ساخت ویدیوهای جذاب برای کسب درآمد و افزایش پول
خیلی از شبکه های اجتماعی هستند که بر اساس نمایش ویدیو اقدام به کسب درآمد و افزایش فروش می کنند. در اینجا قصد ندارم که شیوه کار آنها را بگویم بلکه هدف من ارائه ایده های برای ساخت ویدیو جهت افزایش کسب درآمد یا ویدیو مارکتینگ است. شما می توانید با ساخت ویدیوهای خاص و جذاب، و اشتراک آنها در شبکه های اجتماعی و یا در سایت و وبلاگ خود اقدام به معرفی محصول و کالای خود و جذب مشتری کنید و یا می توانید مسائل آموزشی خود را ارائه دهید افزون بر اینها می توانید با ساخت این نوع ویدیوها در لابه لای آن به کسب درآمد خود رونق دهید کافیست شما ایده های خود را تنظیم و در قالب ویدیو ارائه دهید . البته به این نکته هم توجه کنید که هر ویدیویی را مشتری و مخاطب مشاهده نمی کند بلکه ویدیو باید شرایط خاص خودش ، مانند جذاب بودن، بدیع بودن ، کیفیت بالا، آموزشی و سرگرمی بودن و... را داشته باشد تا مخاطب تمایل به دیدن آن داشته باشد خلاصه هدفمند باشد.
چنانکه همیشه و در مقالات متعدد تاکید داشتم، یکی از راه های بازاریابی اینترنتی استفاده از نمایش دادن اطلاعات است که شما می توانید با بهره گیری از ویدیو منظور خود را به بقیه ی افراد منتقل کنید. اما آمارها فراتر از این مورد را نشان می دهند به طوری که افراد پس از دیدن یک ویدیو در مورد محصول، ۶۴ تا ۸۵ درصد بیشتر علاقهمند به خرید آن محصول میشوند و بیش از ۷۰ درصد بازاریابان اعتقاد دارند که ویدیومارکتینگ بیش از هر روش مارکتینگ دیگر به تصمیم قطعی برای خرید محصول منجر میشود.
شاید قبلاً ویدیوها زیاد موردتوجه نبودند و افراد حاضر بهصرف رمان برای آنها نبودند و تمایلی برای دیدن این موارد نشان نمیدادند اما امروز اوضاع کاملاً تغییر کرده است و بسیاری از فروشگاههای مختلف اینترنتی تولید ویدیو را آغاز کرده و ویدیوهای متنوعی را در وبسایت خود و یا در شبکههای اجتماعی مختلف منتشر کردند تا از این راه جذب مشتری و کاربر بیشتری داشته باشند.
ایده هایی برای شروع ویدیو مارکتینگ:
من تازه کار هستم!
ویدیویی از نسخهی آزمایشی و حتی در حال تولید محصول خود با موبایل بسازید.
گیف بسازید؛ یک گیف متحرک از نحوهی عملکرد یکی از ابزارهایتان تهیه کنید.
از مشتریان خود نظر بخواهید و در کمتر از ۳۰ ثانیه آنها را منتشر کنید.
من کسب و کار کوچکی دارم:
موشن گرافیکی برای معرفی شرکت، ماموریت و دیدگاههای آن بسازید.
ساخت ویدیوهای سریالی, آموزشی و کاربردی در حوزه کاری خود
FAQ بسازید و نحوه حل شدن مشکلات عمومی مشتریان را مطرح کنید
من کسب و کار بزرگی دارم:
مطالب؛ مقالات و نوشته های قدیمی بلاگ خود را به ویدیو تبدیل کنید.
مصاحبه با اعضای داخلی یا حتی چهره های تاثیرگذار خارجی
تخصص های خود را به روز کنید و تخصصی از اعضای شرکت پخش کنید.
چک لیستی از بایدهای یک ویدیو جذاب:
۱-در تایتل های خود سعی کنید از کلمات کلیدی مورد نظرتان بهینه استفاده کنید.
۲-عنوان خوب تاثیر مستقیمی بر روی مخاطبین میگذارد پس از آن غفلت نکنید.
