روش های تضمینی کسب درآمد اینترنتی در حوزه مد و فشن
موضوع امروز ما کسب درآمد اینترنتی در حوزه مد و فشن است با این مقاله ی جذاب همراه ما باشید. مد و فشن موضوعی است که همه افراد به نوعی به آن علاقه دارند. به خصوص نوجوانان و جوانان تمایل زیادی به فعالیت و تحصیل در این زمینه دارند.کلمه مد یا Mode به معنی لباس و مطالعه درباره لباس است. در کنار آن کلمه فشن یا Fasion در واقع یک صنعت است.این کسب و کار اینترنتی برای هر فردی که میخواهد قدم در دنیای مد بگذارد ایدهآل است. هدایت کسب و کار مد به شرکتهای طراحی در تمام جنبههای اجرای کسب و کار آنها کمک میکند.همچنین مشتمل بر هدایت طراحان خلاق در زمینه چگونگی انجام و تعامل در زمینههای مختلف است.
کسب درآمد اینترنتی در حوزه مد و فشن از راه وبلاگ نویسی
باور این مسئله ممکن است دشوار باشد، اما وبسایتهای با نفوذی مانند Sartorialist و Racked به عنوان وبلاگهای مد متعصب شناخته شدهاند. آنها به مثابه رهبران فکری صنعت هستند و تبلیغات زیادی به فروش رساندهاند.
سرمایهگذاری چندانی در وبلاگهای مد نیاز نیست اگرچه توسعه وبسایت و هاستینگ ممکن است بسیار ارزان باشد اما نیازمند کار زیادی است. در این رابطه باید همیشه در حال تغییر شیوههای خود باشید.امروزه وبلاگ نویس های مد، کارهای زیادی انجام می دهند که از جمله آنها می توان به اجرا و راه اندازی سایت های شخصی و همچنین بررسی کمپین های مد، تبلیغات و حتی پوسترهای مجلات اشاره کرد.
مهارت های لازم برای وبلاگ نویس مد و فشن
اگر شما در اصل یک فشن بلاگر هستید، نسخه آنلاین یک مجله مد را اجرا می کنید. همانطور که احتمالاً می دانید، نویسندگان بی شماری در یک مجله وجود دارند که در بخش هنری، بخش عکاسی، فروش آگهی، کارورزی، روابط عمومی و موارد دیگر کار می کنند، اما برای یک فشن بلاگر باید تمام این کارها به تنهایی برای مدیریت وبلاگ انجام گیرد. بنابراین این پروسه، واقعاً یک کار تمام وقت است. بنابراین اجازه دهید ببینم خودم و دیگر فشن بلاگرها برای اینکه یک فشن بلاگر باشند که خودشان را استخدام کرده اند و به صورت حرفه ای این کار را انجام می دهند، باید چه مهارت هایی را یاد بگیرند.
- نوشتن
خوشبختانه نوشتن چیزی است که به طور طبیعی اتفاق می افتد، چون از زمان کودکی آن را انجام داده ایم و اگر اصلاً نتوانید بنویسید و از این کار لذت نبرید، نمی توانید یک بلاگر الهام بخش باشید، چون غذا برای روح شما، مانند چیزی است که بلاگر مد انجام می دهد. اولین کاری که یک فشن بلاگر باید انجام دهد این است که بتواند بنویسد و مطمئن شود که مطلبی که به مخاطب ارائه می دهد، جذاب و قابل خواندن است. بدون نوشتن یک متن جذاب و سرگرم کننده، بلاگ کسل کننده است.
- ویرایش
این مهارت چیزی است که باید در آن خوب باشید، به خصوص از آنجا که وبلاگ های زیادی را در سطح حرفه ای اداره می کنید، مردم باید آن را به عنوان چیزی ببینند که می توانند به آن اعتماد کنند. اشتباهات املایی و نگارشی همیشه به مقاله آسیب می زنند، بنابراین فشن بلاگرها نیاز دارند که چگونگی ویرایش و اصلاح را یاد بگیرند.
- مدل یا استایل سازی
زمانی که شما یک بلاگر حاوی سبک مشخصی هستید، باید به مدل سازی نیز بپردازید. به دست آوردن لباس های مناسب نیز مهم است، بلاگرها در سبک دهی و کنار هم قرار دادن ظاهری که سرگرم کننده، خلاق و زیبا است، باید خوب عمل کنند. سبک داشتن یک نکته کلیدی است، چون یک ست کامل لباس به ظاهری جذاب نیاز دارد.
- عکاسی و تجسم خلاقانه
نکته حائز اهمیت دیگری که به طور باورنکردنی مهم است. فشن بلاگرها باید روی یک دوربین فوق العاده سرمایه گذاری کنند (یک نیکون یا کانن DSLR عالی است، مانند یک نیکون D610)، چون به عکس هایی با کیفیت بالا نیاز دارند. یادگیری استفاده از دوربین و همچنین یادگیری نحوه استفاده از نورپردازی و زوایا مهم است. هر چه عکس ها خلاق تر و ماهرانه تر باشند، وبلاگ بهتر به نظر خواهد رسید. حتی زمانی که یک بلاگر هستید، به مهارت های عکاسی پایه ای نیاز دارید. هیچ کس دوست ندارد به عکس های تیره و تار نگاه کند. خلاق بودن در این حرفه یک اجبار است.
- ویرایش عکس
هر فشن بلاگری نمی خواهد از فتوشاپ یا لایت روم استفاده کند، اما بنا به تجربه من، اگر می خواهید موفق باشید، نحوه کار با این ابزارها را یاد بگیرید. مهارت های پایه ای فتوشاپ قطعا برای بهبود و ارتقا عکس ها مورد نیاز هستند.
- مهارت های رسانه اجتماعی
رسانه های اجتماعی برای بلاگرهای مد یک ضرورت هستند، چون فشن بلاگر ها نیاز دارند تا به خوانندگان جدید برسند و محتوای خود را با آن ها به اشتراک بگذارند. این موضوع به این معنی است که آن ها باید یاد بگیرند چطور از توئیتر، فیس بوک، پینترست، اینستاگرام، اسنپ چت، یوتیوب و غیره استفاده کنند و این کار را به خوبی انجام دهند. ساختن حساب های جذاب از نظر تصویری و به اشتراک گذاری محتوا با دیگر افراد باید به منظور رشد دنبال کننده های آنها انجام شود.
- فروش تبلیغ
یک فشن بلاگر باید یاد بگیرد که چگونه فروش آگهی را انجام دهد. این کار شامل ایجاد یک پکیج مطبوعاتی جهت نشان دادن وبلاگ خود و آنچه که می تواند ارائه دهد، می باشد و همچنین صحبت عمومی با خریداران و برند های تجاری می تواند بخشی از این پکیج باشد. آن ها باید یاد بگیرند که چطور خودشان مسئولیت فروش را بر عهده بگیرند و از آن مطمئن شوند.
- روابط عمومی
مانند فروش تبلیغات، یک فشن بلاگر به آموختن مهارت های اولیه روابط عمومی، در حالی که نیاز به ایجاد دوستی با برندها و شرکت ها دارد، احتیاج خواهد داشت. مهم است که به طور صحیح و حرفه ای ارتباط برقرار کنیم تا رابطه ای بین ما و برند ایجاد شود. باید دوستانه و مودب برخورد کنید، اما حرفه ای بودن بهترین راه برای ماندن در این حرفه است.
- دانش در مورد موضوع انتخاب شده
آخرین نکته، دانش بر روی وب سایت و موضوع انتخاب شده است. مهم است که تمرکز داشته باشید و موضوعی برای وبلاگ نویسی داشته باشید، بنابراین فشن بلاگرها باید مطمئن شوند که تجربه زیادی در مورد آنچه که در مورد آن می نویسند، دارند. مثلا در مورد پارچه جین، اشتیاق و تخصص دارید. بنابراین باید یک صدا و دانش واضح در مورد آنچه که نوشته می شود، وجود داشته باشد.
