کنید. یعنی تکه تکه ببرید تا بتوانید بخورد؛ کار بزرگ را تکه تکه کنید تا بدون ترس، انجامش بدهید.
– تکنیک سوراخ کردن پنیر سوئیسی هم هست. یعنی هر سری، یک قسمت از پنیر را سوراخ کنید؛ مثلا پنج یا ده دقیقه کار کنید بعد تمام.
– من دوستان زیادی دارم که فقط با اراده کردن یا نوشتن یک پاراگراف در روز نویسندگان موفقی شده اند.
نکات مهم کارآفرینی و کسب و کار
شاید این سوال پیش بیاید که آیا هر کسی می تواند یک کارآفرین موفق و یک ایده دهنده در زمینه کسب درآمد اینترنتی و تجارت آنلاین باشد. آیا همه انسانها توانایی خلاقیت و ایجاد اشتغال و رونق دادن به کسب و کار و تجارت را دارند؟ اگر چه نمی توان پاسخ دقیقی داد ولی به طور عام می توان گفت که هر انسانی دارای ویژگی های خاصی است که او را از بقیه متمایز می کند این ویژگی و شناخت آن می تواند او را به کارآفرینی موفق در جامعه و بازار کسب و کار و تجارت مبدل کند. اگر شما استعداد کار در اینترنت و کسب درآمد آنلاین را دارید یقینا می توانید با نگاه به درون خود و پرورش این استعداد در کارتان موفق باشید مهم این است که نکات مهم کارآفرینی درون خودتان را در بازار کسب و کار شناخته و آن از تصور به واقعیت تبدیل کنید.
شما به عنوان یک کارآفرین لازم نیست متخصص فیزیک نظری باشید تا ویژگی های مشترکی با آلبرت اینشتین داشته باشید. اینشتین به معیار هوشمندی تبدیل شده است و این در حالی است که افراد معدودی در جهان توانسته اند اندیشه ها و نظریه های او را درک کنند. وی در طول عمر خود از طریق سخنان و رفتارش راه موفقیت را به همه نشان داد. کارآفرین ها بیش از آنکه فکر می کنند با آلبرت اینشتین وجه مشترک دارند. بسیاری از ویژگی های شخصیتی که باعث شد اینشتین شخصیت منتخب قرن مجله تایم شود زمینه ساز کارآفرینی بسیاری از افراد می شود. آیا شما یک اینشتین کوچک در درون خود می بینید؟ در مقاله حاضر به ۱۰ ویژگی مشترک بین او و کارآفرین ها اشاره می شود. اینها ویژگی هایی هستند که در تمام کارآفرین های موفق مشاهده می شود.
۱) تصور:
اینشتین معتقد بود تصور مهم تر از دانش است. هر روز میلیون ها نفر از اینترنت استفاده می کنند و در آن به جست وجوی اطلاعات مورد نیاز خود می پردازند اما لری پیج و سرگئی برین بودند که تصور کردند حتماً راه بهتری برای جست وجو در این شبکه وجود دارد و آنها بر مبنای همین تصور، اقدام کردند و سایت گوگل تاسیس شد. این دو نفر آنقدر دانش فنی داشتند که بدون کارآفرینی هم بتوانند در هر شرکت نرم افزاری مشغول به کار شوند اما با ظهور این تصور در ذهنشان تحولی بزرگ در دنیای اینترنت به وجود آوردند.
۲) همواره پرسیدن:
اینشتین می گفت: موضوع مهم این است که پرسیدن را متوقف نکنید. یکی از مهم ترین سوالاتی که هر کارآفرین می تواند از خود بپرسد این است که چطور می توانم کار را بهتر انجام دهم؟ چه خدماتی ارائه می کنید؟ به تولید کالا اشتغال دارید؟تنها راه جذب مشتری های جدید و حفظ مشتری های پیشین، بهبود خدمات و کالاهایی است که در اختیار مشتری قرار می دهید. این فرآیند را در تمام محصولات شرکت های موفق مشاهده می کنیم. کارآفرین هایی که در این حوزه فعال هستند کمترین تاثیر را از رکودهای اقتصادی متحمل می شوند. اگر اینشتین از پرسیدن اجتناب می کرد ما امروزه به جای داشتن نظریه کامل نسبیت افکار پراکنده او را در این زمینه در اختیار داشتیم.
۳) مسائل قدیمی، شیوه های جدید تفکر:
اینشتین می گوید: «نمی توانیم پاسخ پرسش ها را با همان نظام فکری که با آن پرسش ها را مطرح کردیم حل کنیم.»
در دهه های ۱۹۴۰ و ۱۹۵۰ ناشران کتاب همواره از یک روش وقت گیر برای انتشار استفاده می کردند تا آنکه یکی از آنها تصمیم گرفت از روش دیگری استفاده کند تا سرعت انتشار بالا رود. اکنون که ۶۰ سال از آن زمان می گذرد هر دو روش هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد. کارآفرین ها هرگز نمی توانند با همان فرضیاتی که مشکل را مطرح کرده اند به حل آن بپردازند. هر روز مشکلات جدیدی مطرح می شود و موانعی به وجود می آید. اگر کارآفرین ها توان حل مشکلات با مفروضات جدید را نداشته باشند در همان مراحل اولیه از حرکت بازمی مانند.
۴) درک شهودی:
اینشتین معتقد بود تنها امر ارزشمند درک شهودی است. اینشتین در حوزه فیزیک نظری تحقیق می کرد و برای پیشرفت در تحقیقات خود مجبور بود به درک شهودی خود تکیه کند. کارآفرین ها نیز هر روز باید همین کار را انجام دهند. پیش بینی آینده و شرایط آن تا اندازه ای با توجه به شاخص های موجود میسر است اما هیچ کس نمی داند آیا محصول یا فرمتی جدید مورد توجه مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت یا نه. در اینجاست که درک شهودی به کمک کارآفرین ها می آید. تحقیقات نشان می دهد بسیاری از بزرگ ترین موفقیت های سده بیستم، حاصل اقداماتی بود که کارآفرین ها بر مبنای درک شهودی خود انجام دادند.
۵) رویکرد مثبت:
اینشتین در جایی گفته است: «ضعف رویکرد به ضعف شخصیت منجر می شود.» در اوایل سده بیستم کارت های تبریک برای کریسمس بین افراد ردوبدل می شد. در سال ۱۹۱۵ انبار کارت های تبریک یکی از موفق ترین کارآفرین های آمریکا دچار آتش سوزی شد و تمام کارت های او در این حادثه سوخت. این در حالی بود که او ۱۷ هزار دلار بدهی داشت اما او و شرکایش امید و نگاه مثبت خود را از دست ندادند و این حادثه را راهی برای کشف توانایی های نهفته خود تلقی کردند. آنها با وامی که از بانک گرفتند و تلاشی شبانه روزی دستگاه های لازم برای چاپ و بسته بندی دو نوع جدید کارت را تهیه کردند. تلاش های آنها به نتیجه رسید و برای کریسمس به اندازه کافی کارت وارد بازار کردند. اکنون که حدود یک سده از آن زمان می گذرد این گروه به نمونه ای از تاثیر تفکر مثبت و تلاش بر موفقیت در شرایط سخت تبدیل شده اند.
۶) خواب بعدازظهر:
گفته می شود اینشتین در اغلب بعدازظهرها برای استراحت دادن به مغز خود می خوابید.بسیاری از کارآفرین های موفق نظیر شرکت گوگل و نایک نیز شرایطی را فراهم کرده اند که کارکنان می توانند بعدازظهرها مدتی بخوابند و با انرژی کامل به ادامه فعالیت بپردازند حتی شرکت مترونپس تجهیزات چرت بعدازظهر را تولید کرده و در اختیار تعدادی از شرکت های معتقد به سودمندی استراحت کارکنان در محیط کار قرار داده است. تحقیقات نشان می دهد میزان استفاده از این روش در بسیاری از کشورهای اروپایی روبه افزایش است.
۷) اولویت بندی:
اینشتین هرگز انرژی و وقت خود را صرف امور کم اهمیت نظیر چانه زدن بر سر قیمت کالا یا گشت زدن برای انتخاب لباس نمی کرد. او به دقت می دانست اولویت زندگی اش چیست و تقریباً تمام وقت خود را صرف رسیدگی به آن می کرد. درسی که کارآفرین ها از این روش زندگی می گیرند، اولویت قائل شدن برای کارهاست. کارآفرین های موفق می دانند بسیاری از کارها را می توان به افراد باصلاحیت سپرد و همین کار را می کنند زیرا در غیر این صورت توان انجام کارهای اصلی را از دست می دهند. تحقیقاتی که درباره روند انجام امور مدیریتی در شرکت های موفق انجام شده به وضوح این روش تفویض امور را توسط کارآفرین ها نشان می دهد البته لازمه موفقیت این روش، انتخاب درست نیروی کار و تفویض امور مناسب هر فرد به اوست.
۸) تمایل به انجام کارهای جدید و احیاناً شکست خوردن:
کسی که هرگز اشتباهی مرتکب نشده، هرگز کار جدیدی انجام نداده است. نفس کارآفرینی، انجام و امتحان کارها و ایده های جدید است. کارآفرین ها نیز مانند اینشتین همواره به تجربه های جدید می پردازند زیرا اگر چنین نکنند کارهایشان تقلیدی خواهد بود و موفقیتی در به دست آوردن سهمی در بازار، کسب نخواهند کرد. شرکت های تولیدی و خدماتی همواره در پی تجربیات جدید هستند و هر روز به نورآوری می اندیشند. مبنای کار آلبرت اینشتین نیز همین بود. اگر او چنین روشی برای مطالعات علمی خود نداشت بسیاری از نظریه هایی که اکنون در علم فیزیک وجود دارد،وجود نداشت. محققان معتقدند نوآوری مبنای کارآفرینی موفق است و کارآفرین های موفق با دقت در بازار آنچه را که ضروری است وجود داشته باشد اما ندارد، می یابند و به ارائه آن به مصرف کنندگان می پردازند.
۹) حفظ توازن:
اینشتین معتقد بود: «اگر«الف»معادل موفقیت در زندگی است،«الف»مساوی«ب»،«ج» و«د»است:«ب»یعنی کار،«ج»یعنی تفریح و«د»یعنی سکوت.» دقت کنید که اینشتین میزان مشخص و قطعی برای «ب»،«ج»و«د»معرفی نمی کند. مسلماً این اتفاقی نیست زیرا او می دانست مولفه های موفقیت چه چیزهایی هستند و می دانست که این فرمول با گذشت زمان تغییراتی پیدا خواهد کرد. از طرف دیگر نمی توان برای تمام انسان ها فرمولی یکسان معرفی کرد.
کارآفرین های موفق نیز هر یک به شیوه مناسب خود بین مولفه های یاد شده توازن برقرار کرده اند. اینشتین روی تفریح تاکید خاص داشت زیرا کار کردن و سکوت مواردی هستند که هر کس انجام می دهد. کارآفرین هایی که در زمینه های مختلف توازن زندگی خود را حفظ نمی کنند در کار خود نیز موفق نخواهند بود. تحقیقات مختلف این ادعا را ثابت کرده است.
۱۰) تسلط بر تکنولوژی:
اینشتین به سبب تلاش های پیگیر خود در هر دانشگاهی به کار مشغول می شد به جایگاه های رفیع دست پیدا می کرد معتقد بود یک قدم جلوتر بودن از دیگران اهمیت فوق العاده ای دارد. معنای این روش زندگی برای کارآفرین های امروزی تخصص در بهره گیری از پیشرفته ترین تکنولوژی در جهت موفقیت کسب و کار است. تردیدی وجود ندارد که در پایان سده حاضر تنها یاد آن دسته از کارآفرین ها در ذهن ها باقی خواهد ماندکه حداکثر استفاده را از تکنولوژی کرده اند. اینترنت بعدی چه ویژگی هایی خواهد داشت؟ ۲۵ سال بعد ارتباطات چه پیشرفت هایی کرده است؟ اطلاعات چگونه منتقل می شود و ابزارهای آن چه خواهد بود؟ کسانی که به این پرسش ها پاسخ می دهند موفق ترین و مشهورترین کارآفرین های سده حاضر خواهند بود.
شاید دیگر هرگز در جهان، فردی با نبوغ و ویژگی هایی شخصیتی آلبرت اینشتین به دنیا نیاید. شما نیز در نقش کارآفرین تلاش کردن را مبنای فعالیت خود قرار دهید اما انتظار نداشته باشید در این حوزه به جایگاهی که اینشتین در علم فیزیک داشت برسید. مطلق گرایی نقطه ضعف هر فعالیت به ویژه کارآفرینی است.
مطالب مشابه کارآفرین:
موفقیت کارآفرینان جوان در کسب و کار
دلایل شکست کارآفرین در کسب درآمد
نکات فراوانی است که در کسب و کار و افزایش درآمد اعم از اینترنتی و یا تجارت بیرونی باید رعایت شود تا منجر به موفقیت شود. یک کارآفرین که وارد بازار اشتغال و کسب و کار می شود باید مجموعه قوانین حاکم بر بازار اعم از تجارت الکترونیک و واقعی را بداند و بر اساس شرایط مکانی و زمانی با درایت عمل کند. بدون اندیشه و تفکر و همچنین بدون برنامه و مدیریت مالی امکان موفقیت ضعیف است و کسب درآمد نه تنها افزایش نیافته که نتیجه معکوس دارد . انعطاف پذیری بالا، درک شرایط حاکم بر بازار ، متغییر بودن شرایط بازار کسب درآمد و تجارت، ناامید نشدن و نپذیرش شکست ، داشتن هدف و چشم انداز مناسب و درازمدت در کسب و کار و... از دلایل موفقیت و کامیابی یک کارآفرین در کسب و کار و تجارت است .
درباره کارآفرینی و موفقیت بسیار صحبت میشود و همه درباره راز و رمزهای موفقیت میگویند. البته درباره شکست کمتر کسی صحبت میکند؛ طبیعی هم هست. همه دوست دارند از موفقیتهایشان بگویند و مردم هم دوست دارند درباره موفقیتها بشنوند. کمتر کسی اسن که حاضر باشد درباره شکستهایش صحبت کند. با این حال چند ده برابر کارآفرینیهای موفق مواردی داریم که منجر به شکست شده است. اتفاقا دانستن این که چگونه ممکن است شکست بخوریم راه خوبی برای موفق شدن است. آن چه که در این یادداشت نوشتم آموزههای شخصی من در این سالهاست و لزوما علمی نیست و فرد دیگری ممکن است نظر دیگری داشته باشد.
۱.
کارآفرین یادش میرود که شرایط تغییر میکند
در ایران پیچیدگی خاصی در زمینه شناخت محیط وجود دارد. تغییر در ایران همزمان هست و نیست. برخی در ایران به چاه نفت متصل شدهاند و توپ هم آنها را تکان نمیدهد. اما برخی هستند که چاه نفت ندارند و تغییر شرایط به راحتی آنها را زمینگیر میکند. شرکتهای تولیدی فراوانی را میشود نام برد که در اثر وارد شدن یک محصول خارجی و جدید و البته کارا و ارزان کاملا از بین رفتهاند. در ایران تغییر شرایط یا هیچ تاثیری بر کسب و کارها ندارد یا به شدت تاثیر میگذارد. همان گونه که تغییر شرایط ممکن است کسب و کار را بالا ببرد به آسانی هم پایین میکشد. با این حال بیشتر کارآفرینها یادشان میرود که شرایط تغییر میکند و خودشان را باید با آن وفق دهند. متاسفانه کارآفرینها هم دچار خطا میشوند و موفقیتهای دیگران را به حساب پول و پارتی میگذارند و شکستهای خودشان را به حساب زیرآبزنی!
۲.
کارآفرین یادش میرود که پول پیش شرط کارآفرینی نیست
احتمالا شما هم مانند من اطراف خود کسانی را میشناسید که منتظرند همه شرایط جور شود و آن وقت یک کار بزرگ بکنند. تا به حال دیده نشده که همه شرایط جور شود و به همین دلیل آنهایی که منتظرند هنوز به انتظار نشستهاند تا همه شرایط جور شود. این مشکل در ایران دو چندان است. یک روز بیل نیست. یک روز قیف نیست. یک روز قیر نیست. یک روز تعطیل است. در ایران عواملی که دست به دست هم میدهند تا جلوی کار و فعالیت را بگیرند از شماره بیرون است. پول یکی از عواملی است که برخی تصور میکنند اول باید پول را جور و بعد کار را شروع کنند. درست است که بدون پول نمیشود کار را شروع کرد، اما من نزدیک به ۷ ماه بدون داشتن کوچکترین سرمایهای کارم را جلو بردم. طبیعتا در این ۷ ماه به کسانی که برای من کار میکردند هم پولی پرداخت نکردم. گاهی وقتها رابطه و ارتباط قوی مهمتر از پول است. دوستانی هم داشتم که بدون این که ظرفیت انجام کاری که میخواستم داشته باشند را از من پولهای بالایی طلب میکردند که خب من هم خیلی زود آنها را از کسب و کارمان کنار گذاشتم.
۳.
کارآفرینی که در حال زندگی نمیکند یک کارآفرین مرده است
این یکی از سختترین کارهای دنیاست. در ایران گذشته نقش مهمی دارد. انقدر مهم است که اصغر فرهادی هم فیلمی در نقد این روحیه در فرانسه ساخته است! در مقابل گذشته اما برخی مانند من شدیدا به آینده توجه دارند. گذشته پولی است که خرج شده و آینده چکی است که هنوز نقد نشده. ما فقط حال را داریم. در دانشگاه دوست نازنینی داشتم که دعا میکرد امتحانها تمام شود و بعد هوا هم خوب شود و جیبش نیز پر پول گردد و یک عروسی پر و پیمان بیفتد! طبیعی است که این اتفاق آن زمان هرگز نیفتاد. شاید یکی دو بار بیفتد اما این لذتها پایدار نیست. لذت پایدار شادی است و شادی فقط در زمان حال اتفاق میافتد. کارآفرینی که بیش از حد در گذشته است یا آینده یادش میرود که پایش را روی زمین بگذارد.
۴.
پذیرش شکست و همیشه بازنده بودن
این بدترین اتفاقی است که ممکن است برای یک کارآفرین بیفتد. چیز عجیبی هم نیست. قوی ترین انسانها هم در زمانهایی کم میآورند و آماده شکست میشوند. اما بدترین اتفاقی که ممکن است که برای یک کارآفرین بیفتد این است که از نظر ذهنی خودش را بازنده بداند. دیگر کار تمام است.
۵.
انعطافپذیری پایین
کارآفرینی از خلاقیت میآید. کارآفرینها همیشه یک خلاقیت را به نوآوری تبدیل میکنند و نوآوری را به کسب و کاری پایدار. بنابراین همه کارآفرینها روزی از انعطافپذیری بالایی برخوردار بودند. خدا نکند روزی بیاید که یک کارآفرین اسیر ساختههایش شود. روزی که یک کارآفرین تصور کند دستاوردهایش همیشگی است باید خودش را برای ترک صحنه آماده کند.
۶.
کمک نگرفتن از دیگران
کارآفرینها تمایل بالایی به این دارند که همه کارها را خودشان انجام دهند و ا این آفتی است که حتی ممکن است کارآفرینهایی با تعداد بسیاری زیادی کارگر و کارمند را هم گرفتار خودش کند. روحیه خودم همه کارها را انجام میدهم به شدت خطرناک است. کارآفرین معمولا در هر کاری خوب است و این در هر کاری خوب بودن باعث میشود نتواند به کمک دیگران بهترین باشد. هیچ کارآفرینی به تنهایی موفق نیست.
۷.
یادنگرفتن
اگر کارآفرین مدت زمان طولانی چیزی یاد نگیرد و تصور کند به مرحلهای رسیده که دیگران باید از او یاد بگیرند این به معنای مرگ کسب و کارش است. یاد گرفتن لزوما به معنای دانشگاه رفتن نیست که تقریبا دانشگاه چیزی به انسان یاد نمیدهد. کارآفرین هر روز باید چیزی در مورد دنیا بیاموزد و همیشه برای تجربههای نو آماده باشد. به راحتی ممکن است کارآفرین در این تله خطرناک بیفتد و خودش را بینیاز از یادگرفتن بداند.
۸.
بزرگنمایی چالشها
نق زدن طبیعی است. همه دوست دارند نق بزنند. اما کارآفرین نق نمیزند. کارآفرین عمل میکند و اگر روزی برسد که کارآفرین در برابر انبوه چالشها خودش را ضعیف ببیند یا آنها را بزرگ ببیند حتما شکست میخورد. کارآفرینی مانند بندبازی روی بندی است که روغنمالی شده. بندبازی که ترس به دلش راه بدهد میافتد. درست است؟
۹.
گنگ بودن اهداف
این مهم نیست که اهداف برای خود کارآفرین چقدر روشن است. مهم این است که اهداف برای کسانی که برای او کار میکنند چقدر روشن است. اگر کسانی که دور یک کارآفرین جمع شدهاند او را فردی غیرمعمولی بدانند با خواستههایی عجیب و غریب دچار مشکل میشوند. کارآفرین کسی است که دقیقا میداند چه چیزی میخواهد. او کاری که انجام میدهند را به روشنی میبیند و علاوه بر این به خوبی به همه همراهانش هم منتقل میکند که دقیقا از آنها چه میخواهد.
۱۰.
تیم غیرحرفهای
من بزرگترین آسیبها را در طول کارم از کسانی خوردم که غیرحرفهای بودند و خودشا را پشت کلمات پنهان میکردند. افراد زیادی دور و برم بودند که خوب حرف میزدند. اما خوب کار نمیکردند. آنها با خودشان دعوا داشتند و نمیدانستند که چه میخواهند. روز و شب این افراد بسیار متغیر است و شما میشود کانون توجه آنها. افراد غیرحرفهای بیشتر از این که به خود کار فکر کنند به حاشیهها و روابط فکر میکنند. افراد غیرحرفهای که ادعای حرفهای بودن دارند بزرگترین آسیب برای یک فعالیت کارآفرینانه در زمانی است که کسب و کار هنوز نوپاست. افراد غیرحرفهای با خودشان انبوهی از مسائل را میآورند و با رفتنشان هم انبوهی از مسائل را باقی میگذارند. بنابراین کارآفرینها برای این که دوام داشته باشند باید سیستم جذب منابع انسانی فوقالعاده حرفهای داشته باشند و پیوسته نیروهای خلاق و جوان و پرانرژی را شناسایی کنند. کسانی که در سیستمهای دولتی کار کردهاند اگر وارد کسب وکارهای نوآورانه شوند، مشکلات فراوانی را در فعالیتهای کارآفرین ایجاد میکنند.
۱۱.
مدیریت مالی ضعیف
بیشتر کارآفرینها مدیران مالی ضعیفی هستند. فعالیتهای کارآفرینانه فعالیتهای به شدت خلاقانه است و مدیران مالی قوی به شدت از خلاقیت فراری و دور! البته شاید برای مدیران مالی عزیز این حرف ناراحتکننده باشد اما این یک واقعیت است و مدیر مالی که کارش را خوب بلد باشد این را قبول میکند و بحثی نمیکند! با این حال وقتی کارآفرینی بحثهای مالی و مالیاتی و حقوقی و قانونی را دست کم بگیرد ممکن است هم دچار مشکلات عجیب و غریب شود و هم این که فرصت رشد را از خودش میگیرد. دو دو تا چهار تا کردن و جمع کردن حسابها و رسیدگی به ترازنامه و صورت سود و زیان و دهها فعالیت دیگر حسابداری ممکن است وقت زیادی بگیرند. و مهمتر از همه این که اصلا جذاب نیست اما هنوز چارهای نیست. بیشتر جوانانی که وارد دنیای کارآفرینی میشوند تصاویری از اتاقها و سالنهای شیک و رنگی در ذهن دارند، در حالی که بیشترین حجم فعالیتهای کارآفرینهای موفق سر و کله زدن با عددهای اعصاب خورد کن است!
۱۲.
نداشتن چشمانداز
این داستان را دوست دارم. شخصی از کنار جمعی رد میشد. از اولی پرسید چه کار میکنی. گفت مگر نمیبینی. دارم آجر روی آجر میگذارم. از دومی پرسید تو چکار میکنی. گفت دارم مسجدی میسازم که مردم در آن خدا را عبادت کنند. این داستان یک دنیا حرف دارد و هر کسی میتواند یک برداشت از آن داشته باشد. برداشت من این است که این که چه کاری میکنیم مهم نیست. مهم این است که به کارمان چگونه نگاه میکنیم. ما میتوانیم آجر روی آجر بگذاریم اما بدانیم که این آجر روی آجر گذاشتن ما به چه معناست. همین!
۱۳.
ترس از شکست
ترس از شکست از خود شکست بدتر است. برخی از کمپانیهای بزرگ دنیا برای شکستن ترس مدیران ارشدشان آنها را میفرستند بانجی جامپینگ. شکست یک اتفاق طبیعی و معمولی است اما ترس از شکست مانند خوره روح را میخورد. ترس از شکست مانند این است که کسی کار بدی کرده و میداند کسی جای دیگر مدرکی از او دارد و همیشه به او باج میدهد. ترس از شکست باج دادن به شکست است. باید گذاشت اتفاق بیفتد. تا زمین نخوریم بلند شدن را یاد نمی گیریم.
۱۴.
عدم تمرکز
ما همیشه زمانی کار دیگران را میبینیم که یا دارند روی فرش قرمز راه میروند و یا زمانی که پشت تریبون آمدهاند و همه با خوشحالی و هیجان برای آنها دست میزنند. ما هرگز اعصاب خوردیهای آنها را ندیدهایم و مهمتر از همه تمرکزی که آنها بر کارشان داشتهاند را ندیدهام. کارآفرین ها زمانی که همه مشغول فعالیتهای مختلف هستند و خبرهای جورواجور را دنبال میکنند و وقتشان را پای برنامههای بیارزش تلویزیونی هدر میدهند، روی کارشان تمرکز کردهاند و به شدت به کاری که میکنند و بهتر شدن آن فکر میکنند. عدم تمرکز بدترین دردی است که به سراغ یک کارآفرین میآید و در کسب و کارهای بزرگ زمانی اتفاق میافتد که یک کسب و کار ماموریت و فلسفه وجودیاش را فراموش میکند و پول درآوردن بیشتر از هر راه ممکن هدف میشود.
۱۵.