۳-ویدئو را در شبکه های اجتماعی مناسب و مورد پسند افراد منتشر کنید .
۴-تا حد امکان فیلم های خود را مفید, کاربردی و البته کوتاه انتخاب کنید این امر باعث میشود تا بازدید کننده احساس خستگی نکند.
۵-با استفاده از واترمارک و نرم افزارهای این حوزه لوگوی شرکتتان را در ویدئو بگذارید تا حتی در صورت کپی شدن هم دیده شوید.
۶-در حین ویدیو در حد چند ثانیه و حتی یک زیرنویس خود را بیشتر معرفی کنید.
چند ایده خلاقانه برای ساخت ویدیو:
- محتوای ویدیویی تولیدشده توسط کاربران با طراحی کمپین های مختلف
- پشت صحنه همیشه برای کاربران جذاب است پس نادیده های کسبوکار خود را به اشتراک بگذارید
- ویدیوهای آموزشی ترجیحاً به صورت برند شخصی نه حقوقی تهیه کنید
- ویدیوهای زنده با استفاده از لایو اینستاگرام یا حتی ابزارهایی نظیر ویدیو کنفرانس ایجاد کنید
- و…
مطالب مشاهده کسب درآمد با ویدیو:
اشتراک گذاری ویدیو و تصویر در اینستاگرام
کسب درآمد با اشتراک ویدیو در سایت جعبه
افزایش کسب درآمد و فروش با CRM
یکی از اصول اصلی و اساسی کسب درآمد و افزایش فروش به ویژه برای بازاریابان و فروشندگان CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری است که نقش بسیار مهم و تعیین کننده در فروش و حتی بقاری یک کسب و کار اعم از اینترنتی و یا غیر اینترنتی را دارد قبل از پرداختن به شیوه ارتباط با مشتری و جذب آن بپردازیم تعریفی از اصطلاح ارتباط با مشتری یا CRM ارائه می دهیم و بعد به اصل موضوع می پردازم .
اصطلاح مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM از اوایل دهه نود میلادی وارد حوزه مدیریت و بازاریابی شده است. بررسیها نشان می دهد که این اصطلاح تقریبا از زمانی که توماس سیبل، مدیر و مالک Siebel Systems عنوان «مدیریت ارتباط با مشتری» را در مورد نرم افزار تولیدی خود به کار برد، به تدریج درادبیات مدیریت و بازاریابی رایج شد.
هنوز در مورد تعریف مدیریت ارتباط با مشتری یا Customer Relationship Management، اتفاق نظری وجود ندارد. بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه تکنولوژی اطلاعات، CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری را مجموعه نرم افزارها یا خدماتی میدانند که به اتوماسیون بازاریابی، فروش و خدمات کمک می کند. CRM با این تعریف، تا حد زیادی به حوزه ی تکنولوژی نزدیک می شود.
بخش دیگری از فعالان حوزه مدیریت، تاکید دارند که CRM نگرشی با تاکید بر ایجاد، حفظ و توسعه و تعمیق رابطه با مشتریان است و در این نگرش، ممکن است از تکنولوژیهای روز استفاده بشود یا نشود. حتی کتابهایی در حوزه CRM وجود دارند که برای تاکید به جنبه های مدیریتی در مدیریت ارتباط با مشتری، هیچگونه اشاره جدی به امکان استفاده از تکنولوژی در این حوزه نکرده اند. این افراد، تعریف سابقه ی تاریخی CRM و مدیریت ارتباط با مشتری را با جملات پیتر دراکر آغاز میکنند: هدف هر کسب و کاری، ایجاد و نگه داشتن مشتری است.
به نظر شما مشتری بالقوه کیست؟ ایا می شود مشتری، بالقوه باشد؟ این کلمه در زبان انگلیسی معادل potential customer می باشد، اما در ادبیات افراد متخصص بازاریابی به opportunity معروف است.
درست حدس زدید در این دیدگاه، هر مشتری بالقوه یک فرصت است،فرصت برای چه؟ برای فروش بیشتر و گسترش کسب و کار.