چگونه می توانید فشن بلاگر یا وبلاگ نویس مد را یک شغل یا حرفه بدانید؟
براساس مهارت های ذکر شده فوق و این که اگر از آن ها برای راه اندازی یک وبلاگ موفق در زمینه مد استفاده کنید و پول خوبی از وبلاگ نویسی به دست آورید، این کار به عنوان یک حرفه و یا شغل در نظر گرفته می شود. مثلا یک سال و نیم خودتان را استخدام کنید تا بتوانید روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنید، پس این کار مطمئنا مسیر شغلی شماست. اگر کار زیادی در وب سایت خود انجام دهید و پول زیادی به دست آورید، قطعاً این کار یک شغل است. بلاگر های معروف تقریباً هر روز در وبلاگ خود کار می کنند و برای شرکت های دیگر هم می نویسند، بنابراین این کار تقریباً در ۲۴ ساعت روز و ۷ روز هفته وبلاگ نویس را مشغول نگه می دارد. فشن بلاگرها به اندازه کافی خوش شانس هستند که ساعات کاری خود را داشته باشند و کاری کاملاً متفاوت را به طور منظم انجام دهند، اما فقط به این دلیل که این شغل، یک کار سنتی، یعنی ۹ ساعت کار در ۵ روز هفته نیست، کمتر مورد توجه و استقبال قرار می گیرد. برخی از آن ها می توانند واقعاً تاثیرگذار باشند و به میلیون ها نفر برسند، و تقریباً آن ها را به یک فرد مشهور تبدیل کند، به این معنی که برندها می خواهند آن ها را تایید کنند و برای تبلیغ پول بپردازند.
آیا وبلاگ نویس های مد و فشن واقعا پول در می آورند؟
در واقع وبلاگ نویس مد به صورت مستقل و آزاد کار می کند و هیچ کس حقوق ثابتی به وی نمی دهد.قطعا تعجب خواهید کرد که چگونه وبلاگ نویس مد شروع به کار می کند و حقوق می گیرد؟
گزینه ۱- تبلیغات
موفقیت وبلاگ مد توسط افرادی تعیین می شود که وبلاگ را می خوانند. اگر وبلاگ مد، دارای خواننده های زیادی باشد، تبلیغ کننده ها راحت تر می توانند تبلیغات بنری خود را بر روی وبلاگ شما منتشر کرده و هزینه پرداخت نمایند.
مثلا یکی از معروف ترین وبلاگ نویس های مد ایتالیا، چیارا فرگانی است. وبلاگ وی هر روز، حدود ۹۰ هزار خواننده و بازدید کننده دارد. شرکت های طراحی که بنرهای تبلیغاتی خود را بر روی وبلاگ وی منتشر می کنند، هر ماه حدود ۳۰۰۰ یورو برای هر بنر، پرداخت می کنند. دیگر وبلاگ نویس ایتالیایی، نیکولتا رجیو هر ماه از تبلیغات خود، ۸۰۰ یورو به دست می آورد.
یک گزینه برای تبلیغ دهنده های وبلاگ مد، شرکت های طراحی هستند که به دنبال نوشتن مقالاتی در ارتباط با ایده های خود هستند.
گزینه ۲- وبلاگ مد، مکانی است که در آن می توانید مشتریان بالقوه ای بیابید.
استفاده از وبلاگ مد به عنوان منبعی برای تبلیغات خدمات شماست که به عنوان استایلیست، فروشنده شخصی و تصویر ساز فعالیت دارید.خوانندگان وبلاگ می دانند که شما باید چیزهای زیادی در ارتباط با مد و سبک بدانید، پس خوب مشاوره دهید و هر روز باید پاسخگوی خدمات خود باشید.در وبلاگ شما، CV یا رزومه، وضعیت و راه های ارتباطاتی شما باید در دسترس باشد.
گزینه ۳- همکاری با طراحان مد
این نوع همکاری، در ایتالیا و اروپا، بسیار مرسوم است.
- نوع اول همکاری:
طراحان مد (برندهای بسیار مشهور مانند Gucci یا برندهای ناشناخته)، وبلاگ های خود را به وبلاگ نویسان دیگر حوزه ها (مانند لباس، کیف، لوازم کمکی، جواهرات) می دهند و بعد وبلاگ نویس در وبلاگ خود توصیف می کند که شما این چیزها را دوست دارید یا نه و چگونه می توانید از آنها استفاده کنید. این حالت چگونگی طرز کار وبلاگ نویس برای ارائه لباس است.
- نوع دوم همکاری:
طراح مد، وبلاگ نویس را دعوت می کند تا کالای وی را تست کرده و بعد وبلاگ نویس باید پستی در ارتباط با آن محصول در وبلاگ خود بنویسد.
- نوع سوم همکاری:
طراحان مد، دعوت نامه ای برای حضور وبلاگ نویس در شوهای مد و لباس، مجالس و سایر رویدادها ارسال می نمایند، وبلاگ نویس مد، دعوت نامه را قبول کرده و راجع به آن حوزه، در وبلاگ خود مطلب می نویسد.
- نوع چهام همکاری:
مشاغلی برای روزنامه نگاران مد: وبلاگ نویس مد شدن، آغاز مسیر شغلی برای انجام حرفه روزنامه نگاری در زمینه مد است.
تقریبا امروزه همه روزنامه نگاران مد و لباس، دارای وبلاگ های مد هستند. وبلاگ باید مکانی باشد که روزنامه نگار مد، اولین مقالات خود را برای آن محصول منتشر می کند.
آموزش کسب درآمد اینترنتی از راه فروش لباس و پوشاک
با توجه به گسترش دسترسی افراد به اینترنت، تجارت های سنتی به مرور زمان جای خود را به نسخه های نوین تر تجارت، یعنی تجارت الکترونیک داده اند. امروزه کمپانی های مختلف دریافته اند که فضای مجازی تاثیر عمده ای در فروش بیشتر و معرفی بهتر برند تجاری آن ها دارد.
این روزها حتی اگر مغازه هم داشته باشید، به هیچ وجه نباید از فروش اینترنتی غافل شوید. درصد روزافزونی از مشتریان دیگر تمایلی به مراجعه حضوری به مغازه ندارند.
بنابراین با راه اندازی بخش فروش اینترنتی لباس و پوشاک میتوانید آن بخش از مشتریان را نیز جذب خود کنید. از این رو عموم مردم به دنبال کسب درآمد اینترنتی از طریق فروش لباس و پوشاک هستند و همین باعث شده رقابت در این زمینه بسیار زیاد شود.
در بستر اینترنت مانند اینستاگرام یا سایت فروشگاهی، محصول شما توسط میلیونها نفر دیده میشود؛ در صورتی که، فروشگاه سنتی در یک منطقه، شاید در طول روز، فقط صد یا دویست نفر ورودی داشته باشد.
روش های کسب درآمد اینترنتی از طریق لباس و پوشاک
1- راه اندازی سایت فروشگاهی آنلاین : قبل از هر چیز باید بستری برای فروشگاهتان داشته باشید، سایتتان نیز مانند فروشگاه بازار، به یک رنگ و دکور زیبا نیاز دارد. بخشی از ظاهر سایتتان را قالبی که انتخاب میکنید، میسازد.. قالبی انتخاب کنید که در عین زیبا بودن، باید ساده باشد و مشتری را گیج نکند. حالا وقت آن رسیده محصولتان را در ویترین فروشگاهتان بچینید. چون مشتری از نزدیک محصول شما را نمیبیند، باید اطلاعات کافی از آن را در اختیارش قرار دهید. این اطلاعات شامل تصاویری باکیفیت و مناسب از محصول، توضیحات محصول، مقایسه محصولات و…است. هر نوع فروشگاهی داشته باشید، باید یک اسم برای آن در نظر بگیریدهمچنین میتوانید برای فروشگاهتان یک لوگوی جذاب در نظر بگیرید تا مشتریان با دیدن آن یاد شما بیفتند.الان فروشگاهتان برای فروش آماده است.
انتظار نداشته باشید، بالافاصله بعد از راه اندازی فروشگاه، سیل مشتری به سمتتان بیاید. اگر اینطور بود، الان هیچ تفاوتی بین فروشگاههای پرفروش و کم فروش وجود نداشت. مسئله این است که خودتان انتخاب میکنید، فروشگاه موفقی داشته باشید یا نه. هر فروشگاه موفق و پرفروشی که میبینید، قطعا ویژگیهای زیر را دارد. پس شما هم اگر میخواهید یکی از این فروشگاهها باشید، نکات زیر را رعایت کنید.
- سایتتان با هر دستگاهی قابل دسترس باشد: مشتری دوست دارد، همیطور که در مترو، تاکسی یا تخت خواب است، با موبایل خود لباسی که میخواهد را سفارش دهد. پس سایت شما باید در تلفن همراه یا تبلت، به همان خوبی دسکتاپ نمایش داده شود
- فرایند خرید ساده باشد: مشتری به این دلیل، خرید آنلاین را انتخاب کرده؛ که انجامش راحت است. حالا اگر این را برایش سخت کنید، بیخیال فروشگاه اینترنتی شما میشود و ممکن است رقیبتان را برای خرید انتخاب کند. ظاهر سادهای برای سایتتان انتخاب کنید؛ دستهبندیهای مشخصی برای محصولات در نظر بگیرید؛ به طوری که مشتری با ورود به سایت گیج نشود. همچنین تا حد ممکن مراحل خرید را کوتاه کنید؛ وگرنه از خرید منصرف میشود.