دانش و مهارت کم
شما ممکن است چیز زیادی درباره کارهایی که در مجموعه شما انجام میشود ندانید اما هرگز نمیتوانید چیزی ندانید. دانش و مهارت کم و البته عدم تلاش برای توسعه آن به مرور کارآفرینها را به اعماق میبرد و او هر روز دور و دورتر میشود. رضا قطبی رییس تلویزیون ایران در قبل از انقلاب بود. او یکی از معدود مدیران موفق ایرانی بوده که ما خیلی کم او را میشناسیم. میگویند بارها پیش میآمده که خودش میآمده پشت میز تدوین و تدوین میکرده. آگیلوی یکی از بزرگترین تبلیغاتچیهای دنیاست. در کتاب معروفش میگوید هر چند وقت یک بار خودم همه کارهای یک پروژه را دست میگرفتم تا نشان دهم که هنوز هم سرپا ایستادهام. کار عار نیست!
۱۶.
انجام یک باره همه کارها
اگر بنز از روز اول میخواست این چیزهایی که الان میسازد را بسازد هنوز به پای ایران خودرو هم نرسیده بود. یادتان بیاید محصولات اپل در چند سال پیش را. هیچ کاری هیچ وقت کامل نیست و فقط باید به این فکر کرد که بهترین کار را در بهترین زمان ممکن انجام داد. کسانی که میخواهند به سرعت بهترینها و قویترینها را ارائه کنند باد آنها را خواهد برد.
۱۷.
گرفتن پروژههای متعدد و بیارتباط به هم
بیشتر کارآفرینها مشکلی در گرفتن پروژه ندارند. آنهایی که نمیتوانند پروژه بگیرند را بگذاریم کنار. در ایران همیشه کار هست. آفتی که کارآفرینهای خوب هم ممکن است دچار آن شوند این است که تصور میکنند هر کاری که به آنها پیشنهاد میشود را در ابتدای کارشان نباید رد کنند. در حالی که هرگز نباید افسار کسب و کار را دست مشتری داد. این ما هستیم که میدانیم میخواهیم چه کار کنیم.
۱۸.
کارآفرینی همزمان
هیچ کارآفرینی را ندیدهام که همزمان دو کارآفرینی موفق داشته باشد. هرگز نمیتوان همزمان با یک تیر دو نشان را زد! این غلط است. یک نفر هرگز نمیتواند از دو نردبان همزمان بالا برود.
۱۹.
رویاپردازی نکردن
کارآفرینی ریشه در رویاپردازی دارد و زمانی که یک کارآفرین از منابع رویاپردازی دور میشود و دیگر نمیتواند رویاپردازی کند مرگش فرارسیده است. کارآفرین باید قدر منابع رویاپردازیاش را بداند و همیشه به آنها متصل باشد.
۲۰.
فرهنگ سازمانی
آخرین چیز و البته نه کماهمیتتر از باقی موارد. فرهنگ سازمانی عجیتترین پدیده سازمانهاست. فرهنگ همه چیز سازمانهاست و هرگز نمیتوان با انگشت آن را نشان داد. فرهنگ زمانی که مورد توجه جدی قرار نگیرد به نقطه آسیب تبدیل میشود. حالا این که فرهنگ کجاست و چگونه میتوان با انگشت نشانش داد داستان مفصلی دارد که انشاالله در متنهای بعدی دربارهاش مینویسم.
مطالب مشابه کارآفرین:
موفقیت کارآفرینان جوان در کسب و کار
شناخت رازهای ذهن میلیونر
“تی. هارواکر” جزو نویسنده های مشهور حوزه موفقیت و کارآفرینی است. شهرتش به اندازه رابرت کیوساکی و وارن بافت نیست اما در ردههای چهارم و پنجم این دست نویسندگان قرار دارد و از شهرت خوبی برخوردار است. کتاب “رازهای ذهن میلیونر” که به تازگی توسط “بنفشه آشنا قاسمی” برای انتشارات نقش و نگار ترجمه شده با یک شعار بزرگ میخواهد ذهنیت شما را نسبت به ثروتمند شدن عوض کند: “ثروتمند بیندیشید تا ثروتمند شوید”
نویسندههایی مانند”تی . هارواکر” که خودشان زندگی مالی سختی را گذرانده اند و بعد از مدتی تلاش به ثروت رسیدهاند برای صحبت در خصوص ثروتمند شدن جزو بهترین گزینه ها هستند. آنها اتفاقاتی که از سر گذراندهاند را در ظرف تجربه ریخته و با مخاطبان شان در میان میگذارند.
“رازهای ذهن میلیونر” درباره زندگی هارواکر است، کسی که وقتی همراه خانواده اش به آمریکای شمالی رسید کمتر از ۵۰ دلار پول نقد داشتند و طی مدت زمان کوتاهی اتفاقاتی در زندگی اش افتاد و تصمیماتی گرفت که نتیجه اش ثروتمند شدن او بود.
این کتاب نزدیک به دو سال است که بازارهای جهانی کتاب را قرق کرده و البته این مسئله یک دلیل هم بیشتر ندارد؛ او درباره تفاوت اغنیا و ثروتمندان صحبت میکند و اینکه یک فرد فقیر چطور میتواند در طرز فکر و نگرشش به زندگی، تغییر ایجاد کند و پولدار شود. او بیش از هر چیز درباره رسیدن به ذهنی صحبت میکند که دغدغه میلیونر شدن دارد.
“همسایه میلیونر” نوشته توماس جی استنلی وارد بازار کتاب شد
عادتهای همسایه پولدار
انتشارات مهارتهای زندگی به تازگی کتابی با ترجمه “سمیرا دامغانی” روانه بازار کرده است که ۲۶۰ صفحه دارد و در آن “هفت راز شگفت انگیز زندگی ثروتمندان” منتشر شده است.
“توماس جی استنلی” در کتابی که به رشته تحریر در آورده ، درباره عادتهایی نوشته که میلیونرها در زندگی شان آنها را رعایت میکنند.
او در این کتاب ، به صرفهجو بودن ثروتمندان اشاره میکند، او با یک مثال جذاب این صرفه جویی را مشخص میکند :”از هر شش کت و شلوار گران قیمتی که در آمریکا فروخته می شود یکی از آنها را یک ثروتمند میخرد و بقیه را افراد با سطح درآمد بالا، همچنین از هر ۸ ساعت گرانقیمت که در آمریکا فروخته می شود یکی را افراد ثروتمند می خرند و بقیه را افراد با درآمد بالا” و همین مسئله نشان میدهد میلیونرها صرفه جویی را به خوبی آموختهاند.
این کتاب به شما یاد میدهد که ثروت با درآمد فرق دارد. ثروت آن چیزی است که اندوخته فرد به حساب می آید و درآمد مقدار پولی است که فرد آنرا خرج میکند. اگر شما درآمد بالایی دارید و تمام آنرا خرج میکنید، قطعا نباید خودتان را آدم ثروتمندی به حساب بیاورید.
کتابی که پیشنهاد خواندنش را به شما میدهیم حاصل تحقیق ۲۰ ساله ای است که دکتر “توماس جی استنلی” در خصوص زندگی میلیونرها و طرز فکر آنها داشته است. سبک زندگی در خارج از کشور با ایران بسیار متفاوت است اما در این کتاب، نکات مشترکی وجود دارد که با رعایت آنها می توان گامی در جهت موفقیت برداشت.
همسایه میلیونری که “توماس جی استنلی” در این کتاب به شرح زندگی اش میپردازد خصوصیات جالبی دارد. سطح زندگی او پایین تر از امکانات مالی است که دارد، پولش را در کارهای سرمایه گذاری میکند که قطعا او را به ثروت میرساند، به استقلال مالی بیشتر از مقام اجتماعی فکر میکند، این گونه آدم ها، معمولا خانوادهای نداشته اند که آنها را از نظر مالی تنبل بار بیاورد و آنها هم با همین روش فرزندانشان را بزرگ کردهاند و در نهایت، آنها برای آینده خودشان شغل درستی را انتخاب کردهاند.
اگر میخواهید در یک دوره فشرده موقعیت و جایگاه خودتان را در دنیا بیابید، این کتاب را از دست ندهید
فرصت های طلایی بسازید
کتاب ” ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم” همانطور که از اسمش پیداست، درباره تجربیاتی است که یک فرد مسن آنها را در کتابش به اشتراک گذاشته تا جوانترها وقتی به سن و سال او رسیدند افسوس نخورند که چرا یک نفر، زودتر با آنها درباره اش صحبت نکرده است.
تجربیات نویسنده این کتاب حیرت انگیز است. او با آدمهایی به گفت و گو نشسته و تجربیات شان را در کتابش آورده که هر کدام الگوهای نادرست زندگیشان را عوض کرده اند و ظرف مدت کمی توانستهاند از موقعیتهای پیش پا افتادهای که داشتند برای خودشان فرصتهای طلایی بسازند، فرصتهایی که حتی خوابش را هم نمیدیده اند. این کتاب را خانم پروفسور سیلیگ نوشته و انتشارات هامون آنرا با ترجمه محمدرضا آل یاسین وارد بازار کرده است.
توصیه های کارآفرینی و کسب درآمد
هر کارآفرینی علاوه بر ایجاد اشتغال و کمک به تولید ملی ، به دنبال رونق کسب و کار و افزایش درآمد است تا هم از کار خود منفعت برده و آن را توسعه دهد. ولی کارآفرینی خالی از مشکل و دردسر نیست. حال اگر این کارآفرین جوان باشد ممکن است به دلیل کم تجربگی دچار مشکلات بیشتر شود با این حال نباید ناامید شد یک کارآفرین دارای توان و اراده کافی برای ادامه راه داشته باشد . در اینجا قصد دارم تا بایدها و نبایدهای کارآفرینی و مشکلاتی که ممکن است یک فرد در مسیر کسب درآمد و یا توسعه کسب و کار خود با آن مواجه شود را بیان کنم و اینکه قبل از ورود به بازار کسب درآمد چه ابزار و تمهیداتی را لحاظ کند تا شکست نخورده و امیدوار به آیند کسب و کار خود باشد.
پیش از آن که با ایجاد یک شغل جدید خود را به مخاطره بیاندازید، وقت خود را برای لذت بردن از آنچه تاکنون انجام دادهاید، صرف کنید و بدانید آنچه که انجام میدهید به طور کامل به موفقیت منتج نمیشود و چیزی که در این بین مهم است تجربیاتی است که بدست خواهید آورد.
نگاه بهتری به افراد جوانی که روزانه با آنها ارتباط دارید، بیاندازید؛ و تلاشهایی که برای متمایز ساختن خود از آنها انجام میدهید و نتایجی را که از این تلاشها بدست میآورید، در نظر بگیرید و بدانید که تنها با سعی و تلاش است که شما از افراد همسان موفقتر شدهاید.
شما به عنوان یک کارآفرین جوان، با موانع شخصی و شغلی زیادی روبرو خواهید شد که برای رسیدن به موفقیت باید آنها را متحمل شوید. بعضی از این فاکتورها، موانع واقعی هستند، مثل اینکه چگونه و از چه طریقی برای شغل خود پشتوانهی مالی تهیه کنید و اینکه چگونه خانواده، مدرسه و شغل خود را به طور همزمان مدیریت کنید. بقیه فاکتورهایی که در موردشان بحث میکنیم، چیزی جز موانعی که خودمان برای خود ایجاد میکنیم، نیستند. مثلاً نگرانی در مورد سن و سطح تجربیاتمان در برخورد با مشتری. اینها چیزی جز یک سری بازیهای فکری که سبب عقب افتادن موفقیت میشوند، نمیباشند. به عنوان یک کارآفرین جوان شما باید بر این موانع غلبه کنید، تا به موفقیت دست یابید.
در اولین تلاش برای ایجاد یک شغل موفق، بدون شک شما به دفعات با مشکل روبرو خواهید شد. برای جلوگیری از ایجاد حس شکست در این شرایط غیرقابل اجتناب، نگاهی به اطراف خود بیاندازید. افراد زیادی را خواهید یافت که مشغول کارهایی هستند که از آنها لذت نمیبرند. انجام این گونه شغلها هیچ هدفی بجز تأمین هزینههای جاری زندگی را برای آنها تأمین نخواهد کرد.
همچنین افراد مسنتری را خواهید یافت که به شغلهای بیجنب و جوش مشغول هستند. آنها هیچ کنترلی بر موفقیت آیندهی خود ندارند. صبح از خواب بلند میشوند، سرکار خود میروند، برمیگردند، میخوابند و دوباره صبح روز بعد را به همین ترتیب شروع میکنند. در حالیکه شما همواره و در طول زندگی خود درگیر کسب تجربیات شغلی پویا هستید. سن شما نباید آسیبی به مسیر موفقیت شما برساند. بلکه باید به عنوان یک مزیت شما را به سوی اهدافتان سوق دهد.
برای یک کارآفرین جوان کاملاً طبیعی است که در ارتباط با افراد مسنتر، احساس ناامنی نماید. ولی باید بدانید که نه تنها این طرز تفکر شما را به جایی نخواهد رساند، بلکه مشتریان را نیز به سوی رقبایتان سوق خواهد داد. در ابتدا درخواست عقد قرارداد با افراد مسنتر برایم مشکل بود. من شغلی در ارتباط با راهحلهایی در وب ایجاد کردم و فکر میکردم “چرا مردم حاضر میشوند برای خلاقیت من پول پرداخت کنند” با این که میدانستم طرحهای من بالاتر وبهتر از طرح رقبایم بود. هر چند دفاع از کار خود در برابر مشتریان و منتقدین یک عکسالعمل کاملاً طبیعی است ولی باید توجه داشته باشید که در دفاع از موقعیت خود؛ منجر به دعوا با مشتری نشوید. پرورش دادن حس ناامنی در خود، موجب خواهد شد که این نگرانی در فکر افرادی که با آنها سر و کار دارید نیز رشد کند. آنها همواره نگران این موضوع خواهند بود که آیا خدمات شما برای آنها سودمند خواهد بود یا نه. اگر این شیوهی تفکر در شما ادامه یابد، باعث خواهد شد که به جای اینکه توجهتان را روی بهبود کارهایتان متمرکز کنید، خود را به خاطر هر گونه خطایی سرزنش نمائید که این یک اشکال کشنده محسوب میشود. جوانان باید سرمایههای شغلی تلقی شوند و نه محکومان به اشتغال.
جوانی شما باعث میشود که بتوانید کارهای متفاوت و ریسکهای زیادی انجام دهید که افراد مسنتر در مقام مساوی با شما نمیتوانند انجام دهند. شما بر خلاف رقیب خود، جوان و مجرد هستید، شانسهای زیادی دارید و لزومی ندارد که نگران سیر کردن شکم فرزندان خود باشید.
جوانی شما، ضامن انرژی و قوای فکری شماست. به عنوان یک شخص جوان کارها را از ابتدا شروع کنید و نگذارید تا پایههای شغلی که ایجاد میکنید، سست بنا شود. و اگر در این جریان نیاز به حقوق پیوسته دارید، در کنار توسعه دادن شغل جدید، شغل قبلیتان را که تنها منبع تأمین سرمایهی اولیهتان بوده، رها نکنید.
تا اگر شغل جدیدتان عملکرد مناسبی نداشت، دوباره فعالیتهای خود را در زمینهی شغلی قبلیتان افزایش دهید و درآینده دوباره با دقت و آگاهی بیشتری به توسعه و تکامل طرح شغلیتان بپردازید.
راه عاقلانه این است که قبل از شروع شغل جدید و به مخاطره انداختن خود، موفقیت شغل خود را ارزیابی کنید. یافتن پشتوانهی مالی اولیه برای شغل جدید دشوار است. لذا شاید کار نیمه وقت، تنها راهی است که شما را در رسیدن به اهدافتان موفق میسازد. من موقع شروع کارم خیلی خوشبخت بودم، چون از قبل برنامهریزی داشتم و از کودکی پولهایم را پسانداز کرده بودم. اگر شما تا به حال این کار را انجام ندادهاید، همین حالا به بانک بروید و حساب پسانداز برای خود باز کنید. نه حساب جاری بلکه حساب پسانداز باز کنید و مادامی که برای توسعهی شغلتان به آن نیاز نداشته باشید، از آن برداشت نکنید.
سعی کنید پولتان را مادامی که طرح شغلیتان هنوز جوان است افزایش دهید. با رشد توسعهی شغلتان، این پول را به کار گیرید و آن را دوباره جایگزین نمائید. در کنار پرداخت هزینههای زندگیتان بیشترین مقدار ممکن را پسانداز کنید تا موقع توسعهی شغلتان این پول را پشتوانه خود سازید، سپس شما باید توجه کامل خود را روی توسعهی شغلتان متمرکز سازید. مدرسه و کارهای مربوط به آن موانعی هستند که مختص کارآفرینان جوان میباشند. اولویتدهی به کارهایتان بسیار مؤثر خواهد بود.
مهم نیست که چقدر موفقیت از شغلتان عاید شما شود و یا اینکه چه زمانی را به آن اختصاص دهید. کارهای مربوط به درس و مدرسه باید در اولین اولویت شما قرار گیرند. خیلی راحت است که برای رسیدن به میلیونها دلار پول، تکالیف مدرسه را انجام ندهید و یا این که در مدرسه توجهتان به درس را کمتر کنید ولی باید بدانید که درس چیزی است که در آینده با گسترش و ادامهی شغلتان در زندگی به شما کمک خواهد کرد.
وقت خاصی را برای انجام تمرینات مدرسه اختصاص دهید و وضعیت مطلوب نمراتتان را حفظ کنید. هیچ کس حاضر به ارتباط با شخصی که نتوانسته درس خود را تمام کند و در مدرسه شکست خورده است، نمیباشد. زمانی که شروع به بالفعل در آوردن طرح شغلیتان کردید، بدانید که هماکنون شما به موفقیت رسیدهاید و این روحیهی کارآفرین و آرزوهایتان شما را در زندگی یاری خواهد داد. حتی اگر نتوانستید به خوبی آن را پیاده کنید بدانید که به تجربیات شغلی فراوانی دست یافتهاید که دیگر همسن و سالهایتان از آن بیبهرهاند.
شما جوانی خود را برای کسب برتری صرف میکنید، پس باید همیشه آماده باشید و همواره مثبت فکر کنید که موفق خواهید شد. هرگز از بالا بردن مقام شغلی و ترقی دادن شغل خود بازنایستید و هرگز از موفقیت نترسید.
مطالب مشابه کارآفرین:
موفقیت کارآفرینان جوان در کسب و کار
برنامه روزانه کارآفرینان موفق در کسب درآمد
کارآفرینان موفق همواره در کسب درآمد و تولید خود را به روز کرده و توانایی های خود را افزایش می دهند . از نظر کارآفرین موفق در جا زدن و عدم ارتقا علم و دانش مساوی با نابودی و از رده خارج شدن در بازار کسب و کار است. با این حال مواردی در کسب و کار وجود دارد که یک کارآفرین نمونه هر روز انجام می دهد و یا باید انجام دهد تا ضمن افزایش کسب درآمد ، در مسیر ترقی و رشد بیشتر قدم بر دارد .
فکر و اندیشه و ایده های یک کارآفرین موفق همیشه ارزشمند و ارزشمند است. کارآفرینان فعال خود را همانند اموال و دارایی های با ارزش می بینند و همواره روی خود و آینده خود از طریق یادگیری و ارتقاء دانش سرمایه گذاری می کنند. اگر شما هم تمایل دارید تا یک کارآفرین بهتر شده و کسب و کار خود را با موفقیت گسترش دهید ، برای تغییر و بهینه سازی عادت های روزانه خود وقت و انرژی صرف کنید.
در این مقاله به ۱۵ کاری که بیشتر کارآفرینان و مدیران موفق بصورت مداوم و روزانه انجام می دهند اشاره شده است تا با مطالعه و تکرار آنها ، گام های بلندتری به سوی موفقیت بردارید.
۱- خوردن صبحانه
حتماً برای اینکه بتوانید با حداکثر توان و قدرت کار کنید و جسم و فکر شما به درستی عمل کنند ، در ابتدای روز صبحانه میل کنید. خوردن عجله ای یک فنجان قهوه یا چای را فراموش کرده و چند دقیقه برای خوردن یک صبحانه هر چند مختصر ، اما مقوی و مفید وقت بگذارید تا پروتئین ها و ویتامین های لازم برای بردن را تامین کنید. حتی اگر در شرایطی هستید که امکان نشستن و خوردن صبحانه را ندارید ، در حین حاضر شدن برای رفتن سر کار از خوردن مواد مغذی و مقوی بهره ببرید.
۲- برنامه ریزی روزانه
روز خود را از همان ابتدا برنامه ریزی کنید. با مراجعه به تقویمتان و مرور یادداشت های روز های قبل ، اولویت و اهمیت کارها را تعیین کرده و سعی کنید دقیقاً مطابق برنامه ریزی در یک زمان مقرر اولویت های تعیین شده را به انجام رسانده و تمام کنید. می توانید پس از اتمام هر یک از این اولویت ها ، اندکی استراحت کرده و با صرف یک میان وعده مناسب ، انرژی خود را افزایش دهید و به سراغ کار بعدی بروید. همه افراد به خوبی می دانند چه زمانی از روز بهترین بازده کاری را دارند ، پس مهمترین کارهایتان را برای آن زمان برنامه ریزی نمائید.
۳- چک نکردن نامه ها و پیام ها در ابتدای روز
هرگز در ابتدای روز پیام ها و ایمیل هایتان را بررسی نکنید. تا حد ممکن این کار را به زمان اتمام اولین و مهمترین کار برنامه ریزی شده خود منتقل کنید و این را بصورت یک قانون در آورید تا دیگران نیز از آن آگاه باشند و برنامه ریزی های شما به دلیل درخواست های غیر مهم و فوری بهم ریخته نشود. زمانی که برای بررسی ایمیل ها و پیام ها گذاشته می شود نیز با توجه به اینکه در ابتدای روز صرف می شود ، بخشی از بهترین و مفیدترین زمان روزانه شما را از بین می برد. در صورتیکه درگیر پروژه مهمی هستید سعی کنید بیش از ۳ بار در روز برای بررسی پیام ها و ایمیل ها وقت نگذارید.
۴- یادآوری اهداف
در ابتدای روز چند دقیقه به اهداف خود فکر کنید و به یاد آورید که قصد رسیدن به چه چیزی دارید و اهداف شرکت شما چیست. به مشتریان و زمینه های کاری خود فکر کنید و اینکه در چه زمینه هایی فعالیت شما بیشترین درآمد و منافع را خواهد داشت. معمولاً بخاطر برخی روزمرگی ها و کارهای تکراری ، اهداف خود را فراموش کرده و دچار نوع سردرگمی می شویم که این سردرگمی ها موجب فراموشی اهداف شده و فعالیت هایی که در این وضعیت انجام می شود ، شما از اهداف اصلی خود دور می کند.
۵- انجام یک کار در آن واحد
ما در دنیایی هستیم که عموما و متاسفانه انجام چند کار در آن واحد مورد پسند بوده و یک ویژگی محسوب می شود. در واقع انجام بیش از یک کار بصورت همزمان از دقت و کیفیت انجام کارها می کاهد و در بیشتر مواقع موجب بروز توقفهای ناخواسته به دلیل تداخل کاری می گردد. بهترین کار این است که اگر چند کار واجب با سطح اهمیت نسبتاً یکسان دارید ، مهمترین آن را انتخاب کرده و با حداکثر تمرکز و دقت ، روی وقت گذاشته و آن را به سرانجام برسانید.
۶- تصور دستیابی به موفقیت
همواره به نتیجه ای که از انجام کار یا تصمیمی خواهید رسید فکر کنید و آن را تا حد ممکن تصویر کنید. به تصویر کشیدن موفقیت و حس حاصل از آن و یا دستیابی به نتیجه دلخواه ، در تصمیم گیری ها و تعیین اولویت ها و نحوه انجام آنها بسیار به شما کمک خواهد کرد و ذهن شما را در راستای رسیدن به آن نقطه مشخص کمک خواهد کرد.
۷- گفتن نه
کارآفرینان و مدیران کسب و کار ها همواره با پیشنهادات متعددی روبرو هستند که تمایل دارند همه آن پیشنهادات را پذیرفته و فرصت ها جذب کنند. اما به یاد داشته باشید که همه فرصت ها و پیشنهادات مطرح شده و پیش رو نمی توانند منافع شما را آنگونه که باید تامین کنند. پس یاد بگیرید به موقع نه بگویید و تنها آن دسته از فرصت هایی که برای شما مناسب هستند و هم راستای اهداف شما هستند انتخاب کنید.
۸- ارزش دادن به زمان
زمان همانند پول تجدید پذیر نیست و به سرعت از دست می رود. پس از زمان به بهترین شکل استفاده کنید و مهمترین کارها را در راستای کسب موفقیت انجام دهید. در جلسات و موقعیت هایی که مکالمه کاری یا دوستانه ای برای شما پیش می آیند بصورت مشخص ، زمان آغاز و پایان آن را برای خود برنامه ریزی کرده و به نحوی به اطلاع مخاطب نیز برسانید.
۹- اعتماد و واگذاری کار به دیگران
در ابتدای شرکت کسب و کار معمولاً تصویر بر این است که با انجام همه کارها توسط خودمان ، هم در وقت و هم در هزینه ها صرفه جویی می کنیم. در حالیکه کارهای بسیار کم اهمیت و وقت گیری وجود دارند که شما را به شدت از کارهای مهم و درآمدزا باز داشته و در نهایت موجب شکست شما می شود. لذا بهتر است از دیگران کمک گرفته و بخشی از کارها را به دیگران واگذار کنید و خودتان مهمترین ، موثرترین و مفیدترین کارهایی که برای کسب و کارتان کسب درآمد و سود می کند را به انجام برسانید.
۱۰- گوش کردن با دقت
به مخاطب یا همکار خود در یک جلسه یا مکالمه ، با دقت توجه کنید و سعی کنید در جلسه حضور واقعی داشته باشید نه اینکه تنها جسم شما آنجا باشد. مدیران موفق اصولا با دقت گوش کرده و به سخنان مخاطب خود توجه می کنند و بعداً نیازی به شفاف سازی در خصوص یک گفته یا جمله ندارند و با این کار احترام بیشتری برای کارمند یا همکار خود گذاشته و نتیجه بسیار بهتری کسب می کنند.
۱۱- شکرگزار بودن
همواره شکرگزار باشید و روزانه برای تشکر از خدا بابت نعمت هایی که در اختیار شماست ، وقت بگذارید. یادآوری داشته ها و موفقیت ها به شما کمک می کند با انگیزه بیشتری رو به جلو حرکت کنید و همواره فرصت ها را ببینید نه کمبود ها را.