هدف اصلی و نهایی هر نوع تجارتی از نظر متخصصین بازاریابی و فروش در دنیا درک و شناخت هرچه بیشتر از مشتریان بالقوه و ارتباط همیشگی با آنها است. طوری که نهایتا کلیه فعالبت ها منجر به فروش بیشتر و کسب حداکثر سود ممکن خواهد شد.
چگونه میتوانیم کسانی که هنوز از ما خریدی نداشته اند را بشناسیم؟
بایستی هر نوع ارتباط و با هر شکلی را ثبت کرد، هر تماسی که با کارمندان فروش یا حتی پشتیبانی گرفته میشود، یک فرصت برای فروش به حساب میاد، هر کسی که ادرس ایمیل خود را در اختیار شرکت ما قرار می دهد یک سرنخ و فرصت طلایی برای کسب و کار ما به حساب می آید.
ممکن است سوال بپرسید چرا از همان اول آنها را فرصت به حساب نمی آوریم!؟
جواب ساده است، چون اطلاعاتی از آنها نداریم!
برای اینکه شخصی (یا شرکتی) فرصت به حساب بیاید، بایستی ارتباط نتیجه دار با آن شخص برقرار شود یعنی کارمند فروش بتواند اطلاعاتی در خصوص فرد موردنظر کسب کند یا متوجه علاقه او نسبت به محصولی خاص شود, یا بتواند محصول (یا خدمتی) را عرضه کند.
با یک بار پیگیری احتمال موفقیت بسیار کم است، ارتباط باید همیشگی باشد! نکته کلیدی اینجاست! برای ارتباط همیشگی نیازمند این هستیم که نتایج پیگیری های قبلی ثبت شود و روند برقراری ارتباط، همواره بر اساس نتایج به دست آمده از ارتباط های قبلی باشد.
به عنوان مثال کارمند فروش پس از برقراری اولین ارتباط با کسی که شماره موبایل خود را در نمایشگاه به شرکت داده بود، متوجه می شود که این شخص به نوعی خاص از خدمات تمایل زیادی دارد اما همچنان در مورد خرید آنها مردد است.
به این ترتیب وظیفه ای تدوین میکند که روز بعد ایمیلی برای آن شخص فرستاده شده و در خصوص آن محصولات توضیح بیشتری داده شود.
فردای آن روز مشاهده میکند که آن شخص ایمیل را باز کرده، بر روی لینک کلیک کرده و در خصوص محصول، اطلاعات بیشتری را کسب کرده است.
بنابراین برای دو روز دیگر وظیفه ای تعیین میکند که پیامکی برای شخص ارسال شده و کد تخفیفی در خصوص محصولات به او ارائه گردد.
در صورت تمایل شخص به خرید، کافیست او عدد دو را به سامانه پیامکی ارسال کند! دو روز بعد چنین اتفاق خجسته ای رخ میدهد!
حالا نوبت این است که کارمند فروش مجددا با او تماس گرفته، با لحنی صمیمی و با آگاهی کامل از تمایلات این شخص، فرصت را به فروش قطعی تبدیل کند! اتفاق های مشابه در دنیای واقعی بسیار رخ داده است. همه این فرآیند نیازمند یک سازکار منسجم می باشد که قطعا و بدون شک این ظرفیت با استفاد از یک CRM مناسب میسر خواهد شد! لطفا این متن را جدی بگیرید!