- بخشی برای نظرات کاربران داشته باشد: بخشی از سایت فروشگاهی، که مشتریان به شدت آن را دوست دارند؛ چون بیش از شما، به نظر مشتریانتان اعتماد میکنند. پس حتما بخشی از صفحه محصولتان را برای آن اختصاص دهید.
- نماد اعتماد داشته باشد: مشتری که شما را نمیشناسد، فروشگاهتان هم که مکان مشخصی ندارد. پس از کجا باید به شما اعتماد کند؟! احتمالا اولین کاری که میکند؛ این است که پایین صفحه به دنبال نماد اعتماد الکترونیک میگردد.
- سایت سرعت بالایی داشته باشد: مشتری آنلاین کم حوصله است. اگر سایت دیر بالا بیاید (بیشتر از 3 یا 4 ثانیه)، احتمالا آن را میبندد و به سراغ بعدی میرود.
- محتوای مفیدی در سایت منتشر کنید: چرا این همه روی محتوا تأکید داریم؟ چون هم مشتری آن را دوست دارد؛ هم گوگل! منظورمان از محتوا، هم توضیحات محصول در هر صفحه است و هم محتوای مفیدی که در بلاگ سایتتان قرار میدهید. این محتوا اگر برای کاربر مفید باشد، قطعا تأثیر زیادی در بالا آمدن سایتتان دارد.
- بالا آمدن سایت در گوگل : خیلی از مشتریان ما، انتظار دارند به محض ساخت فروشگاه، سایتشان در صفحه گوگل و لینکهای نخست دیده شود! بگذارید خیالتان را راحت کنیم، بالا آمدن سایتتان زمان میبرد و باید کمی صبور باشید. برای بالا آمدن فروشگاهتان در گوگل باید روی سئوی آن کار کنید. یا اگر هزینه برایتان اهمیتی ندارد، از تبلیغات گوگل (گوگل ادز) استفاده کنید.
2- راه اندازی فروشگاه اینترنتی اینستاگرام :اگر به هر دلیلی توان تاسیس یک سایت را ندارید، درمیابیم که اینستاگرام بهترین گزینه برای این کار است. چرا که یکی از دردسترس ترین و پرطرفدارترین نرم افزارهای حال حاضر می باشد. اگر در اینستاگرام فروشگاه داشته باشید، وارد مجموعه بزرگی از خرید و فروش در فضای اینترنت شده اید. طبق آمار تا به حال یک سوم از 500 میلیون کاربر اینستاگرام، حداقل اقدام به خرید یک کالا کرده اند که آن را اولین بار در اینستاگرام مشاهده نموده اند. اینستاگرام یکی از بهترین شبکه های اجتماعی برای کسب درآمد اینترنتی است.حال سوالی که پیش می آید این است که نحوه ساخت یک فروشگاه اینترنتی موفق در اینستاگرام چگونه است؟
برای کسب درآمد از طریق اینستاگرام نیاز است که تعداد زیادی دنبال کننده یا Follower داشته باشید و آنها را به خریداران وفادار محصولتان تبدیل کنید. قطعا شما نمی توانید از صفحه ای که به اندازه کافی دنبال کننده و یا همان فالوور نداشته باشد، کسب درآمد کنید و محصولاتتان را به فروش برسانید.برای رسیدن به این هدف، پس از ایجاد صفحه و شروع فعالیت روشهای زیر را دنبال کنید:
- از فضاهای کاری دیگرتان فالور جذب کنید: اگر دارای کسب و کاری هستید که یک مکان فیزیکی برای کارتان دارید، در آنجا آدرس صفحه اینستاگرام خود را درج کرده و در معرض دید قرار دهید و از مشتریان بخواهید که اطلاعات بیشتر، مثلا تخفیف را در اینستاگرام شما دنبال کنند اینگونه می توانید فالور بیشتری جذب کنید.
- از سایر شبکه های اجتماعی برای تبلیغ صفحه خود استفاده کنید: لینک اینستاگرام خود را در شبکه های اجتماعی دیگر که در آن حضور دارید انتشار دهید و از اعتماد دوستان خود در سایر شبکه ها برای جذب فالوور بیشتر کمک بگیرید.
- از یک اسم واقعی برای صفحه خود استفاده کنید: اگر فروشگاه، وبسایت و یا برندی دارید از همان اسم در نام کاربری صفحه اینستاگرامتان استفاده کنید. در غیر اینصورت از اسامی غیر واقعی هم استفاده نکنید این کار منجر به سلب اعتماد کاربران نسبت به شما میشود.
- دیگران را فالو کنید: در شروع کار سعی کنید خودتان دیگران را دنبال کنید البته نه چهره های سرشناس و معروف را، بلکه صفحات یا افرادی که به تجارت شما نزدیک باشند.
- صفحه خود را رسمی جلوه دهید: کاربران تمایل دارند در یک پیج رسمی پول خود را صرف کنند و به پیج های بی نام و نشان اعتماد نمی کنند؛ به همین خاطر باید پیج خود را رسمی جلوه دهید.
- در توضیحات درج شده هشتگ بزنید: در اینستاگرام قابلیت جستجوی کلی از طریق هشتگ وجود دارد. به این صورت که زیر هر پست اگر از علامت «#» و سپس کلمه کلیدی مورد جستجو استفاده شود، با جستجوی آن کلمه توسط کاربران پست شما نمایش داده میشود بنابراین هشتگ محصولات یا کلمات کلیدی برند و کسب و کار خود را زیر پست هایتان درج کنید.
نکات مهم در زمینه ی درآمد اینترنتی از فروش لباس
عکس های با کیفیت
یکی از مشکلات خرید اینترنتی،عدم لمس و درنتیجه عدم تشخیص جنس و ابعاد محصول است.عکس با کیفیت،از زوایای مختلف محصول به طوریکه تار و پود آن کاملا واضح باشد،می تواند در افزایش فروش بسیار موثر واقع شود.از سوی دیگر سعی کنید از شاخصی برای نشان دادن ابعاد محصول استفاده کنید.
تایید اجتماعی
یکی دیگر از مسائل مهم برای ترغیب افراد به خرید از شما،نمایش دادن تائید اجتماعی دیگر مشتریان شماست.مسلما ما به افرادی که تعداد بیشتری مشتری راضی دارد اعتماد خواهیم کرد.خصوصا در هنگام خریدهای اینترنتی که ریسک های احتمالی خود را دارد.پس خرید مشتریان خود و رضایت آنها را به نمایش بگذارید و از این راه نیز مشتریان بیشتری کسب کنید.
کاربرد محصولات را نشان دهید
اگر محصول شما در دسته محصولات کاربردی قرار می گیرد،از مشتریان خود بخواهید نحوه استفاده از آن را با عکس یا کلیپ برای شما ارسال کنند.با این کار دیگر مخاطبین نیز این استفاده را دیده و ترغیب به خرید خواهند شد.و در آخر برای اعتماد هر چه بیشتر مشتری ها به خود،سعی کنید از طریق تلفن ذکر شده خود همیشه در دسترس باشید.در صورت امکان حتی می توانید نحوه پرداخت مبلغ محصول را درب منزل مشتری قرار دهید.
درآمد فروشگاه اینترنتی لباس و پوشاک حدودا چقدر است؟
همیشه قبل از شروع هر کاری، یکی از اولین سؤالاتی که میپرسیم این است که: درآمدش چقدر است؟ تا یک دو دوتا چهارتا نکنیم، دلمان راضی نمیشود، آن را شروع کنیم. ببینید، درآمد فروشگاه اینترنتی، یک موضوع کاملا متغیر و وابسته به سرمایه و زمان است. یعنی اینکه من الان میتوانم درآمد یک فروشگاه اینترنتی بزرگ را برای شما مثال بزنم که در ماه درآمد میلیاردی دارد؛ اما در مقابل، هزینه و زمان زیادی صرف آن شده است. البته نکته مهم اینجاست، که الان مثل چند سال قبل نیست، برای راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی میتوانید به راحتترین شکل ممکن و با سرمایه بسیار اندک، در کمتر از یک روز، فروشگاه اینترنتی خودتان را داشته باشید.
روش های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی
با افزایش ضریب نفوذ اینترنت در کشور، بحث مشاغل اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی از طریق وبلاگ نویسی قوت بیشتری به خود گرفته است. در کشورهای پیشرفته، وبلاگ نویسی به عنوان یک شغل کاملاً جا افتاده است و عدۀ زیادی از این طریق مشغول کسب درآمد هستند. در ایران نیز، با اینکه ماهیت وبلاگ و وبلاگنویسی هیچ وقت به جایگاهی که باید نرسید، اما عده زیادی توانستند از طریق وبلاگ نویسی کسب درآمد کنند.
با استفاده از وبلاگ نویسی میتوانید برای خود یک کسب و کار اینترنتی راهاندازی کنید که به مرور برای شما درآمدزایی هم داشته باشد. اگر هم برای خود شغلی دارید باز هم وبلاگنویسی میتواند به شما در موفقیت شغلی و شناخته شدن به عنوان یک متخصص کمک کند.
وبلاگنویس به چه کسی گفته میشود؟
بلاگر (blogger) یا وبلاگنویس به کسی گفته میشود که وظیفه نوشتن محتوا برای وبلاگ را برعهده دارد. وبلاگ نویسها به دستههای مختلفی تقسیم میشوند که برخی از آنها به صورت مستقل و برخی نیز به صورت وابسته هستند. وبلاگنویس مستقل به کسی گفته میشود که وبلاگ را با توجه به موضوع و سلیقه خود انتخاب میکند و هدف از وبلاگ نویسی کمک به یک وب سایت یا یک کسبوکار دیگر نیست.
این در حالی است که وبلاگنویس وابسته تمامی فعالیت خود را برای تقویت یک وبسایت یا یک کسبوکار دیگر انجام میدهد. نمونه وبلاگهای وابسته، وبلاگهایی هستند که در کنار فروشگاههای دیجیتال ایجاد میشوند تا برخی از کلید واژههای آنها را قویتر کنند.
چگونه وبلاگ نویسی و کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی را شروع کنیم؟
کسی که به دنبال وبلاگ نویسی باشد و بخواهد که یک وبلاگ برای خود بسازد، باید پلتفرم لازم را فراهم کند تا متن مورد نظر خود را در آن قرار داده و در قالب یک وب سایت یا بلاگ در معرض دید کاربران قرار دهد. نوشتن وبلاگ را میتوان به نوشتن کتاب یا حتی نوشتن دفتر خاطرات تشبیه کرد که در آن اطلاعات فرد با توجه به سلیقه و نیاز سایر افراد نوشته میشود. یک وبلاگ نویسی حرفهای معمولاً سعی میکند اطلاعاتی در وبلاگ خود قرار دهد، که هم نوشته خود او باشد و هم برای خواننده جذاب باشد.
یک نکته بسیار مهم در وبلاگ نویسی، انتخاب سبک مناسب برای وبلاگ است. مطالب یک وبلاگ ممکن است کپی شده از سایت یا از منبع دیگری باشد یا خود فرد وبلاگنویس آنها را آماده کرده باشد. به خاطر داشته باشید، وبلاگهایی که با توجه به اطلاعات خود شخص و تجربه او آماده شده باشند، جذابیت بیشتری برای کاربران دارند.
چگونه از طریق وبلاگ نویسی کسب درآمد کنیم؟
وبلاگ ها از اهمیت بالایی در دنیای وب برخوردار می باشند و اگر با کاربردهای وبلاگ نویسی آشنا شویم می توانیم استفاده های گوناگونی حتی کسب درآمد از وبلاگ را از این نوع سرویس دهی در اینترنت داشته باشیم.
بسیاری از وبمسترها و افراد براین باور هستند که برای کسب درآمد از اینترنت حتما باید سایت های بزرگ و پیشرفته ای داشته باشید در صورتی که در برخی از موارد می توان با داشتن یک وبلاگ ساده ولی پرمحتوا و خلاقانه هم به نتایج مثبتی از جذب مخاطبان هدف خود از موتورهای جستجو دست یافت. بسیاری از وبلاگ های موفق را می توان یافت که با مقاله نویسی اختصاصی و هدفمند در موضوعات خاص بدون اینکه هزینه ای نمایند در صدر نتایج موتورهای جستجو قرار دارند.
آیا واقعاً می توانید از طریق وبلاگ نویسی درآمد کسب کنید؟
کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی نمیتواند شما را یک شبه ثروتمند کند ، اما مطمئناً می توانید از طریق وبلاگ نویسی درآمد کسب کنید. بسیاری از وبلاگ های معروف با استفاده از روش های مختلف درآمد آنلاین کسب می کنند. غالباً این امر به “ایجاد درآمد” از وبلاگ شما گفته می شود. وبلاگ های کوچکتر با مخاطب هدف خاص می توانند به راحتی درآمد خوبی را بدست آورند. بسیاری از وبلاگ های معروف درآمد شش و حتی هفت رقمی را دراختیار دارند.
در زیر برخی از محبوب ترین روشهای کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی در سراسر جهان استفاده شده است ارائه شده است:
تبلیغات:
برای کسب درآمد از وبلاگ نویسی از تبلیغات باید محتوای اختصاصی به اندازه کافی داشته باشید و وبلاگی بهینه شده برای کاربران داشته باشید تا ورودی از موتورهای جستجو افزایش یابد و در نتیجه کسب درآمد بیشتری از نمایش تبلیغات داشته باشید.
حمایت مالی:
اجرای یک محتوای تبلیغاتی (حمایت شده) از یک تبلیغ کننده. این کار اغلب در قالب پست های وبلاگ اسپانسر شده است ، اما می تواند شامل پست های رسانه های اجتماعی در اینستاگرام یا سایر شبکه های اجتماعی نیز باشد.
بازاریابی وابسته:
لینک دادن به محصولات یا خدماتی که وقتی شخصی روی لینک شما کلیک می کند و اقدام به خرید می کند ، کمیسیون ارائه می دهد. این یک روش عالی برای کسب درآمد از وبلاگ شما است.
محصولات دیجیتال:
با فروش محصولات دیجیتالی مانند Ebooks ، دوره های آنلاین ، برنامه ها ، نرم افزار ، موسیقی و موارد دیگر. محصولات دیجیتالی عموماً هزینه های بالایی ندارند و تقریباً برای هر زمینه ای کار می کنند.
خدمات:
اگر نویسنده ، عکاس ، مربی یا افراد مشابه دیگری هستید ، این می تواند راهی عالی برای کسب درآمد از وبلاگ شما باشد. حتی ممکن است شما به یک وبلاگ کمک کنید تا بتوانید یک سرویس موجود را که ارائه می دهید ، مانند طراحی لوگو یا وبلاگ نویسی ، به بازار عرضه کنید.
محصولات فیزیکی:
اگرچه هزینه های بالاتری نسبت به محصولات دیجیتال دارند ، اما محصولات فیزیکی می توانند راهی عالی برای درآمدزایی باشند. افزودن فروشگاه آنلاین به وبلاگ وردپرس شما آسان است و شروع به فروش می کنید.
وبلاگ نویسی در چه زمینههایی قابل اجراست؟
کسانی که به دنبال رقابت و کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی هستند، میتوانند زمینههای زیر را به عنوان حوزههای اصلی فعالیت خود انتخاب کنند:
فشن و مدل: آرایش، زیبایی، پوشش، مو و محصولات زیبایی.
سفر و مسافرت: جاذبههای طبیعی و گردشگری، بهترین مکانها، مقاصد گردشگری، رستورانها، مکانهای تفریحی؛
تکنولوژی: معرفی نرمافزارها، برنامهنویسی، توسعه وب، طراحی وبسایت، استارتآپها؛
کسبوکار: بهروزرسانیهای حوزه صنعت، گزارشهای لحظهای، نقاط کارشناسانه، بهترین شیوه برای انجام کارهای مختلف؛
بازاریابی محتوایی: شیوههای مختلف برای کسب درآمد، بهترین شیوهها برای انجام سئو، شیوههای انجام کمپینهای تبلیغاتی و محتوانویسی جذاب؛
غذا و خوراکی: دستور پخت و آماده سازی، معرفی رستورانها و آشپزخانهها، معرفی تجهیزات آشپزخانه و معرفی دکوراسیون آشپزخانه؛
مسائل مالی: رویدادهای صنعتی، روشهای مختلف کسب درآمد، روشهای مختلف پسانداز، روشهای اختصاص بودجه به هر پروژه؛
سلامتی و کاهش وزن: معرفی تجهیزات ورزشی، معرفی روشهای تغذیهای، معرفی روشهای تمرین، معرفی رژیمهای غذایی؛
سبک زندگی: باغبانی، بهبود وضعیت منزل از لحاظ کارایی و دکوراسیون؛ چیدمان تجهیزات منزل، برنامه ریزی برای کارهای مختلف، مسافرت، و نحوه انجام کارهای شخصی؛
کارهای حرفهای و آکادمیک: ارائه مقالههای علمی و ترجمه شده، معرفی دانشگاهها، معرفی نحوه پذیرش در دانشگاههای مختلف خارجی و داخلی، بحثهای کارشناسی در حوزههای مختلف، شناخت افراد با توجه به زمینههای فعالیت؛
سرگرمی: نوشتههای طنز و خندهدار، داستانهای کوتاه و بلند، انتشار فیلم و کلیپ، انتشار موسیقی، ساخت پادکست، معرفی شخصیتهای برجسته، معرفی تکنولوژیهای جدید و ارائه نرمافزارهای موبایل.
چگونه یک وبلاگ بهینه و پربازدید داشته باشیم؟
برای کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی باید نحوه مدیریت و بهینه سازی یک وبلاگ را به خوبی بدانید، اما چگونگی مدیریت وب سایت و بهینه سازی آن نقش مهمی در افزایش ورودی کاربران و جذب مخاطب از موتورهای جستجو دارد که باید به عنوان یک وبلاگ نویس موفق پارامترهای کلیدی تولید محتوا و SEO را بدرستی انجام دهید.
محتوای مفید ایجاد کنید
محتوا پادشاه وب است، برای جذب مخاطب هدف به بلاگ خود باید محتوای باکیفیت و اختصاصی تولید کنید. اگر دانش کافی در زمینه تولید محتوا را ندارید می توانید به آموزش های مربوط به محتوا دسترسی پیدا کنید و مهارت کاربردی و مهم ترین عنصر موفقیت وبلاگ خود را فرا بگیرید.
کلمات کلیدی مناسب انتخاب کنید
یکی از مباحث مهم برای موفقیت شما در وبلاگ نویسی، انتخاب کلمات کلیدی مناسب می باشد، سعی کنید تمرکز خود را در کلمات کلیدی دم دراز و سه حرفی بگذارید و پرجستجو ترین آن ها را انتخاب کنید. و محتوای خود را در قالب کلمات کلیدی پیش ببرید. سعی کنید با ابزارهای آنالیز کلمه کلیدی کلماتی را انتخاب کنید که رقابت برای آن به نوعی سخت نباشد ، به این معنی که گرفتن رتبه در صفحه اول گوگل برای برخی کلمات دشوار خواهد بود.
لطفاً توجه داشته باشید ، دنبال کلمات کلیدی با دم بلند با حجم جستجوی بالا باشید، زیرا رتبه بندی در این کلمات برای وبلاگ نسبتاً آسان تر است.
لینک سازی کنید و بک لینک بگیرید
لینک سازی داخلی و کسب بک لینک یکی از عوامل مهم در افزایش بازدید وبلاگ ها می باشد، شما می توانید با استفاده از لینک های طعمه در داخل محتوای باکیفیت خود به راحتی بک لینک کسب کنید و ارزش وبلاگ خود را نزد موتورهای جستجو بالا ببرید.
فعالیت در شبکه های اجتماعی
به طور قاطعانه ای فعالیت در شبکه های اجتماعی برای جذب مخاطب هدف به وبلاگ و توسعه خدمات شما به کاربران دیگر موثر خواهد بود، سعی کنید فعالیت خود را در شبکه های اجتماعی پربازدید بالا ببرید و با استراتژی های موثر در این فضا به گسترش کسب و کار خود بیافزایید.
بهینه سازی وبلاگ
علاوه بر تولید محتوا و انتخاب کلمات کلیدی مناسب باید یک وبلاگ بهینه شده برای کاربران داشته باشید، برخی از وبلاگ نویس ها با اشتباهات متداول وبلاگی نامناسب را ایجاد می نمایند که این می تواند برای موتورهای جستجو یک نمره منفی باشد.
استفاده نکردن از تبلیغات و کدهای اضافی
اگر از تبلیغات پاپ آپ یا کدهای جاوا اسکریپ در وبلاگ خود استفاده می نمایید، باید بدانید که چراغ خطر را از سوی گوگل گرفته اید، سعی کنید یک قالب بهینه و سبک داشته باشید و از کدهای اضافی و زیباکننده برای وبلاگ خود استفاده نکنید.
استفاده از قالب مناسب
داشتن یک قالب استاندارد و سازگار با موبایل و تبلت از عوامل مهم رتبه بندی گوگل می باشد، برای این منظور باید قالبی سازگار با دستگاه های مختلف داشته باشید.
شیوه کسب درآمد اینترنتی با دیدن تبلیغات
شاید این سؤال برای شما پیش آمده باشد که چگونه می توانم از طریق اینترنت و کسب درآمد اینترنتی داشته باشم یا چگونه با دیدن تبلیغات در اینترنت درآمد ریالی و یا درلاری کسب کنم و ساده ترین روش پول درآوردن با دیدن تبلیغات چیست؟
بله این کار کاملا ممکن است و شما می توانید تنها با آنلاین بودن و صرف وقت در خانه و یا هرجای دیگر دیدن تبلیغ و کسب درامد درآمد اینترنتی داشته باشید.
دیدن تبلیغ و کسب درامد بسیار آسان است.
کسب درآمد از طریق کلیک کردن بر روی تبلیغات یکی از قدیمی ترین روش های کسب درآمد از اینترنت است و دارای سابقه طولانی است.
کسب درآمد با دیدن تبلیغات مثل سایت های کلیکی پرسشی است که همیشه در بین وبگردها و کسانی که به اینترنت و کسب درآمد از آن علاقه دارند، مطرح است.
مدت زیادی است که راههای درآمدی از طریق سایت های کلیکی زیاد و زیادتر میشوند.
از آن جایی که کارها به سمت اینترنت کشیده شده است، نیاز این کسب و کارهای نوظهور به تبلیغات بیشتر شده است.
اگر میخواهید از سازوکار سایت های کسب درآمد از طریق کلیک برروی تبلیغات و نحوه کسب درآمد از آنها مطلع شوید، تا پایان این مقاله همراه باشید.
سایت های کلیکی (از روش های کسب درآمد با دیدن تبلیغات آنلاین)
سایت های Paid To Click (با نام اختصاری PTC نیز شناخته می شوند) که ما از آنها با نام سایتهای کلیکی یاد میکنیم، پلتفرمها و بسترهای آنلاین هستند که در آنها کاربران میتوانند به راحتی از طریق کلیک برروی لینکها و مشاهده تبلیغات کوتاه مدت، درآمد کسب کنند.
بطور خلاصه و ساده سایت های کلیکی به آن دسته از سایتها گفته میشود که در آن عضو میشوید و برای مشاهده تبلیغات آنها شما پول پرداخت میشود. در این فرایند سه گروه وجود دارند که عبارتند از :
- گروه اول : آگهی دهنده و صاحب وب سایت که برای تبلیغ کردن پول می دهد.
- گروه دوم : سایت های واسطی که تبلیغات را دریافت می کنند و آن را در معرض نمایش می گذارند.
- گروه سوم : افرادی که با کلیک کردن برروی این تبلیغات کسب درآمد می کنند.
توجه داشته باشید که سایت واسط بخشی از مبلغی را که از آگهی دهنده دریافت می کند را برای خود برمی دارد و بقیه را به افرادی که برروی تبلیغ کلیک می کنند پرداخت می کند.
در این رابطه سه جانبه تمام طرف ها منفعت خواهند برد.
میزان بازدید سایت آگهی دهنده افزایش پیدا می کند و رتبه آن در گوگل بالا می رود.
سایت واسط سهم خود را برمی دارد و افرادی که برروی آگهی کلیک می کنند درآمد کسب می کنند.
مشخصات و اصطلاحات مربوط سایت های کلیکی پول درآوردن با دیدن تبلیغات
هر پلتفرم کلیکی دارای مشخصات فنی خاص خود است، با این وجود میتوان خطوط کلی مشترکی را برای کل سایت های کلیکی PTC ترسیم کرد.
- تبلیغات (Ads): در هر سایت تبلیغات مختلفی برای نمایش وجود دارد که به طور معمول بیشتر یک دقیقه طول نمیکشند.
- ارجاعات و معرفیها (Refferals): در هر سایت امکان ایجاد شبکهای از دوستان وجود دارد که با کمک آن میتوان سود حاصل از سایت را افزایش داد.
- نقد کردن درآمد (Payout): پیش از اینکه درخواست تسویه حساب یا برداشت از درآمد خود را ثبت کنید، مبلغ جمع شده داخل حساب کاربری شما باید از یک مقدار مشخص بیشتر باشد. مثلا ممکن است سایت مبلغ 5 دلار را به عنوان حداقل درآمد قابل برداشت در نظر بگیرد. در این صورت اگر درآمد شما تا آن لحظه 3 دلار بوده، امکان برداشت این مبلغ و نقد کردن آن وجود ندارد.
انواع سایت های کلیکی
بر اساس موارد گفته شده، بین یک سرویس کلیکی و برخی سرویسهای کلیکی دیگر تفاوتهایی وجود دارد.
اول از همه مهم است یادآوری کنیم که تقریبا همه سایت های کلیکی از سیستم معرفی برخوردار هستند تا بتوانند با دعوت از دیگران به استفاده از سیستم خود (به عنوان ارجاع یا معرفی مستقیم) پول بیشتری دریافت کنند.
اما در این بین برخی از سایت های کلیکی کاربرانی را که بدون معرف وارد سیستم میشوند (ارجاع یا معرفی اجارهای) را نیز جذب میکنند.
پس از توضیح درباره موضوع ارجاع و معرفی میتوانیم جنبه بسیار مهم دیگری را که سایت های کلیکی مختلف را از یکدیگر متمایز میکند، در نظر بگیریم:
نیاز به کلیک روزانه برای بهره مندی از درآمد اضافی زیرمجموعهها. بسیاری از سایت های کلیکی به فعالیت مداوم کاربر نیاز دارند تا درآمد حاصل از کلیک زیرمجموعههایش را فعال نگه دارند.
بنابراین او ناچار است برای انجام حداقل درخواستهای روزانه سایت در جهت فعال نگه داشتن زیرمجموعههایش هر روز وارد این سرویس کلیکی شده و کاری که سایت از او میخواهد را انجام دهد.
سایت های کلیکی در نوع تبلیغات نمایش داده شده نیز متفاوت هستند:
- در برخی از سایتها لازم است که بر روی یک لینک تایید در انتهای نمایش آگهی کلیک کنید.
- در بعضی از سایتها لازم است پنجره را فعال نگه دارید تا شمارش معکوس تمام شود.
سیستم معرفی در سایت های کلیکی چیست
سایت های کلیکی فعالیت تبلیغاتی خود را بر مبنای یک سرویس «بازاریابی از طریق معرفی» تنظیم میکنند، یعنی به نوعی همان بازاریابی دهان به دهان اما بصورت دیجیتال. به این شکل که اگر کاربران یک سایت کلیکی افراد دیگری را به کار در این سایت دعوت کنند و این افراد نیز در همان سایت شروع به کار و درآمدزایی کنند، کاربران معرف مقداری درآمد مازاد دریافت میکنند.
سایت های کلیکی معمولا مبلغی معادل 20٪درصد از مبلغ درآمد کسب شده توسط کاربران مهمان (کاربرانی که توسط کاربران دیگر دعوت شدهاند) را به درآمد کاربران دعوت کننده، اضافه میکنند.
اساسا داشتن یک شبکه معرفی خوب محور اصلی سود و درآمدزایی کلیکی است.
معمولا با سایت های کلیکی از طریق دیدن تبلیغات، روزانه در حدود 0.1 یورو درآمد کسب میکنید، اما داشتن تعداد زیادی از زیرمجموعههای ثبت شده (مثلا حدود 100 زیرمجموعه) میتواند سود حدود 10 یا 12 برابری را برای شما تضمین کند.
آیا می توان از طریق سایت های کلیکی درآمد کسب کرد؟
شما اگر تازه وارد هستید می توانید از سایت های کلیکی ایرانی استفاده کنید شما می توانید حدود ۱۰۰۰۰ هزار تومان درآمد داشته باشید و با زیرمجموعه گیری و کلیک روزانه به درآمد بالاتری برسید.
ولی در کل سایت های ایرانی درآمد کمی دارند.
شما با توجه به قیمت بالایی دلار می توانید به سمت سایت های کلیکی خارجی بروید و با کلیک کردن حداقل ۱ دلار درآمد داشته باشید.
از آنجاییکه نرخ دلار در ایران بسیار بالا است، لذا استفاده از سایت های مطمئن خارجی برای درآمد ارزی که اغلب به صورت دلار می باشد بسیار به صرفه تر از سایت های ایرانی است که به صورت ریال پرداخت انجام میدهند.
سایت های خارجی زیادی هستند که این کار را انجام می دهند و شما می توانید با عضویت در آنها و کلیک کردن روی تبلیغات موجود در این سایت ها درآمد دلاری داشته باشید.
چگونه پس از درآمد دلار خود را دریافت کنید؟
برای اینکه بتوانید درآمد دلاری خود را از سایت های خارجی دریافت کنید نیاز به شماره حساب دلاری دارید که اغلب این حساب ها در ایران وجود ندارد.
اما اگر شماره حساب یا کارت به دلار داشته باشید می توانید با درخواست مبلغ درآمد آن را به حساب خود واریز نمایید.
همچنین بسیار از این سایت ها پرداختی های خود را به صورت بیت کوین نیز انجام می دهند، و شما می توانید به سادگی برای خود حساب بیت کوین باز کنید و درآمد دلاری خود را در آنجا دریافت کنید و سپس در بازار آزاد بیت کوین خود را بفروشید.این روش متداول ترین روش برای دریافت پول از سایت های کلیکی است.
سپس شما می توانید بیت کوین خود را در ایران به قیمت روز بفروش برسانید و ریال دربافت کنید که روش پرسودی نیز می باشد.
سایت های کلیکی کلاهبردار
بیایید ابتدا بگوییم که استفاده از سایت های مختلف کلیکی در تمام دنیا کاملا قانونی است و زیرمجموعه قوانین ملی سایبری آن کشور قرار میگیرد.
اما علیرغم قانونی بودن این گونه سایت ها لازم است که تاکید کنیم که هنوز سرویسهای جعلی کلیکی وجود دارند که اصطلاحا آنها را به عنوان سایت های اسکم (Scam) یا کلاهبردار میشناسیم.
اینها سایتهایی هستند با دور زدن مشتری و گول زدن او پس از انجام کار روند کاری خود را بگونهای اجرا میکنند که کاربر هیچ پولی دریافت نکند.
سایت های کلیکی کلاهبردار عمدتا به دو نوع تقسیم میشوند:
- سایتهای معتبری که به هر دلیلی پرداخت هزینه به کاربر برایشان دشوار بوده و مجبور به تعطیلی می شوند (اینها بیشتر سایتهایی هستند که دچار هک شدهاند یا حسابهای مالی آنها مسدود شده است).
- سایت های کلیکی کلاهبردار واقعی که در آنها کاربران هرگز درآمد خود را دریافت نخواهند کرد و از اول قصد پرداخت پول را ندارد.
برای جلوگیری از ورود به این سایتهای کلاهبردار، خوب است که در آغاز کار خود ابتدا به وبسایتها یا خدماتی رجوع کنید که به کاربران کمک میکنند تا امنیت سایت های کلیکی را ارزیابی کنند و از امن بودن یک سایت کلیکی اطمینان حاصل کنند. اما به طور کلی بهتر است نسبت به آن دسته از سایت های کلیکی که درآمد زیادی را به شما پیشنهاد میدهند یا مجوزهای عجیب و اعداد و ارقام نجومی را به شما نشان میدهند، محتاطانه عمل کنید و در صورت امکان از آنها دوری کنید.
آیا عضویت در سایت های کلیکی رایگان است؟
بله شما به صورت رایگان در این گونه سایت ها به فعالیت می پردازید و فقط نیاز به اینترنت و یک سیستم دارید.
اگر مشاهده کردید سایتی از شما پول میگیرد تا به شما مبلغی پرداخت کند بدانید که این گونه سایت ها کلاهبردار می باشند و باید خیلی مراقب باشید.
ولی باز هم بعضی از سایت های معتبر کلیک کردن رایگان است ولی برای ارتقا عضویت و خرید زیرمجموعه باید مبلغی را پرداخت کنید.
شیوه کسب درآمد آنلاین با فروش گیفت کارت
حتما شما هم روزی به کسب درآمد از اینترنت فکر کردید.اینترنت، پتانسیل بسیار مناسبی برای کسب درآمد دارد، چون با یک جامعه چند میلیون نفری در ارتباط هستیم.خیلی افراد راه های مختلفی را برای کسب درآمد در اینترنت امتحان می نمایند، برخی به نتیجه می رسند و برخی هم نه. بعضی اوقات هم اشخاص به دلیل نداشتن دانش کافی به بن بست می خورند و از ادامه تلاش منصرف می شوند.
امروزه یکی از راه های پر سود در فروش محصولات طراحی سایت فروش اینترنتی محصولات مختلف می باشد. با توجه به استقبال گسترده کاربران اینترنت از خریدهای اینترنتی افراد زیادی تمایل دارند تا به صورت الکترونیکی و آنلاین محصولات مورد نظر خود را خرید کنند. یکی از بسترهای لازم برای خرید اینترنتی از فروشگاهای معتبر دنیا از جمله اپل، گوگل، آمازون و … دسترسی به گیفت کارت های آیتونز، گوگل پلی، آمازون، استیم و … می باشد.
شما با طراحی سایت فروش گیفت کارت و یا طراحی فروشگاه گیفت کارت می توانید یک سیستم خرید و فروش کارت شارژ آنلاین راه اندازی نمایید که امکان دسترسی به یک فروشگاه کامل گیفت کارت های آیتونز، گوگل پلی، مایکروسافت، استیم، آمازون، پلی استیشن، ایکس باکس و … را برای مشتریان شما فراهم آورد و از این طریق کسب درآمدی اینترنتی دلاری داشته باشید.
گیفت کارت چیست ؟
آموزش کسب درآمد اینترنتی با طراحی وب سایت
امروزه با پیشرفت در تکنولوژی و همه گیر شدن آن و فراگیر شدن اینترنت در میان همه افراد از مردم عادی گرفته تا شرکت ها و موسسات کوچک و بزرگ همگی به نوعی با شبکه گسترده جهانی در ارتباط هستند و همه ی افراد برای رفع نیاز های خود به نوعی از اینترنت به عنوان اولین راه حل استفاده می کنند به طوری که حتی برای جرئی ترین نیاز های خود به دنبال راه حلی در اینترنت به جستجو می پردازند. امروزه شرکت هایی مانند گوگل،یاهو و مایکروسافت با داشتن موتور های جستجوی قوی خود ،جستجو در فضای مجازی را بسیار راحت کرده اند.
اما بسیاری از افراد برای بسیاری از کارها از جمله به اشتراک گذاشتن مقاله،رشد کسب و کار،تبلیغات و… به دنبال ایجاد یک سایت یا به اصطلاح طراحی سایت هستند تا بتوانند از طریق این راه به اهداف خود برسند.با گسترش کسبوکارهای اینترنتی بازار کار برای طراحان سایت هموارتر شده است. همین گسترش دلیلی شده تا افراد مختلفی تمایل داشته باشند یک طراح وبسایت شوند.در این میان کسب درآمد از فضای طراحی وب سایت جزء مشاغلی است که از رشد خوبی برخوردار بوده است.
حتماً تا به حال به این فکر افتادهاید که کسب و کار اینترنتی خودتان را داشته باشید و خودتان سقف درآمدتان را تعیین کنید و حتی در زمانی که خوابیدهاید درآمد داشته باشید. راهاندازی چنین کسب و کاری بدون نیاز به سرمایهی بالا، تنها از طریق اینترنت و راهاندازی یک وبسایت امکانپذیر است. در این مقاله به روشهای اصلی کسب درآمد از طریق وبسایت خواهیم پرداخت تا با توجه به تخصص و علاقهی خود، روش مناسب را انتخاب کنید؛ ما در این مقاله ضمن معرفی این شغل، بازار کار و آیندهی شغلی آن ،درباره این که درآمد توسعه دهندگان و طراحان وب سایت در ایران به چه صورتی است به بحث می پردازیم .
طراحی سایت چیست ؟
طراحی وب سایت، طراحی سایت یا همان Web Design، دقیقا به معنای تلاش برای ایجاد یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، فروش محصول یا اطلاع رسانی است. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایهسازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است. در واقع اگر شما میخواهید یک وب سایت قدرتمند ایجاد کنید که بتوانید با استفاده از آن خدمات، محصول یا هر چیز دیگری را به صفحه اول گوگل بیاورید، باید تمام اصول فنی و ظاهری طراحی یک وب سایت را رعایت کنید.
کسب درآمد از طریق طراحی سایت
نگران نباشید! لازم نیست یک کد نویس، طراح یا برنامهنویس وردپرس باشید. اکثر مردم هنوز هم فکر می کنند ساخت وب سایت از ابتدا مشکل است و یا نیاز به مقدار زیادی از مهارت های برنامه نویسی و طراحی دارد البته این تا حدی درست است اما برای طراحی هر وبسایتی نه! سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس وجود دارند که ایجاد یک وب سایت را برای همه قابل دسترس کرده اند.هیج جای دنیا راهی بهتر و آسان تر از وردپرس برای ساخت یک وب سایت رایگان پیدا نمی کنید، زیرا WordPress این سیستم مدیریت محتوا (CMS) در کشور ما نماینده رسمی دارد و تمامی نسخه های آن به صورت رایگان در وب سایت وردپرس فارسی قرار می گیرد.
آموزش طراحی وب سایت رایگان با وردپرس وقتی زیباتر می شود که بدانید تعداد نامحدودی از قالب های رایگان برای این CMS وجود دارد. از منابع رایگان آن میتوان به منبع پوسته وردپرس فارسی و از منایع پولی آن می توان به وب سایت themeforest اشاره نمود.نکته دیگر آنکه وردپرس یک جامعه بزرگ از طراحان وبسایت را دارد که در دل همین مردم هستند.
اگر شما میتوانید در ورد مایکروسافت مطلب بنویسید پس می توانید محتوای وبسایت خود را در وردپرس هم وارد کنید. شما می توانید با افزونه های وردپرس وبسایت خود را گسترش دهید و تقریبا هر امکاناتی در ساخت وبسایت خود نیاز داشته باشید از پلاگین های وردپرس به صورت رایگان استفاده کنید. با “پلاگین ها یا همان افزونه ها” شما قادر به اضافه کردن فرم های تماس، فرم های اشتراک، گالری عکس و … برای وب سایت تان خواهید بود. بسیار ساده است، نه؟
از وبلاگ های عمومی تا سایت های شرکتی زیبا و فروشگاه های آنلاین، وردپرس می تواند در هر نوع از طراحی وب سایت بهترین پبت فرم انتخابی شما باشد. وردپرس توسط eBay، موزیلا، رویترز، CNN، Google Ventures و حتی ناسا استفاده می شود.شما می توانید هم از طریق طراحی وب سایت ورد پرس برای دیگران و هم ایجاد فروشگاه اینترنتی شخصی برای خود کسب درآمد کنید.
آیا طراحی سایت درآمد دارد
طراحی وب و برنامه نویسی یکی از بزرگترین بازار کار در مشاغل حال و مهمتر از آن آینده می باشد چرا که همانطور که همه عموم جامعه نیاز اینترنتی شدن همه کسب و کارها را در جای جای زندگی لمس میکنند هر روز بازار های جدیدی در حال گسترش است و تقریبا اکثر کسب و کارهای سنتی به سمت فروش کالا و خدمات آنلاین روی آوردند که لازمه و مقدمه ورود به فضای آنلاین داشتن وب سایت می باشد لذا گستردگی بازار کار طراحی سایت به وضوح به چشم میخورد و هیچ شکی برای هیچکس در اینباره وجود ندارد و این امر بسیار منطقی به نظر می رسد.
طراحی سایت چقدر درآمد دارد
طراحی سایت و کسب درآمد طراحی سایت در ایران به این صورت است که می توان هم به صورت مستقل و هم به عوان یک کارمند در موسسات،سازمان ها، بخش های خصوصی و دولتی به فعالیت پرداخت و تا سمت های مدیریت تیم طراحی و مدیر محتوای سایت پیشرفت کرد. و با کسب تجربه می توان کسب و کار مستقل برای خود راه اندازی کرد. اما درآمد طراحی وب بسته به میزان تجربه، میزان مهارت و توانایی برنامه نویس، ارتباط عمومی و… می تواند درآمد های متفاوتی داشته باشد.
اما در کل درآمد طراحی سایت در ایران می تواند از چند صد هزار تومان تا ده میلیون تومان در ماه بسته به میزان توانایی ها و تجربیات طراح سایت و مهارت در برنامه نویسی می تواند متغیر باشد.طراحان وب و توسعه دهندگانی که به صورت آزاد کاری فعالیت می کنند به مراتب بیش از کسانی که به صورت کارمند کار می کنند درآمد دارند.
درآمد طراحان وردپرس
شما با استفاده از دانشی که در زمینه طراحی سایت دارید میتوانید از طریق پشتیبانی قالب های وردپرس نیز کسب درآمد کنید و همچنین میتوانید با راه اندازی یک سایت برای خودتان در زمینه طراحی سایت درآمد کسب کنید و برای شرکت ها و اشخاص مختلف قالب اختصاصی وردپرس طراحی کنید و علاوه بر هزینه ی قالب میتوانید هزینه ی پشتیبانی را نیز دریافت کنیدو همچنین همه ی این امکانات برای افزونه های وردپرس نیز وجود دارد و شما میتوانید.
اگر یک توسعهدهندهی ماهر هستید که زمان اضافی دارید، میتوانید به ارائهی خدمات شخصیسازی قالب و کسب درآمد از وردپرس بپردازید. خیلی از توسعهدهندگان با ارائهی خدمات شخصیسازی سایت، قالب، و پلاگین در وبسایتهای ایرانی مانند پونیشا و وبسایتهای خارجی مانند Upwork و Freelancer درآمدهای جانبی قابل توجهای کسب میکنند. مضاف بر این، از طریق سایت شخصیتان هم میتوانید این خدمات را ارائه کنید.
بسیاری از کاربران وردپرس قادر به نصب قالب هستند (یا این کار را از طریق سرویس میزبانیشان دریافت میکنند)، اما هر کسی مهارت فنی لازم برای تغییر چیدمان صفحهها، انواع پستهای سفارشی و غیره را ندارد. اینجا است که شما میتوانید خدمات خود را با قیمتی مناسب به کاربران ارائه کنید.
۲۸ درصد از وبسایت ها بر پایه ی وردپرس ایجاد شده اند. 59 درصد سایت های فروشگاهی از این سیستم استفاده میکنند. پس می توان گفت کسب درآمد طراحی سایت با وردپرس امکان پذیر است.کسب درآمد با وردپرس بستگی به پتانسیل شما دارد. بنابراین کسب درآمد با وردپرس تا به امروز بسیار سود آور بوده و سایر آنها در بهترین حالت درآمد کمی به دست می آورند.
تقریبا ۷۵ میلیون وبسایت با وردپرس ساخته شده اند. چنانچه برای اولین بار با وردپرس آشنا میشوید، نیاز به هیچ اطلاعات برنامه نویسی ندارید. زیرا سطوح آن کاملا دیداری است و میتوانید امکانات مورد نیاز را به کمک افزونه ها به آن اضافه کنید و برای هر بخش مدیریت قوی داشته باشید.خیلی جالبه یک سیستم کاملا دستی در اختیار شماست به راحتی می توانید یک سایت طراحی کنیدو در هر زمینه کاری که میخواهید میتوانید از وردپرس درآمد کسب کنید.
چگونه با طراحی سایت کسب درآمد کنیم
ما روشهای اصلی کسب درآمد از طریق وبسایت را خواهیم گفت تا با توجه به تخصص و علاقهی خود، روش مناسب را انتخاب کنید؛ البته در نظر داشته باشید میتوانید از چند روش در کنار هم استفاده کنید.
۱. راهاندازی فروشگاه آنلاین
اگر محصولی برای فروش دارید، میتوانید آنرا به خوبی در سایت خود معرفی کرده و امکان خرید و تحویل آنرا برای کاربر فراهم کنید تا با کمترین هزینه، درآمد مناسبی کسب کنید. همهی ما فروشگاههای آنلاین مطرحی را میشناسیم؛ اما قرار نیست آنها را هدف قرار دهیم. برای موفقیت باید نیاز بازار را شناسایی کرده و روی یک نوع محصول سودآور تمرکز کنیم و آنرا به بهترین شکل ارائه دهیم.
۲. ارائه خدمات از طریق وبسایت
برای ایجاد یک وبسایت با ارائهی خدمات ابتدا میبایست مهارت و تخصصی قابل ارائه داشته باشید. این مهارت میتواند ترجمه، تولید محتوا، طراحی وبسایت، ساخت انیمیشن و حتی مدیریت شبکههای اجتماعی باشد. برای جلب اعتماد مخاطب لازم است نمونهکارها را در سایت قرار داده و با راهاندازی وبلاگ، مقالاتی تخصصی و کاربردی در حوزهی خود منتشر کنید. هر قدر محتوای جامع و مفیدتری منتشر کنید، امکان جذب مشتری و دریافت پروژه برای شما بیشتر خواهد شد.
۳. راهاندازی وبسایت مشاوره
اگر در حوزههایی مثل روانشناسی، تحصیلی، حقوقی و… تجربهای دارید میتوانید به صورت آنلاین خدمات مشاورهای ارائه دهید؛ بطور مثال اگر مربی تغذیه هستید، میتوانید وبسایتی برای مشاوره در این زمینه راهاندازی کنید و برنامههای غذایی ارائه دهید. فراموش نکنید، در این روش نیز با ارائهی اطلاعات مناسب، مخاطب برای مراجعهی مستقیم به شما، اطمینان بیشتری خواهد داشت. همچنین فعالیت حرفهای در رسانههای اجتماعی میتواند تأثیر مثبتی در اعتمادسازی کاربران داشته باشد.
۴. کسب درآمد از تبلیغات
رایجترین روش درآمدزایی از سایت، درج تبلیغ در آن است که البته بیش از روشهای دیگر نیاز به جذب بازدید بالا دارد؛ بنابراین هر چه موضوع سایتتان عمومیتر باشد شانس بیشتری برای جذب بازدید خواهید داشت. موضوعاتی مثل اخبار و مطالب آموزنده و سرگرمی، برای اغلب افراد جالب است؛ اما به شرط اینکه برای مخاطب تازه و دست اول باشد.
جذب تبلیغات میتواند به شکل مستقیم و توافق با تبلیغدهنده بر اساس نوع تبلیغ (بنری، ریپورتاژ آگهی و …)، تعداد کلیک یا نمایش و چارچوب زمانی باشد یا از طریق همکاری با سایتهای تبلیغات کلیکی که بصورت درج کد مربوطه در قسمتی از سایت انجام میگیرد.
۵. همکاری در فروش
در این روش محصولات یا خدمات مرتبط با زمینهی فعالیت سایتتان را به فروش میرسانید؛ به این صورت که در کنار مطالبی که تولید میکنید، محصولی مرتبط را معرفی کرده و از طریق فروش آن، پورسانتی بدست آورید. مثلاً مطلبی دربارهی انتخاب دوربین نوشته و در انتها لینک اختصاصی خود جهت خرید دوربین در وبسایت فروشنده را قرار میدهید.
۶. عضویت ویژه
نحوهی کسب درآمد در این روش به این صورت است که کاربران از طریق مطالب رایگان سایت شما جذب شده و شما مطالب بهتری را با عنوان مطالب ویژه در قبال دریافت حق عضویت، به آنها ارائه میدهید. فراموش نکنید که محتوای رایگان شما باید محتوایی جذاب و مطالب ویژه شما، خاص و کمیاب باشد. همچنین سئوی سایت و حضور در نتایج گوگل، اهمیت ویژهای در این روش خواهد داشت.
۷. فروش محصولات دانلودی
اگر فایلهایی برای فروش دارید، میتوانید از طریق وبسایت، آنها را به فروش برسانید؛ محصول شما میتواند هر چیز قابل دانلودی باشد؛ خواه محتوایی آموزشی باشد و یا فایل گرافیکی. اگر به تولید محتوای آموزشی علاقه دارید میتوانید حدود ۳۰ صفحه در مورد موضوعی بنویسید و آنرا بصورت PDF ذخیره کرده و به فروش برسانید؛ هر قدر موضوع مورد نظر شما پرطرفدارتر و کمیابتر باشد، احتمال فروش آن بیشتر خواهد بود.
۸. آموزشگاه آنلاین
خیلیها برای راحتی و صرفهجویی در زمان، آموزش آنلاین را به آموزش حضوری ترجیح میدهند. اگر به تدریس علاقه دارید میتوانید آموزشهایی را بصورت ویدئویی ضبط کنید و در قالب دورههای آنلاین در سایت قرار دهید و به فروش برسانید و همچنین با تهیهی بستر مناسب، از افرادی که در حوزهای مهارت دارند، دعوت کنید تا دورههای آموزشی خود را در سایت شما به فروش برسانند و در فروش آن با شما سهیم شوند.
۹. معرفی کسب و کارها
امروزه سایتهای زیادی را سراغ داریم که به کمک کسب و کارها میآیند؛ مثل سایتهای استخدام و کاریابی، سایتهای ارائهدهنده کوپن تخفیف و بلیط و… که در تمام این سایتها، شما بستری آنلاین برای صاحبان کسب و کار فراهم میکنید تا در قبال پرداخت هزینه و کمیسیون، کسب و کار خود را رونق دهند.
جمع بندی
در این مقاله به کسب درآمد با طراحی وب سایت و درآمد طراحان وردپرس پرداختیم و گفتیم که چگونه با وردپرس کسب درآمد کنیم . وردپرس بستری بسیار عالی با فرصتهای بیپایان برای مبتدیان و افراد جوان است. حتی اگر تجربه ی کد نویسی ندارید، روشهای زیادی برای کسب درآمد از وردپرس وجود دارد. ما چند راه اصلی برای کسب درآمد با وردپرس را انتخاب کردهایم و امیدواریم که برای همهی شما مخاطبان در فهرست ما روش مناسبی وجود داشته باشد. خواه یک فرد مبتدی باشید یا وبلاگ نویس یا یک برنامهنویس حرفهای، میتوانید استراتژی مخصوص خود را از بین این موارد انتخاب کنید که برای شما بهتر باشد.