۱۲- متحرک و فعال بودن
آیا می دانستید پشت میز نشینی رقیب جدی سیگار است ؟ نشستن بیش از حد پشت میز یا پشت فرمان ماشین علاوه بر اینکه برای سلامتی شما مضر است ، به مروز زمان شما را کم تحرک تر و تنبل تر می کند. همچنین تحقیقات نشان داده زیاد نشستن ، موجب بروز دیابت و برخی بیماری های قبلی و سرطان نیز می شود. بنابراین سعی کنید حتماً حداقل ساعتی یکبار هم که شده از پشت میز بلند شوید و کمی راه رفته و تحرک داشته باشید و در صورت امکان نرمش و حرکات ورزشی نیز انجام دهید تا بدن از حالت خستگی و کرختی خارج شود.
۱۳- تنفس عمیق
بسیاری از مردم تنها نفس های سطحی و کوتاه می کشند و در نهایت مجبور به کشیدن خمیازه می شوند که با کسالت و خستگی همراه است. سعی کنید ساعتی یکبار یا بیشتر ، از پشت میز بلند شده و ۱۰ نفس عمیق همراه با حرکات کششی داشته باشید تا نیروی بدنی شما مجدداً تمدید و بازیابی شود.
۱۴- استراحت در هنگام نهار
حتماً برای صرف نهار وقت بگذارید. اگر کار شما به شکلی است که نمیتوانید برای صرف نهار وقت کافی بگذارید ، برخی جلسه ها یا گفتگوهای کاری را هنگام نهار برنامه ریزی کنید تا به این وسیله بتوانید وقت بیشتری برای خوردن غذای نیمه روز اختصاص دهید. حتی اگر این امکان را هم ندارید و یا کار شما به گونه است که امکان برگزاری جلسات سر نهار میسر نیست ، این وقت را هنگام مرور اینترنت و سایت ها و مشاهده ایمیل هایتان بگذارید.
۱۵- مرتب کردت میز و محیط کار
در پایان روز و پس از اتمام کار ، میز یا محیط کار خود را منظم کنید. لوارم التحریر را مرتب به سر جای خود برگردانده و کاغذهای یادداشت و غیره را منظم و مرتب بچینید. این کار به شما کمک می کند که یک پایان روز بسیار خوب توام با احساس نظم و ترتیب داشته باشید و آغاز روز بعد و حضور در سرکار در ابتدای روز ، پریشانی و درهم ریختگی روز قبل را به شما منتقل نکند.
مطالب مشابه کارآفرین:
موفقیت کارآفرینان جوان در کسب و کار
تاثیر زبان بدن در کسب درآمد
جذب مشتری و کسب درآمد و فروش بیشتر ترفندها و آموزش های خاص خود را دارد و یک فروشنده باید زبان بدن را به خوبی بداند شعار معروفی در کسب و کار و تجارت الکترونیک است که « با دیدن زبان بدنش را متوجه شو و کالایت را بفروش » و این شعار معرف اهمیت در شناخت مشتری است . گاهی نیاز نیست در کسب درآمد بیشتر حتما از کلمات و سخن استفاده کرد بلکه باید با نگاه به مشتری و ظاهرش به مقصود خود که فروش بیشتر و افزایش کسب درآمد است برسید. زبان بدن به اندازه ای در کسب و کار تعامل با دیگران مهم است که عده ای آن را جزو ضروریات کسب و کار و جذب مشتری و از موارد اساسی تجارت الکترونیک است.
میترا شکری
پیشرفت علم و تکنولوژی در دنیای امروز روی همه چیز تاثیر گذاشته است. به گفته منتقدان تاثیر شگرفت این مسئله بیشتر از همه روی تجارت است. تجارتی که دو طرف مذاکره انسانهایی با فرهنگ و اصول کاری متفاوت هستند و هر کدام شیوه خاصی در تجارت دارند و اگر هر کدام از طرفین بلد نباشند علاوه بر کلمات به همراه زبان بدن دیگری را راضی کنند کارش لنگ میماند. زبان بدن نه تنها باعث میشود در تجارت موفق باشید، بلکه به شما شیوهای را میآموزد که بتوانید به عنوان یک کارمند از کارفرمایتان حقوقی که استحقاقش را دارید مطالبه کنید. در ادامه صحبتهای دکتر قوامی را در گفت و گویی در خصوص تاثیر زبان بدن در تجارت برایتان آوردهایم که با رعایت آنها میتوانید یک تجارت موفقیتآمیز داشته باشید.
اولین چیزی که لازم است فرد در یک مذاکره کاری به آن توجه کند چیست؟
نشانه هایی هستند که در بدو ورود با دیدن فرد در او ظاهر میشوند و طرف مقابل را وادار به واکنش میکنند. سر، بازوها، دست ها ، سینه، شکم، قسمت بالای پاها و قسمت پایینتر از مچ پا همگی جز مواردی هستند که به محض ورود شما به چشم میآیند. سعی کنید آنها را در یک راستا قرار بدهید، جوری که شما بسیار ورزیده و شاداب به نظر بیاید.
نوع نشستن افراد دور میز مذاکره و قرارهای کاری باید به چه شکل باشد؟
سر میز مذاکره، هر فرد فضای شخصی و قلمروی خود را مشخص مینماید. در عرف کسب وکار، افراد دارای مقام بالاتر (مانند رئیس یک شرکت) از فضای کاری بیشتری برخوردار هستند و افراد دیگر در سرمیز مذاکره معمولا امتیازها را به افرادی که رتبه بالاتری دارند، می دهند.
مثلا” مقامی که بر روی صندلی غالب (معمولا” در بالای میز) می نشیند، سمبل ظاهری قدرت است.
اگر بخواهیم چنین فردی را مهار کنیم باید چه ترفندی به کار بگیریم؟
در این شرایط مذاکره کننده خوب کسی است که با نشاندن در نقاط مشخص فردی که روی صندلی غالب نشسته است را به محاصره خود در آورد و نسبت به او اعمال قدرت کند.
اولین حرکت فرد باید در مذاکره به چه شکل باشد؟
در هر مذاکرهای اولین حرکتی که فرد انجام میدهد، مهمترین آن است. درست مانند بازی شطرنج، که اگر شما به عنوان شروع کننده حرکت خوبی انجام بدهید، میتوانید بازی را به نفع خودتان تمام کنید.
زبان بدن فرد باید مثبت باشد. زمانی که شروع به صحبت میکنید از خود اشتیاق نشان بدهید و با لبخند زدن این را به طرف هم انتقال بدهید.چشمان شما آینه درون شماست زمانی که شروع به صحبت درباره فرد میکنید سعی کنید به چشمان فرد مقابل نگاه کنید. اگر نتوانید تماس چشمی خوبی برقرار نمایید، ممکن است افراد فکر کنند چیزی را پنهان میکنید و با آنها صداقت لازم را ندارید.
اگر طرف مصاحبه شما آقا است با او محکم دست بدهید. دست فرد دیگر را محکم نگه دارید ولی فشار ندهید چون گاهی اوقات افراد به اشتباه دست طرف مقابل را فشار میدهند در حالیکه این روش درست نیست و برای ماندگار شدن این رفتار صمیمانه کافی است در حالی که مستقیما” به چشم های طرف مقابل نگاه میکنید، دست او را فشار دهید. فشار دادن دست برای دو یا چند بار ممکن است هیجان یا سرزندگی را نشان دهد، ولی هرچیز بیشتری می تواند باعث ناراحتی فرد دیگر شود.
زبان بدن در فروش کالا تا چه اندازه موثر است؟
به گفته روانشناسان فرد با حرفهایی که به زبان می آورد (۷%)، طرز گفتارش (۳۸%) و از طریق زبان بدن ۵۵%) روی دیگران تاثیر میگذارد. البته لحنی که فرد در صحبت کردن دارد هم در این زمینه بسیار موثر است. و به طرف مقابل پیامهایی ارسال میکند.
در هنگام فروش میتوانید از وضعیت ایستادن یا نشستن، حالات چهره، ژستها و ظاهر فیزیکی خود برای قدم زدن در مسیر موفقیت استفاده کنید. تمایل به خرید در بیشتر مشتریان هنگامی به وجود میآید که حواس آنها تحریک شود. در اینجا رمز موفقیت آن است که تا می توانید برای ایجاد تاثیر مثبت بر حواس آنها کوشش نمایید.
بعضیها در خلال مذاکره زیاد صحبت میکنند، این مسئله تاثیری روی طرف مقابل دارد؟
خیر در خیلی از موارد این مسئله کاملا برعکس است. به شکل نا آگاهانه افراد روی کسی که بیش از حد معمول صحبت میکند حساب نمی کنند. به شکل ضمنی فردی که زیاد سخن نمی گوید، قابل اعتماد است.
اغلب آنچه نمیگویند بر دیگران تاثیرگذار است نه آنچه به زبان میآورند. در زمان فروش و هنگامی که با مشتری مورد نظر خود ملاقات میکنید، او در فاصله ده ثانیه یا کمتر شما را بر اساس وجهه و ادراک شما را مورد معاینه قرار میدهد. این لحظهای حساس در فروش است، زیرا تاثیر اولیه شما بر او همواره در یادش خواهد ماند.
زنان در استفاده از زبان بدن موفق تر هستند یا مردان؟
کارشناسان به شکل عمومی اعتقاد دارند زنان به دلیل غریزههای ذاتی در زبان بدن، چیره دستتر از مردان هستند و همین مسائل باعث موفقیت مردان نسبت به زنان میشود.
رایجترین نشانههای بدن که علامتهای یکسان در سرتاسر دنیا دارند چیست؟
تکان دادن سر که در همه کشورها نشان دهنده تایید است، یا تکان دادن پاها که طرف مقابل را متوجه عصبانی بودن فرد میکند. یا همانطور که گفتم اگر با کسی صحبت کنید و او مدام سرش را پایین بیندازد و به چشمان شما نگاه نکند، مشخص است یک چیز مهم را از شما پنهان میکند و صداقتی در کلامش ندارد. یا اگر نگاه مثبت تری داشته باشیم، این فرد بی نهایت خجالتی است.
با روشهای زبان بدن بازار فروشتان را داغتر کنید
شما میتوانید بلافاصله شخصیت یک فرد را با طرز دست دادن او تجزیه و تحلیل کنید. یک فرد جسور هنگام دست دادن، دست شما را محکم نگه میدارد. از سوی دیگر، فردی که اعتماد به نفس کمی دارد یا اصلا به خود اعتماد ندارد، اغلب در دست دادن شل و ضعیف عمل میکند. فردی که می خواهد اعتماد شما را جلب کند معمولا دست شما را با یک دست گرفته، با دست دیگرش مجموعه دست شما و خودش را می پوشاند و یا آرنج شما را نگه میدارد.
طرز درست ایستادن بدن جنبهای دیگر از زبان بدن است. شانههای افتاده و نگاه کردن به زمین، میتواند نشان دهنده بی علاقگی باشد. راست ایستادن و قراردادن وزن بدن به طور مساوی روی هردوپا، به شما قیافهای مطمئن تر و آرام تر خواهد داد. همواره قامت خود را راست نگه دارید، چه در حالت ایستاده و چه در حالت نشسته.
حالت راست قامت و گشاده خود را با حالت چهرهای صمیمی و بی ریا کامل کنید. عینک آفتابی نزنید. مشتری ممکن است فکر کند چیزی را مخفی می کنید، زیرا نمی تواند چشمانتان را ببیند. او با نگاه کردن مستقیم به چشمان شما می تواند دروغگویی را تشخیص دهد پس شفاف سخن بگویید.
در هنگام انجام مکالمات تلفنی و ارائه کردن محصولی خاص، حتما ازخود حرکات صمیمانه و بی ریا نشان دهید. روبروی مشتری به حالت دست به سینه قرار نگیرید، زیرا ممکن است این کار اعتماد مشتری بالقوهتان را سلب کند. توصیه می شود ازحالت دست ها در دو طرف بدن و به بالا استفاده کنید.
اگر به پشتی صندلی تکیه داده و دست ها را پشت سر بگذارید، مشتریان خود را فراری میدهید، زیرا این قطعا نشانه تکبر واعتماد به نفس کاذب است. اما اگردست ها را بر روی کمر بگذارید، نشان می دهید که فردی مثبت و دارای اعتماد به نفس هستید.
با دست به مشتری اشاره نکنید. اشاره کردن با دست به مشتری در فروش معادل است با از دست دادن فرصت فروش کالایتان. اشاره با دست عملی است متکبرانه که میتواند به منزله دشمنی تلقی شود.
در زبان بدن فروش و تجارت نشانههای زیر به معنای آمادگی شما برای انجام مذاکره و مصالحه هستند. باز کردن دکمه های کت به معنای این است که برای صحبت و گوش دادن به پیشنهاد متقابل آمادگی دارید. درآوردن کت یا بالا زدن آستین ها نشانه بسیار خوبی برای مشتری است، زیرا معنای این را می دهد که شما آماده تصمیم گیری و یا موافقت با قیمت نهایی هستید.
چطور متوجه شوید که مشتری قصد خرید از شما را دارد؟
شما به عنوان فروشنده اگر زبان بدن را بخوبی بدانید میتوانید از طرز رفتار شخص و زبان بدنی که به کار میگیرد متوجه شوید در معامله چه هدفی را دنبال میکند.
• زمانی که فرد بازوهایش را در هم قفل میکند نشان میدهد که به شنیدن صحبتهای شما بی علاقه است. برای اینکه او را دوباره سر ذوق بیاورید دست به کار شوید و حرکات مثبت انجام بدهید. زمانی که او بازو و دستهایش را از آن حالت قفل شده خارج کرد میتوانید ایدههایی که برای فروش دارید را مطرح کنید.
• اگر شما به شکل ناخودآگاه با استکان چای خود بازی میکنید یا مثلا خودکارتان را تکان میدهید و مشتری هم دقیقا همین کار را میکند نشانه خوبی است. او به خرید از شما علاقه دارد و آماده است که پیشنهادات شما را بشنود. اگر شاهد این وضعیت بودید هر چه در چنته دارید و هر پیشنهادی که آماده کردهاید را سریع به سمت او روانه کنید.
• حواستان به دست و صورت مشتری باشد. اگر او با دست قسمتی از صورت خود را بپوشاند نشان میدهد که عمل یا گفته شما او را دلسرد کرده و دیگر دوست ندارد خریدی انجام بدهد. برای اینکه در این شرایط احتمال فروش کالایتان را از دست ندهید بهتر است دوباره او اعتماد او را جلب کنید و از سودی صحبت کنید که قرار است عایدش شود.
• در نهایت اگر می بینید مشتری واقعا علاقه ای به خرید از شما ندارد، حرفه ای عمل کنید و بابت اینکه او وقت گذاشته و به حرفهای شما گوش داده است از او تشکر کنید و دستش را به نشانه صمیمیت بفشارید. همیشه بخاطر داشته باشید که این عمل باعث میشود آن فرد دوباره برای خرید به شما مراجعه کند.
به نقل از مجله سرنخ ( همشهری)
موفقیت کارآفرینان جوان در کسب و کار
۱٫ترس آن ها را از پا نمی اندازد
یکی از بزرگ ترین خطرات در راه کارآفرینی، این طرز فکر است که زندگی هیچ وقت ارزش ریسک کردن ندارد. احساساتی که با ترس نیز همراه می شوند توسط یک سری از هورمون ها وقتی ترشح می شوند که بدن شما در معرض یک دعوا یا سفر با هواپیما قرار می گیرد. کارآفرینان بر این باورند که هیچ گونه خطر قریب الوقوعی وجود ندارد، بلکه تنها چیزی که وجود دارد یک موقعیت خوب بالقوه برای موفقیت است.
۲- حریص هستند، پس خلق پول آسان است!
همه کارآفرینان دست به خلق پول می زنند چون این راه را راهی منحصر به فرد برای محل مشکل مشتریان خود می دانند و هیچ کدام از اول خواهان این نبوده اند که هدف شرکت آن ها صرفا رسیدن به ثروت بوده است. آن ها ایده و نقشه ای داشته اند که دنبال تحقق آن رفته اند. آن ها آنچه را خریدار می خواهد و می خواهد به آن برسد، می دانند.
۳- شکست را جزئی از مسیر موفقیت می دانند
کارآفرین ها می دانند که هنری فورد، سه بار ورشکست شد و بعد از بازگشایی نیز تنها توانست ۲۰۰ دلار در سال اول تجارت خود کسب کند. پس کارآفرینان شکست را نمی بینند، بلکه تلاش های ناموفق را می بینند و همین تلاش های ناموفق آن ها را ذره ذره به موفقیت نزدیک تر می کند.
۴- خود را با گروه مجرب مجهز می کنند
کارآفرین ها از قدرت خود، آگاهی دارند و خودشان را با همراهی افرادی مجهز می کنند که مشخصه قدرت آنان برای محیط کار بسیار مناسب است.
این ۲۰ عادت در کارآفرینان موفق به چشم می آید.
۵- دل خودشان را به دست می آورند و قربان صدقه خودشان می روند!
جایزه دادن در مسیر موفقیت نه تنها یک عمل ترغیب کننده به حساب می آید بلکه گاهی اوقات با قراردادن اهداف کوچک تر در طول مسیر موفقیت، قادر خواهید بود حرکتی انفجاری در مسیر خود به سمت پایان راه ایجاد کنید. این کار دقیقا نمونه آشکاری از این است که چگونه مسیر را با موفقیت به پایان برسانید.
۶- باهدف و عامدانه کار می کنند
فعالیت های کارآفرین های موفق با یک قصد عامدانه در ورای اهداف آنان توام شده است. این کار به آن ها اجازه می دهد تا از اینکه در طول مسیرشان متوقف شوند، جلوگیری کنند. داشتن یک مقصود واضح و مشخص باعث بالارفتن و جاری شدن انرژی شما می شود.
۷- قبل از اینکه آماده باشند، شروع به کار می کنند
این نکته ای است که «ماری فرلو» یکی از سخنرانان بزرگ حوزه موفقیت، مدام بر آن تاکید دارد، زیرا هنگامی که ما برای زمان مناسب صبر می کنیم، درواقع برای چیزی غیرممکن صبر می کنیم. حتی اینکه هنوز دست تان خالی است و می خواهید با این حال مشغول به کار شوید، به نوبه خود عالی است.
۸- شاه یک شطرنج هستند و نه مهره سرباز آن
کارآفرین های موفق تحرکات و طرح و نقشه های قابل توجهی را برای تمام حالات محتمل طراحی می کنند. آن ها تمام توجه خود را به خروجی و ماحصل پروژه اختصاص می دهند و از این رو می توانند آن پروژه را کنترل و رهبری کنند. این ویژگی به آن ها اجازه می دهد که جنبشی قابل توجه ایجاد کنند.
۹- وقت شان را برای شبکه های اجتماعی هدر نمی دهند
کارآفرین های موفق از طریق ارتباطی گوناگون، فقط برای رفع نیاز و کسب منفعت خود استفاده می کنند. این کار وقت پرارزش آنان را هرگز هدر نمی دهد.
۱۰- فکری باز دارند و تنها به دور و بر خود فکر نمی کنند
در جهان کنونی، اکثر میلیاردرهای موفق همان ۲۴ ساعت شبانه روز و همان دسترسی به اطلاعاتی را دارند که بقیه آدم ها نیز دارند؛ اما تفاوت آن ها با دیگران این است که بیش از هر کس دیگری متفاوت با بقیه فکر می کنند.
۱۱- همیشه به نیمه پر لیوان نگاه می کنند
دیدن فرصت در هر چیزی یک نوع طرز فکر اکتسابی است، نه یک ویژگی شخصیتی ذاتی. کارآفرین های موفق الگوهای فکری مخرب خود را مانند عدم اعتماد به نفس و دودلی تشخیص می دهند و سپس آن را تغییر می دهند.
۱۲- یادداشت برداری می کنند
شاید این گونه به نظر بیاید که کارآفرین های موفق زندگی پرمشغله ای دارند، آن ها در مورد هر چیز غیرمرتبط با کاری که هم اکنون مشغولش هستند، یادداشت برداری می کنند و سپس به سراغش باز می گردند. این سازمان یافتگی به آن ها اجازه می دهد تا چند کار را یک باره انجام دهند و آن ها را از آن خود کنند، بدون اینکه اجازه دهند کارشان مغشوش شود.
۱۳- هم سخت بازی می کنند و هم سخت، تفریح
برای اکثر کارآفرین های موفق یک بازه زمانی بزرگ بین کار و تفریح شان وجود دارد. آن ها می دانند که چه وقت بر خودشان سخت بگیرند و سخت بتازند و چه وقت هم به تفریح بپردازند.
۱۴- اطلاعات مفید برای مشاوره می دهند
کارآفرین های موفق نه تنها خودشان نقشه دارند، بلکه به نقشه شما نیز گوش می دهند و به شما مشاوره معقولانه و مفیدی می دهند. آن ها می دانند که در مورد چه کاری توانایی دارند و با سخاوت بقیه را کمک می کنند تا به مسیر تحقق رویاهای شان پی ببرند.
۱۵- دوستدار مشاوره گرفتن هستند
با بودن در قلمرو کوچک کارآفرین های موفق خواهید فهمید که مغز آنان نسبت به بقیه مردم متفاوت کار می کند. آن ها جایی که ممکن است چشم اندازها و دیدگاه های بسیاری مورد نیاز باشد، برای تشخیص داده های مسئله به بقیه افراد می پیوندند؛ حتی اگر آن طرح منتقدان بیشتری نسبت به حامیانش داشته باشد.
۱۶- دائما در ارتباط هستند
شما هرگز نمی دانید که کجا و در چه جایی شرکای افسانه ای بعدی تان قرار دارند، پس ایجاد ارتباطات جدید بخشی از آن چیزی است که شما در هر مراسم عقد، گردهمایی دانشگاهی و مدارس و ملاقات تجاری باید انجام دهید. کارآفرین های موفق معتقدند برای ایجاد یک رابطه درست هیچ گاه وقت نادرستی وجود ندارد.
۱۷- زیاد سوال می پرسند
کارآفرین های موفق به طور طبیعی درباره اینکه اشیا چگونه کار می کنند یا اینکه چگونه بقیه فکر می کنند، کنجکاو هستند. پرسیدن سوال نه تنها عزیزشان می کند، بلکه به آن ها اجازه می دهد تا مکالمه را به جایی هدایت کنند که بیشترین سودمندی را برای خودشان داشته باشند.
این ۲۰ عادت در کارآفرینان موفق به چشم می آید.
۱۸- در کنارشان، برترین ها قرار دارند
برترین ها شامل همه چیز از بهترین کارکنان و تجهیزات اداری گرفته تا بهترین پزشکان و وکلا می شود. باور این افراد بر این است که اگر هر کس در زندگی خودش در آنچه انجام می دهد، بهترین باشد، مردمی را به طرف خود جذب می کند که آن ها نیز می خواهند بهترین باشند.
۱۹- شکرگزار هستند
کارآفرین های موفق نکات خوب زندگی خویش را تشخیص داده و قاعدتا برای آن ها سپاس گزار نیز خواهند بود. چون آنچه شما روی آن تمرکز می کنید، گسترش می یابد و هنگامی که بر خوبی در زندگی تمرکز می کنید، مقدار بیشتری از آن را خلق می کنید.
۲۰- ناشکیبا به نظر نمی رسند
اگر کارآفرین های موفق به جایی رسیده اند که هم اکنون هستند، به خاطر این است که قبول کرده اند با همان چیزی در ارتباط هستند که نیازمندش بوده اند. آن ها در مورد مسائل با تمام جان و دل خود سخن می گویند و هرگز شبیه افراد بی حوصله و ناشکیبا به نظر نمی رسند، بلکه فقط تمام تلاش خود را می کنند.
اصول گوگل برای سئو و افزایش رتبه سایت
گوگل بزرگترین و قوی ترین موتور جستجوی جهان ، دارای اصول و قوانین سختگیرانه برای رتبه بندی سایتهاست . اگر سایت شما در موضوع کسب درآمد اینترنتی، کسب و کار و تجارت الکترونیک ، فروشگاه و تبلیغات و بازاریابی اینترنتی و یا سایر موضوعات است برای سئو و افزایش رتبه سایت که اصل مهم در ترقی کسب و کار و جذب کاربر است باید 7 نکته برندینگ از نظر گوگل را رعایت کند .البته فاکتورهای سئو برای افزایش بازدید خیلی زیاد است ولی فاکتور های مربوط به محبوبیت و برجسته شدن یک برند را خیلی خلاصه و مفید با توضیح مختصر و روان می توان فهرست بندی کرد . البته این لیست می تواند به مرور تکمیل تر شود و حتی ممکن است اصولی نیز حذف و نکته های جدیدی نیز اضافه شود. مهم این است که با مطالعه درست و منطقی ، همزمان با گوگل که خود را آپدیت می کند شما هم خودتان را به روزرسانی کنید.
۱- ثبت مکان کسب و کار:
یک کسب و کار واقعی دارای دفتر و موقعیت مشخصی است. گوگل از اطلاعات محل ثبت شده برای تشخیص اینکه یک سایت برند است یا خیر استفاده می کند
۲- افزایش دنبال کنندگان:
گوگل در چند سال اخبر با توجه به ارائه سرویس های خوراک خوان تلاش کرده از میزان داده ها و تعداد مشترکین RSS به عنوان نشانه برند بودن و محبوبیت استفاده می کند.
۳- از نگاه رسانه های معتبر:
برندهای محبوب درسایت های خبری حتی خود گوگل همیشه ردپایی دارند. حتی برخی از برندها فید خبری گوگل خودشان را دارند.
۴-رصد کردن سایت در شبکه های اجتماعی:
میزان فالور ها و رسمی بودن صفحات قطعا تاثیر مستقیمی در میزان محبوبیت یک برند خواهد داشت.
۵- لینکدین پنجره حرفه ایی ها:
عموم برندهای معتبر در لینکدین صفحه رسمی دارند که این مورد دقیقا مورد توجه گوگل قرار خواهد گرفت حتی داشتن پروفایل لینکدینی که نشان دهد این افراد برای کمپانی شما کار می کنند یک نشانه برند بودن است.