مطالب مشابه موفقیت در کسب درآمد از اینترنت:
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
جذب عواطف کاربران برای کسب درآمد بیشتر
نقش پوشش و فضا در افزایش کسب درآمد
نظر گوگل درباره نقش مدیران در افزایش کسب درآمد
راههای افزایش فروش و کسب درآمد بالا
بهترین شیوه کسب درآمد از اینترنت
افراد موفق در کسب درآمد از اینترنت
عامل موفقیت کسب کار و درآمد از اینترنت
اصول موفقیت کسب درآمد اینترنتی
4 مهارت موفقیت در فروش و کسب درآمد
مهارتهای فراوانی در بازار کسب و کار و تجارت خانگی و یا اینترنتی وجود دارد که در صورت توجه و به کارگیری موجب رونق کسب کار و افزایش درآمد خواهد شد. هر کدام از مهارتها را فرد می تواند با توجه به ایده و توان خود به کار گیرد و به کسب درآمد بپردازد. در این میان قصد دارم تا چهار مهارت موفقیت آمیز در کسب و کار را نام ببرم که به نظر کارشناسان تسلط به این چهار مهارت حیاتی موفقیت در فروش و بازاریابی یک کسب و کار را تضمین می کند. این اصول حیاتی در صورت رعایت کامل، هر کسب و کاری را متحول خواهد کرد. اگر حرف اول هر یک از این مهارت ها را با هم جمع کنیم کلمه موسا ساخته می شود و با کلمه آخر هر چه مهارت که مارکتینگ است ادغام کنیم عبارت موسا مارکتینگ به دست می اید که برای در ذهن ماندن کلمه مناسبی هست
قبل از پرداختن به مهارتهای چهارگانه موفقیت در کسب درآمد این نکته را باید در نظر داشت که، همواره در نگارش طرح و برنامه کمپین دنبال کاربردیترین و به روزترین ابزار و روش های بازاریابی باشیم ، مهم است بدانیم که سرمایه گذاری و فعالیت در چه حوزه هایی ارزشمند و صرف انرژي در چه زمینههایی بی نتیجه خواهد بود. آنچه در ادامه به آن خواهم پرداخت ۴ تکنیک فوق العاده مهم در مارکتینگ است شک نکنید که ترکیب درست و با دانش موبایل ، وب ، سوشیال و ایمیل مارکتینگ، استارتاپ شما را به موفقیت خواهد رساند.
موبایل مارکتینگ:
آینده اینجاست! شک نکنید. فقط کافیست همین چند ساعت گذشته خود را مرور بکنید تا بدون نیاز به ارائه هیچ آماری بفهمید جایگاه امروز تلفن های هوشمند کجاست. اما برای موبایل مارکتینگ از کجا باید شروع کنیم؟ و اقدامات اصلی در این زمینه چیست؟
الف) همین الان از ریسپانسیو بودن وب سایت خود اطمینان حاصل کنید.
ب) اپلیکیشن موبایلی خود را هرچند ساده اما با رعات چند اصل مهم یعنی قابلیت به روزرسانی آنلاین و همچنین محتوا محور بودن طراحی و تولید کنید.
ج) حضور خود را در شبکه های موبایلی محبوب از تلگرام گرفته تا دیوار و کافه بازار پررنگتر کنید.
د) محتواهای خود را برای نمایش در موبایل سازگارتر کنید. این موارد از حجم تا طراحی و نحوه نگارش را شامل می شود.
وب مارکتینگ:
وب مارکتینگ یعنی ۳ گام مشخص: ۱- ساخت یک بستر تحت وب مناسب؛ ۲- ایجاد ترافیک موثر و ۳- تبدیل ترافیک به مشتری. همه چیزهایی که باید در وب مارکتینگ دنبال کنید به همین ۳ گام ختم می شود. در رابطه با ساخت و راه اندازی وب سایت سخن زیاد گفته شده است و در مورد ایجاد ترافیک خودکار نیز قطعاً رعایت اصول سئو به شدت حائز اهمیت خواهد بود. اما نکته ایی که همیشه از آن غفلت می کنیم چگونگی تبدیل ترافیک به مشتری است. توصیه می کنم در این رابطه بیشتر مطالعه کنید؛ بسیاری از نکاتی که در ادامه مطرح می شود در همین زمینه خواهد بود. در صورتی که دوست دارید به این مهارت کاملاً مسلط شوید به لینکهای زیر بروید:
راههای تبدیل کاربر به مشتری جهت کسب درآمد
جذب عواطف کاربران برای کسب درآمد بیشتر
سوشیال مارکتینگ:
دیگر برای همه این مورد ثابت شده است که شبکه های اجتماعی تاثیرگذارترین رسانه امروز دنیاست رسانه ایی که از فروش یک محصول تا تعیین یک رئیس جمهور می تواند اثرگذار باشد! برنامه های سوشیال مارکتینگ بیشتر بر ایجاد محتوا استوار است که باید به اشتراک گذاشته شود. هرچه میزان ترافیک و اشتراک گذاری بالاتر برود میزان اعتبار کسب و کار شما بالاتر خواهد رفت. این سبک بازاریابی به نوعی بازاریابی دهان به دهان با استفاده از اینترنت است. بدلیل اینکه این ابزارها به راحتی در دسترس همگان است، تکرار و پرورش نام تجاری کسب و کار شما که یکی از اصول بازاریابی است را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر اینکه این سبک، ارزان قیمت است به تشکیل کمپین های بازاریابی کسب و کار شما کمک می کند و افراد ناخودآگاه به تبلیغ رایگان تجارت شما می پردازند و آن را گسترش می دهند.
ایمیل مارکتینگ:
خیلی ها این اصل فوق العاده را کنار گذاشته است؛ ولی از خود نمی پرسند پس چرا هنوز هم فروشگاه های بزرگ از ایمیل مارکتینگ به عنوان اولین رسانه تبلیغاتی خود استفاده می کنند؟! در مقالات بعدی در مورد کمپین های ایمیل مارکتینگ مفصلاً مباحت جدیدی را مطرح خواهم کرد.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
تاثیر نظریه دورنما بر کسب درآمد
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد موبایل
بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
بازاریابی اینترنتی و کسب درامد از اینترنت
مجموعه مقالات و مطالب زیادی درباره کسب درآمد و تجارت آنلاین نوشتم و متذکر شدم که راههای کسب درآمد از اینترنت هم زیاد و هم متنوع هستند. در ادامه مطالب آموزشی کسب و کار ، این بار خطاب به کسانی که صاحب یک کسب و کار نیستند و یا به صورت کلی ایده ای برای شروع بازاریابی اینترنتی و کسب درامد ندارند می خواهم توصیه های کاربردی بازاریابی اینترنتی و کسب درآمد آنلاین را ارائه دهم. به دلیل منفعت و سودهی فراوان تجارت الکترونیک، بازاریابی اینترنتی و کسب درامد سوژه جذاب این سالهای تازه واردان وب فارسی است و همواره دنبال این هستند که ، چگونه می توانم به سرعت از طریق اینترنت کسب درآمد کنم؟ در جوابن سوال این دوستان بدون تعارف باید بگویم: هیچ وقت نمی توانید در فضای وب و نه در فضای غیر وب یک شبه بدون هیچ تخصص و پشتوانه ای پولدار و صاحب کسب و کار میلیاردی شوید. پس با این ذهنیت با من همراه شوید با انواع راه حل های کسب درآمد از بازاریابی اینترنتی که با پشتکار و تلاش می تواند راهکاری مناسب برای تازه کارها باشد:
۱- پایگاه وب برای برندهای غیر وب باشید!
شاید بهترین و اصولی ترین تکنیک می تواند تبدیل نسخه های غیر وب و ایجاد بخش بازاریابی اینترتی برای این برندها باشد. برای اینکار باید ابتدا برندهای محبوب در ارائه انواع محصولات و خدمات را شناسایی کنید بعد از این لیست آنهایی که در فضای وب و دیجیتال مارکتینگ حضور پر رنگی ندارند را شناسایی کنید. توجه داشته باشید که در نهایت شما باید به لیستی از برندهای محبوب برسید که کاربران آن را در وب جستجو می کنند اما در نهایت به نتیجه مطلوبی نمی رسند یا نیاز اساسی آنها برطرف نمی شود.