۶- لایک در فیسبوک و توییت در توییتر:
باورش سخت است! ولی حتی گوگل تعداد لایک های مطالب شما در شبکه های اجتماعی به ویژه فیسبوک را نیز جزء فاکتورهای مورد نظر قرار داده است. در مورد فعالیت در توییتر نیز با اینکه در ایران با اقبال کم مخاطبان همراه است ولی سایت باید پروفایل تویتر با فالورهای زیاد داشته باشد؛ این به معنی آنست که اکانت تویتر با فالورهای زیاد نشانه محبوبیت یک برند است.
۷- جستجو می شوید؟
خیلی واضح است، افراد برندها را جستجو می کنند. اگر افراد سایت شما را در گوگل جستجو کنند، گوگل به این موضوع در تعیین یک برند توجه ویژه ای می
کند.
مطالب مشابه کسب درآمد :
نظر گوگل درباره نقش مدیران در افزایش کسب درآمد
نکات کلیدی گوگل برای سئو و افزایش رتیه سایت و کسب درآمد
کسب درامد بالا با افزایش بازدید سایت در گوگل
آموزش کسب درآمد از گوگل ادسنس Google Adsense
کسب درآمد از گوگل ادسنس Google AdSense
تاثیر گوگل در کسب و کار و افزایش درآمد اینترنتی
تصورات اشتباه در سئو seo
سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به ویژه گوگل در سایت داری دارای اهمیت فوق العاده ای است. اگر سایتتان برای کسب و کار و تجارت الکترونیک می باشد برای رونق کسب و کار و افزایش درآمد نیاز به بازدید دارید و بازدید سایت از طریق موتورهای جستجو می باشد موتورهای جستجو هر سایتی را برای ورود کاربر و لینک دادن مناسب نمی دادنند لذا سایتها باید خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنند این کار را سئو seo می گویند. بازاریابان اینترنتی و کاسبان اینترنت باید به سئو به عنوان مقوله مهم در کسب و کارشان توجه کنند . متاسفانه الان هر کسی ادعای سئو کار و تخصص در این بخش را دارد و به نظر می رسد که در سایت داری بیش از هر حوزه دیگری این سئو است که دست خوش ضدونقیض ها و اشتباهات غیر متخصصان شده است. در این مقاله می خواهم ۴ باور غلط وب مستران را که حقیقتا این روزها منسوخ شده است را منتشر کنم. راستش را بخواهید این لیست میتواند همچنان ادامهدار باشد و ۱۰۰ ها باور دیگر را نیز زیر نقد ببرد! اما برای شروع از این ۴ مورد شروع می کنم.
آنچه در ادامه با هم بررسی خواهیم کرد گلچینی از سوالات و تصورات اشتباه مشتریان سئو بوده که در این چند سال همیشه از من می پرسیدند و یا اینکه نظرات غیر کارشناسی است که بعضا در فضای مجازی به عنوان یک دستورالعمل به ظاهر میانبر! منتشر می شود. قطعا خوشحال خواهم شد که در بخش نظرات این موارد را با تجربیات خود تکمیل تر کنید.
غلط اول! یک بار سایت را بهینه کنید و تا آخر عمر در صفحه اول باشید!
برادر من! مشتری عزیز روغن ماشین را هم بعد ۷-۸ هزار کیلومتر بازبینی می کنند! مگر می شود در فضای رقابتی فوق العاده قوی این روزهای وب فارسی را یک بار سایت را سئو کنیم و بعد رهایش کنیم و تا ابد در صفحه اول بماند؟! همانطور که شما برای سئو هزینه میکنید و تلاش میکنید که رتبه مناسب داشته باشید، وب سایتهای رقبا هم دارند برای باقیماندن هزینه میکنند و رقیبان تازهوارد هم برای کسب رتبههای بالاتر سخت مصمم هستند.سئو در واقع یک رقابت است که باید مادام فعالیت یک سایت ادامه داشته باشد؛ این که یک بار از خدمات یک شرکت استفاده کردید کافی نیست. علاوه بر این, یکی از مواردی که بیشتر در بین دوستان تازهکار دیده میشود، این است که فکر میکنند سئو صرفا بهینه بودن متاتگهای آنهاست و یا اگر یک ماژول برای Cms خود نصب کنند همه چیز تمام شده است! خیر دوست من! پیچ و خم سئو بیش از اینهاست.
غلط دوم! ظاهر سایت هیچ تاثیر در نتایج سئو ندارد
با اینکه گوگل هنوز فاکتورهای UX را به طور کامل در نتایج تحت pc وارد نکرده است، اما باید بدانید که گوگل مثلا میتواند شما را به خاطر نمایش تبلیغات زیاد در بالای محتوایتان (اصطلاحا above the fold) جریمه کند. در حقیقت موتور جستجوی گوگل همانطور که سایت را از نظر کدینگ بررسی میکند میتواند کیفیت آن را هم با استفاده از الگوریتمهای مختلف تشخیص دهد. از مهمترین این موارد به اصول تجربه کاربری , ریسپانسیو بودن قالب , نبود فضاهای زیاد تبلیغات و… اشاره کرد.
غلط سوم! ادامه دهنده راه رقبا باشیم!
نه در سئو بلکه در خیلی از حوزه ها همیشه اکثر کسب و کارها سعی می کنند تقلید کننده راه رقبای موفق خود باشند. همیشه باید چیزی بیشتر از رقیبان داشته باشید. مثلا اگر رقیبتان در تولید محتوای خبری قدرتمند است، شما باید علاوه بر تولید محتوای مشابه، سراغ دیگر شیوههای تولید محتوا مثل ویدئو و پادکست نیز بروید. هرچند آنالیز رقبا یک اصل بسیار مهم در شروع برنامه ریزی یک کمپین سئو است اما دقیقا تقلیدهای نگارشی یا ظاهری شما را در رسیدن به نتایج دلخواه یاری نخواهد کرد. درضمن این نکته را هم فراموش نکنید که شاید اساساً جایگاه فعلی رقبای موفق شما به خاطر سئوی استاندارد نیست گاهاً رقیبان کاری را به اشتباه انجام میدهند و شما فکر میکنید حالا چون رقیبتان رتبه بالاتری گرفته، پس آن کار درست است. پس با دقت عمل بیشتری به آنالیز فعالیت رقبا بپردازید.
غلط چهارم! لینک بیلدینگ یعنی سئو
من می خواهم از فلان سایت و بهمان سایت بک لینک و بنر بگیرم این کفایت می کند؟! ؛ این جمله را بارها از مشتریان خود شنیده ام! و تا حدودی هم حرص خورده ام!!در این که بکلینکها نقش بسیار مهمی در افزایش رتبه یک وب سایت دارند هیچ تردیدی نیست؛ اما مطمئن باشید که همیشه تعداد بیشتر بکلینک، تضمین کننده رتبه بالاتر نیست. مهمترین توصیه این است که در کنار تمرکز برروی افزایش تعداد بکلینکها، سعی کنید کیفیت آنها را هم به همان نسبت افزایش دهید و حتماً دقت کنید که کاربران را به صفحات مفید و مورد پسند آنها جهت دهی کنید.
مطالب مشابه سئوی سایت:
کسب درامد بالا با افزایش بازدید سایت در گوگل
وبلاگ نویسی بدون محتوا جهت کسب درآمد
اینجا ما با دو مقوله تولید محتوا و کسب درآمد آنلاین ساده و راحت به عنوان فاکتور اصلی سایت و وبلاگ مواجه هستیم . از یک طرف دوست داریم که کسب درآمد ما افزایش یافته و تجارت الکترونیک ما رونق بگیرد و از طرفی برای رسیدن به این مقصود باید تولید محتوا کنیم محتوا ، محتوا ، متحوا و بار هم محتوا کلید اصلی زنده بودن و رشد سایت است بدون محتوای تولیدی وبلاگ و سایت عملا زنده نیست. رشد سایت و وبلاگ اگر با موضوع کسب و کار اینترنتی باشد میسر است . با این حال زمانی می رسد که وبلاگ نویس دچار تنبلی ، بی حوصلگی شده و یا انرژی و مطلب لازم را ندارد و وبلاگ و سایت به روز نمی شود . از آنجایی که هیچ وبلاگی بدون محتوا سرپا و اگه با موضوع کسب و کار باشد دارای کسب درآمد لازم نمی شود باید کاری کرد تا ضرر و فرار کاربر بیشتر از این نشود. در چنین حالتی مدیر وبلاگ و سایت می تواند با اتخاذ چند تکنیک ساده و ظریف، وبلاگ خود را زنده و سرپا نگه دارد البته این تکنیک ها موقتی بوده و در درازمدت جوابگو نیست. اما چه تکنیک هایی برای زمانی که نمی نویسید و یا تولید محتوا نمی کنید. مفید خواهد بود؟!
۱- مصاحبه کنید!
یادم هست چند سال پیش که در اوج رقابت یکی از سایت هایمان برای پیشرفت در نتایج جستجو بودیم کار نگارش محتواهای تخصصی بسیار سخت و سخت تر می شد تا اینکه تصمیم گرفتم از یک ایده ساده استفاده کنم؛ ورد را باز کردم و شروع کردم به نوشتن چندین سوال مختلف و یک سناریو مصاحبه گونه بعد سوال ها را برای افراد خاصی اختصاصی کردم و وردها را برای سوژه های مورد هدف ارسال کردم و ازشون خواستم تا جواب سوالات رو بدهند تا به عنوان یک مصاحبه در سایت ما منتشر شود. و همین اتفاق هم افتاد! بدون زحمت آنچنانی یک سری مصاحبه واقعا جذاب و خوراک چندین هفته ای سایت تامین شد.
۲- فهرست سازی
برای محتواهای خود با عناوین و سناریوهای مختلف فهرست سازی کنید؛ به جای تولید مطالب وقتگیر و انرژیبر، فهرستهای بهترین و بدترین مرتبط با وب سایتتان را تهیه کنید. مثلا اگر شما در حوزهی تبلیغاتی فعالیت میکنید، فهرست ۱۰ شرکت برتر تبلیغاتی ایران یا حتی جهان را تهیه کنید. یا مثلا ۱۰ کتاب برتر حوزهی تبلیغات را فهرست کنید. پس اگر حوصلهی نگارش مطالب پر و پیمان همیشگی را ندارید، با یک فهرست تیتروار، وبلاگ یا وب سایت خود را بهروز نگه دارید؛ البته مراقب باشید محتوای اسپم و بیخود هم به خورد کاربران خود ندهید.
۳- دستی به سر و روی سایت خود بکشید!
اگر کمی فنی هستید در عین حال که مراقب ساختار جا افتاده سایت هستید می توانید؛ بلاک ها ؛ اسلایدشو ها را کمی به روز کنید و طراوت بیشتری به سایت خود بدهید. این تغییرات میتواند از جابهجا کردن باکسهای مختلف سایدبار شروع شود و به تغییر رنگبندی بعضی از بخش ها یا نهایتا تغییرات هدفمند قالب وبلاگ ختم شود. اگر قالب وبلاگ به نظرتان نیاز به تغییر کلی ندارد، برای یافتن ایرادهای جزئی، بیشتر جستوجو کنید و حتی کمی زمان برای پاسخ به کامنت ها بزارید.
۴- معرفی کنید
کار روتین و دلچسبی برای کاربران شما خواهد بود که از تجربیات شما استفاده کنند. پس سعی کنید بخشی را برای معرفی سایت ها ؛ کتاب ها ؛ مکان ها و… اختصاص دهید و یک بخش مثلا پیشنهاد هفته برای سایت خود پیش بینی کنید. معرفی کردن کار چندان سخت و پیچیده ایی نیست.
۵-رنگ آمیزی محتواهای قدیمی خود یا دیگران
قطعا بعضی مطالب قدیمی تر شما ارزش بهروز کردن را دارند. میتوانید آنها را به صفحهی اول وبلاگتان منتقل کنید. گروه دیگری از مطالب هم هستند که بنا به پیشرفتهای فکری و افزایش تجربهی شما، نیاز به به روزرسانی و آپدیت شدن دارند. این دست مطالب، بهترین گزینه برای بهروز کردن هستند. علاوه بر این می توانید وبسایتهای مرجع یا وبلاگهای معتبر و حرفهای در زمینه موضوع کاری خود را شناسایی کنید. از مطالب آنها استفاده کنید و با ذکر منبع و گاها اندکی تلخیص و دستکاری، مقالههای مفید و کاربردی دیگران را به اشتراک بگذارید یا به قولی محتواهای دیگران را با رنگ آمیزی بازنشر کنید. مثل همین مطلبی که الان در حال خواندن آن هستید.
مطالب مشابه سایت و کسب درآمد :
نکات کلیدی گوگل برای سئو و افزایش رتیه سایت و کسب درآمد
کسب درامد بالا با افزایش بازدید سایت در گوگل
بک لینک، ساخت بلک لینک رایگان، آموزش کامل بک لینک
کسانی که در وب فعالیت می کنند حتما نام بک لینک را به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در رشد و ترقی سایت شنیده اند . در مورد کسب درآمد که مرتبط با موضوع مقالات وبلاگ است این را بگویم که بک لینک ها یکی از ابزار و وسایل رشد کسب و کار آنلاین است . بک لینک موجب افزایش بازدید سایت می شود و بازدید سایت، فروش بیشتر و رونق کسب و کار آنلاین را به همراه دارد . در تعریف ساده بلک لینک، به لینکهایی میگویند که از سایتهای دیگر به یم سایت خاص داده میشوند. گرفتن بک لینک ها، گاهی به صورت رایگان و تبادلی و گاهی آن را خریداری میکنند اما آیا خرید بک لینک درست است؟ در اینجا قصد دارم تا مقاله ای کامل درباره بک لینک، شیوه ساخت بک لینک رایگان و همچنین کاربردها و اهمیت آن و بک لینک های خوب و بد و.... رائه دهم با ما همراه باشید . برای اطلاعات بیشتر می توانید از لینکهای زیر هم دیدن کنید:
بک لینک
پس از گذشت مدتها از به وجود آمدن تعاریفی همچون بک لینک و چیزهای دیگر در سئو٬ کمتر در وب فارسی به معنای دقیق آنها توجه کردهایم و بعضی اوقات آنها را با چیزهای دیگر اشتباه گرفتهایم. یکی از این مفاهیم بک لینک است که در حال حاضر تعریف آن در بین مدیران سایتها و شاید برخی مشاورین سئو کمی با آنچه که در واقعیت هست تفاوت دارد. در ابتدا بد نیست نگاهی به نتیجه گوگل در مورد جستوجوی What is a backlink بیاندازیم:
بک لینک یک لینک خروجی از یک صفحه به صفحه دیگر است. هرچه بک لینک بیشتری به سایت شما روانه شود٬ سایتتان محبوبتر خواهد بود. در واقع بک لینک یعنی لینکهایی که یک سایت دیگر به سایت شما میدهد. حالا این بک لینکها میتوانند از سایتهای مرتبط و غیرمرتبط باشند و یا تاثیر مثبتی بر روی سایتتان داشته باشند و یا حتی باعث افت رتبه آن شوند.
بک لینکهای خوب و بد
چه بک لینکهایی مفید هستند؟
در یک کلام٬ بک لینکهایی که به صورت طبیعی توسط نویسنده/مدیر سایت به سایت شما با یک متن و عبارت مرتبط به سایت شما ایجاد شده باشند بک لینک خوب نامیده میشود. این بک لینکها نباید از سایتهای اسپم بیایند٬ نباید تعداد لینکهای خروجی آن سایت بسیار زیاد باشد٬ نباید از سایتی با اعتبار بسیار پایین که شبیه اسپم است بیاید٬ نباید سایت لینک دهنده با سایت شما از نظر ارتباط موضوعی خیلی غریبه باشد و فاکتورهای دیگری که مهمترین آنها موارد ذکر شده بود.
چه بک لینکهایی مضر هستند؟
مگر میشود که لینکی مضر باشد؟ بله، روزانه بسیاری از سایتهای اسپم به دنیا میآیند و با دریافت و ایجاد لینکهای غیرطبیعی و اسپم به نتایج بالای گوگل میآیند و سپس پنالایز میشوند! بک لینکهای مضر آنهایی هستند که از سایتهای غیرمرتبط میباشند٬ دارای تعداد لینکهای خروجی بسیار زیادند٬ از سایتهایی با IPهایی که اسپم شناخته شدهاند هستند ٬Anchor text شما را بسیار تکرار کردهاند و خودشان نیز تولید محتوا نمیکنند.

چه چیزهایی در کیفیت یک لینک موثر هستند؟
Anchor text: انکر تکست٬ همان متن یا عبارتی است که به یک صفحه دیگر لینک میشود. حالا چگونه تاثیر میگذارد؟ وقتی با عبارتی مرتبط با صفحهای که میخواهید به آن لینک بدهید٬ انگار یک سیگنال به گوگل فرستادهاید که این انکرتکست با این صفحه مرتبط است و گوگل میتواند رتبه آن کلمه را با توجه به دیگر فاکتورها افزایش دهد.
Domain Authority: این فاکتور توسط شرکت Moz به وجود آمده است. سن دامنه٬ تعداد لینکهای ورودی٬ کیفیت لینکها٬ فعالیت سایت در شبکههای اجتماعی و .. در افزایش یا کاهش این فاکتور دخیل هستند. این امتیاز میتواند در مشخص کردن کیفیت یک لینک دخیل باشد.
Page Authority: اعتبار صفحه همانند Domain athority توسط شرکت Moz ارائه میشود که در مورد لینکهای ورودی٬ کیفیت آنها و اعتبار کلیهمان صفحه مشخص میشود.
دریافت لینک از سایتهای کشورتان: اگر سایتی با زبان فارسی دارید٬ بهتر است لینکهایی که میگیرید از سایتهایی باشند که دارای دامنه .ir هستند. چون شانس شما را برای دریافت رتبه بالاتری در نتایج جست و جوی ایران افزایش میدهند. اما ممکن است باعث افزایش رتبه شما در نتایج جستوجوی بینالمللی نشوند.
تعداد لینکهای داخل صفحه: این که گوگل بداند لینکهای خروجی از یک سایت طبیعی هستند یا خیر٬ توسط فاکتورهای زیادی مشخص میشود. اما در کل٬ تعداد لینکهای خروجی از صفحهای که از آن لینک میگیرید٬ نباید خیلی زیاد باشد و باید نسبت آن با محتوا حفظ شده باشد.
پیج رنک آن صفحه: البته در این که دیگر پیج رنک اهمیتی ندارد شکی نیست٬ اما همچنان یک سیگنال نسبتا تایید شده در افزایش تاثیر لینک هاست. دقت کنید که پیجرنک به صورت مستقیم بر روی رتبه شما تاثیر نمیگذارد٬ بلکه به صورت غیرمستقیم میتواند موثر باشد.
Relations: یکی از مواردی که خیلیها در آن دچار اشتباه میشوند٬ بحث رابطههای بین لینکهاست. لینکها مشخصهای به نام Rel دارند که میتوانیم با آن به موتورهای جست و جو بگوییم که از Link Juice و PR juice ما چیزی برای آن صفحه ببرند یا خیر. حال ممکن است که موتورهای جست و جو رتبه آن صفحه را به واسطه لینکی که شما به آن دادهاید افزایش دهند٬ اما از پیجرنک شما چیزی برای آن صفحه نبرده باشند. در حالت عادی نیازی نیست که حتما در لینک "rel=”dofollow را ذکر کنیم. خود لینکها به صورت پیشفرض Dofollow هستند. اما اگر بخواهیم آنها را Nofollow کنیم٬ باید طبق تصویر زیر این کار را انجام دهیم:
یادمان باشد که لیست فاکتورهای یک لینک خوب به همینجا ختم نمیشود و شاید گوگل دهها فاکتور دیگر نیز داشته باشد.
اشتباهات رایج در مورد بک لینک
بک لینک همان تبلیغات متنی است!
متاسفانه چیزی که این روزها بسیار آن را میبینیم٬ افرادی هستند که فکر میکنند بکلینک در همان تبلیغات متنی که اکثرا در سایتهای ایرانی جا افتاده است خلاصه میشود و هرکس که اسمی از بکلینک آورد٬ یعنی ماهیانه چند هزار تومان بدهیم تا سایتی لینک مارا در بخش تبلیغات متنی خود بگذارد! این تعریف کاملا غلط است. تبلیغات متنی هم یکی از روشهای خرید بکلینک به حساب میرود که از طرف گوگل کاملا مردود اعلام شده و باعث افت و پنالایز سایت شما نیز میشود.
بک لینک بد است و نباید بک لینک گرفت!
جمله دیگری که بعضی مواقع به گوش خورده است٬ اشتباه گرفتن مفهوم اصلی بک لینک است. خود بک لینک به خودی خود بخش مهمی از سئو را در دست دارد. بخشی که دیگران شما را پیشنهاد میکنند و گوگل این پیشنهادات را در نتایج جست و جوی خود تاثیر میدهد تا سایت شما رتبه خوبی داشته باشد. حالا چگونه میتوان گفت که بک لینک بد است؟ با این ماجرا موافقم که بک لینک غیرطبیعی بد است٬ اما همه بک لینکها هم که بد نیستند!
هرچه بیشتر بهتر!
دیگر زمان آن که به کمیت فکر کنیم به پایان رسیده است و باید کیفیت بیشتر بک لینکها را مد نظر خود قرار دهیم. هرچه کیفیت بک لینک دریافتی بالاتر رود٬ تاثیر آن بر روی رتبه سایت شما نیز بالاتر میرود. ممکن است با دریافت چند لینک خوب رتبهای کسب کنید که دیگر سایتها با هزاران بک لینک نتوانند آن را بدست بیاورند!
ارتباط بین صفحات مهم نیست!
با توجه به تستی که انجام دادیم٬ دریافت لینک از صفحات غیرمرتبط میتواند باعث خارج شدن سایت شما از نتایج جست وجوی کلمه کلیدیای که برای آن سایت خود را آماده کردهاید بشود. در مقابل٬ با دریافت فقط چند لینک مرتبط توانستیم رتبه یک سایت را به سرعت افزایش دهیم. در حالتی که برای سایت شماره یک٬ شاید صدها لینک با کیفیت اما از سایتهای غیرمرتبط گرفته بودیم (این سایت به خاطر لینکهای غیرمرتبط در حال حاضر در ۱۰۰ نتیجه اول وجود ندارد).
حالا چگونه بکلینک بگیریم؟
پاسخ این سوال را میتوانید با خواندن نوشتههای زیر بدست بیاورید:
بک لینک چیست و در بهینه سازی سایت چقدر مهم است؟
در طراحی سایت امروزه بحث بک لینک به دنبال سئو از مهمترین دغدغهها در دنیای اینترنت به حساب میآید. همچنین روش مناسبی برای بازاریابی اینترنتی در مبحث تجارت الکترونیک میباشد. در این مقاله میخواهیم بگوییم بک لینک چیست و در بهینه سازی سایت چقدر مهم است. در ابتدا به تعریف بک لینک میپردازیم بک لینک به پیوندهای گفته میشود که از سایتهای دیگر به سایت شما داده میشود، زمانی که از سایت خود به سایت دیگر پیوند میدهید، سایت مقابل از سایت شما بک لینک دریافت کرده است.
گوگل به بک لینکها بر اساس میزان محبوبیت و تعداد اهمیت میدهد هر گونه لینک به صفحات شما در سایتها و صفحات دیگر که توسط موتورهای جستجو پیدا شود بک لینک است. سایتهایی که بک لینک طبیعی زیاد دارند و همچنین محتوای جدید و منظم قرار میدهند رتبه خوبی دارند.
توجه داشته باشید که بک لینک را نمیتوان از سایتهای با پیج رنک بالا خرید زیرا گوگل و سایر موتورهای جستجو قدرتمند به راحتی سایتهایی که جهت کسب رتبه بهتر در جستجو اقدام به خرید لینک میکنند را شناسایی نموده و از رتبه آنها میکاهد. البته شایان ذکر است اگر مایلید در یک سایت تبلیغات متنی بدهید با Nofollow سازی لینک میتوانید دیگر نگران بوجود آمدن مشکلی برای سایت خود نباشید.
در طراحی سایت ایجاد مطالب جدید و مفید کاربران را به قرار دادن لینکهای شما در سایر وبلاگها و وب سایتها میکند در این راستا میتوانید از شبکههای اجتماعی برای بک لینک بیلدینگ سالم استفاده کنید. از مشخصههای لینک بد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- لینک شدن کلمه مهم کلیدی سایت: مثلا اگر سایت در مورد سئو هست، در همه جا به کلمه سئو لینک میشود. این لینک غیره طبیعی و بد اطلاق میگردد؛ زیرا کاربران معمولا چنین کاری نمیکنند مگر اینکه پولی دریافت کرده باشند.
- لینک شدن سایت در تمام صفحات سایت: این هم یکی از مواردیست که باعث میشود بک لینک به بک لینک بد تبدیل شود؛ چون کمتر مدیر سایتی حاضر میشود لینک کسی را در تمام صفحات سایت خود قرار دهد مگر اینکه پولی دریافت کرده باشد.
- لینک شدن صفحه اصلی سایت: اگر همه به صفحه اصلی شما لینک بدهند و به مطالب سایت شما لینک ندهند جای نگرانیست، زیرا این مورد هم باعث میشود بک لینک به بک لینک بد تبدیل شود.
- لینک شدن سایت شما در سایت غیرمرتبط به موضوع سایت: معمولا کاربران در سایت خود لینکهایی را قرار میدهند که با موضوع وبلاگشان مرتبط باشد. اگر موضوع سایت شما در مورد بهینه سازی سایت باشد و در آن سایت اسب فروشی را لینک کنید، طبیعی ست که بک لینک بد است.
- لینک شدن سایت در سایتهای کپی بردار و بیکیفیت: همانطور که سایتهایی بیکیفیت خودشان کیفیت چندانی ندارند؛ لینکهایی که از آنها به سایت شما ارسال میشود بد است و اگر آن سایتها اسپم باشند حتی باعث میشود در شرایطی به رتبه سایت شما آسیب برساند.
- لینک شدن سایت به صورت مخفی: لینکها را قرار میدهند تا کاربران ببینند و از آن استفاده کنند. ولی زمانی که لینک مخفی باشد و قابل نمایش نباشد، Backlink غیره طبیعی است.
راههایی برای دریافت بک لینک رایگان
بخشی از سوالهای روزانه کاربران از من در رابطه با این که چگونه برای سایت خود بک لینک بگیریم است. در اینجا راههایی را به شما آموزش میدهیم:
ساخت بک لینک از طریق خود سایت
1. اضافه کردن دکمههای انتشار در شبکههای اجتماعی به مطالب.
2. با استفاده از call to action ها از کاربران بخواهید که مطالب شما را به اشتراک بگذارند.
3. ساخت لینک داخلی بین مطالب – اضافه کردن لینک داخلی بین مطالب در سایت شما فقط یک روش خوب برای ساخت لینک نیست، میتواند به نگه داشتن بیشتر بازدید کننده درون وبسایت شما کمک کند.
4. از کدهای tynt در سایت خود استفاده کنید. – tynt میتواند زمانی که کاربران مطلبی را کپی میکنند لینک وبسایت شما را در زیر آن اضافه میکند.
دریافت بک لینک با استفاده از مطالب خاص
1. لیستی از بهترینها بنویسید: به طور مثال ۱۰۰ نویسنده برتر، ۱۰۰ نوشته برتر وبلاگتان و.. این نوشتهها به خوبی منتشر میشوند و میتوانید روی آنها حساب کنید.
2. اینفوگرافیکها: اینفوگرافیکها بیشتر از انواع دیگر مطالب به اشتراک گذاشته میشوند. این نکته را مد نظر داشته باشید که تصاویر راحتتر به اشتراک گذاشته میشوند، چون حرف بیشتری برای گفتن دارند.
3. چند بار شده است که در مورد مطلبی با پیشوند چگونه میتوانم .... جست و جو کردید؟ حال چرا مطالب این چنینی نمینویسید؟ مثلا چگونه بازدید سایت خود را بالا ببریم؟ یا نوشتههای دیگری که به سایت شما مرتبط هستند.
4. وبلاگ نویسی زنده: این عمل میتواند کاربران زیادی را به وبسایت شما بکشاند. مثلا شما به جشنواره اینفوگرافیک فارسی میروید و شروع میکنید صحبتهای مجریها و ... را در وبلاگ خود به صورت زنده مینویسید. کاربران زیادی وبلاگ شما را به اشتراک میگذارند تا با دوستانشان جشنواره را دنبال کنند.
5. مصاحبه با دیگران در زمینه کاری خودتان.
با استفاده ار شبکههای اجتماعی
1. صفحه خود را در فیس بوک راه اندازی کنید.
2. وبلاگ خود را با کاربران توسط توییتر گره بزنید!
3. پروفایل خود را در گوگل+ راه اندازی کنید. استفاده از این شبکه اجتماعی میتواند در افزایش رتبه شما در گوگل به صورت مستقیم تاثیر گذار باشد!
4. انتشار ویدئو در یوتیوب و آپارات (دریافت لینک به صورت غیرمستقیم )
5. پاسخ دادن به سوالات در سایتهای پرسش و پاسخ.
دریافت بک لینک با استفاده از روشهای سنتی
1. ثبت سایت خود در دایرکتوریهای بزرگ مثل Dmoz و .yahoo directory
2. نظر دادن در دیگر وبلاگها
3. فعالیت در تالارهای گفت و گو.
4. نوشتن پست به صورت مهمان.
5. انتشار لینک مطالب خود در سایتهای web2 مثل بالاترین، دنباله، لینک پد.
با استفاده از تولید محصول
1. ارائه کتابهای رایگان به کاربران.
2. راه اندازی پادکست.
3. انتشار نرم افزار رایگان.
4. انتشار app رایگان.
5 نوشتن مطالب رایگان و آموزش دانستههای خود به کاربران.
آشنایی با فاکتورهای مختلف برای بررسی کیفیت بک لینکها
فرقی ندارد که متخصص باشیم یا تازهکار؛ گاهی اوقات در مورد بک لینکها به تعداد موهای سرمان سوال داریم. این که از کدام استراتژی برای جذب و یا ایجاد بک لینکها استفاده کنیم و یا چگونه تشخیص بدهیم که چه بک لینکی خوب است و کدام یکی بد. در این نوشته چند نکته خواهیم گفت که میتوانند به شما کمک کنند تا کیفیت یک بک لینک را تخمین بزنید. دقت کنید که این موارد یا سوالات را کاربران و فعالات حیطه سئو پیشنهاد کردهاند. ضمنا هیچ لینکی وجود ندارد که همه این موارد را در کنار هم داشته باشد. پس آنها را به چشم یک سوهان ببینید که ذهنیت شما را در رابطه با بک لینکها شکل میدهند.
1. سوالاتی در رابطه با ارتباط موضوعی
از قدیم گفته میشود که ارتباط موضوعی بین صفحات و بین سایتها میتواند بر روی کیفیت آن بک لینک تاثیر بهسزایی بگذارد. پس بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشیم:
آیا این سایت به سایت شما مرتبط است؟
آیا این صفحهای که از آن لینک گرفتهاید با صفحهای که لینک شده مرتبط است؟
آیا لینکی که گرفتهاید مربوط به متن درون آن صفحه است؟
2. سوالاتی در رابطه با ارزش انسانی لینکها
آیا این لینک رفرنس یا پیشنهاد است؟
آیا این لینک ارزشی را به متن حاضر اضافه میکند؟
اگر شخصی بر روی آن لینک کلیک کرد، ارزشی به وی اضافه میشود؟
آیا این لینک باعث بهبود تجربه کاربر از کار با آن سایت میشود؟
3. سوالاتی در رابطه با کیفیت سایت
آیا محتوای حاضر در صفحهای که میخواهید از آن لینک بگیرید، سالم و بی مشکل است؟
آیا انسانها پستهای آن سایت را نوشتهاند یا خودکار تولید شده است؟
آیا سایت در شبکههای اجتماعی پروفایل دارد؟
آیا سایت به دیگر سایتهای مفید هم لینک داده است؟
آیا اطلاعات تماس درون سایت وجود دارد؟
4. سوالاتی در رابطه با ارزش لینک از نظر بازاریابی
این لینک میتواند باعث جذب یک مشتری یا یک همکار شود؟
آیا این لینک میتواند کاربران جدیدی را به سایت ما جذب کند؟
آیا این لینک میتواند باعث بیشتر دیده شدن توسط دیگر رسانهها باشد؟
آیا این لینک اعتبار مثبتی از نظر برندسازی منتقل میکند؟
سوالاتی در رابطه با ارزش سئوی بک لینکها
آیا صفحه قابل دسترس برای گوگل است؟
آیا صفحه توسط Metaها noindex یا nofollow شده است؟ (اگر محدود شده بود یعنی تاثیر مثبتی بر روی سئوی شما نمیگذارد).
آیا این صفحه توسط فایل Robots.txt بلاک شده است؟
آیا این صفحه ایندکس شده؟
آیا برای لینک مشخصه Nofollow تنظیم شده است؟ )ترجیحا بهتر است لینکهای شما Nofollow نباشد، اما اگر هم بود مشکل خاصی وجود ندارد).
اگر لینک یک تصویر است، آیا برای آن Alt مشخص شده است؟
آیا کلمه کلیدی در متن لنگر یا Anchor text آن لینک وجود دارد؟
آیا به صورت مستقیم به سایت شما لینک شده است یا توسط لینکهای کوتاه که ریدایرکت میشوند؟
آیا متن به کار رفته در لینک، طبیعی و نرمال است؟
آیا لینک در محتوای صفحه قرار دارد؟
آیا تیتر صفحه با موضوع صفحه شما ارتباط دارد؟
آیا صفحه حداقل ۵۰۰ کلمه محتوا دارد؟
آیا لینک در تمامی صفحات آن سایت قرار گرفته است؟ (نباید اینگونه باشد).
آیا تعداد زیادی لینک دیگر در آن صفحه وجود دارد؟ (که خوب نیست).
در واقع بک لینک:
باید برای کاربر مفید باشد و به او ارزشی را اضافه کند.
باید به صفحهای که در آن قرار میگیرد ارزشی را اضافه کند.
باید در نهایت باعث بهبود صفحهای که لینک برای آن دریافت شده بشود.
و باید گوگل بفهمد که این بک لینک، یک لینک مفید برای کاربران محسوب میشود.
همانطور که در ابتدای نوشته گفتم، این سوالات صرفا برای شکل دادن تصور ذهنی شما از یک بک لینک خوب است و فکر نمیکنم لینکی در دنیا وجود داشته باشد که بخواهد همه این فاکتورها در آن لحاظ شده باشد.
چرا نباید بک لینک بخریم ؟
درست تا مدتی پیش خرید بک لینک کاری طبیعی محسوب می شد و تمامی مدیران سایتها زمانی که سایت شان به وجود میآمد از تبلیغات مختلفی همچون خرید بک لینک از سایتهای رنک ۴ ، ۵ و .. استفاده میکردند. خرید بک لینک به کاری عادی تبدیل شده بود. با این که گوگل در تمامی راهنماهای خود گفته بود که خرید و فروش بک لینک ممنوع است، اما واقعا هم در اکثر موارد نتیجه مثبتی داشت و باعث پیشرفت سایتها میشد. اما در سال ۲۰۱۱، گوگل الگوریتم پاندا را معرفی کرد که اکثر سایتهای ایرانی ایمیلهایی از طریق وبمستر تولز دریافت کردند که به آنها گفته شد لینکهای تبادلی را حذف کنید. بعد از آن ماجرا، سایتهایی که بک لینک خریده بودند و یا فروخته بودند کم کم شروع به پنالایز شدن کردند و افراد زیادی سرمایههای فراوانی را از دست دادند.
شاید اتفاقات افتاده پس از سال ۲۰۱۱، بزرگترین اتفاقات ممکن در کل تاریخ سئو بود. چون سایتهای زیادی دچار افت رتبه شدند و خیلیها به این خاطر کسب و کار خود را از دست دادند. برای کسانی که از من میپرسند چرا نباید بک لینک بخریم؟ مثالی میزنم:
بک لینک را میتوان به اعتبار یک شخص بازاری نسبت داد. زمانی که به یک مغازه میروید و از مغازهدار میپرسید که یک وسیله را از کجا میتوانم تهیه کنم، آنها بر اساس رابطه دوستی و یا بر اساس با انصاف بودن فروشنده به شما آدرس یک فروشگاه را میدهند که از آنجا خرید کنید. یعنی آن شخص به فروشنده معرفی شده اعتماد دارد که وی را به شما معرفی میکند. حال ربطش به خرید بک لینک چیست؟ اعتبار چیزی نیست که بشود با پول خرید، اما تا مدتی پیش میشد این اعتبار را از سایتهای بزرگ با قیمت پایینی خریداری کرد. تا زمانی که توسط سایتی لینک نشوید گوگل به شما رتبه خوبی نمیدهد. چون باید افراد مختلف شما را پیشنهاد دهند که در سئو به لینک دادن مشهور است.
آیا هنوز هم میشود بک لینک خرید؟
کسی جلوی شما را نگرفته است که بک لینک بخرید یا نخرید، فقط بدانید که خیلی وقت است که گوگل برای این لینکها ارزش خاصی در نظر نمیگیرد و اکثرا این لینکها تاثیر منفی میگذارند. البته هنوز تعدادی از سایتها هستند که با این که لینک خریدهاند و میفروشند، رتبههای نسبتا خوبی در گوگل دارند. اما میشود این مشکلات را به باگهایی که در الگوریتمهای گوگل وجود دارد ربط داد. وب آنقدر بزرگ است که گوگل تا بخواهد تمامی روشهای زیر پا گذاشتن قوانین را شناسایی کند زمان زیادی طول میکشد. البته فکر نکنم با تجهیزات و متخصصین گوگل خیلی طول بکشد تا این مشکلات نیز حل شود.
چرا بعضی از شرکتهای سئو میگویند بک لینک بخرید؟
هیچ کس از پول بدش نمیآید! مخصوصا زمانی که از مشتریهایت پول بگیری تا برای آنها بک لینک بخری و خودت چندین سایت داشته باشی و پولی خرج نکنی. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
اگر بک لینک بخریم چه میشود ؟
شاید اولین اتفاق این باشد که رتبه سایت شما برای مدت کوتاهی افزایش مییابد، اما بعد از مدت کوتاهی افت میکند و گوگل به چشم یک اسپمر به شما نگاه میکند. پس لطفا اعتماد کنید و دیگر بک لینک نخرید و نفروشید.
آموزش کسب درآمد و برندسازی سایت
قبل از آنکه به طرح سوالات و نیز مزایای برند سازی آنلاین وبسایت اشاره کنیم باید مقدمه ای در بابا کسب درآمد از طریق اینترنت اشاره کنیم. کسب درآمد آنلاین در دنیای امروزه در حال پیشرفت است و ابزارهای کسب درآمد و رونق کسب کار در حال تنوع است و به نظر می رسد که به سمت کسب درآمد ساده و آسان پیش می رود اگرچه فناوری کسب و کار را راحت کرده ولی مشکلات خاص خود را دارد. به نظر می رسد که افراد دارای ایده کسب و کار کم کم به طرف ایجاد سایت و سایتداری می روند و هدفشان این است که امکان دارد از طریق سایت اقدام به برند شدن بسیار راحت تر و بهتر است . در اینجا همان طور که گفتم قصد دارم تا زوایای کسب درآمد و برندسازی از طریق سایت را آموزش دهم.
آیا هزینهای که برای راه اندازی سایت میکنیم مفیدتر است یا استفاده از دیگر روش های تبلیغاتی آفلاین؟ آیا این سایت کمکی به بهبود ضریب نفوذ برند من خواهد کرد؟ آیا سایت می تواند ابزار مناسبی برای برندینگ باشد؟ و….
در واقع میتوان گفت که وبسایتها هزینههای خیلی پایینتری برای بررسی شیوهها و ایدههای مختلف برندینگ را در خود دارند. به عنوان مثال اگر بخواهیم تغییری در تایپوگرافی، طراحی و رنگبندی یک کمپین تبلیغاتی ایجاد کنیم، در دنیای آفلاین هر تغییر نیازمند هزینه فراوانی برای تعویض عناصر چاپی مثل بنرهای تبلیغاتی و .. است اما در دنیای آنلاین، همه تغییرات با هزینه بسیار بسیار پایینتر انجام میشود.
مورد دوم این که وبسایتها قابل اندازهگیر! ترین رسانه موجود هستند؛ ابزارهایی همچون Google Analytics به ما کمک میکنند تا بتوانیم تاثیر یک کمپین تبلیغات یا تغییر در هویت یک برند را اندازهگیری کنیم. میتوانیم رفتار کاربران را به دقت بررسی کنیم و ببینیم که هر تغییر چه تاثیری برروی رفتار کاربرانمان گذاشته است. در برندسازی اینترنتی ما میتوانیم چندین تغییر را به صورت همزمان انجام دهیم و همه آنها را به درستی اندازهگیری کنیم. حال این هم میتواند به فروش بیشتر آنلاین ما کمک کند،
بهطور کلی کسبوکارهایی موفقتر هستند که ابتدا هرچیزی را قبل از نهایی کردن تحقیق وبررسی کنند و ما همیشه وبسایتها را برای ایجاد کمپینهای مختلف برای مباحث برندسازی و بازاریابی مثل متنها و .. پیشنهاد میدهیم.
مطالب مشابه سایت و کسب درآمد :
نکات کلیدی گوگل برای سئو و افزایش رتیه سایت و کسب درآمد
کسب درامد بالا با افزایش بازدید سایت در گوگل
ساده ترین راههای کسب درآمد از اینترنت
راههای کسب درآمد از اینترنت و به طوری فضای مجازی ساده و آسان است اگر با مطالعه و شناخت همراه باشد . وقتی می خواستم مهمترین راههای کسب درآمد از اینترنت را فهرست بندی کنم از مرز صد ععد کسب و کار گذشته بود و نکته جالب اینکه برخی از مردم از ساده ترین روش های کسب درآمد ، میلیونر و یا میلیاردر شدند یکی با ساخت صابون از شیر مادر، دیگری با نظافت سگ، فرد دیگری با ساخت استارت آپ ، عده ای با ارائه آپلود و اشتراگ گذاری فایل، برخی با انتشار ویدیو و.... میلیاردها به جیب زدند. ایده کسب درآمد این افراد در زمان مناسب ارائه شد و تا تنور داغ بود نون رو چسباندند. در اینجا قصد دارم تا راههای ساده و در عین حال کاربردی و امتحان شده کسب درآمد از دنیای مجازی را نام ببرم از تبلیغات گرفته تا درآمد از اینستاگرام و تلگرام و شبکه های مجازی که منجر به درآمدزایی می شوند شما کافیست با اراده قوی وارد یک یا چند کسب و کار شوید و کسب درآمد قانونی و بالا داشته باشید.
- ارائه پکیجهای تبلیغاتی با محدودیت زمانی خاص مثلاً یک ماهه یا سه ماهه
- ارائه پکیجهای تبلیغاتی به روش پرداخت در برابر کلیک (به ازای هر کلیک که روی آگهی میشود، مبلغی از صاحب آن دریافت میکنید.) البته این روش نیاز به امکانات نرم افزاری بیشتری دارد و در شروع کمی هزینه بر است.
کسب درآمد از کار در منزل
کسب درآمد از اینستاگرام
- درآمد زایی از طریق فروش مستقیم محصولات و خدمات
- کسب درآمد از طریق ارائه تبلیغات
- درآمد زایی از طریق ایجاد برند و شاخص سازی
- کسب درآمد از طریق خرید و فروش صفحات، عضو یا فالوور
کسب درآمد از طریق تلگرام
مطالب مشابه موفقیت در کسب درآمد از اینترنت:
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
راههای افزایش فروش و کسب درآمد بالا
جذب عواطف کاربران برای کسب درآمد بیشتر
نقش پوشش و فضا در افزایش کسب درآمد
نظر گوگل درباره نقش مدیران در افزایش کسب درآمد
بهترین شیوه کسب درآمد از اینترنت
افراد موفق در کسب درآمد از اینترنت
عامل موفقیت کسب کار و درآمد از اینترنت
واقعیت تبلیغات کسب درآمد اینترنتی و کسب ثروت
شاید برای شما این سوال همیشه وجود داشته باشد که این همه تبلیغات از کسب درآمد زیاد در اینترنت و یا درآمدهای میلیاردی از سایتهای مختلف و رونق کسب و کار دنیای مجازی واقعیت دارد یا سرابی بیش نیست؟ و در این میان سوال اصلی این است که همه تبلیغات درباره پولدار شدن و کسب و کار اینترنتی و موفقیت در کسب درآمد و آموزش های آنها تا چه حد حقیقت دارد. این نوع تبلیغات از کسب ثروت فراوان، از گذشته های دور وجود داشته و در سالهای اخیر شدن و حدت زیاد گرفته است. وجه مشترک همه این تبلیغات این است که همگی ادعای پولدار شدن و کسب درآمد موفق و پرسود دارند. همواره دوستان و کاربران عزیز در کامنت های متعدد درباره صحت و سقم این موارد سوال می کنند و اینکه واقعا کسب و کارهای اینترنتی این قدر پردرآمد است. البته مدلهای کسب درآمد و تبلیغات اینها چیست و اینکه واقعا کسب درآمد میلیونی یا میلیاردی اینها واقعیت دارد یا تبلیغات دروغین بیش نیست در مقاله زیر بررسی خواهد شد.
مدلهای این تبلیغات به شکلهای زیر هست ؛
- کتاب کسب درآمد از سایت x
- در این روش کتاب PDF برای سایتی تهیه می شود که به شما آموزش می دهد چطور از این سایت کسب درآمد کنید . ( ممکن هست و نیاز به تلاش بی وففه دارد )
- کتاب کسب درآمد از سایتهای x و y و z و ..
- همانند گزینه ۱ می باشد اما چندین سایت را معرفی می کند و در حقیقت نویسنده کتاب دنبال زیر مجموعه گیری هست .. ( ممکن هست و نیاز به تلاش بی وففه دارد )
- کتاب نحوه ی درآمد داشتن از راه و روش x
- در این کتابها روشهای توضیح داده می شود که به شما مسیر موفقیت را نشان می دهد ، مثلا کسب درآمد از راه ایجاد فروشگاه محصولات صنایع دستی و راهنمایی های مورد نیاز این کار ( ممکن هست و نیاز به تلاش بی وففه دارد )
- کتاب کسب درآمد از پنلهای همکاری در فروش ( فروشگاهی ، شارژ ، پیامک و .. )
- خیلی از سایت هایی که حالت زیر مجموعه گیری یا مشارکت در فروش دارد با آماده کردن کتابچه ی PDF سعی می کنند اعضای خود را بالا ببرند که باید وقت و انرژی زیادی صرف کنید ( ممکن هست و نیاز به تلاش بی وففه دارد )
- کتاب کسب درآمد از روشهای خارج از اینترنت ( تعمیر لامپ ، پرورش قارچ و .. )
- در این مدل از تبلیغات شغلهای فیزیکی معرفی می شود که سختی خودش را دارند و شما با خوندن کتاب فقط از موقعیت شغل به شکل خوشبینانه آگاه می شوید ( مثل تمام کتاب ها )
- کتاب موفقیت و به شکوفایی رسیدن
- در این کتاب ها فقط می توان گفت از جملات امید بخش استفاده می شود و انسان های موفق را معرفی می کند که بی تاثیر نیست و ممکن هست زندگی شما متحول شود ( بستگی دارد شما چقدر محکم باشید )
- کتاب های خود باوری و روانشناسی ترکیب شده با یک دوره آموزشی ! ( دوره آموزشی موفقیت )
- در این روش شخصی یا گروهی دوره های آموزشی همین کتابهای بالا را با هزینه های مختلف برگزار می کنند که ممکن هست روی شما تاثیر روانی بگذارد اما در بعضی مواقع به کیفیت یک کتاب موفقیت (گزینه ۶) هم نمی رسد
باید خودتان را باور کنید و اگر عجول باشید مثل ۹۹٫۹۹% کسانیکه وارد این صنف شدند موفق نخواهید شد و یا به موفقیت جزئی خواهید رسید .. در اوضاع اقتصای افتضاحی که در کشور حاکم هست شغل اینترنتی به نظر خیلی راحت و کم هزینه به نظر می رسد اما اگر با بی تجربگی و عجله وارد این صنف شده باشید احتمال خیلی زیاد از ۱۰ حرکت مهره ی شطرنج ۸ حرکت شما اشتباه باشد و در آخر کار با ۲ مهره مجبور شوید رقابت کنید ..
تبلیغات اینترنتی کسب درآمد از اینترنت براحتی چیزی که فکر می کنید نیست و خیلی باید تجربه کسب کنید و یا اگر شغل ساده ی اینترنتی باشد باید ۱۰۰% خیلی زمان صرف کنید و شاید لازم باشد که شما روزانه ۷ ساعت کاری را که خیلی حوصله لازم دارد را انجام دهید و ماه ها تلاش کنید و بعد از ۱ سال تلاش به درآمدی که در تبلیغات اشاره شده بود برسید .
آیا همه ی تبلیغات واقعیت دارد و امکان پذیر هست ؟
بله ، اکثر تبلیغات واقعیت دارد و امکان پذیر هست و هر انسانی می تواند به موفقیت برسد .
آیا اینکه براحتی می توانیم پولدار شویم واقعیت دارد ؟
با ایجاد کانال و جذب ممبر میلیونر شوید و درآمدی تا ۱۰۰ میلیون تومان در سال داشته باشید!!
خیر ، به هیچ عنوان این نیست و باید به ضرب المثلِ معما چو حل شود آسان شود اشاره کنیم که در این سوال صدق می کند ، چراکه خیلی از کارهای اینترنتی خیلی ساده هست ولی در اون شغل موفق شدن حتی از اداره کردن یک کارخانه ی خودروسازی هم پیچیده تر می شود .. برای مثال درآمد از کانال تلگرام خیلی ساده هست و در حقیقت شما مدیر یک کانال تلگرام میشوید و ۱۰۰ها هزار ممبر جذب می کنید و هر روز ۲ تا تبلیغ هم انجام می دهید و ماهانه ۱۰ میلیون تومان درآمد کسب می کنید ! بله اما سختی این کار کجا هست ؟ دقیقا در جذب ممبر(عضو) هست … این موضوع شامل همه ی کارهای اینترنتی می شود ..
نکته کلیدی ، شما باید قید میلیون شدن براحتی را بزنید !
کارهای اینترنتی به این سادگی نیست که شما فکرش را می کنید ،
خیلی سوء تفاهم ها پیش می آید! برای مثال شما در مدیریت وبلاگ هیچ مشکلی نمیخورید و بعد ۳ سال فعالیت در blogfa یا mihanblog و .. به خودتون میگین که چرا یک وب سایت راه اندازی نکنم .. مثل این هست که شما سوار اتوبوس شوید و در یک صندلی بشینید و بعد از ۳ سال استفاده فکر کنید که چرا خودتون خودرو نمیخرید . و مشکلات اینجا این هست که خرید خودرو هزینه دارد و نگهداری میخواهد پارکینگ می خواهد و نظافت و رسیدگی به قطعات موتور و جلوگیری از تصادف و سرقت می خواهد و حتی ممکن هست منجر به مرگ انسانی شود (مسئولیت ) و یا رفع ایرادات جزئی بدون مراجعه به مکانیک می خواهد و هزاران مشکلات دیگر .. در راه اندازی سایت های اینترنتی هم همین طور هست .
پس اگر در کتابی توضیح می دهید که یک سایت اینترنتی راه اندازی کنید و آموزش راه اندازی ۰ تا ۱۰۰ هم داشته باشد شما قانع می شوید که این کتاب شما را به موفقیت بزرگی خواهد رساند اما به همین راحتی نخواهد بود که در کتاب حس کردید !
باز در پایان می گویم بدون هدف و تلاش و جدیت در کسب درآمد ، هیچ کس از طریق اینترنت میلیونر نمی شود تلاش و کوشش و پشتکار و داشتن ایده و فکر مهمترین راه پیشرفت در کسب درآمد اینترنتی هست.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
عجیب ترین ایده های کسب درآمد میلیاردی
تاثیر نظریه دورنما بر کسب درآمد
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد موبایل
بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
کسب درآمد با مهارت و دانش
همه ما دارای استعداد خدادادی در زمینه کسب و کار و تجارت هستیم و این قدرت را داریم که مهارت خود را به پول و ثروت تبدیل کنیم به شرطی که بخواهیم و از استعداد خود بهره ببریم.