حالا باید وبسایتی تخصصی یا نیمه تخصصی برای بازاریابی اینترنتی این برندها ایجاد کنید, بر روی مهارت های سئو کار کنید و تلاش کنید بیشترین حجم از جستجو را داشته باشید. حالا سوال اینجاست که چگونه باید خدمات یا محصولاتی که برای شما نیست را به دیگران ارائه کنید؟! برای این کار مدل های تجاری متفاوتی وجود دارد که باید خودتان در بوم کسب و کار پیش بینی کنید, مثلا می توانید برای شروع به رایگان اطلاعات تماس برند اصلی را در سایت خود قراردهید طوری که حجم تماس های روزانه را احساس کند سپس هنگامی که به حد قابل قبولی از محبوبیت رسیدید می توانید اطلاعات تماس را مخفی کنید و بر اساس پلن تجاری خود شروع به کسب درآمد کنید مثلاً سایت را با قیمت مناسبی واگذار کنید؛ محصولات را درصدی کنید و یا حتی از برند اصلی هزینه شارژ سالیانه دریافت کنید و…
۲- بازاریابی اینترنتی و کسب درامد از تلگرام
درباره کسب درآمد از تلگرام سخن بسیار گفته ایم ایده های فوق العاده در بازاریابی با تلگرام که برای اولین بار گفته شد, ناگفته هایی از کانال هایی با اعضای میلیونی, روش های عملی برای اینکه در کمتر از ۲ ماه به درآمد مناسبی برسید, بات, استیکر, مهندسی هشتگ و تمام ترفندهای کلیدی در شبکه های اجتماعی, چگونگی ساخت کانال و صفحات پر مخاطب؛ ۱۰۰% عملی, ۱۰ ایده برای اینکه همین امروز کسب و کار خود را شروع کنید و بسیاری ناگفته های دیگر که می توانید در مجموعه مقالات آموزشی ما دنبال کنید.
۳- دراپ شیپینگ بازان!
کافیست در گوگل جستجو کنید “دراپ شیپینگ چیست؟ سایت های زیادی را خواهید یافت که مفصلاً در این زمینه توضیحاتی ارائه کرده اند همانطور که در مقاله اختصاصی دراپ شیپینگ هم به آن اشاره کردیم در این مقاله:دراپ شیپینگ سریع ترین روش کسب درآمد drop shipping به صورت کلی دراپ شیپینگ را می توان اینگونه تعریف کرد: توزیع مستقیم یا همان drop shipping نوعی سبک و روش در تامین کالاست که در آن خرده فروشان جنس را در انبار نگه نمی دارند و در عوض بعد از ثبت و خرید یک سفارش در سایت؛ جزئیات مربوط به آن سفارش را به تولید کننده اصلی و یا یک عمده فروش(صاحب انبار) فرستاده و سپس آن تامین کننده کالای موردنظر را به طور مستقیم برای مشتری ارسال می کند.
تعریف فوق دقیقاً نقطه عکس “توزیع مستقیم” یا will-call است که در آن مشتری کالای خود را به طور مستقیم از یک فروشنده یا فروشگاه تحویل می گیرد و نه از طریق یک فروشگاه واسط.
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:
بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
دراپ شیپینگ سریع ترین روش کسب درآمد drop shipping
قبل از آنکه به سریع ترین و جدیدترین شیوه کسب درآمد از اینترنت که همان دراپ شیپینگ drop shipping است بپردازم ذکر اینکه ضروری می رسد که کسب درآمد آنلاین بسیار متنوع است و هر روز شما مشاهده می کنید که از مدل های جدید و نوین رونمایی می کنم. البته نمونه آن وجود دارد و معمولا از کسب درآمدهای غیرمستیقم و با واسطه بین فروشنده و خریدار است . در حقیقت دراپ شیپینگ کسب درآمد و تجارت و یا توزیع محصول با ایجاد یک واسطه است . این نوع تجارت مزایا و منافع فراوانی دارد و از مشاغل پردرآمد بالا و تجارت آنلاین و مدل نوینی از بازاریابی با خطرپذیری بسیار پایین است. قبل از پرداختن به دراپ شیپینگ و مزایای آن باید از شما به عنوان کسی که قصد تجارت الکترونیک و کسب درآمد از اینترنت دارید این سوالات را بپرسم: آیا می خواهید یک فروشگاه آنلاین داشته باشید ولی سرمایه ندارید؟ آیا می خواهید یک فروشگاه داشته باشید ولی انباری برای محصولات ندارید؟ آیا می خواهید یک فروشگاه حرفه ای باشید ولی دفتر و مکانی ندارید؟! پاسخ همه این سوالات یک چیز است! کسب و کار و دراپ شیپینگ.