همان طور که بارها گفتم در کسب درآمد تنها به آموزش های کسب درآمد اکتفا نکن خودت دست به کار شو و با شناخت استغداد و توانایی خودت شروع به کسب درآمد کن. از تمام فرصت های زندگیتون می توانید برای پیشرفت و درآمد زایی استفاده کنید به شرطی که خودتان بخواهید و اراده کنید. من به این قانون اعتقاد دارم که اگر تهیدست و فقیر به دنیا بیایم من مقصر نیستم ولی اگر با فقر از دنیا برم مقصر هستم چون تلاش نکردم و از استعدادهایم استفاده نکردم همه ما توانایی بالایی داریم و می توانیم کسب درآمد بالا داشته باشیم به شرطی که بخواهیم.
هر کدام از ما در طول زندگی دارای مهارت ، دانش و تخصص در زمینه خاصی هستیم کسب این مهارت با تجربه همراه بوده و باید این مهارت را به ثروت و اشتغال تبدیل کنیم و از این کسب درآمد کنیم. مهارت هایی که شاید در نگاه اول کوچیک و بی ارزش باشد اما وقتی این مهارت و دانش در بازار ۸۰ میلیونی ایران و جمعیت میلیاردی دنیا قرار میگیرد ٬ حتما صدها و هزاران و شاید میلیون ها مشتری خواهد داشت . ابتدا باور کنید هر استعداد و مهارتی که شما دارید در هر زمینه ای حتما خواهان خواهد داشت .
اما چگونه باید کارخانه ی تبدیل مهارت و دانش را به ثروت راه اندازی کرد ؟
فرقی نمیکند که شما آقا هستید یا خانوم / جوان هستید یا میان سال …
اما حتما بین تک تک انسان ها تفاوت هایی وجود دارد که بارزترین آنها اثر انگشت انسان ها است . که هیچ انسانی در هیچ کجای دنیا اثر انگشت مشابهی ندارد . آیا به این موضوع فکر کرده اید ؟!!! که شما متفاوت هستید ؟
چرا به این موضوع فکر نمیکنید که میتوانید مثل اثر انگشت خود٬ متفاوت زندگی و کار کنید ؟
من باور دارم تمام کسانی که شما آنها را میشناسید در هر زمینه ای ( اقتصادی – فرهنگی – سیاسی و ..) اینها کار خاصی انجام نداده اند فقط مسیری را انتخاب کرده اند که منتهی شده است به تلاش + صبر و علاقه +شکوفایی استعداد .
چرا از این فرمول خیلی ساده استفاده نمیکنید تا شما هم یکی از سرشناس ترین انسان های کشور و حتی دنیا باشید؟ تا الان فقط قصد داشتم که شما کمی بیشتر خودتان را بشناسید . شما متفاوت هستید و سعی کنید خاص و متفاوت کار و زندگی کنید . حتما امکان پذیر است اگر بخواهید … اگر بخواهید … ا گ ر ب خ و ا ه ی د ….
اصل موضوع با یک مثال ساده قابل درک خواهد شد ….
مثال : شما دانشجوی رشته ی کامپیوتر هستید و مسلط به کامپیوتر و برعکس میلیون ها نفر علاقه مند به کامپیوتر هستند که دنبال آموزش های حرفه ای + ارزان و … هستند . شاید برای شما کار با مثلا : فتوشاپ – word – نصب ویندوز و … مثل آب خوردن باشد اما هزاران نفر هر روز تشنه ی این سبک دانش ها هستند . آیا نمی شود آموزش های ساده و کاربردی و ارزان در اختیار این افراد گذاشت ؟ افرادی که تشنه ی آموزش هستند ..
شما بر فرض مثال فیلم آموزش کامل word – فتوشاپ – نصب ویندوز و سایر آموزش های کامپیوتری رو تولید میکنید . و یک سایت وردپرسی با کمترین هزینه ( ۱۰-۲۰ ) هزار تومان راه اندازی میکنید . و آموزش های خود را در این سایت به فروش میگذارید با قیمت های مناسب … قیمتی که اگه طرف بخواهد بیرون از فضای مجازی آموزش ببیند باید ۳-۴ برابر هزینه کند … آیا واقعا آموزش های شما مشتری نخواهد داشت … ؟ آیا فکر نمیکنید روزانه ده ها و صدها مشتری خواهید داشت فقط با یک بار تولید فیلم آموزشی …
پول های کلانی امروزه در بازار مجازی جابه جا می شود . سهم شما از این بازار چقدر است ؟؟؟
چرا توقع داریم دیگران برای ما کار آماده کنند و ما محدود زندگی کنیم ؟ لطفا بگردید دنبال مهارت های درونی و علم های آکادمیک تون … می شود از این مهارت ها میلیون ها تومان درآمد کسب کرد .
لطفا همین امروز استعداد و دانش تون رو روی یک برگه یادداشت کنید / هر آنچه را بلدید …
آشپزی سنتی – ترفندهای کامپیوتری – تولید مقالات علمی و … هر زمینه ای که شما آموزشی قابل ارایه داشته باشید حتما مشتریانی خواهید داشت . سپس به تولید محتوای آموزشی بپردازید . و آموزش مجازی خود را در سایت های همکاری در فروش فایل به اشتراک بگذارید . یا خودتان فروشگاه راه اندازی کنید با کمترین مبلغ .
درآمد با دانش
عزیزان خود بنده چند وقت پیش یه آموزش درست کردم که حدود ۲۶ خرید انجام شده – هر خرید ۵۵۰۰ تومان : ۱۴۳۰۰۰ تومان فقط با صرف یک ساعت و ساخت یک وبلاگ رایگان … و من مطمن هستم ماهی ۳۰۰ – ۴۰۰ از همین فایل درآمد خواهم داشت
یکی از دوستان بنده فقط با ترفندهایی که یاد دارد و آنها را میفروشید در این بازار بی انتهای اینترنت ماهانه بالای یک میلیون تومان درآمد دارد که شاید کمتر از ۲ روز برای تهیه این آموزش تایم گذاشته است .
اگه دوست دارید شما هم دانش خود را تبدیل بهثروتکنید . لطفا با ما از طریق نظرات همین پست در ارتباط باشید .
مهارت و دانش
منتظر فایل های آموزشی شما هستیم …
ساخت ویدیوهای جذاب برای کسب درآمد و افزایش پول
خیلی از شبکه های اجتماعی هستند که بر اساس نمایش ویدیو اقدام به کسب درآمد و افزایش فروش می کنند. در اینجا قصد ندارم که شیوه کار آنها را بگویم بلکه هدف من ارائه ایده های برای ساخت ویدیو جهت افزایش کسب درآمد یا ویدیو مارکتینگ است. شما می توانید با ساخت ویدیوهای خاص و جذاب، و اشتراک آنها در شبکه های اجتماعی و یا در سایت و وبلاگ خود اقدام به معرفی محصول و کالای خود و جذب مشتری کنید و یا می توانید مسائل آموزشی خود را ارائه دهید افزون بر اینها می توانید با ساخت این نوع ویدیوها در لابه لای آن به کسب درآمد خود رونق دهید کافیست شما ایده های خود را تنظیم و در قالب ویدیو ارائه دهید . البته به این نکته هم توجه کنید که هر ویدیویی را مشتری و مخاطب مشاهده نمی کند بلکه ویدیو باید شرایط خاص خودش ، مانند جذاب بودن، بدیع بودن ، کیفیت بالا، آموزشی و سرگرمی بودن و... را داشته باشد تا مخاطب تمایل به دیدن آن داشته باشد خلاصه هدفمند باشد.
چنانکه همیشه و در مقالات متعدد تاکید داشتم، یکی از راه های بازاریابی اینترنتی استفاده از نمایش دادن اطلاعات است که شما می توانید با بهره گیری از ویدیو منظور خود را به بقیه ی افراد منتقل کنید. اما آمارها فراتر از این مورد را نشان می دهند به طوری که افراد پس از دیدن یک ویدیو در مورد محصول، ۶۴ تا ۸۵ درصد بیشتر علاقهمند به خرید آن محصول میشوند و بیش از ۷۰ درصد بازاریابان اعتقاد دارند که ویدیومارکتینگ بیش از هر روش مارکتینگ دیگر به تصمیم قطعی برای خرید محصول منجر میشود.
شاید قبلاً ویدیوها زیاد موردتوجه نبودند و افراد حاضر بهصرف رمان برای آنها نبودند و تمایلی برای دیدن این موارد نشان نمیدادند اما امروز اوضاع کاملاً تغییر کرده است و بسیاری از فروشگاههای مختلف اینترنتی تولید ویدیو را آغاز کرده و ویدیوهای متنوعی را در وبسایت خود و یا در شبکههای اجتماعی مختلف منتشر کردند تا از این راه جذب مشتری و کاربر بیشتری داشته باشند.
ایده هایی برای شروع ویدیو مارکتینگ:
من تازه کار هستم!
ویدیویی از نسخهی آزمایشی و حتی در حال تولید محصول خود با موبایل بسازید.
گیف بسازید؛ یک گیف متحرک از نحوهی عملکرد یکی از ابزارهایتان تهیه کنید.
از مشتریان خود نظر بخواهید و در کمتر از ۳۰ ثانیه آنها را منتشر کنید.
من کسب و کار کوچکی دارم:
موشن گرافیکی برای معرفی شرکت، ماموریت و دیدگاههای آن بسازید.
ساخت ویدیوهای سریالی, آموزشی و کاربردی در حوزه کاری خود
FAQ بسازید و نحوه حل شدن مشکلات عمومی مشتریان را مطرح کنید
من کسب و کار بزرگی دارم:
مطالب؛ مقالات و نوشته های قدیمی بلاگ خود را به ویدیو تبدیل کنید.
مصاحبه با اعضای داخلی یا حتی چهره های تاثیرگذار خارجی
تخصص های خود را به روز کنید و تخصصی از اعضای شرکت پخش کنید.
چک لیستی از بایدهای یک ویدیو جذاب:
۱-در تایتل های خود سعی کنید از کلمات کلیدی مورد نظرتان بهینه استفاده کنید.
۲-عنوان خوب تاثیر مستقیمی بر روی مخاطبین میگذارد پس از آن غفلت نکنید.
۳-ویدئو را در شبکه های اجتماعی مناسب و مورد پسند افراد منتشر کنید .
۴-تا حد امکان فیلم های خود را مفید, کاربردی و البته کوتاه انتخاب کنید این امر باعث میشود تا بازدید کننده احساس خستگی نکند.
۵-با استفاده از واترمارک و نرم افزارهای این حوزه لوگوی شرکتتان را در ویدئو بگذارید تا حتی در صورت کپی شدن هم دیده شوید.
۶-در حین ویدیو در حد چند ثانیه و حتی یک زیرنویس خود را بیشتر معرفی کنید.
چند ایده خلاقانه برای ساخت ویدیو:
- محتوای ویدیویی تولیدشده توسط کاربران با طراحی کمپین های مختلف
- پشت صحنه همیشه برای کاربران جذاب است پس نادیده های کسبوکار خود را به اشتراک بگذارید
- ویدیوهای آموزشی ترجیحاً به صورت برند شخصی نه حقوقی تهیه کنید
- ویدیوهای زنده با استفاده از لایو اینستاگرام یا حتی ابزارهایی نظیر ویدیو کنفرانس ایجاد کنید
- و…
مطالب مشاهده کسب درآمد با ویدیو:
اشتراک گذاری ویدیو و تصویر در اینستاگرام
کسب درآمد با اشتراک ویدیو در سایت جعبه
افزایش کسب درآمد و فروش با CRM
یکی از اصول اصلی و اساسی کسب درآمد و افزایش فروش به ویژه برای بازاریابان و فروشندگان CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری است که نقش بسیار مهم و تعیین کننده در فروش و حتی بقاری یک کسب و کار اعم از اینترنتی و یا غیر اینترنتی را دارد قبل از پرداختن به شیوه ارتباط با مشتری و جذب آن بپردازیم تعریفی از اصطلاح ارتباط با مشتری یا CRM ارائه می دهیم و بعد به اصل موضوع می پردازم .
اصطلاح مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM از اوایل دهه نود میلادی وارد حوزه مدیریت و بازاریابی شده است. بررسیها نشان می دهد که این اصطلاح تقریبا از زمانی که توماس سیبل، مدیر و مالک Siebel Systems عنوان «مدیریت ارتباط با مشتری» را در مورد نرم افزار تولیدی خود به کار برد، به تدریج درادبیات مدیریت و بازاریابی رایج شد.
هنوز در مورد تعریف مدیریت ارتباط با مشتری یا Customer Relationship Management، اتفاق نظری وجود ندارد. بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه تکنولوژی اطلاعات، CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری را مجموعه نرم افزارها یا خدماتی میدانند که به اتوماسیون بازاریابی، فروش و خدمات کمک می کند. CRM با این تعریف، تا حد زیادی به حوزه ی تکنولوژی نزدیک می شود.
بخش دیگری از فعالان حوزه مدیریت، تاکید دارند که CRM نگرشی با تاکید بر ایجاد، حفظ و توسعه و تعمیق رابطه با مشتریان است و در این نگرش، ممکن است از تکنولوژیهای روز استفاده بشود یا نشود. حتی کتابهایی در حوزه CRM وجود دارند که برای تاکید به جنبه های مدیریتی در مدیریت ارتباط با مشتری، هیچگونه اشاره جدی به امکان استفاده از تکنولوژی در این حوزه نکرده اند. این افراد، تعریف سابقه ی تاریخی CRM و مدیریت ارتباط با مشتری را با جملات پیتر دراکر آغاز میکنند: هدف هر کسب و کاری، ایجاد و نگه داشتن مشتری است.
به نظر شما مشتری بالقوه کیست؟ ایا می شود مشتری، بالقوه باشد؟ این کلمه در زبان انگلیسی معادل potential customer می باشد، اما در ادبیات افراد متخصص بازاریابی به opportunity معروف است.
درست حدس زدید در این دیدگاه، هر مشتری بالقوه یک فرصت است،فرصت برای چه؟ برای فروش بیشتر و گسترش کسب و کار.
هدف اصلی و نهایی هر نوع تجارتی از نظر متخصصین بازاریابی و فروش در دنیا درک و شناخت هرچه بیشتر از مشتریان بالقوه و ارتباط همیشگی با آنها است. طوری که نهایتا کلیه فعالبت ها منجر به فروش بیشتر و کسب حداکثر سود ممکن خواهد شد.
چگونه میتوانیم کسانی که هنوز از ما خریدی نداشته اند را بشناسیم؟
بایستی هر نوع ارتباط و با هر شکلی را ثبت کرد، هر تماسی که با کارمندان فروش یا حتی پشتیبانی گرفته میشود، یک فرصت برای فروش به حساب میاد، هر کسی که ادرس ایمیل خود را در اختیار شرکت ما قرار می دهد یک سرنخ و فرصت طلایی برای کسب و کار ما به حساب می آید.
ممکن است سوال بپرسید چرا از همان اول آنها را فرصت به حساب نمی آوریم!؟
جواب ساده است، چون اطلاعاتی از آنها نداریم!
برای اینکه شخصی (یا شرکتی) فرصت به حساب بیاید، بایستی ارتباط نتیجه دار با آن شخص برقرار شود یعنی کارمند فروش بتواند اطلاعاتی در خصوص فرد موردنظر کسب کند یا متوجه علاقه او نسبت به محصولی خاص شود, یا بتواند محصول (یا خدمتی) را عرضه کند.
با یک بار پیگیری احتمال موفقیت بسیار کم است، ارتباط باید همیشگی باشد! نکته کلیدی اینجاست! برای ارتباط همیشگی نیازمند این هستیم که نتایج پیگیری های قبلی ثبت شود و روند برقراری ارتباط، همواره بر اساس نتایج به دست آمده از ارتباط های قبلی باشد.
به عنوان مثال کارمند فروش پس از برقراری اولین ارتباط با کسی که شماره موبایل خود را در نمایشگاه به شرکت داده بود، متوجه می شود که این شخص به نوعی خاص از خدمات تمایل زیادی دارد اما همچنان در مورد خرید آنها مردد است.
به این ترتیب وظیفه ای تدوین میکند که روز بعد ایمیلی برای آن شخص فرستاده شده و در خصوص آن محصولات توضیح بیشتری داده شود.
فردای آن روز مشاهده میکند که آن شخص ایمیل را باز کرده، بر روی لینک کلیک کرده و در خصوص محصول، اطلاعات بیشتری را کسب کرده است.
بنابراین برای دو روز دیگر وظیفه ای تعیین میکند که پیامکی برای شخص ارسال شده و کد تخفیفی در خصوص محصولات به او ارائه گردد.
در صورت تمایل شخص به خرید، کافیست او عدد دو را به سامانه پیامکی ارسال کند! دو روز بعد چنین اتفاق خجسته ای رخ میدهد!
حالا نوبت این است که کارمند فروش مجددا با او تماس گرفته، با لحنی صمیمی و با آگاهی کامل از تمایلات این شخص، فرصت را به فروش قطعی تبدیل کند! اتفاق های مشابه در دنیای واقعی بسیار رخ داده است. همه این فرآیند نیازمند یک سازکار منسجم می باشد که قطعا و بدون شک این ظرفیت با استفاد از یک CRM مناسب میسر خواهد شد! لطفا این متن را جدی بگیرید!
مطالب مشابه موفقیت در کسب درآمد از اینترنت:
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
جذب عواطف کاربران برای کسب درآمد بیشتر
نقش پوشش و فضا در افزایش کسب درآمد
نظر گوگل درباره نقش مدیران در افزایش کسب درآمد
راههای افزایش فروش و کسب درآمد بالا
بهترین شیوه کسب درآمد از اینترنت
افراد موفق در کسب درآمد از اینترنت
عامل موفقیت کسب کار و درآمد از اینترنت
اصول موفقیت کسب درآمد اینترنتی
4 مهارت موفقیت در فروش و کسب درآمد
مهارتهای فراوانی در بازار کسب و کار و تجارت خانگی و یا اینترنتی وجود دارد که در صورت توجه و به کارگیری موجب رونق کسب کار و افزایش درآمد خواهد شد. هر کدام از مهارتها را فرد می تواند با توجه به ایده و توان خود به کار گیرد و به کسب درآمد بپردازد. در این میان قصد دارم تا چهار مهارت موفقیت آمیز در کسب و کار را نام ببرم که به نظر کارشناسان تسلط به این چهار مهارت حیاتی موفقیت در فروش و بازاریابی یک کسب و کار را تضمین می کند. این اصول حیاتی در صورت رعایت کامل، هر کسب و کاری را متحول خواهد کرد. اگر حرف اول هر یک از این مهارت ها را با هم جمع کنیم کلمه موسا ساخته می شود و با کلمه آخر هر چه مهارت که مارکتینگ است ادغام کنیم عبارت موسا مارکتینگ به دست می اید که برای در ذهن ماندن کلمه مناسبی هست
قبل از پرداختن به مهارتهای چهارگانه موفقیت در کسب درآمد این نکته را باید در نظر داشت که، همواره در نگارش طرح و برنامه کمپین دنبال کاربردیترین و به روزترین ابزار و روش های بازاریابی باشیم ، مهم است بدانیم که سرمایه گذاری و فعالیت در چه حوزه هایی ارزشمند و صرف انرژي در چه زمینههایی بی نتیجه خواهد بود. آنچه در ادامه به آن خواهم پرداخت ۴ تکنیک فوق العاده مهم در مارکتینگ است شک نکنید که ترکیب درست و با دانش موبایل ، وب ، سوشیال و ایمیل مارکتینگ، استارتاپ شما را به موفقیت خواهد رساند.
موبایل مارکتینگ:
آینده اینجاست! شک نکنید. فقط کافیست همین چند ساعت گذشته خود را مرور بکنید تا بدون نیاز به ارائه هیچ آماری بفهمید جایگاه امروز تلفن های هوشمند کجاست. اما برای موبایل مارکتینگ از کجا باید شروع کنیم؟ و اقدامات اصلی در این زمینه چیست؟
الف) همین الان از ریسپانسیو بودن وب سایت خود اطمینان حاصل کنید.
ب) اپلیکیشن موبایلی خود را هرچند ساده اما با رعات چند اصل مهم یعنی قابلیت به روزرسانی آنلاین و همچنین محتوا محور بودن طراحی و تولید کنید.
ج) حضور خود را در شبکه های موبایلی محبوب از تلگرام گرفته تا دیوار و کافه بازار پررنگتر کنید.
د) محتواهای خود را برای نمایش در موبایل سازگارتر کنید. این موارد از حجم تا طراحی و نحوه نگارش را شامل می شود.
وب مارکتینگ:
وب مارکتینگ یعنی ۳ گام مشخص: ۱- ساخت یک بستر تحت وب مناسب؛ ۲- ایجاد ترافیک موثر و ۳- تبدیل ترافیک به مشتری. همه چیزهایی که باید در وب مارکتینگ دنبال کنید به همین ۳ گام ختم می شود. در رابطه با ساخت و راه اندازی وب سایت سخن زیاد گفته شده است و در مورد ایجاد ترافیک خودکار نیز قطعاً رعایت اصول سئو به شدت حائز اهمیت خواهد بود. اما نکته ایی که همیشه از آن غفلت می کنیم چگونگی تبدیل ترافیک به مشتری است. توصیه می کنم در این رابطه بیشتر مطالعه کنید؛ بسیاری از نکاتی که در ادامه مطرح می شود در همین زمینه خواهد بود. در صورتی که دوست دارید به این مهارت کاملاً مسلط شوید به لینکهای زیر بروید:
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
جذب عواطف کاربران برای کسب درآمد بیشتر
سوشیال مارکتینگ:
دیگر برای همه این مورد ثابت شده است که شبکه های اجتماعی تاثیرگذارترین رسانه امروز دنیاست رسانه ایی که از فروش یک محصول تا تعیین یک رئیس جمهور می تواند اثرگذار باشد! برنامه های سوشیال مارکتینگ بیشتر بر ایجاد محتوا استوار است که باید به اشتراک گذاشته شود. هرچه میزان ترافیک و اشتراک گذاری بالاتر برود میزان اعتبار کسب و کار شما بالاتر خواهد رفت. این سبک بازاریابی به نوعی بازاریابی دهان به دهان با استفاده از اینترنت است. بدلیل اینکه این ابزارها به راحتی در دسترس همگان است، تکرار و پرورش نام تجاری کسب و کار شما که یکی از اصول بازاریابی است را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر اینکه این سبک، ارزان قیمت است به تشکیل کمپین های بازاریابی کسب و کار شما کمک می کند و افراد ناخودآگاه به تبلیغ رایگان تجارت شما می پردازند و آن را گسترش می دهند.
ایمیل مارکتینگ:
خیلی ها این اصل فوق العاده را کنار گذاشته است؛ ولی از خود نمی پرسند پس چرا هنوز هم فروشگاه های بزرگ از ایمیل مارکتینگ به عنوان اولین رسانه تبلیغاتی خود استفاده می کنند؟! در مقالات بعدی در مورد کمپین های ایمیل مارکتینگ مفصلاً مباحت جدیدی را مطرح خواهم کرد.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
تاثیر نظریه دورنما بر کسب درآمد
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد موبایل
بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
بازاریابی اینترنتی و کسب درامد از اینترنت
مجموعه مقالات و مطالب زیادی درباره کسب درآمد و تجارت آنلاین نوشتم و متذکر شدم که راههای کسب درآمد از اینترنت هم زیاد و هم متنوع هستند. در ادامه مطالب آموزشی کسب و کار ، این بار خطاب به کسانی که صاحب یک کسب و کار نیستند و یا به صورت کلی ایده ای برای شروع بازاریابی اینترنتی و کسب درامد ندارند می خواهم توصیه های کاربردی بازاریابی اینترنتی و کسب درآمد آنلاین را ارائه دهم. به دلیل منفعت و سودهی فراوان تجارت الکترونیک، بازاریابی اینترنتی و کسب درامد سوژه جذاب این سالهای تازه واردان وب فارسی است و همواره دنبال این هستند که ، چگونه می توانم به سرعت از طریق اینترنت کسب درآمد کنم؟ در جوابن سوال این دوستان بدون تعارف باید بگویم: هیچ وقت نمی توانید در فضای وب و نه در فضای غیر وب یک شبه بدون هیچ تخصص و پشتوانه ای پولدار و صاحب کسب و کار میلیاردی شوید. پس با این ذهنیت با من همراه شوید با انواع راه حل های کسب درآمد از بازاریابی اینترنتی که با پشتکار و تلاش می تواند راهکاری مناسب برای تازه کارها باشد:
۱- پایگاه وب برای برندهای غیر وب باشید!
شاید بهترین و اصولی ترین تکنیک می تواند تبدیل نسخه های غیر وب و ایجاد بخش بازاریابی اینترتی برای این برندها باشد. برای اینکار باید ابتدا برندهای محبوب در ارائه انواع محصولات و خدمات را شناسایی کنید بعد از این لیست آنهایی که در فضای وب و دیجیتال مارکتینگ حضور پر رنگی ندارند را شناسایی کنید. توجه داشته باشید که در نهایت شما باید به لیستی از برندهای محبوب برسید که کاربران آن را در وب جستجو می کنند اما در نهایت به نتیجه مطلوبی نمی رسند یا نیاز اساسی آنها برطرف نمی شود.
حالا باید وبسایتی تخصصی یا نیمه تخصصی برای بازاریابی اینترنتی این برندها ایجاد کنید, بر روی مهارت های سئو کار کنید و تلاش کنید بیشترین حجم از جستجو را داشته باشید. حالا سوال اینجاست که چگونه باید خدمات یا محصولاتی که برای شما نیست را به دیگران ارائه کنید؟! برای این کار مدل های تجاری متفاوتی وجود دارد که باید خودتان در بوم کسب و کار پیش بینی کنید, مثلا می توانید برای شروع به رایگان اطلاعات تماس برند اصلی را در سایت خود قراردهید طوری که حجم تماس های روزانه را احساس کند سپس هنگامی که به حد قابل قبولی از محبوبیت رسیدید می توانید اطلاعات تماس را مخفی کنید و بر اساس پلن تجاری خود شروع به کسب درآمد کنید مثلاً سایت را با قیمت مناسبی واگذار کنید؛ محصولات را درصدی کنید و یا حتی از برند اصلی هزینه شارژ سالیانه دریافت کنید و…
۲- بازاریابی اینترنتی و کسب درامد از تلگرام
درباره کسب درآمد از تلگرام سخن بسیار گفته ایم ایده های فوق العاده در بازاریابی با تلگرام که برای اولین بار گفته شد, ناگفته هایی از کانال هایی با اعضای میلیونی, روش های عملی برای اینکه در کمتر از ۲ ماه به درآمد مناسبی برسید, بات, استیکر, مهندسی هشتگ و تمام ترفندهای کلیدی در شبکه های اجتماعی, چگونگی ساخت کانال و صفحات پر مخاطب؛ ۱۰۰% عملی, ۱۰ ایده برای اینکه همین امروز کسب و کار خود را شروع کنید و بسیاری ناگفته های دیگر که می توانید در مجموعه مقالات آموزشی ما دنبال کنید.
۳- دراپ شیپینگ بازان!
کافیست در گوگل جستجو کنید “دراپ شیپینگ چیست؟ سایت های زیادی را خواهید یافت که مفصلاً در این زمینه توضیحاتی ارائه کرده اند همانطور که در مقاله اختصاصی دراپ شیپینگ هم به آن اشاره کردیم در این مقاله:دراپ شیپینگ سریع ترین روش کسب درآمد drop shipping به صورت کلی دراپ شیپینگ را می توان اینگونه تعریف کرد: توزیع مستقیم یا همان drop shipping نوعی سبک و روش در تامین کالاست که در آن خرده فروشان جنس را در انبار نگه نمی دارند و در عوض بعد از ثبت و خرید یک سفارش در سایت؛ جزئیات مربوط به آن سفارش را به تولید کننده اصلی و یا یک عمده فروش(صاحب انبار) فرستاده و سپس آن تامین کننده کالای موردنظر را به طور مستقیم برای مشتری ارسال می کند.
تعریف فوق دقیقاً نقطه عکس “توزیع مستقیم” یا will-call است که در آن مشتری کالای خود را به طور مستقیم از یک فروشنده یا فروشگاه تحویل می گیرد و نه از طریق یک فروشگاه واسط.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
اشتباهات طراحی صفحه فرود يا لندینگ پیچ landing page
در مطلب زیر درباره اهمیت صفحه فرود و کارکرد آن در بازاریابی و کسب درآمد آنلاین بالا به تفصیل مطلب نوشتم و برای آگاهی بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
صفحات فرود یا لندینگ پیچ به اندازه ای دارای اهمیت هستند که در صورت اشتباه ممکن است کار بازاریابی و ارتباط با مشتری را دچار اختلال کنند. در تعریف صفحات فرود گفته می شود: كاربران با كليك بر روي بنر هاي تبليغاتي شما در وب سايت هاي ديگر و يا از موتور هاي جستجو در آن فرود مي آيند.اهميت صفحات فرود در بازاريابي آنلاين به قدري است كه در صورت ايجاد يك صفحه فرود مناسب و طراحي شده با اصول روانشاسي فروش آنلاين مي تواند تاثير بسزايي در جذب مشتريان جديد داشته باشد. صفحات فرود اغلب توسط طراحان محتلف دچار تغییراتی غیر استاندارد می شوند به طوری که رسالت اصلی این صفحه از بین میرود. در این مقاله قصد داریم چندی از اشتباهات رایجی که مردم در صفحات فرود خود انجام می دهند را عنوان کنیم. اگر هنوز درباره صفحه فرود اطلاعات کافی ندارید شدیداً توصیه می کنم با یادگیری تکنیک های مربوطه همین امروز Landing Page خود را طراحی و راه اندازی نمایید.
اشتباهاتی در طراحی صفحه فرود که می تواند کمپین شما را نابود کند
۱- عنوان اشتباه: زندگی و مرگ صفحات فرود در دستان عنوان ها (Headlines) است. اگر شما ، خواننده خود را سرریز اطلاعات کرده اید و قول ها ناهمگون به او داده اید، این فرصت دو ثانیه می تواند نجات دهنده شما باشد. اغلب اوقات، بهتر کردن عنوان به تنهایی تاثیرگذاری صفحه فرود را چند برابر می کند و حتی برخی از اشتباهات دیگر ما را هم پوشش می دهد.
۲- قالب غیر اختصاصي: در عین حال که سایدبار و هدر سایت شما، با صفحات شما متناسب به نظر می رسند و ظاهر خوبی را پدید می آورند، برای صفحات فرود مناسب نیستند و نگاه کاربر را منحرف کرده و از هدف ما دور می کنند. بنابراین همواره دقت داشته باشید که برای صفحات فرود از قالب ساده و بدون اضافات استفاده کنید.
۳- درخواست بیش از یک چیز: یک صفحه فرود موثر و خوب، تنها و تنها به دنبال یک درخواست است. و البته نباید فراموش کنیم که همان یک چیز هم باید به روشنی و وضوح درخواست شود. ما با پیشنهادهای چندگانه در این صفحات نه تنها کاربر را به سوی انتخاب های بیشتر سوق نمی دهیم، بلکه در نهایت او را از هر انتخابی پشیمان می کنیم.
۴- ظاهر بی سلیقه: فونت های بد، رنگ های جیغ!، سایه های نامناسب و کلیپ آرت (ClipArt) های پیش پا افتاده ، در اکثر مواقع هیچ تاثیر مثبتی در مشتری سازی ما نخواهند داشت. بلکه کل اعتبار شما را زیر سوال می برند. برای داشتن یک صفحه فرود خوب، باید از فونت، تصاویر، رنگ ها و سایر این گونه عناصر به بهترین و اصولی ترین شکل ممکن استفاده کنیم تا تجربه دلپذیری را برای کاربران ایجاد کنیم. باید توجه داشته باشیم که ما قرار است یک درخواست از کاربران بکنیم و در صورتی که نتوانیم توجه آنها را جلب کنیم ، صفحه ما را ترک می کنند.
تاثیر نظریه دورنما بر کسب درآمد
گاهی بعضی رفتارهای خاص از مردم سر می زند که برای ما عجیب است ولی در واقع آنها تحت تاثیر یک حالت رفتاری خاص یا یک نقطه مرجع هستند و ممکن است بر اساس آن رفتار کنند . وجود این نوع رفتارها در کسب و کارهای مختلف هم دیده می شود و یک بازاریاب و فروشنده حرفه ای باید بر اساس شناخت رفتاری یک خریدار و مشتری اقدام به فروش و جذب مشتری کند . در اینجا قصد دارم تا تاثیر نظریه دورنما بر کسب و کار از نظر افزایش یا کاهش کسب درآمد بررسی کرده و متذکر شوم که ممکن است برخی حرکات مشتری که برای ما ناشناخته است بر اساس این نظریه باشد.
“دنیل کانمن” در سال ۲۰۰۲ به خاطر کار روی چیزی که “نظریه دورنما” نامیده شد برنده جایزه نوبل که یکی از معتبرترین جوایز دنیاست شده بود. این نظریه خیلی خیلی مهم است ولی در اصل، بر اساس یک ایدهی خیلی ساده و بنیادین بنا شده است، اینکه مردم چگونه تصمیم می گیرند.
قضاوت ها و تصمیم ها همیشه منطقی نیستند، در عوض بر اساس قواعد روانشناسی هستند که چگونه مردم، اطلاعات را درک و پردازش می کنند.امروزه سطح پیشرفته تری از تحقیقات کانمن را “اقتصاد رفتاری” نیز می نامند. یکی از عمدهترین توجهات این نظریه روی این مورد است که مردم در شرایط مطلق چیزی را ارزیابی نمی کنند و آنها را طبق یک استاندارد مقایسهای یا “نقطه مرجع” ارزیابی می کنند.
نظریه دورنما چیست؟
برای درک بهتر و آزمایش این نظریه می توانید در مورد قیمت ۲۰ هزار تومانی استخر با پدربزرگتان صحبت کنید. نتیجه گفتگو پدر بزرگ و نوه این خواهد بود: “چی؟ امکان نداره من ۲۰ هزار تومان بابت ۲ ساعت استخر پول بدم. مگه سر گردنه است؟!”
اشتباه نکنید پدربزرگهای ما خسیس نیستند بلکه نقطه مرجع آنها با ما فرق دارد. نسلی که با دو ریال گرمابه می رفته امروز فاصله زیادی با ۲۰ هزار تومان احساس می کند. به این ترتیب می توانیم نتیجه گیری کنیم که مردم از قیمت ها به عنوان نقاط مرجع استفاده می کنند. چون خوب و بد معاملات را بر حسب آن می سنجند.
یک آزمایش جالب از نظریه دورنما و نقطه مرجع:
خرید یک تبلت که در معاملهای که قیمت از ۲ میلیون تومان به ۱٫۷۰۰٫۰۰۰ تومان رسیده بهتر به نظر می رسد تا زمانی که قیمت آن از ۱٫۷۵۰٫۰۰۰ به ۱٫۶۵۰٫۰۰۰ تومان تخفیف خورده باشد. با اینکه هر دو تبلت یک مدل و برند بودند اما وجود نقطه مرجع بالاتر کاری کرد که معامله اول با وجود گرانتر بودن کالا به نظر مخاطب دلچسب تر باشد.
مقاله مشابه رفتار مشتری:
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
موفقیت کسب و کار گوگل و دلیل شکست یاهو
قبل از پرداختن به اصل موضوع که در واقع سیستم ساده و در عین حال بسیار پیچیده و منحصر به فرد کسب درآمد گوگل هست باید به چند دهه قبل برگردیم . در دورانی که تازه با اینترنت اشنا شدم غول بزرگی به نام یاهو برایم عجیب و شکست ناپذیر بود یاهو بزرگترین ارائه دهنده ایمیل و جستجو بود و صفحات جذاب داشت و کمتر کسی مثل من فکر می کرد که کسب و کار یاهو یک دفعه اینجور دچار تغییر شود. اما به ناگاه گوگل با ظاهر ساده خودش شروع به رشد کرد و دنیای اینترنت را دچار تغییرات اساسی کرد. گوگل با مدل تجاری ساده و در عین حال جذاب و کاربردی خود همگان را مجذوب و شگفت زده کرد . کسب و کار نوین گوگل چنان مورد توجه قرار گرفت که در کمترین زمان ممکن یاهو به کنار رانده شد و همه نگاهها به طرف گوگل و مدل تجاری اون معطوف شد. لذا برای بررسی موضوع مدل تجاری گوگل در کسب و کار اینترنتی، با این سوال شروع می کنم: یاهو که سال ها قطب اول جستجو و خدمات اینترنتی نظیر ایمیل بود چرا در رقابت با پدیده ای به نام گوگل شکست خورد؟
برای پاسخ به این سوال باید به کمی عقب تر برگردیم زمانی که مدل کسب و کار گوگل شکل گرفت. قلب مدل کسب و کار گوگل ارزش پیشنهادی آن است که در حقیقت همان خدمات تبلیغات متنی هدفمند می باشد. تبلیغ کنندگان از طریق خدمتی که به adwords شناخته می شود می توانند تبلیغات . لینک های خود را بر روی صفحات جستجوی گوگل نمایش دهند. زمانی که کاربران در حال جستجو هستند تبلیغات مرتبط با عبارت هدف نمایش داده می شود بدیهی است که این سرویس برای تبلیغ کنندگان بسیار جذاب است و عملاً برای مصرف کننده هم آزاردهنده نخواهد بود. و مهمترین ویژگی این سرویس این است که به کسب و کارها این امکان را می دهد تا یک کمپین تبلیغاتی هدفمند را برای خود برنامه ریزی کنند. اما نکته مهم اینجاست که این مدل تنها درصورتی موفق خواهد شد که افراد بسیاری از موتور جستجوی گوگل استفاده کنند!
تا اینجای داستان را داشته باشید تا به سوالی که اول پرسیدم برگردم:
یاهو که سال ها قطب اول جستجو و خدمات اینترنتی نظیر ایمیل بود چرا در رقابت با پدیده ایی به نام گوگل شکست خورد؟
عدم تمرکز برروی ارزش پیشنهادی و نداشتن مدل کسب و کار هدفمند بزرگترین دلیل خروج غول وب سایت های اینترنتی از دنیای وب بود. برای درک بهتر این موضوع به صفحات اول این ۲ سایت نگاه کنید هرچند تنها دلیل سادگی طراحی گوگل این نیست ولی برگ برنده آن همین نگاه ساده و مستقیم به اصل تبلیغات است اینکه وقتی قرار است بیشترین سود یک کسب و کار از تبلیغات متنی و صفحه جستجو حاصل شود اضافه کردن بخش های دیگر نظیر خبر ؛ آب و هوا و… به صفحه اول قطعا می تواند ما را از هدف اصلی دور کند به همین دلیل است که به نظر من سیاست های یاهو یعنی فاصله گرفتن از اصل سرویس و ارزش پیشنهادی باعث شد تا خدمات جانبی به ظاهر موثر بزرگترین چالش و بحران برای یاهو باشد اما در سوی دیگر گوگل با طراحی به شدت ساده و جهت دهی صددرصدی کاربران به جستجو و البته ارائه نتایج دقیقتر کاری کرد که آخرین تکه از پازل بوم کسب و کار گوگل نیز در جای خود قرار گیرد یعنی: افراد بسیاری که از موتور جستجوی گوگل استفاده کنند!
حالا وقت آن رسیده تا دوباره در مدل کسب و کار گوگل به سراغ ارزش پیشنهادی برویم اینجا بود که گوگل به منظور دسترسی هرچه بیشتر به مشتریان مصرف کننده خدمت سومی را طراحی کرد که به وسیله آن می توانست تبلیغات خود را بر روی وب سایت هایی غیر از گوگل نیز به نمایش درآورد این خدمت که ادسنس نام گذاری شده برای طرف های سوم این امکان را می دهد که با نمایش تبلیغات گوگل در وب سایت های خود در سود این تبلیغات سهم داشته باشند.
راز گوگل که همه می دانند اما اجرا نمی کنند!
گوگل به عنوان یک ساختار چند وجهی مدل درآمدی بسیار متفاوتی را ایجاد کرده است. این کمپانی از یک طرف بر روی مشتری یعنی تبلیغ کنندگان برای کسب درآمد متمرکز شده است در حالی که همیشه پیشنهادات رایگانی را برای به ۲ گروه دیگر یعنی وب گردها و سازندگان محتوا ارائه می کند. پلتفرم جستجوی گوگل منبع درآمد اصلی آن است که به سه خدمت مختلف جستجوی رایگان ؛ تبلیغات پولی adwords و سرویس درآمدزایی تولید کنندگان تقسیم می شود. این خدمات به ظاهر ساده و بدیهی بر اساس الگوریتم های جستجوی بسیار پیچیده و خاص این کمپانی بنا شده اند که به وسیله زیر ساخت وسیع فناوری اطلاعات گوگل پشتیبانی می شوند. پس این درس بزرگ را فراموش نکنید که در طراحی و پیاده سازی مدل کسب و کار خود دچار انحراف یاهویی! نشوید.
{انحراف از بازار هدف و ارزش پیشنهادی قاتل خاموش کسب و کارهای اینترتی است.}
نمی دانم تا چه حد توانستم تا شما را برای اصلاح سیاست هایتان هوشیار کنم, ولی اگر به دلایل مختلف از مسیر خود منحرف شده اید از یاهو درس بگیرید و به صراط مستقیم باز گردید!!
مطالب مشابه کسب درآمد در خانه :
نظر گوگل درباره نقش مدیران در افزایش کسب درآمد
نکات کلیدی گوگل برای سئو و افزایش رتیه سایت و کسب درآمد
کسب درامد بالا با افزایش بازدید سایت در گوگل
آموزش کسب درآمد از گوگل ادسنس Google Adsense
کسب درآمد از گوگل ادسنس Google AdSense
تاثیر گوگل در کسب و کار و افزایش درآمد اینترنتی
آموزش کسب درآمد در منزل ویزه خانم ها
ایده کسب درآمد اینترنتی و خانگی: راه اندازی آموزشگاه موسیقی
اصول رقابت و احترام در کسب درآمد اینترنتی و خانگی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد موبایل
در آموزش بازاریابی اینترنتی و کسب درآمد از این راه به خیلی موارد و ابزار کسب و کار اشاره کردیم ولی یکی از مهمترین ابزارهای در آینده کسب و کار موبایل یا تلفن های همراه است. کسب درآمد موبایل یا موبایل مارکتینگ متحول کننده کسب و کار در سالهای آینده خواهد بود . در واقع مهمترین رسانه بازاریابی سال های اینده بازارسازی با استفاده از اسمارت فون ها خواهد بود. پدیده ایی که مثل طوفان وارد کسب و کار جهانی شده و تمام فاکتورهای بازاریابی را به دنیال خود متحول کرده است و این تاثیر گذاری بر دنیای کسب و کار چنان قوی و مشهود است که اگر گفته شود بدون موبایل مارکتینگ در سال 2018 کسب درآمد شکست خواهید خورد سخن گزافه ای نیست. موبایل مارکتینگ با کمک شبکه های اجتماعی تعاملی بازار کسب درآمد در اینده را از این چیزی که الان هست هم بیشتر متحول خواهد کرد.
علاوه بر بازاریابی مستقیم موبایلی نظیر اپلیکیشن های موبایل؛ وب سایت های موبایل فرندلی و… که در ادامه به اصول این روش ها اشاره خواهم کرد ؛ شبکه های اجتماعی موبایلی نیز امروزه تبدیل به یک رسانه مستقل بی رقیب شده اند، تلگرام ، اینستاگرام ، لاین و… از پرطرفدارترین شبکه های موبایلی می باشند که در بستر اینترنت می تواند بر روی موبایل ها نصب و به ارسال و دریافت پیام برسد. این رسانه ها به عنوان تحولی در بازاریابی آنلاین شناخته می شوند که موجب شده است بسیاری از شرکت ها و کسب وکارها؛ گروه های موبایلی را با نام خود ایجاد نمایند و در آن به انتشار محتوا و مطالب خود بپردازند و به واسطه افزودن کاربران در این گروه ها می توانند زمینه سازی محبوبیت برند خود را ایجاد نمایند. در واقع بدون هیچ هزینه ای و با گذاشتن زمانی بدین منظور می توانند خدمات و سرویس های خود را به کاربران بشناسانند و برندینگ خود را تقویت نمایند. به طور کلی شبکه های اجتماعی عملکرد قدرتمندی دارند زیرا که در کمترین زمان به انتشار محتوا میان کاربران بسیار خواهند پرداخت و این سرعت انتشار به عنوان مزیتی برای شبکه های اجتماعی شناخته می شود.
شروع بازاریابی با موبایل:
آنچه در ادامه می بینید هرم بازاریابی به وسیله موبایل و ابزارهای وابسته به آن است. که دقیقترین مسیر برای بازاریابی موبایلی را برای شما ترسیم می کند:
تشریح هرم موبایل مارکتینگ
شروع بازاریابی با همه ابزارهای غیر وابسته به اینترنت خواهد بود جایی که اصلاً هنوز صحبتی از اسمارت فون ها نباشد مثل همین sms که هرچند ضعیف ولی هنوز هم یک ابزار مهم برای تبلیغات و البته “وفادارسازی مشتری” به حساب می آید به عبارت دیگر سعی کنید از پیامک به عنوان جذب مشتری جدید استفاده نکنید بلکه برای حفظ و وفادارسازی مشتریان قدیمی از این ابزار استفاده کنید.
حضور در شبکه های موبایل محبوب صرفاً به معنای فعالیت در شبکه های اجتماعی نیست بلکه منظور از این گام در هرم موبایل مارکتینگ هر فضایی که بیشترین تجمع مخاطبان صورت گرفته باشد. مثل تلگرام ؛ دیوار یا حتی کافه بازار. باید دیده شوید و در دسترس باشید.
اضافه کردن ابزارهای تکنیکال به فرآیند کسب و کار به جهت استفاده هدفمند از تکنولوژی یک گام اساسی و پرسود خواهد بود. استفاده و بهینه کردن ابزارهایی نظیر QR یا USSD در کسب و کار ما می تواند حجم قابل توجهی از مشتریان راضی را برای مجموعه ما به همراه داشته باشد.
آخرین گام و اصلی ترین کار در بازاریابی موبایلی ایجاد و ساخت یک اپلیکیشن اختصاصی موبایلی می باشد؛ شاید بپرسید که من مخاطبانم را در تلگرام به راحتی توسط کانال پیدا کرده ام هم من و هم کاربرانم با تلگرام راحتتر هستیم پس چه نیازی اپلیکیشن اختصاصی است؟ در جواب این سوال باید بگویم که شما به نوشتن یادگاری بر روی یخ علاقه دارید! چرا که هنوز حرف های افرادی را که با وایبر مخاطبان را جمع آوری کرده بودند و یک شبه همه چیز را از دست دادند نشنیده اید! پس کمی منطقی باشید و به راه های کوتاه مدت اکتفا نکنید.
این ۴ قدم از هرم موبایل مارکتینگ نه تنها برای آموزش بازاریابی با موبایل که برای کل آموزش بازاریابی اینترنتی بسیار حساس و کلیدی خواهد بود.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
در مجموعه مقالات و آموزش های بازاریابی اینترنتی به موارد زیادی اشاره کردیم و از جمله گفتیم که کسب و کار اینترنتی این خصوصیت را دارد که فروشنده و بازاریاب بدون اینکه مشتری و خریدار را ببیند اقدام به فروش و کسب درآمد می کند . در این میان خریدار به مقصودش که جنس مورد نیاز است می رسد و بازاریاب هم کالای مورد نظرش را به فروش می رساند و به نظر می رسد که کالا بدون دیدار و حضور چهره به چهره طرفین انجام می شود . آیا واقعا همیشه اینگونه بازاریابی موثر و جوابگو هست و دیگر نیاز به بازاریابی حضوری نیست و دلیلی برای حضور فعال بازاریاب و فروشنده برای کسب درآمد نیست ؟ با طرح این سوال در سیستم کسب درآمد و کسب و کار اینترنتی، نوبت به بررسی تاثیر بازاریابی حضوری در روند بازاریابی و کمپین سازی های اینترنتی رسیده است. و یا بهتر است با یک سوال شروع کنم آیا اساساً با این حد از پیشرفت در روند بازاریابی نوین اینترنتی باز هم جایی برای برنامه ریزی های بازاریابی حضوری باقی مانده؟
جواب این سوال هرچند برای مارکت های کلان اینترنتی نظیر آمازون یا دی جی کالا می تواند “خیر” باشد اما بدون ذره ایی تردید برای ۹۹% از کسب و کارها یک پاسخ قاطعانه دارد: برنامه ریزی برای بازاریابی اینترنتی بدون برنامه های حضوری و غیر مجازی باعث می شود که کسب و کار شما سهم قابل توجهی از بازار را از دست بدهد.
قوانین بازاریابی حضوری
شروع طوفانی: با تحقیقاتی که از مکانهای تجاری به عمل آمده روشن شده است که در سه دقیقه اول ورود مشتری همه مسائل روشن می شود .تصویری که از شما در ذهن مشتری شکل می گیرد در همین سه دقیقه اول است. تجربه های خوب در ذهن مشتری تصویر خوب و تجربه های بد در ذهن او تصویر بدی می سازد .این ذهنیت شکل گرفته را به سختی می توانید تغییر دهید.همچنین تحقیقات نشان دادهاند پس از اینکه فرد به یک نتیجه کلی دست می یابد، دیگر به راحتی نمی تواند نتیجه گیری خود را عوض کند،از اعتقادهایی که نسبت به آن شخص یا چیز پیدا می کند روی بر نمی گرداند و به اطلاعات جدیدتر توجهی نمی کند ،بلکه آنها را طوری تغییر می دهد که تصورات اولیه خود را تأیید کند.
اعلام کنید که هستید: با استفاده از گنجینه لغات خود ، استنباط خود را از صحبت های مشتری بیان کنید و از این طریق به او این اطمینان را دهید که خواسته هایش را درست فهمیده اید.
لباس و ظاهر: از آنجا که آراستگی در ظاهر موجب جلب اعتماد و ایجاد احساس خوب در مخاطب به هنگام تماس اولیه می شود توجه و عمل به این نکته در بازاریابی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یک کارشناس فروش باید لباسی را بپوشد که : موجب آراستگی ظاهر او گردد، به گونه ای که موجب جلب اعتماد و ایجاد احساس مثبت در مخاطب او شود. و نه تنها خلل و مانعی برای افزایش کارآیی او نباشد بلکه بتواند کاری را که می کند با سهولت و راحتی بیشتری انجام دهد. بهتر است توجه داشته باشیم که در برخی موارد آراستگی بیش از حد و یا پوشیدن لباسهای گران قیمت هم می تواند احساس ناخوشایندی را در مشتری ایجاد نماید.
سوال بپرسید: برای افراد بسیار مشکل است که مدت زیادی روی سخنان یک نفر تمرکز کنند و از آنجا که گفتگوهای فروش با ارائه مشخصات و مزایای محصولات و خدمات همراه است ، طولانی شدن گفتگو باعث منحرف شدن توجه مشتری می گردد. این مشکل را می توان با استفاده از سؤالهای مناسب رفع کرد.
فن مذاکره: توان مذاکراتی یا مهارت گفتگو برای یک کارشناس فروش در حکم یک ابزار بسیار پرکاربرد و مؤثر است. بنابراین یک کارشناس فروش برای اینکه بتواند در شغل خود موفقیت کسب نماید باید بتواند از ابزار مهارت گفتگو به خوبی استفاده نماید.. مهارت گفتگوی مؤثر دانشی است که با ترکیب علومی همچون روانشناسی، رفتار شناسی، جامعه شناسی، بازاریابی و … ایجاد می گردد. توان گفتگو امری اکتسابی است که از طریق یادگیری و تکرار و تمرین ایجاد می شود، در نتیجه هر کسی با هر سطح توان مذاکره می تواند به یک مذاکره کنندۀ موفق تبدیل شود. برای انجام مذاکرۀ مؤثر می بایست به صورت روشمند عمل نمایید. در جریان یک مذاکره شما مجاز نیستید که هر چیزی را هر گونه که دوست دارید به زبان بیاورید. گاهی از اوقات نوع سلام کردن شما نتیجۀ یک قرارداد را مشخص می کند! انجام مذاکرۀ مؤثر نیازمند ایجاد تغییراتی در رفتار و عادت گفتگوی شماست. برای انجام این تغییر شما می بایست برخی از عادتها را حذف کنید، برخی را زیاد، برخی را کم و برخی را اضافه نمایید.
راز خنده: فروشنده خوب ،فروشنده ای است که همیشه لبخندی ملایم اما واقعی بر لب داشته باشد .«فردی که چهرهای شاد و خندان ندارد، نباید مغازه باز کند». هیچ چیز بیشتر از تند خویی، مشتری را فراری نمی دهد. تصور کنید در مقابل فردی ایستاده اید که حال سر پا ایستادن را هم ندارد. شل، وارفته، بی حال و خسته، رو در روی شما ایستاده است و وقتی که تصمیم می گیرد چیزی بگوید، از روی بی حوصلگی نیمه و نصفه حرف می زند و بیشتر پاسخهای شما را با اشاره سر جواب می دهد. هیچ کس دوست ندارد که حتی از چند متری چنین آدمی بگذرد. حالا چه برسد به اینکه بخواهد با او در زیر یک سقف مشترک همکاری کند و یا در ارتباط باشد. دلیل این امر به خوبی روشن و معلوم است. حال بد و یا حال خوب به سرعت به دیگران سرایت می کند و بر روی اوضاع و احوال دیگران تأثیرات منفی یا مثبت می گذارد. اگر این گفته را باور ندارید، از همین لحظه تا آخر امروز، به هر کسی که با او روبرو می شوید، لبخند بزنید. سرزنده و پر انرژی بودن بودن بهتر از همیشه بی حال و کم انرژی بودن است. افرادی که از جنب و جوش و انرژِی بیشتری برخوردارند، راه حلها را زودتر پیدا می کنند، امیدوارترند، قدرت بیشتری برای حل مشکلات دارند، موفق ترند و بیشتر مورد توجه و پذیرش جامعه هستند.
ایجاد حس اعتبار و دلسوزی: مهمترین شاخصی که باید یک بازاریاب از آن بهره ببرد ایجاد حس اعتماد در مخاطب است. برای این امر باید شخص مقابل به دو نکته برسد. یکی آنکه شما کننده کار هستید و دیگر آنکه در این حوزه سابقه لازم را دارید.علاوه بر این مخاطبتان اگر احساس کند که صحبتهای شما تنها به نفع شما بوده و منفعتی برای او ندارد هیچگاه با شما کار نخواهد کرد. باید به او بقبولانید که موضوع دارای سود مشترک دوجانبه است. سعی نکنید طوری عمل کنید که موضوع تنها برای او سود دارد و برای شما سودی ندارد. مردم را ساده لوح فرض نکنید.
بررسی اجمالی سایر بسترهای موجود در بازاریابی حضوری
بازاریابی تلفنی:
تلفن را دست كم نگيريد. از تلفن استفاده كنيد. اين وسيله سرعت كار شما را افزايش مي دهد و اگر هم مشتري نبود زمان اندكي را از دست داده ايد. بدانيد كه تلفن براي شروع ارتباط بسيار مناسب است. بازاريابي تلفني يكي از كانال هاي بازاريابي مستقيم است كه در صورت كسب مهارتهاي لازم جهت استفاده صحيح از تلفن ميزان توفيق فروشندگان در رسیدن به اهداف فروش بازاريابي را افزايش مي دهد.
نمایشگاه:
از نظر من نمایشگاه یکی از ابزارهای فوق العاده نزدیک با پارامترهای مورد نیاز یک کمپین تبلیغاتی است، حضور موثر به عنوان یکی از صاحبان صنایع در نمایشگاههای تخصصي در یک زمان کوتاه و فرصت ارتباط نزدیک با مخاطبان از ویژگیهای نمایشگاهها است.
روزنامه و مجلات:
تقریبا تمامی کسب و کارها در مقطعی از زمان، به تبلیغات در مجلات و روزنامه ها نیاز دارند. مخصوصا روزنامه ها رایج ترین رسانه تبلیغاتی برای کسب و کارهای کوچک بشمار می روند. روزنامه ها هنوز هم بسیار رایج هستند. پس یکی از بهترین گزینه ها برای تبلیغ، روزنامه و مخصوصا روزنامه های محلی و یا تخصصی هستند.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
فقیران میلیاردر ،موفق ترین فقرای ثروتمند
برای انتخاب عنوان این متن کلی فکر کردم قصد دارم تا میلیونر و میلیاردرهایی که در آغاز بسیار فقیر و تهیدست بودند و حتی بارها در کارشان شکست خوردند را معرفی کنم و بگویم این انسانهای موفق هیچ گاه ناامید نشدند و در کارشان استقامت به خرج دادند. در کسب و کارشان تلاش کردند و همواره با امید به آینده علیرغم شکست در برخی مراحل، دست به کار شدند. فقیر و بی پولی را با تمام وجود حس کردند ولی آن را قبول نکردند و با تلاش زیاد ، کسب و کارشان را توسعه دادند و الان به عنوان میلیونرهای بزرگ و ثروتمند، در لیست آدم موفق تاریخ کسب و کار و تجارت شناخته می شوند . به راستی اینها فقیران دارای ثروت زیاد و موفق ترین تهیدستان مالی هستند که فعل خواستن در زندگی و کسب و کارل را برای همه ما صرف کردند و نشان دادند که می توان در کسب درآمد و کسب مال با اراده قوی موفق شد.
سالی کراوچک
از دست دادن شغل ممکن است یکی از دشوارترین تجربه ها و چالش های پیش روی هر فرد در زندگی باشد. اما این رویداد بدترین اتفاقی نیست که احتمال دارد در زندگی حرفه ای ما رخ دهد.
سرنوشت چنین مقدر کرده بود که «مارک کوبان»، سرمایه دار و میلیاردر آمریکایی، باقی سال های عمرش را به عنوان فروشنده یک فروشگاه زنجیره ای نگذارند. «جی کی رولینگ»، یکی از محبوب ترین و موفق ترین نویسندگان معاصر، نیز هرگز به شغل قبلی خود یعنی منشی گری ذره ای هم علاقه نداشت. اما شکست ها و بحران های شغلی به هردو آن ها این فرصت را داد تا راه و هدف اصلی زندگی حرفه ای شان را پیدا کنند.
آگاهی از تجربیات انسان های موفقی که در زندگی خود بحران شغلی را تجربه کرده اند و اکنون با گذر از آن دوران، به الگوی موفقیت در سطح جهان تبدیل شده اند می تواند برای همه ما امیدوارکننده و انگیزه بخش باشد. در ادامه به طور مختصر با شش فردی آشنا خواهید شد که در زندگی حرفه ای خود بارها به بن بست خورده و اخراج و تحقیر شده اند، اما دست از تلاش برنداشته و امروزه تبدیل به نمادهای موفقیت شده اند.
جی کی رولینگ؛ سفری پنج ساله از فقر و افسردگی به ثروت و محبوبیت
جی کی رولینگ که اکنون یکی از محبوب ترین نویسندگان کودکان و حتی بزرگ سالان است، زمانی زندگی کاملا فقیرانه ای داشت و از افسردگی حاد رنج می برد. او که از همسر خود جداشده بود و مجبور بود به تنهای و با تکیه بر کمک های مالی دولتی فرزند خود را بزرگ کند، بعدها به چنان موفقیتی دست یافت که علاقه مندان آثارش از ساعت ها پیش از آغاز فروش کتاب هایش در مقابل کتاب فروشی های سراسر جهان صف می کشیدند.
او پیش از دستیابی به این جایگاه رفیع، مدتی به عنوان منشی در دفتر سازمان عفو بین الملل در لندن کار می کرد و مخفیانه داستان می نوشت. کارفرمای رولینگ پس از مدتی از این موضوع باخبر شد و او را از شغلی که از آن متنفر هم بود، اخراج کرد. رولینگ سال های بعد را به خلق مجموعه داستان های جادویی هری پاتر گذراند و طی فقط پنج سال به ثروت و موفقیتی افسانه ای دست یافت.
والت دیزنی؛ از اخراج و ورشکستی تا تسخیر دنیای انیمیشن
امروزه شرکت «والت دیزنی» درآمدی کهکشانی از فیلم ها، پارک های تفریحی و محصولات خود به دست می آورد. اما چه کسی فکر می کرد در سال ۱۹۱۹ میلادی «والتر الیاس دیزنی»، بنیان گذار این شرکت، به دلیل آنچه سردبیر روزنامه معروف کانزاس سیتی استار «فقدان قوه تخیل و ضعف در ایده پردازی» خوانده بود، اخراج شود؟ والتر پس از این شکست یک استودیوی انیمیشن سازی را راه اندازی کرد که این کسب و کار شخصی هم با ورشکستی پایان یافت. او علی رغم این شکست ها از پا ننشست و همراه برادرش به هالیوود رفت و یک استودیوی کوچک انیمیشن سازی را تاسیس کرد که بعدها به یکی از بزرگ ترین استودیوهای تاریخ هالیوود تبدیل شد.
رابرت رد فورد؛ کارگر ساده خراب کاری که ستاره سینما شد
«رابرت رد فورد» در دوران نوجوانی کارگر ساده و فاقد مهارتی خاص بود که در شرکت نفتی «استاندارد اویل» کار می کرد. روزی یکی از سرپرستان واحد او را هنگام چرت زدن سر کار غافل گیر کرد و تصمیم گرفت به جای اخراج، او را به واحد دیگری با وظایف سخت تر منتقل کند. خراب کاری های ردفورد پایانی نداشت و بنابراین دیری نپایید که به دلیل خسارات متعددی که او به شرکت وارد کرد، با حکم اخراج رو به رو شد.
مواجهه با این بحران، ردفورد را به دنبال کردن آرزوها و رویاهایش ترغیب کرد. او بلافاصله وارد دانشگاه «کلورادو» شد و پس از فارغ التحصیلی به نیویورک نقل مکان کرد تا به آرزویش که بازیگری بود، جامه عمل بپوشاند. موفقیت های او در دنیای فیلم و سینما هم به عنوان بازیگر و هم به عنوان کارگردان تقریبا بی پایان است. ردفورد در سال ۱۹۸۰ میلادی جایزه اسکار بهترین کارگردانی را نیز از آن خود کرد.
لی ایاکوکا؛ رانده شده از فورد و قهرمان در کرایسلر
«لی ایاکوکا» موقعیت شغلی بسیار بالا و خوبی در شرکت خودروسازی فورد داشت، اما اختلاف نظرهای او با هنری فورد که آن زمان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت بود و عدم موفقیت چند طرح پیشنهادی باعث اخراج او از فورد شد.
دیری نگذشت که شرکت خودروسازی کرایسلر که آن زمان در آستانه ورشکستگی و تعطیلی قرار داشت، موقعیت شغلی جذابی را به ایاکوکا پیشنهاد داد و او پس از قبول این پیشنهاد، وام بسیاربزرگی را از دولت گرفت و با کمک این سرمایه، کرایسلر را از خطر تعطیلی نجات داد و احیا کرد. بسیاری از ایده ها و طرح های ایاکوکا که توسط مدیران فورد نادیده گرفته شده و باعث اخراج او شده بودند، در کرایسلر مجال بروز یافتند و در مسیر رهایی این شرکت از بحران تاثیرگذار شدند.
ایاکوکا تا سال ۱۹۹۲ میلادی مدیرعامل کرایسلر بود و همگی او را عامل اصلی نجات کرایسلر از بحران می دانند.
اپرا وینفری؛ خوشبخت ترینی که بدبخت بود
اکثر ما «اپراو وینفری» را به عنوان یکی از معروف ترین چهره های تلویزیونی و یکی از ثروتمندترین و موفق ترین زنان جهان می شناسیم. اپرا مسیر سخت و پرفراز و نشیبی را برای دستیابی به این جایگا پیموده است. دوران کودکی و نوجوانی او بسیار غم انگیز بود و در این سال ها با فقر نیز دست و پنجه نرم می کرد. علی رغم اتفاقات ناگوار این دوران، اپرا توانست با تلاش و پشتکار خود به دانشگاه برود و در رشته مورد علاقه اش، یعنی هنرهای نمایشی، تحصیل کند.
اپرا بعد از فارغ التحصیلی در شبکه های رادیویی و تلویزیونی متعددی مشغول به کار شد و موفقیت چندانی به دست نیاورد. او مدتی را به عنوان گزارشگر اخبار عصرگاهی در شبکه های تلویزیونی «دبلیوجی زی» کار کرد. مشکل اپرا این بود که نمی توانست خود را از لحاظ احساسی در گزارش هایی که تهیه می کرد، دخیل نکند. تهیه کننده این بخش خبری که نمی توانست این رفتار را از اپرا بپذیرد، او را از گزارشگری کنار گذاشت و از آنجا که از شرایط زندگی نه چندان مناسب او اطلاع داشت، تصمیم گرفت نقشی را در یک برنامه تلویزیونی صبحگاهی به او پیشنهاد دهد.
انتقال از بخش خبر عصرگاهی به یک برنامه تلویزیونی صبحگاهی یک پس رفت بزرگ به شمار می رفت و اپرا از این موضوع بسیار ناراحت و دل شکسته بود. اما با پرطرفدارشدن این برنامه تلویزیونی که «مردم حرف می زنند» نام داشت، ناراحتی و غم اپرا از بین رفت. موفقیت این برنامه باعث شد تا او مسیر حرفه ای مناسب و استعدادهای خود را شناسایی کند و به عنوان مجری برنامه های گفت و گوی تلویزیونی به موفقیت هایی باورنکردنی دست یابد. طبق آمار منتشر شده، اپرا وینفری عنوان ثروتمندترین آمریکایی آفریقایی تبار در قرن بیستم میلادی را هم از آن خود کرده است.
سالی کراوچک؛ شجاعت قدرتمندترین زن وال استریت در مواجهه با بحران
«سالی کراوچک» که در بالاترین رده های شغلی دو سازمان مالی بزرگ آمریکا شامل «سیتی گروپ» و «بنک آو آمریکا» کار کرد، علی رغم موفقیت های چشمگیری که در این مدت به دست آورد، به دلیل اختلاف نظر با مدیران این موسسات و تغییر ساختار سازمانی از کار اخراج شد. موفقیت های او در آن دوران به اندازه ای خیره کننده بود که او را «قدرتمندترین زن وال استریت» نیز می نامیدند. او توانسته بود این موفقیت ها را در محیطی به دست آورد که به مردانگی معروف بود و زنان در آن کمتر مجال پیشرفت و حتی ابراز وجود داشتند.
هر دو مورد اخراج کراوچک که از سوی رسانه ها «صادق ترین صدای وال استریت» نامیده می شد، بازتابی گسترده و پرسروصدا در رسانه ها داشت. اما او تصمیم گرفته بود که خود را پشت پرده پنهان نکند و علنا درباره این رویدادها برای مردم سخن بگوید. پس از این دو بحران شغلی، کرواچک ناامید نشد و سربلندتر از قبل به پا خاست و شرکت ۸۵ «بوردر» را خریداری کرد و آن را به «اِلِوِیت» تغییر نام داد. هدف این شرکت گسترش شبکه های ارتباطی برای زنانی است که می خواهند مسیر شغلی خود را بهبود بخشند
مطالب مشابه موفقیت در کسب و کار :
صفات انسان های موفق در کسب درآمد
افراد موفق در کسب درآمد از اینترنت
عامل موفقیت کسب کار و درآمد از اینترنت
افراد موفق در کسب درآمد از اینترنت
زمانی که صحبت از کسب و کارهای اینترنتی می شود همواره دوستان و کاربران سوال می کنند که واقعا کسب و کار اینترنتی دارای درآمد بالاست ؟ چطور ممکن است چنین آدمهای موفقی در تجارت الکترونیک وجود داشته باشند. وقتی افرادی از دنیای مجازی را نام می برم در جواب می گویند ای بابا اینها همه خارجی هستند در کشور ما و میان فارسی زبانان کمتر پیدا می شود . لذا تصمیم گرفتم تا فهرستی کوتاه و اجمالی از افراد موفق ایرانی در کسب درآمد از اینترنت با مشخصه کاری آنها تهیه کنم البته افراد شاخص تر و برجسته تر از اینها مثل برادران محمدی صاحب فروشگاه بزرگ دیجی کالا و... وجود دارد . فقط در جواب امکان پذیر درآمد بالا از اینترنت می خواهم بله کاملا امکان پذیر است . اینترنت بازارِ بزرگ و بسیار نامحدود است براى کسب درآمدو پول دار شدن. تا به امروز روشى سریع تر و آسان تر براى کسب ثروت وجود نداشته است.
این هم نمونه هایى واقعى از موفقیت افراد حقیقی مثل شما در راه کسب درآمد اینترنتی براى تضمین این که شما هم می توانید از طریق اینترنت به درآمد بالا دست یابید…
۱
. نمونه موفق: مونا افشار
صاحبِ سایت: چندین سایت مختلف به زبان انگلیسى
سنِ شروع کسب درآمد اینترنتى: ۲۲ سالگی (٧ سال پیش)
درآمد: ماهیانه ۴/٠٠٠ دلار تا ۶/۵٠٠ دلار در ماه های پرسود.
رمز موفقیت شما چیست؟
“من اول با این کسب و کار از طریق دوستِ عزیزم، لادن لشکری، آشنا شدم. او خود مدت ها بود که از طریق اینترنت به تجارت الکترونیک مشغول بود. من هم با کمک ایشان شروع به کار کردم و از طریق گوگلِ ادسنس و افیلیت مارکتینگ مدت ۳ سال است که درآمد بسیار خوبى کسب میکنم.”
۲. نمونه موفق: لادن لشکری
صاحبِ سایت: بیش از ۵۷ سایت مختلف به زبان انگلیسى از جمله بلاگ لادن لشکری و Product Ideas و One Day eBook
سنِ شروع کسب درآمد اینترنتى: ۱۷ سالگی (٩ سال پیش)
درآمد: چند هزار دلار ماهیانه. میزان دقیق آن به درخواست خود ایشان مطرح نمی شود.
رمز موفقیت شما چیست؟
“من با این حرفه وقتی تنها ۱۶ سال داشتم آشنا شدم. اون موقع هنوز مشغول تحصیل در دبیرستان بودم. یک سال طول کشید که راه و روش اش رو خوب یاد گرفتم و درآمد خوبی پیدا کردم. از آن موقع تا حالا که چندین سال می گذره عاشق این کار هستم و من رو به خیلی از هدف ها و آرزوهام رسونده. برای همین تجارت اینترنتی رو به همه توصیه میکنم.”
٣. نمونه موفق: سامان صادقیان
صاحبِ سایت Netbarg.com
رمز موفقیت؟
سایت پرطرفدار نت برگ به عنوان ایده ای خلاق و نوین برای ارائه تخفیف های مختلف به هموطنان ایرانی ایجاد شده که به سرعت توسعه یافته و با کمترین سرمایه و حتی بدون نیاز به تولید هیچ محصولی (و تنها از طریق جلب همکاری دیگر شرکت ها) سود قابل توجهی را به ارمغان می آورد.
۴. نمونه موفق: امیرلشکری
صاحبِ سایت FreeNewsletterHelp.com
سنِ شروع کسب درآمد اینترنتى: ۱۸ (۵ سال پیش)
رمز موفقیت شما چیست؟
“من از یکى از دوستان راجع به این کار شنیدم و یه کم تحقیق کردم. بعد تصمیم گرفتم سایتی به زبان انگلیسى درست کنم که با بازارِ جهانى در ارتباط باشه و از طریق گوگل ادسنس درآمد پیدا کنم. حالا مدت یک ساله که درآمد آنلاین دارم در کنار کنکور و حالا دانشگاهم. امیدوارم همه جوانان ایرانى هم با این کار پرسود بیشتر آشنا بشن.”
۵. نمونه موفق: سام مدنپور
صاحبِ سایت eSam.ir
رمز موفقیت؟
افتتاح اولین سایت ایرانی که مشابه eBay عمل می کند و به خریداران امکان پیدا کردن مناسب ترین قیمت برای کالاهای نو یا دسته دوم خود را می دهد. این فروشگاه مورد استقبال زیادی قرار گرفته که همین سبب سودآور شدن این ایده ی نسبتا ساده اما هوشمندانه گردیده.
۶. نمونه موفق: مرتضی ستارنژاد
صاحبِ سایت TagBox.ir
رمز موفقیت؟
ایجاد یکی از بزرگ ترین و کامل ترین فروشگاه های اینترنتی ایرانی در مورد لوازم سفر و کوهنوردی. در حالی که مغازه های بسیاری در این زمینه وجود دارند, ایشان با ایجاد یک فروشگاه اینترنتی و ارائه امکان خرید آنلاین به علاقمندان, با کمترین هزینه محصولات خود را برای فروش به سراسر ایران قرار داده اند.
با توجه به اینکه این ایده برای تمامی موضوعات دیگر نیز قابل پیاده کردن است, این پتانسیل پرسود ایجاد فروشگاه اینترنتی برای بازار داخلی را نشان می دهد.
پس شما هم می توانید!
وقتى که آنها توانستند در کار اینترنتى موفق شوند، چرا شما از این فرصت طلایى استفاده نکنید تا از اینترنت به راحتى درآمد کسب کنید؟
همین امروز قدم اول را براى رسیدن به هدف ها و رویا هایتان بردارید…
مطالب مشابه موفقیت در کسب درآمد از اینترنت:
عامل موفقیت کسب کار و درآمد از اینترنت
اصول موفقیت کسب درآمد اینترنتی
مراحل کسب درآمد از اینترنت
کسانی که به دنبال کسب درآمد از اینترنت و حتی کسب و کار خانگی مرتبط با اینترنت هستند همواره این سوال برایشان وجود دارد که چه کار باید انجام دهند و مراحل کسب درآمد اینترنتی چگونه است طرح این سوال مهم که مراحل کسب درآمد از اینترنت چیست ؟ و یا برای شروع کسب درآمد از اینترنت و کسب و کارهای مرتبط با تجارت الکترونیک از کجا باید شروع کنید؟ سوال بسیار خوبى است. به این دلیل که شروع از نقطه درست خودش نیمى از مسیر است و راه را دوبرابر آسان مى کند.
این هم از ۳ مرحله ى شروع به کسب درآمد از اینترنت…
مرحله اول: روش کسب درآمد مورد علاقه خود را انتخاب کنید.
راه هاى مختلفى وجود دارد که شما مى توانید از آنها استفاده کنید. روشى که انتخاب می کنید بستگى به زمینه ى علاقه تان و استعداد هایتان دارد. برای اطلاعات بیشتر به مقالات روش های کسب درآمد مراجعه نمایید.
به طورِ کلى، سه روش براى درآمد آنلاین وجود دارد…
۱. فروشِ محصولِ خود به بازار ایران:
در این روش، شما محصولاتِ خود را در سایت فارسى و به سایر ایرانیان عرضِه می کنید. این روش درآمد و سود خوبى دارد و بسیار آسان است. چون نیازى به تسلّط به زبان انگلیسى و یا نگرانى در مورد تحریم هاى آمریکا نیست.
می توانید محصولاتِ گوناگونى در سایت یا بلاگ خود بفروشید. از فیلم گرفته، تا نرم افزار، لوازم آرایشى، هدیه، و هر چه به فکرتان می رسد. به همین راحتى.
۲. فروش به بازار جهانى:
این روش بسیار پر درآمدی است چون شما محصولاتِ خود را به دلار می فروشید و به بازارِ چندمیلیاردی دست رسى دارید.
در عین حال، تسلّط به زبان انگلیسى در این روش کسب درآمد مهم است. تحریم هاى خارجى هم گاهى مشکلاتى ایجاد میکند که البته شما راه حال کردن آنها را در این سایت به آسانى پیدا مى کنید.
لازم نیست حتما خودتان محصولی داشته باشید که بفروشید. میتوانید به راحتى محصولاتِ سایر شرکت هاى خارجى را بفروشید و ۳۰% تا حتى ۷۵% سود را به خود اختصاص دهید. (affiliate marketing)
۳. کسب درآمد از راه تبلیغات در سایت تان:
این راه بسیار آسان و مطمئن است که هر کس میتوانند به سرعت از آن پول و درآمد خوبى کسب کند. شما تنها کارى که می کنید این است که سایت مفیدى ایجاد می کنید و تبلیغات سایر سایت ها یا گوگلِ Adsense را روى آن قرار می دهید. هر بار که کسى از سایت شما روى تبلیغات کلیک کند، شما پول در میاورید.
توجه: راه هاى دیگرى هم براى کسب درآمد وجود دارد، مثل پول درآوردن از خواندن ایمیل یا کلیک روى تبلیغات. ولى این روش ها بسیار مبتدی و کم درآمد هستند.
چرا وقت ارزشمند خود را روى کارى بگذارید که باید روزى چندین ساعت روى تبلیغات بیخودى کلیک کنید و چشم درد بگیرید، وقتى به سادگى میتوانید از سایت یا بلاگ خود درآمد آسان تر و بیشترى داشته باشید؟
مرحله دوم: تکنیک هاى پرسود کسب درآمد اینترنتى را یاد بگیرید.
همان طور که می دانید، در هر شغلى مجهز کردن خود به دانشِ آن کار یعنى افزایشِ موفقیت و درآمد خودتان.
در کسب و کار اینترنتى هم شما مى توانید با یادگیرى جدیدترین وهوشمندانهترین روش ها، سرعت موفقیت خود را چندین برابر کنید.
از چه کسى رمز موفقیت را یاد بگیرید؟
با یک جستجوى سریع در گوگلِ، می بیند که سایت هاى مختلفى در مورد پول در آوردن از اینترنت وجود دارد. ولى اکثرِ این سایت ها توسط افرادِ تازه کار و بدونِ سابقه در این زمینهِ نوشته شده است. کسانى که خود هنوز درآمد چندانى کسب نکرده اند و می خواهند با جلبِ شما به عنوانِ زیرگروه خود تازه پول در آورند. اما ما در اینجا، با تجربه چندین ساله موفق در کسب و کار اینترنتى، اینجا هستیم تا رمز و رموز واقعى این کار را با شما در میان بگذاریم.
فقط کافی است با ما همراه باشید و از آموزش های رایگان ما برخوردار شوید.
مرحله سوم: پولدار شوید!
به کمک آموخته هاى خود می توانید به راحتى سایت خود را در چند روز کوتاه ایجاد کنید و به زودى از طریق اینترنت کسب درآمد کنید.
روزى که اولین چک درآمد خود را نقد می کنید را هرگز فراموش نخواهید کرد. و آن روز بیشتر از آن چه فکر مى کنید دست یافتنی و به شما نزدیک است، دوستِ عزیز.
مطالب مشابه کسب درآمد در خانه :
برنامه کسب درآمد از اینترنت برای آینده
انتخاب شیوه کسب درآمد از اینترنت
سوالات تجارت الکترونیک و کسب درآمد از اینترنت
کسب درآمد از گوگل ادسنس Google AdSense
آموزش کسب درآمد در منزل ویزه خانم ها
ایده کسب درآمد اینترنتی و خانگی: راه اندازی آموزشگاه موسیقی
اصول رقابت و احترام در کسب درآمد اینترنتی و خانگی