بسیاری از افراد دراپ شیپینگ را جدیدترین و سریعترین روش کسب درآمد از اینترنت می دانند, اما به صور کلی دراپ شیپینگ را می توان اینگونه تعریف کرد: توزیع مستقیم یا همان drop shipping نوعی سبک و روش در تامین کالاست که در آن خرده فروشان جنس را در انبار نگه نمی دارند و در عوض بعد از ثبت و خرید یک سفارش در سایت؛ جزئیات مربوط به آن سفارش را به تولید کننده اصلی و یا یک عمده فروش(صاحب انبار) فرستاده و سپس آن تامین کننده کالای موردنظر را به طور مستقیم برای مشتری ارسال می کند.
تعریف فوق دقیقاً نقطه عکس “توزیع مستقیم” یا will-call است که در آن مشتری کالای خود را به طور مستقیم از یک فروشنده یا فروشگاه تحویل می گیرد و نه از طریق یک فروشگاه واسط.
مزایای دراپ شیپینگ؟
۱- راه اندازی بدون هزینه سرمایه گذاری
۲- بدون نیاز به انبار و تجهیزات مربوطه
۳- عدم درگیری در خدمات تحویل و حمل و نقل(در بعضی از موارد)
۴- ریسک پایین در وضعیت بازار
۵- تمرکز ارائه دهنده فقط بر روی بازاریابی و افزایش فروش
۶- عدم درگیری در پشتیبانی کالا
۷- برخی از دوباره کاری ها را از بین می برد چون فقط یک مسول وجود دارد
۸- سرعت و کیفیت بالاتر در ارائه خدمات به مشتریان
از کجا شروع کنم؟
برای شروع این مدل از کسبوکار آنلاین لازم است مواردی که در ادامه اشاره می شود را دنبال کنید:
۱- طراحی یک بوم کسبوکار مناسب؛ درست است که این ایده از ریسک مالی کمی برخوردار است اما این دلیل نمی شود تا اهداف روشن و بازه زمانی مناسبی برای رسیدن به آنها نداشته باشید که میتواند حتی یک سال طول بکشد.
۲- برای به نتیجه رسیدن نباید عجول بود؛ صبور باشید زیرا که این برنامهای طولانیمدت است.
۳- پای کار باشید؛ بهطور منظم محتوای وبسایت را بررسی کنید. فراموش نکنید که نکته مهم داشتن تعداد ترافیک وبسایت (بازدیدکنندگان) بالاست.
۴- بازاریابی را یاد بگیرید؛ مهمترین مهارتی که باید بیاموزید دیجیتال مارکتینگ است. فراموش نکنید که محصولات و تامین آنها از پیش فراهم شده است و شما فقط باید آنقدر قدرتمند عمل کنید که بتوانید با بازاریابی اینترنتی مناسب و در صورت نیاز طراحی یک کمپین تبلغاتی هدفمند این محصولات را به فروش برسانید.
۵- جذاب باشید؛ همیشه در نحوه ارائه خدمات و محصولات ایده های جذابی را برای فروش داشته باشید.
۶- سایت هایی هستند که دقیقاً و با چندصد هزار تومان یک سرویس دراپ شیپینگ برای شما راه اندازی می کنند و حتی محصولات و کلیه فرآیندها را نیز نهایی می کنند به شرط آنکه قرارداد ترکمنچای نبندید! شاید یکی از گزینه ها برای شروع باشد.
واقعیت کسب درآمد از تلگرام
درباره اهمیت شبکه های اجتماعی در افزایش کسب درآمد و رونق کسب و کار مطالب فراوانی نوشته شده است منتهی از بین شبکه های اجتماعی مانند: فیسبوک، اینستاگرام و... فعلا تلگرام با اقبالی بیش از سایرین مواجه است و به نظر می رسد که گوی رقابت را از سایر رقبا ربوده است. موجی که تلگرام و بحث سوآوری و کسب درآمد از آن ایجاد کرده است همه را در مدت کوتاهی درگیر کرده است و همواره این سوال مطرح می شود که واقعا کسب درآمد دهها و صدها میلیونی ماهیانه از تلگرام واقعیت دارد و یا فقط یک رویا و بلوف تجاری می باشد. در اینجا قصد دارم تا توصیه های کاربردی و نیز سفارش های شیوه کسب درآمد از تلگرام را بگویم و اینکه واقعیت ایجاد و بقای یک کسب و کار نوین و پر سود در تلگرام چیست ؟
آیا واقعاً می شود از اینستاگرام یا تلگرام کسب درآمد کرد؟
اگر بخواهم در کلمه بگویم جواب من “بله” است اما اگر بخواهم جواب را بیشتر توصیف کنم باید بگویم امروز با روش های تکراری و راه هایی که صدها نفر قبل شما رفته اند جواب خیلی هم “بله” نیست! حقیقت این است که به فکر یک شب پولدار شدن نباشید… بودند کسانی که یک شب راه ۱۰ سال را رفته باشند اما آنها یک استثناء هستند پس به تلگرام هم مثل هر کسب و کار دیگری واقعی نگاه کنید؛ کسب و کاری که ایده می خواهد , سرمایه (هرچند حداقلی) لازم دارد ؛ تیم مناسب باید ساخت و از همه مهمتر در زمان مناسبی باید شروع به کار کرد.پس دوستانه ۲ توصیه می کنم:
اول اینکه: گول تبلیغات زرد را نخورید؛ تبلیغاتی که عکس های ساختگی از حساب های بانکی را در سایت خود می گذارند و مدعی هستند شما هم می توانید چند روزه به پول های بزرگ برسید؛ منطقی باشید: اگه قرار بود یکی به من یه راهی نشون بده و بگه این راه رو برو، آخرش به یه چمدون پُر از پول میرسی… بدون اینکه وقت و انرژی براش بزاری…. قطعاً من فقط خودم این راه رو میرفتم … به هیچ نفر دومی هم نمیگفتم!
دوم اینکه: همیشه خود را به روزکنید وب و فضای مجازی همیشه در حال پیشرفت است و پرچم دار بودن در این حوزه نیازمند به روز شدن دانش شماست, علم خود را در بخش های مختلف به زور نگه دارید سئو یاد بگیرید ؛ تبلیغ نویسی را بشناسید و از همه مهتر اگر اول راه هستید مسیر را درست انتخاب کنید.
هنوز از ظرفیت های تلگرام خبر ندارید؟ پس بهتر است بدانید:
- آیا می دانید پیش بینی می شود که بیش از ۱۰۰ هزار کانال ایرانی در تلگرام فعال باشد؟
- شگفت انگیز است وقتی بفهمید که در طول یک شبانه روز بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مطلب در تلگرام تولید می شود!
- به طور متوسط هر مطلب حدود ۵۰۰ هزار بار در روز دیده می شود
- در اینستاگرام بسیاری از صفحات در کمتر از ۲۴ ساعت بیش از دو تا سه هزار کامنت به خود اختصاص می دهند
- آیا می توانیم از ۴۰ میلیون گوشی هوشمند و۴۰ میلیون کاربر در این فضا صرف نظر کنیم؟
- آیا جای شما خالی نیست؟
ایده های قدیمی را فراموش کنید تکنیک های جدیدی کسب درآمد از شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام را بشناسید و به کار ببندید.
مطالب مشابه تلگرام و شبکه های اجتماعی:
راههای افزایش ممبر در کانال تلگرام
آموزش گرفتن موبايل اعضای کانال و گروههای تلگرام
تلگرام ابزار کسب و کار و درآمد اینترنتی ؟
آموزش افزایش ممبر واقعی کانال تلگرام
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام