آموزش کسب و کار, کسب درآمد اینترنتی، استخدام، کنکور
آموزش کسب و کار, کسب درآمد اینترنتی، استخدام، کنکور
آموزش کسب و کار, کسب درآمد,کسب درآمد اینترنتی , استخدام، کاریابی، کنکور و دانشگاه

تولید محتوا (Content creation)

 

شاید شما هم شنیده باشید که بعضی افراد در مورد تولید محتوا صحبت می‌کنند؛ تولید محتوا یکی از شغل‌های جدید قرن ۲۱ است که توانسته‌ است طرفداران زیادی را از به‌ خود جلب کند. بعضی افراد این‌طور فکر می‌کنند که تولید محتوا صرفا نویسندگی است.

تولید محتوا چیست ؟ و تولید محتوا یعنی چه ؟ تولید محتوا شغلی است که اخیرا به ایران هم وارد شده و بیش‌تر کسب و کارها به‌دنبال جذب شخصی هستند که تولید محتوا انجام می‌دهد. تولید محتوای درست و اصولی می‌تواند یک کسب و کار را از فرش به عرش برساند و بسیاری از کسب و کارهای موفق ایرانی به کمک تولید محتوا به این جایگاه رسیده‌اند.

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید دیجی کالا در ابتدای فعالیت خود یک تیم تولید محتوای بسیار دقیق و حرفه‌ای داشت که کالاهای موجود در سایت را بررسی و نقد می‌کردند. این کار باعث شده بود که بیش‌تر مردم زمانی‌که می‌خواهند یک تلفن همراه یا دوربین عکاسی تهیه کنند به این سایت مراجعه کنند.

جالب این‌جاست که بعد از مدتی، دیجی کالا اعتماد زیادی را از طرف کاربران به‌دست آورد چراکه تمامی نقدها و بررسی‌های صورت گرفته صادقانه بود. به‌عبارت دیگر نقاط ضعف و نقاط قوت محصول به‌درستی بررسی می‌شد. این موضوع باعث شد تا رغبت کاربران دیجی کالا به خرید از این فروشگاه بیش‌تر شود.

این روزها در داخل و خارج ایران سایت‌های زیادی هستند که صرفا تولید محتوا می‌کنند و از این راه کسب درآمد می‌کنند. برای مثال سایت‌هایی مانند زومیت، جی‌اس‌ام و متمم از وب سایت‌های پرطرفداری هستند که هر روزه هزاران هزار کلمه را در خود جای می‌دهند و برای مخاطب‌شان خوراک فکری درست می‌کنند.

البته این سایت‌ها مدل‌های درآمدی مختلفی دارند که بررسی آن‌ها هدف مقاله ما نیست اما برای مثال مدل درآمدی سایت زومیت، تبلیغات کلیکی است و سایت متمم از طریق اشتراک ماهیانه کاربران، کسب درآمد می‌کند. معمولا افرادی که در این حوزه به شکل تخصصی فعالیت می‌کنند این نکته را می‌دانند که تولید محتوا شاخه‌های مختلفی دارد و حرفه‌ای شدن در هر کدام از این شاخه‌ها سال‌ها زمان می‌برد. اما در ادامه مطلب به شما می‌گوییم که هدف از تولید محتوا چیست و چرا تا این اندازه تولید محتوا مهم شده است. اما شاید سوالات زیادی از جمله سوالات زیر در ذهن شما نقش بسته باشد که در ادامه این مطلب به تمامی آن‌ها پاسخ داده‌ایم. پس تا انتهای متن همراه ما باشید.

تولیدمحتواچیست؟

تولید محتوا به معنی ارایه کردن اطلاعاتی است که به منظور یک هدف مشخص به مخاطبان عرضه می‌شود. اطلاعات مورد نظر به شکلی خاص بوده و از طریق یک کانال انجام می‌شود. محتوا دارای قالب‌ها و فرمت‌های مختلفی است.  به طور مثال محتوا می‌تواند ارایه گزارش در مورد یک رویداد یا عبارت از یک مسابقه ورزشی یا حتی موسیقی که به آن گوش می‌کنیم، باشد. به طور کلی آنچه که به آن می اندیشیم ، یک محتوا محسوب می‌شود. شکل‌های متداول تولید محتوا شامل وبلاگ نویسی، ویرایش، عکاسی، فیلمبرداری، نگهداری و به روزرسانی وب سایت، ویرایش و توزیع رسانه‌های دیجیتال و…هستند.

انواع محتوا

برای تولید محتوا از محتوا‌های گوناگونی استفاده می‌شود:

۱-محتوای متنی که عبارت است از نوشته‌هایی که درسایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی انتشار پیدا می‌کنند.

۲-محتوای صوتی که آن راپادکست نیز می‌نامند شامل محتوا‌هایی است که از طریق صوت منتشر می‌شوند.

۳-محتوای تصویری که عبارت است ازتصویر‌هایی که انتشار پیدا می‌کنند. به طورمثال تصویر‌های سایت‌ها، بیلبورد‌ها و غیره.

۴- محتوای ویدیویی که درحال حاضر تقاضای بازار برای آن در حال افزایش است.

هزینه‌ها

عوامل بسیاری درمیزان هزینه‌های تولید محتوا تاثیر می‌گذارند. ویژگی‌های هر محتوا هزینه آن را تعیین می‌کنند. شاخص‌هایی که هزینه هر محتوا را مشخص می‌کنند عبارتند از: نوع محتوا، چگونگی کیفیت محتوا، میزان تخصصی بودن محتوا وغیره. درنتیجه نمی‌توان برای تولید محتوا نرخ ثابتی را مدنظر داشت. همچنین شرکت‌های خدماتی که درزمینه تولید محتوا فعالیت می‌کنند هزینه‌های خود را بر مبنای کیفیت یا کمیت محتوا تعیین می‌کنند. شرکت‌هایی که  برکمیت تاکید دارند به طور معمول به ازای هر کلمه بین ۲۰ تا ۵۰ تومان می‌پردازند. شرکت‌هایی که برکیفیت تاکید دارند به دلیل اینکه به صورت تخصصی کار می‌کنند هزینه تولید محتوا را به ازای هر کلمه بین ۸۰ تا ۵۰۰ تومان پرداخت می‌کنند.

18 نکتهcontent creation حرفه‌ای

برای تولید محتوای تخصصی یا content creation حرفه ای باید به نکته‌های بسیاری توجه کرد که مهم‌ترین آنها عبارتنداز:

  • محتوا باید دارای عنوانی جذاب باشد. به گونه‌ای که بتواند با مخاطبان رابطه خوب و مناسبی برقرار کند. در غیر این صورت حتی اگر محتوا دارای بهترین کیفیت باشد نیز دیده نخواهد شد.
  • باید مخاطبان را شناسایی کرد تا بتوان مطابق خواسته آنان به تولید محتوا پرداخت. دانستن اینکه قرار است بر چه گروهی از مخاطبان تاثیر گذاشته شود اهمیت فراوانی دارد.
  • باید به روز بود و به روز هم ماند. لازم است از جدید‌ترین اخبار در مورد موضوع مورد نظر آگاه شد و همواره به دنبال مطالبی گشت که در مخاطبان تاثیر گذار باشد.
  • برای تولید یک محتوای تخصصی یا content creation حرفه‌ای باید پیوسته به تحقیق پرداخت تا بتوان کیفیت محتوا را بهبود بخشید. این کار باعث می‌شود که مخاطبان آنچه از محتوا انتظار دارند در آن بیابند و اعتماد آنها جلب شود.
  • محتوا باید مقدمه خوبی داشته باشد. مقدمه نمایانگر متن است. برای مطالب کوتاه می‌توان یک یا دو پاراگراف و برای کتاب یک فصل نوشت.
  • باید جمله اول محتوا به صورت مناسبی نوشته شود. به گونه ‌ای که خواندن اولین جمله، مخاطبان را به خواندن ادامه مطلب تشویق کند.
  • هر محتوا باید دارای موضوع، دیدگاه و هدف باشد. در تولید محتوای تخصصی یاcontent creation حرفه‌ای لازم است نقطه نظر‌های جدیدی را ارایه کرد.
  • باید توجه داشت که دو موضوع موجب می‌شود که محتوا به سختی خوانده شود. اول اینکه دارای اطلاعات سطحی باشد و جزئیات در آن به‌خوبی ارایه نشود. دوم اینکه دارای جزئیات فراوانی باشد.
  • باید از نوشتن موضوعاتی که واقعی و دقیق نیستند خودداری کرد. لازم است هدف محتوایی که ارایه می‌شود اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مخاطبان باشد. بنابراین اگر از منبعی استفاده می‌شود باید آن را ذکرکرد.
  • باید از به کار بردن کلمات ناجور و عبارات نامناسب خودداری کرد. بهتر است ویژگی‌های یک نویسنده حرفه‌ای رابه کار برد.
  • لازم است سوال‌هایی را در محتوا مطرح کرد. این پرسش‌ها موجب برانگیختن کنجکاوی مخاطبان می‌شوند. به دلیل اینکه وقتی سوالی پرسیده می‌شود آنها آن را در ذهن خود پاسخ می‌دهند. این از اصول بسیار مهم content creation حرفه‌ای یا تولید محتوای تخصصی است.
  • باید در محتوای مورد نظر اطلاعات مهم و با ارزشی ارایه کرد. به گونه‌ای که مخاطبان پس از خواندن آنها احساس رضایت کنند. بعضی از افراد ترجیح می‌دهند یک مطلب طولانی را که اطلاعاتی عمیق دارد مطالعه کنند اما تمایل دارند که متن مورد نظربه شکلی ساده نوشته شده باشد.
  • می‌توان گاهی درمحتوای خود از شوخی و داستان و بیان تجربه‌ها یاری گرفت تا به جذابیت متن اضافه کند.
  • هرچه میزان محتوا‌های نوشته شده بیشتر و با کیفیت‌تر باشد در تعداد مخاطبان تاثیر گذار‌تر خواهد بود.
  • بهتر است در محتوایی که تهیه می‌شود بقیه مقاله‌ها را لینک داد. به دلیل اینکه هم باعث جلب توجه مشتریان می‌شود و هم از نظر گوگل به عنوان امتیازی مثبت ثبت خواهد شد.
  • می‌توان پرسش‌های مخاطبان را به محتوایی با ارزش تبدیل کرد. این کار، نویسنده را در تهیه یک تولید محتوا وcontent creation حرفه‌ای یاری خواهد کرد.
  • باید دانست که ساده نوشتن بهترین شیوه تولید محتوای تخصصی است. به کار بردن پاراگراف‌ها و جمله‌های کوتاه و استفاده از کلمات ساده، مخاطبان به خواندن بیشتر تشویق می‌کنند.
  • باید متن را نه فقط یک بار بلکه چند بار ویرایش کرد. به دلیل اینکه متن ‌های بسیار خوب پس از ویرایش تولید می‌شوند.

هدف اصلی تولید محتوا چیست؟

اگر بخواهیم هدف اصلی بازاریابی محتوایی را بررسی کنیم به این نتیجه می‌رسیم که ما برای مشتری تولید محتوا می‌کنیم و سعی داریم نیازهای وی را برطرف کنیم و مشتری نیز با خریدی که از ما انجام می‌دهد به ما سود می‌رساند. البته همیشه هدف از تولید محتوا فروش بیش‌تر نیست و در بسیاری از موارد هدف اصلی تولید محتوا اعتمادسازی بین مشتریان است.

اگر می‌خواهید در حوزه‌ تولید محتوا حرفه‌ای بشوید باید بعضی از موضوعات بازاریابی را هم بدانید و به آن‌ها مسلط باشید. چراکه هدف نهایی افرادی که تولید محتوا می‌کنند این است که اعتبار و فروش برند را افزایش دهند. بهتر است این نکته را هم بدانید که معمولا شرکت‌های بزرگ یک تیم محتوا دارند و نه یک کارشناس محتوا.

 

همان‌طور که در قبل اشاره کردیم تولید محتوا صرفا نوشتن یا تولید عکس نوشته نیست، بلکه هر چیزی که برای مخاطبان تولید شود تا اعتبار و فروش برند را افزایش دهد یک محتوا است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید وب سایت‌هایی که در سال‌های اخیر موفق بوده‌اند همگی تولید محتوا را یک موضوع جدی فرض کرده‌ بودند و برای آن هزینه‌های زیادی انجام داده بودند. اهمیت تولید محتوا آن‌قدر زیاد است که بیل گیتس در سال ۱۳۷۵ شمسی این‌گونه از آن یاد می‌کند که محتوا پادشاه کسب و کار است.

شاید به همین خاطر، شرکت‌های بزرگ و فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی ایران تصمیم گرفتند تا در حوزه تولید محتوا هم وارد شوند. برای مثال دیجی کالا در چند سال قبل، از مجله‌ی خود رونمایی کرد و هر ساله بودجه‌های کلانی را برای توسعه مجله‌اش خرج می‌کند. اگر می‌خواهید وب سایت یا کسب و کار شما به موفقیت برسد بهتر است سعی کنید تولید محتوا را جدی بگیرید چراکه درسال‌های اخیر گوگل نیز به‌شدت به این موضوع علاقه نشان داده است.

البته بسیاری افراد فکر می‌کنند همین‌ که یک سری محتوا تولید کنند و یا از جاهای مختلف محتوا کپی کنند کار تولید محتوا را به‌درستی انجام داده‌اند اما اصلا این‌گونه نیست و گوگل به‌شدت بر کیفیت محتوای تولید شده حساسیت دارد. حساسیت گوگل به کیفیت محتوا آن‌قدر زیاد است که معمولا افراد تولید کننده محتوای حرفه‌ای مجبور شده‌اند که سئوی محتوایی را یاد بگیرند و از ترفندهای آن در محتواهای‌شان استفاده کنند.

تولید محتوا برای کسب و کارها چه فایده‌ای دارد؟

شاید برای شما هم سوال شده است که تولید محتوا برای کسب و کار من چه فایده‌ای دارد و آیا اصلا ارزش هزینه کردن دارد یا خیر؟ در واقع جواب این سوال تا حد زیادی به کسب و کار شما هم مربوط است. اما بهتر است بدانید که اگر کسب و کار شما به هر شکلی با اینترنت سر و کار دارد تولید محتوا برای کسب و کارتان از نان شب هم واجب‌تر است.

شما باید برای تولید محتوا از یک متخصص تولید محتوا مشورت بگیرید و ببینید که از چه کانال‌هایی باید تولید محتوا را انجام دهید تا نتیجه‌ی درستی بگیرید. البته برای گرفتن این پاسخ می‌توانید از مشاور کسب و کار دکتر ویز هم کمک بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

فرض کنید که شما یک پیج اینستاگرامی دارید و قرار است در زمینه‌ی فروش کادو فعالیت کنید. حالا باید سعی کنید مطابق با نیازهای کسب و کارتان به تولید محتوا در اینستاگرام بپردازید. جالب است بدانید که هر شبکه‌ اجتماعی پرسونای خاص خودش را دارد و شما نمی‌توانید از همان استراتژی تولید محتوای اینستاگرام، در تلگرام هم استفاده کنید.

استفاده درست از ابزارهایی که در دست دارید کمک می‌کند تا با کمترین هزینه ممکن به بالاترین بازده برسید. اما اگر برای تولید محتوا از یک متخصص استفاده نکنید ممکن است هزینه‌های شما از بین برود و نتیجه مطلوبی برای شما نداشته باشد. این روزها بازاریابی محتوایی و تولید محتوا یکی از زیر شاخه‌های دیجیتال مارکتیگ است و بسیاری کارشناسان از جمله جو پولیتزی اعتقاد دارند که قلب یک کسب و کار، محتوای تولید شده‌ی آن است.

برای تولید محتوای مناسب باید موضوعات زیادی را هم در نظر بگیرید تا بتوانید محتوا را دقیقا مناسب مخاطب‌تان تولید کنید. این کار نه‌تنها باعث صرفه‌ جویی در منابع‌ می‌شود بلکه کمک می‌کند تا مخاطب و مشتریان نیز محتوای شما را بیش‌تر دوست داشته باشند و از آن به‌خوبی استقبال کنند.

اگر بتوانید به‌طور دائم برای مشتریان‌تان تولید محتوای باکیفیت کنید احتمالا اعتماد بین مشتریان‌تان افزایش چشم‌گیری پیدا می‌کند و می‌توانید ارتباط مناسبی با آن‌ها برقرار کنید. البته اگر می‌خواهید مدیریت ارتباط با مشتریان را به‌طور تخصصی بهبود ببخشید

تولید محتوای دیجیتال

امروزه کسب و کارهای زیادی به تولید محتوای دیجیتال مشغول هستند و سعی می‌کنند محتوای کسب و کار مشتریان‌شان را بهبود ببخشند. محتوای دیجیتال را می‌توان در شاخه‌های مختلفی بررسی کرد اما منظور از محتوای دیجیتال، بیش‌تر سه شاخه‌ متن، عکس و فیلم است که متناسب با هر کسب و کاری تولید می‌شود.

این محتواها باید دارای انواع استراتژی های بازاریابی و زمان‌بندی درستی باشند تا بتوانند بیش‌ترین اثرگذاری را داشته باشند. اگر سری به وب سایت‌های تولید محتوای دیجیتال بزنید متوجه خواهید شد که در برخی موارد قیمت تولید این محتواها برای کسب و کار شما اصلا ارزان نیست اما از طرف تیم دکتر ویز به شما اطمینان می‌دهیم که اگر بتوانید استراتژی درستی در نحوه انتشار محتوای‌تان داشته باشید، چند برابر هزینه‌ای که کرده‌اید به شما و کسب و کارتان بازخواهد گشت.

البته تولید محتوای دیجیتال در برخی موارد هم با هدف تبلیغ کسب و کار صورت می‌گیرد که در چنین شرایطی لحن و استراتژی محتوا کاملا تغییر می‌کند. در بین محتواهای دیجیتال معمولا تولید فیلم از انواع دیگر محتوا گران قیمت‌تر است که البته در بسیاری از موارد هم تاثیر بیشتری در ذهن مخاطب دارد. بهتر است در شروع تولید محتوا کاملا قطره چکانی خرج کنید و باتوجه به بازخوردی که می‌گیرید مجددا هزینه کنید.




تاریخ: جمعه 24 آذر 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست

ایده جذاب شغل با درآمد میلیونی و سرمایه کم در روستایی

با توجه به متمرکز بودن امکانات رفاهی، اقتصادی و تفریحی در شهرهای بزرگ، مردم میل زیادی به زندگی کردن در شهرهای بزرگ دارند. در واقع دسترسی به بهترین و بالاترین امکانات موجود، بزرگترین دغدغه مردم در عصر حاضر است. همچنین مردم روستا برای دست یافتن به درآمدهای بالاتر، زندگی راحت ‌تر و استفاده بهتر از منابع و امکانات موجود، به شهرهای همجوار خود مهاجرت می‌کنند.

این در حالی است که بخش اعظم محصولات اصلی مصرفی انسان به دست روستاییان کشاورز تولید می‌شود. در برابر چنین کارآمدی وسیعی، مهاجرت به شهرها به عنوان یک معضل بزرگ مطرح شده است. اگر جوانان بتوانند با اجرای ایده های پولساز در روستا (کارهای زود بازده در روستا یا ایجاد شغل در روستا) به درآمد قابل توجه خود دست پیدا کنند، به فکر مهاجرت نخواهند بود. با ما همراه باشید تا ایده‌های با درآمیلیونی در روستا را با شما به اشتراک بگذاریم.

چرا کارآفرینی در روستا اهمیت دارد؟

شغل اکثر مردمی که در روستاها زندگی می‌کنند، کشاورزی و دامپروری است  می‌توان گفت بخش اعظم میوه‌جات، سبزی‌جات و گوشت مصرفی شهرنشینان توسط روستاییان تأمین می‌شود.

اگرچه امروزه متخصصین دست به راه‌اندازی واحدهای تولیدی و کشاورزی‌ با روش‌های نوین زده‌اند اما این روش‌های جدید هنوز پاسخگوی تمام نیازهای مردم نیستند. در این بین اگر مردمی که در روستاها زندگی می‌کنند، بتوانند به روش‌های برتر کشاورزی، باغداری و دامپروری دست پیدا کنند، با علاقه بیشتری این فعالیت‌ها را مدیریت خواهند کرد.

با توجه به پیشرفت جوامع و استفاده از امکانات آنلاین، مردم روستا نیز به واحدهایی نیاز دارند تا در داخل روستا بتوانند نیازهای آنلاین خود را برطرف کنند. اگر چنین واحدهایی در روستاها وجود نداشته باشد، مردم مجبور می‌شوند برای دستیابی به امکانات و رفاه، به شهرها مهاجرت کنند. به همین خاطر اهمیت راه ‌اندازی شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان مورد توجه قرار گرفته است.

اگرچه در بسیاری از روستاهای کشورمان، جوانان پرانرژی و بانشاط توانسته‌اند مراکز کافی‌نت، خدمات فروش و تعمیر تلفن همراه، مکانیکی و … را راه‌اندازی کنند اما هدف از کارآفرینی روستایی، دستیابی تمام روستاهای کشور به امکاناتی از این دست است. طرح های کارآفرینی در روستا یا طرح درآمدزایی در روستا به چه صورتی است؟ ایجاد شغل در روستا به چه صورتی است؟

در واقع اگر کارآفرینی روستایی مورد توجه بیشتر مردم قرار بگیرد، مردم روستا هم از تمام امکانات موجود در شهرها بهره گرفته و می‌توانند با خیال راحت به فعالیت‌های خود مشغول باشند. حتی برخی از جوانانی که در شهرها نتوانسته‌اند شغل پردرآمد در روستا یا درآمد میلیونی در روستا (کارهای زود بازده در روستا) برای خود دست‌و‌پا کنند، می‌توانند با استفاده از تسهیلات کارآفرینی روستایی، کسب ‌و کار مستقل خود را راه‌اندازی کرده و افراد دیگری را نیز مشغول به فعالیت کنند.

این امر، یک چشم‌انداز دست نایافتنی نیست؛ در حال حاضر جوانان بسیاری توانسته‌اند در روستاها به کارآفرینی بپردازند و سهم بزرگی از بازار هدفشان را به خود اختصاص دهند.

به همین خاطر انتشار اطلاعات در این زمینه می‌تواند جرقه‌های دیگری در ذهن سایر جوانان ایجاد کند تا آنها هم بتوانند به کسب‌وکار مستقل و پردرآمد خود در روستا بپردازند. البته به غیر از جوانان، هرکسی که بخواهد می‌تواند از فرصت‌های کارآفرینی روستایی و ایده های پولساز در روستا استفاده کند.

بازار هدف کسب ‌و کارهای روستایی کجاست؟

شاید بازار فروش محصولات تولیدی توسط روستاییان کارآفرین جای سؤال داشته باشد. شاید برخی‌ها تصور کنند که محصولات تولیدی روستایی ممکن است مشتری یا خریدار آنچنانی نداشته باشد. این دغدغه کاملاً به‌جا و مناسب است. وقتی بازار، فروش و مشتری در کار نباشد، خدمات تولیدی هرچقدر هم باکیفیت انجام شوند، نتیجه خاصی در پی نخواهند داشت.

اما این دغدغه نه در کارآفرینی روستایی، بلکه در راه ‌اندازی هر کسب‌ و کار تازه ‌ای اهمیت پیدا می‌کند. ممکن است این مورد در کارآفرینی‌های شهری حتی استرس بیشتری در دل مدیران استارت ‌آپ‌ها ایجاد کند. پس با بررسی‌های اصولی، در نظر گرفتن تمام جوانب فعالیت و مشورت با افراد متخصص می‌توان به راه‌حل‌های کارآمدی دست پیدا کرد. نوک پیکان هر کسب‌وکاری، قسمت بازاریابی و فروش آن است. اگر بازاریاب‌ ها و فروشنده‌های نهایی بتوانند مشتری‌های هدف محصول خود را پیدا کنند، این دغدغه به ‌صورت کامل برطرف خواهد شد.

بازار هدف محصولات و خدمات روستایی می ‌تواند شامل خدمت‌رسانی به مردم روستا، روستایان همجوار، مردم شهرها یا حتی بخش صادرات کشور باشد. محصول شما بسته به پتانسیل اقتصادی که دارد، باید مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و در بهترین بازار موجود عرضه شود.

اگر ایده های پولساز در روستا یا ایده های ناب روستایی برای خدمت ‌رسانی به مردم خود روستا باشد، در این ‌صورت باید فعالیتی انتخاب شود که بسیار مورد نیاز این افراد باشد. همچنین شما می‌توانید محصولات تولیدی خود را به مردم شهرها بفروشید. به‌هرحال بخش بازاریابی و فروش به بررسی و دقت نیاز دارد.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشت باشید این است که مطمئناً بازارهای بسیاری برای استقبال از محصول و خدمت شما وجود دارد؛ فقط شما باید آن بازارها را پیدا کنید و چه بهتر که قبل از شروع فعالیت بتوانید به این بازارها دسترسی پیدا کنید. آن‌گاه با اطمینان از نتیجه کار خود می‌توانید با انرژی بیشتری تلاش کنید. با کار تولیدی در خانه آشنا شوید.

آیا هر کسی می ‌تواند در روستاها کارآفرینی کند؟

اگرچه ایده های پولساز در روستا بیشتر برای جوانان مطرح می‌شود، اما در واقع هیچ محدودیتی برای افراد دیگر نیز ندارد. افراد با هر سن و سال و هر جنسیتی می ‌توانند کارآفرینی روستایی را مبنای فعالیت اقتصادی خود قرار دهند.

در بین کارآفرینان روستایی موفق، مردان و زنان بسیاری وجود دارند که توانسته‌اند با تکیه بر دانش و علاقه خود تولیدی‌های موفقی را راه ‌اندازی کرده و افراد زیادی را نیز در سود کار خود به صورت مستقیم یا غیرمستقیم سهیم کنند.

لیست مشاغل روستایی پردرآمد می‌تواند هم برای مردمی باشد که هم ‌اینکه در روستا زندگی می‌کنند و هم برای افرادی باشد که قبلاً به شهرها مهاجرت کرده‌اند. این افراد می‌توانند در پی فرصت‌های بهتر شغلی به روستای خود بازگشته و فعالیت مفیدتر با درآمدتر بالاتر را انجام دهند.

را‌ههای درآمد روستا (راههای درامد در روستا یا درآمد میلیونی در روستا) تنها منحصر به فعالیت‌های کشاورزی، دامداری و باغداری نیست. خوشبختانه امروزه با پیشرفت جوامع و روش‌های تولیدی و خدماتی برتر، مردم می‌توانند فعالیت‌های بسیار متنوع ‌تری را استارت بزنند.

اما هر فرد باید علاقه، امکانات و سرمایه خود را در نظر گرفته و براساس آن فعالیت موردنظر خود را انتخاب کند. در این بین بانک‌های مختلف، جهاد کشاورزی و سایر سازمان ‌های مربوطه نیز وام‌های خوبی را برای لیست مشاغل روستایی پردرآمد ارائه می‌کنند که می‌تواند مشکل کمبود سرمایه افراد را برطرف کند.

همچنین اسپانسرهای زیادی نیز وجود دارند که می‌توانند ایده های پولساز در روستا یا ایده های ناب روستایی را پشتیبانی کرده و در نهایت از درصدی از سود آن بهره ‌مند شوند. البته اگر فرصت جذب سرمایه آزاد وجود داشته باشد، گرفتن وام آخرین گزینه برای کارآفرینان خواهد بود.

نمونه‌های موفق کارآفرینی روستایی

همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم، افراد بسیار زیادی توانسته‌اند با استفاده از ایده های پولساز در روستا و یا راه اندازی کسب و کار خانگی به موفقیت‌ مالی و شغلی برسند. از جمله نمونه کارآفرینی در روستا (نمونه های کارآفرینی در روستا) می ‌توان موارد زیر را نام برد:

  • کارآفرینی جوان اصفهانی در تولید انبوه گوشت بوقلمون

پس از خشک شدن قنات یکی از روستاهای توابع اصفهان، یک خانواده خوش‌ذوق به‌جای تمرکز بر محدودیت‌های کمبود آب در روستا، به فکر راه‌اندازی یک کسب‌وکار افتادند که به نسبت کشاورزی و دامداری آب کمتری لازم داشته باشد. یکی از جوانان این خانواده در نهایت توانست با بررسی ایده های پولساز در روستا به فکر پرورش بوقلمون بیفتد.

 

وی توانست در روستای برزآباد کوهپایه کار خود را با ۳۰۰ جوجه بوقلمون آغاز کند. شرایط و فضای نگهداری از جوجه‌ها را نیز در محوطه خانه روستایی خود فراهم کرده بود. در نهایت این جوان با تأکید بر ویژگی‌های برتر گوشت بوقلمون به نسبت سایر گوشت‌های مصرفی مردم، توانست بازار هدف بزرگی برای خود پیدا کرده و به درآمد قابل توجهی از این کار برسد.

  • کارآفرینی روستایی در شیراز با خدمات گردشگری

احتمالاً شما هم نام عباس برزگر را شنیده‌اید که توانسته است با تبدیل کردن خانه روستایی خود به یک مکان گردشگری برای توریست‌های خارجی، به موفقیت بسیار بزرگی دست پیدا کند. آقای برزگر با تکیه بر پتانسیل‌های گردشگری استان فارس و رفت‌وآمد گردشگران جهانی در این منطقه، توانست هم به رونق گردشگری کشور کمک شایانی کند و هم خود و سایر افراد روستا را از درآمد بسیار بالای این کار بهره‌مند کند.

  • کارآفرینی روستایی با تلاش هفت زن و ایجاد ۳۵ شغل در یک روستا

در روستاهای اطراف شهرستان کمیجان استان مرکزی، هفت زن روستایی تصمیم گرفتند تا به محدودیت‌های شغلی منطقه خود پایان دهند. ایشان توانستند با ایجاد یک تعاونی روستایی، اطلاعات لازم برای ایده های پولساز در روستا را مورد بررسی قرار دهند تا بدانند در اقلیم خود، چه فرصت‌های کارآفرینی وجود دارد. در پی تلاش این زنان ۳۵ شغل ایجاد شد که از جمله آن‌ها می‌توان به بیش از ۲۰ کارگاه تولید قارچ، توزیع نشاء گیاهان دارویی، تولید انواع ترشیجات و …. اشاره کرد.

۳۰ ایده عملی پولساز در روستا

ایده های پولساز در روستا بسیار زیاد هستند و در شرایط مختلفی قابل اجرا هستند. هرکس می‌تواند با توجه به شرایط اقلیمی منطقه خود، ایده‌های متناسب با آن شرایط را انتخاب کرده و آن‌ها را به مرحله اجرا درآورد. در اینجا به‌صورت مختصر ۳۰ ایده عملی و پولساز روستایی را به شما معرفی می‌کنیم تا دید گسترده‌تری نسبت به کارآفرینی روستایی پیدا کنید. کارهای که می‌شود در روستا انجام داد؟

درصورت علاقه به هریک از این ایده‌ها، می‌توانید بررسی‌های گسترده خود را در مورد آن آغاز کنید و ببینید آیا در محل زندگی شما قابل اجرا هستند یا خیر. اگر شرایط شما برای چند مورد از ایده‌های زیر مناسب باشد، می‌توانید پس از بررسی‌های لازم، مناسب‌ترین آن‌ها را برای راه‌اندازی انتخاب کنید. این ایده‌ها به قرار زیر هستند:

۱. تولید محصولات ارگانیک

با توجه به تولید انبوه و همه‌جانبه محصولات غیرارگانیک و مضر برای سلامتی انسان، استقبال جوامع مختلف از محصولات ارگانیک بسیار افزایش یافته است. در جامعه ایرانی نیز، هر روز فرهنگ خرید محصولات ارگانیک بیشتر جای خود را باز می‌کند. شما می‌توانید با تولید میوه، سبزی یا هر محصول طبیعی و ارگانیک دیگر، بازار فروش خوبی در شهر و روستا برای خود ایجاد کنید.

۲. پرورش گل و گیاهان خانگی

اگر مکان مناسب و نسبتاً بزرگی در روستا را در اختیار داشته باشید، می‌توانید به پرورش گل و گیاهان خانگی و آپارتمانی مشغول شوید. مردم شهرنشین برای خلاصی از آلودگی‌های ناشی از حمل ‌و نقل به نگهداری گیاهان خانگی روی آورده‌اند. شما می‌توانید این گیاهان را در روستا تولید کرده و به عمده ‌فروشان گل در شهرها بفروشید و از یکی از ایده های پولساز در روستا کسب درامد کنید.

۳. تولید خوراک حیوانات مزرعه

معمولاً دام‌ها از یونجه خشک، سویا، استخوان ماهی، ذرت، علوفه هیدروپونیک، گندم، جو، بادام‌زمینی، برنج و امثال این موارد تغذیه می‌کنند. شما می‌توانید با راه‌اندازی یک تولیدی خوراک دام و سایر حیوانات مزرعه، کسب‌وکار خوبی را ایجاد کنید.

تولید خوراک حیوانات مزرعه از جمله ایده های پولساز در روستا است که باید به‌ صورت گسترده اجرا شود و سود قابل توجهی را نیز ایجاد کند. هر حیوان در مزرعه خوراک مخصوصی دارد. شما می‌توانید با خرید تجهیزات تولید، پاستوریزه کردن، غنی کردن و بسته ‌بندی کردن این مواد شروع کنید.

۴. پرورش قارچ

قارچ یک ماده پروتئینی قوی است که در سبد غذایی اکثر خانه‌ها وجود دارد. مصرف قارچ برای جلوگیری از مصرف بی‌رویه گوشت و سایر محصولات پروتئینی ضروری است. اگرچه تولیدی‌های قارچ بسیار زیادی به‌ صورت گسترده و محلی در داخل کشور وجود دارند، اما قارچ یک خوراک مصرفی است و هنوز جا برای تولید آن در کشور بسیار زیاد است. قارچ همیشه جزو ایده های پولساز در روستا و حتی شهرها بوده است.

۵. تولید عسل باکیفیت

تولید عسل طبیعی در سال ‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. تولید عسل کار چندان دشوار و هزینه‌ بری هم نیست. شما در کنار سایر فعالیت‌های روستایی دیگر، می ‌توانید به تولید عسل مرغوب هم مشغول شوید. بازار هدف مناسب برای عسل‌های باکیفیت همیشه وجود دارد.

۶. تولید نارگیل

نارگیل یکی از میوه‌های گرمسیری است که در برخی از مناطق کشورمان نیز قابل پرورش است. شما می‌توانید در صورت داشتن شرایط آب‌وهوایی مناسب برای تولید نارگیل در محل زندگی خود اقدام کنید. برای اینکه بدانید این ایده چقدر قابلیت اجرا دارد، می‌توانید با یک فرد متخصص که در این مورد اطلاعات دقیقی داشته باشد، مشورت کنید.

۷. تولید مربا، آبمیوه و سایر فرآورده‌های میوه‌ای

باغداران هرساله میوه‌های پادرختی خود را به کارخانه‌های تولید فراوری میوه دوردست ارسال می‌کنند. اگر شما بتوانید تجهیزات فرآوری میوه را در داخل روستاها فراهم کنید، کشاورزان و باغداران محصولات خود را برای فرآوری به دست شما می‌سپارند. آن‌گاه شما می‌توانید با یک بازاریابی مناسب، برای فروش آبمیوه، مربا، کمپوت و سایر فرآورده‌های میوه‌ای خود اقدام کنید.

۸. پرورش بلدرچین

اخیراً مردم به خواص گوشت و تخم بلدرچین پی برده‌اند. به‌ خصوص مردم به دنبال تخم تازه بلدچین برای رشد بچه‌های خود هستند. پرورش جوجه بلدرچین و فروش تخم آن به‌صورت جداگانه در محیط روستایی، می‌تواند سود زیادی برای شما داشته باشد.

۹. پرورش خرگوش

پرورش خرگوش خوراکی یا تزئینی هزینه چندانی ندارد. شما حتی می‌توانید در یک حیاط خلوت یا یک محیط کوچک روستایی هم به پرورش خرگوش مشغول شوید. خرگوش یکی از منابع تأمین پروتئین در کشورهای دیگر است. شما می‌توانید بعد از پیشرفت در این کار، به بخش صادرات این حیوان وارد شوید و از یکی از ایده های پولساز در روستا، درآمد زیادی کسب کنید.

۱۰. تولید فرآورده‌های لبنی

اگر بتوانید انواع مغازه در روستا یا بهترین مغازه در روستا فراورده لبنی مانند ماست، پنیر، کشک و … تولید کنید یا فرآورده‌های لبنی روستاییان را خریداری کرده و سپس آن‌ها را در شهرها به فروش برسانید، سود بسیار خوبی را کسب خواهید کرد. البته اگر خودتان تولید کننده اصلی باشید، سود بسیار بیشتری خواهید برد و از لیست ایده های پولساز در روستا یک کار عالی را انتخاب کرده‌اید.

۱۱. تولید ادویه ‌جات

ادویه‌ جاتی مانند فلفل سیاه و فلفل قرمز، کاری، آویشن، زردچوبه، دارچین و …. به‌ صورت بسیار گسترده توسط افراد در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر بتوانید مواد اولیه این ادویه‌ها را تهیه کنید، در محیط روستایی خود می‌توانید آن‌ها را آماده و بسته‌ بندی کنید. سپس ادویه ‌جات بسته ‌بندی خود را به فروشگاه‌ ها ارائه دهید.

۱۲. آموزش کشاورزی پیشرفته به روستاییان

اگر اطلاعات کشاورزی سطح بالایی داشته باشید، می‌توانید این اطلاعات را در دسترس کشاورزان قرار دهید تا محصولات بهتری را تولید کنند. آن‌گاه در برابر این آموزش، هزینه آموزشتان را از کشاورزان دریافت کنید و از ایده های پولساز در روستا به نفع خود استفاده کنید.

۱۳. پرورش شترمرغ

شترمرغ هم دیگر پرنده‌ای است که استفاده از گوشت، تخم و پوست آن مورد توجه قرار گرفته است. شما می‌توانید با کسب اطلاعات پرورش این پرنده، کارآفرینی خود را در محیط روستایی شروع کنید.

۱۴. پرورش ماهی

پرورش انواع ماهی در روستاها بسیار راحت است. شما می‌توانید در صورت وجود آب کافی، حوضچه ‌های پرورش ماهی را در روستای خود ایجاد کنید. ماهی یک خوراک مصرفی است و بازار خوبی برای آن وجود دارد. ایده پرورش ماهی جز ایده های پولساز در روستا است.

۱۵. برپایی اردوگاه‌های روستایی

اگر روستای شما از فضا و منابع طبیعی زیبایی برخوردار است، می‌توانید با فراهم کردن امکانات اردو و فضای اختصاصی کافی، برای جذب گردشگر اقدام کنید. البته به‌غیر از گردشگران، مردم شهر و دانش ‌آموزان هم می‌توانند برای تفریح به اردوگاه شما مراجعه کنند. فقط کافی است اطلاع‌رسانی خوبی انجام دهید.

۱۶. کاشت چای

کاشت بوته‌های چای هم بسته به شرایط آب‌وهوایی و اقلیمی منطقه شما می‌تواند یکی از ایده های پولساز در روستا باشد.

۱۷. تولید زعفران

امروزه پرورش زعفران حتی در داخل خانه‌های مسکونی و در فضاهای بسیار کوچک هم قابل انجام است. اگر شما بتوانید این کار را به‌صورت گسترده در روستا انجام دهید، سود بسیار خوبی از این کار خواهید برد.

۱۸. تولید پسته

خوشبختانه علم کشاورزی به‌حدی پیشرفت کرده است که تولید هر محصولی را ممکن کرده است. شما می‌توانید در زمین‌های کشاورزی روستایی خود در هرجای ایران، به تولید پسته بپردازید و سود عالی از آن کسب کنید.

۱۹. عرضه تخم‌مرغ های محلی سالم

یکی از ایده های پولساز در روستا نگهداری از مرغ‌های تخم‌گذار و عرضه تخم‌مرغ‌های محلی به شهرنشینان است. این کار از دیرباز رایج بوده، اما امروزه اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

۲۰. ساخت‌ و ساز روستایی

ارائه مصالح به روستاییان برای ساخت خانه‌، مرغداری، گاوداری، انبار علوفه و ….. نیز جزو ایده های پولساز در روستا است.

۲۱. انبارهای سرد روستایی

اگر با یک انبار سرد (سردخانه) اشتغال زایی در روستا ایجاد کنید، کشاورزان میوه ‌های آخر فصل خود را به شما خواهند داد. آن‌گاه شما می‌توانید در فصل دیگر آن میوه‌ها را از سرما خارج کرده و با قیمت بالاتر عرضه کنید.

۲۲. فروش کود و بذر به کشاورزان

کشاورزان برای تهیه کود و بذر به شهرها مراجعه می‌کنند. با راه‌اندازی مراکز عرضه کود و بذر در روستا، دیگر روستاییان از شما خرید خواهند کرد.

۲۳. اقامتگاه‌های بومگردی

اگر خانه، کلبه یا محل بلااستفاده ‌ای در روستا دارید، می‌توانید آن را به یک اقامتگاه بومگردی تبدیل کرده و از پذیرش مهمان و گردشگر، سود خوبی کسب کنید.

۲۴. برگزاری کلاس‌های آموزشی متعدد برای روستاییان

شما می‌توانید با برگزاری کلاس‌های مهارت ‌های زندگی، آشپزی، تولید محصولات خاص و …. برای زنان و مردان روستایی، درآمد روستایی خوبی برای خود ایجاد کنید.

۲۵. تولید صنایع دستی روستایی

تولید صنایع‌دستی روستایی مانند سبد از دیرباز مورد توجه بخش گردشگری و صادرات کشور بوده است که هم‌اینک هم بازار خوبی دارد.

۲۶. تولید و فروش لباس‌های محلی

تولید و فروش لباس‌های محلی هر منطقه روستایی برای گردشگران بسیار جذاب است. شما می‌توانید یا خود این لباس‌ها را تولید کنید و یا از زنان محلی که خیاطی این‌گونه لباس‌ها را بلد هستند، کمک بگیرید.

۲۷. تعمیرات ماشین‌ آلات کشاورزی

ماشین ‌آلات کشاورزی زود به زود تعمیر می‌خواهند و کشاورزان هربار آن ‌ها را برای تعمیر به شهرها می‌برند. اگر شما در داخل روستا تعمیرگاه این ماشین ‌آلات را ایجاد کنید، هم کار کشاورزان را راحت می ‌کنید و هم خود درآمد خوبی کسب خواهید کرد.

۲۸. بسته‌ بندی انواع آجیل

شما می‌توانید آجیل‌های خام کشاورزان را به‌صورت مستقیم خریداری کرده و خود بوداده و بسته‌بندی کنید. بازار فروش آجیل هم همیشه پربار است و می‌تواند سود قابل توجهی را نصیب شما کند.

۲۹. تولید انواع آرد

اگر بتوانید تجهیزات تولید آرد گندم، جو، ارزن، ذرت و …. را در داخل روستا فراهم کنید، با خرید این محصولات به‌صورت مستقیم از روستاییان و تبدیل آن‌ها به آرد، کارآفرینی کنید.

۳۰. فروش محصولات روستاییان به‌ صورت اینترنتی

اگر دانش دیجیتال ‌مارکتینگ را بلد باشید، می‌توانید تمام محصولاتی که عنوان شد را به‌ صورت اینترنتی به سراسر کشور عرضه کنید و بابت فروش هریک از تولیدکنندگان پورسانت دریافت کنید. در این‌صورت نیازی هم به انبار و سرمایه نخواهید داشت.

کلام پایانی:

شاید برای خیلی ازافراد پیدا کردن ایده های پولساز درروستا سخت به نظر بیاید اما با خواندن این مقاله می‌توانید با ۳۰ شغل پولساز و پر درامد آشنا شوید؛ علاوه‌بر این ده‌ها ایده های پولساز در روستا وجود دارد.

 

سؤالات متداول:

  1. با سرمایه ۲۰ میلیون در روستا چه کسب و کاری راه اندازی کنم؟

برای شروع کسب و کار در ابتدا بهتر استبه علایق و امکاناتی که دارید توجه کنید سپس بین ایده های معرفی شده یکی را شروع کنید.

    ۲. آیا  ایده اقامتگاه بومگردی، ایده پولسازی  در روستا است؟

ایده‌های بومگردی از سال‌ها پیش و از سایت ایر بی اند بی آمده است. شما می‌توانید خانه خود را در اختیار گردشگران قرار دهید و در ازای آن امکانات مبلغی دریافت کنید.

۳. آیا بسته بندی زعفران را می‌تونم برای صادرات شروع کنم؟

برای صادرات ابتدا باید آموزش‌های لازم را ببینید و بعد وارد بازار صادرات شوید و کسب درآمد کنید.

 

 




تاریخ: جمعه 24 آذر 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست

فهرست بهترین مشاغل آزاد پردرآمد و پولساز در ایران

 در سال‌های اخیر گرایش مردم به وارد شدن در عرصه انواع شغل های آزاد محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این بدان دلیل است که شغل‌های آزاد انعطاف پذیری و راحتی زیادی نسبت به سایر شغل‌های دولتی دارند. شغل آزاد به شما این امکان را می‌دهد که به طور مستقل برای خود کار کنید، همچینن به شما فرصتی می‌دهد تا بتوانید در آن پیشرفت کنید.

لیست انواع شغل های آزاد پردرآمد به شما این امکان را می‌دهند تا بیشتر از چیزهایی بیاموزید و یاد بگیرید که ممکن است در یک شغل سنتی و یا دولتی به شما آموزش داده شود.

در این مقاله ما در مورد رایج‌ترین شغل‌های آزاد در ایران و مزایای انواع شغل آزاد برای شما صحبت خواهیم کرد.

شغل آزاد چیست؟

در پاسخ به سؤال شغل آزاد چیست باید بگوییم اصطلاح شغل آزاد یا کار آزاد به حرفه‌ای گفته می‌شود که فرد در آن نوعی خود اشتغالی دارد، این کلمه به این معنی است که شخص برای خودش کار می‌کند و محصولات یا خدمات خود را به مشتری ارائه می‌دهد. در این گونه شغل‌ها دیگر نیازی به برقراری روابط کاری طولانی مدت وجود ندارد. در ادامه این مقاله به لیست شغل های آزاد در ایران می پردازیم.

نکته مثبت دیگر که در مورد شغل آزاد وجود دارد این است که این حرفه تنها محدود به تعداد معینی از مشاغل نمی‌شود و تنوع کاری بالاتری نسبت به انواع مشاغل دارد. به علاوه کار آزاد یک شغل بسیار انعطاف پذیر است، به این معنی که شما با شروع فعالیت خود در این حرفه دیگر با برخی محدودیت‌هایی که در شغل‌های دولتی یا سنتی وجود دارد مواجه نمی‌شوید، محدودیت‌هایی مانند کشور، محل اقامت، مسائل مربوط به ویزا و سایر شرایطی که معمولاً هنگام انتخاب یک شغل سنتی ممکن است با آن روبرو ‌شوید.

لیست رایج ترین شغل های آزاد در ایران

 قبل از پرداختن به لیست انواع شغل ها ازاد پردرآمد باید بگوییم با توجه به شرایط اقتصادی فعلی ایران دیگر نمی‌توان با قطعیت گفت که انواع شغل های آزاد (انواع شغل آزاد) درآمد بیشتری از فرم دولتی آن دارند. در واقع شغل‌های آزاد علاوه بر این که می‌توانند برای یک شخص بسیار پر سود و درآمد‌زا باشند، می‌توانند برای برخی دیگر شغلی بسیار متزلزل و بدون هیچ گونه درآمد ثابتی باشند که حتی درآمد حاصل از آن کفاف گذراندن یک ماه زندگی یک خانواده را نمی‌دهد.

البته موفقیت شما چه در این شغل‌ها و چه در شغل‌های دولتی تنها در گرو تلاش و پشتکار خود شما است و هیچگونه عامل داخلی یا خارجی دیگری روی آن تأثیر ندارد. در ادامه این مقاله قرار است برای شما چند تا بهترین مشاغل آزاد در ایران را معرفی کنیم.

۱- مربیگری

مربیگری یکی از انواع شغل های آزاد است که جدیداً در ایران بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این حرفه جز یکی از مشاغل آینده‌داری است که خیلی‌ها معتقدند قرار است تا در سال‌های آینده پیشرفت زیادی را تجربه کند.

۲- مشاور املاک

داشتن یک بنگاه‌املاک و یا کار کردن در آن یکی از انواع شغل های آزاد و پردرآمدترین شغل های آزاد ایران محسوب می‌شود. اشخاص مشغول به فعالیت در این حرفه به مردم در خرید و اجاره املاک کمک می‌کنند.

۳- آرایشگاه

آرایشگاه را می‌توان یکی از انواع مشاغل آزاد دانست که  از بهترین شغل های آزاد در ایران محسوب می شود و در تمام نقاط جهان تقریباً درآمد خوبی دارد و هیچگاه بی‌مشتری نمی‌ماند. خصوصاً در ایران، آرایشگاه یکی از انواع شغل های آزاد است که تقریباً درآمد خیلی خوبی دارد خصوصاً آرایشگاه‌های زنانه.

۴- مترجمی

مترجمی یکی دیگر از پر درامد ترین شغل های ازاد است که مهارتی بسیار ارزشمند محسوب می‌شود. مترجمی نیز جز آن دسته از شغل‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن حتی در کشورهای دیگر نیز به کسب درآمد دلاری مشغول شوید. پس اگر به زبان دومی تسلط دارید می‌توانید به واسطه آن کسب درآمد کنید. پیش‌بینی شده است که این شغل در دهه آینده بیش از ۴۲ درصد رشد خواهد کرد.

۵- عکاسی

همانطور که می‌دانید عکاسی یک مهارت ساده است که به دانش فنی پیچیده و خاصی نیاز ندارد و یکی از بهترین شغل های آزاد در ایران محسوب می شود و اگر شما عاشق عکاسی هستید می‌توانید با گذراندن دوره‌های آموزش مربوط به آن، این حرفه را به طور جدی آغاز کنید. همچنین می‌توانید به عنوان فیلمبردار حرفه ای در جشن‌ها و رویدادها مشغول به فیلمبرداری شوید و از این راه کسب درآمد نمایید.

۶- فروشنده صنایع دستی

این نوع شغل آزاد که نامش در لیست مشاغل آزاد موجود در ایران نیز ثبت شده است بیشتر برای دانشجویان دختر مناسب است؛ زیرا مهارت گلدوزی، طراحی جواهر و یا ساخت دکوراسیون منزل امری ساده است و به ظرافت و مهارت نیاز دارد که دخترها قادرند تا به خوبی از پس آن برآیند و یادگیری این گونه مشاغل از طریق اینترنت امکان پذیر است. علاقه‌مندان به این شغل پس از یاد گرفتن این حرفه و ساخت چند نمونه کار می‌توانند با تشکیل یک صفحه در رسانه‌های اجتماعی مانند؛ اینستاگرام و فیسبوک محصولات خود را به نمایش بگذارند و از فروش آن‌ها کسب درآمد کنند.

۷- معلم خصوصی

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به موضوعات تحقیقی علاقه‌مندید و استعدادی در زمینه ساده‌سازی و توضیح آن به دیگران دارید، می‌توانید به عنوان یک معلم خصوصی مشغول به کار شوید و به دانش آموزان خود به طور خصوصی به درک و فهم ساده تر برخی دروس مانند ریاضیات، علوم … کمک کنید.

۸- جراحان و پزشکان

 از دیگر انواع شغل آزاد می توان به جراحی اشاره کرد. جراحی و پزشکی به دلیل ماهیت حیاتی که دارند جز شغل های پردرآمد آزاد در سرتاسر دنیا محسوب می‌شوند. همچنین این مشاغل دارای ریسک بالایی هستند و نیاز به دانش گسترده و تجربه بالا دارند.

۹- موبایل فروشی و تعمیرات موبایل

با توجه به تورم‌ها و گرانی‌های بی‌سابقه جدید که در ایران شاهد آن هستیم، شاهد گران شدن قیمت انواع گوشی‌های هوشمند بوده‌ایم.  با توجه به گران شدن قیمت اولیه این گوشی‌ها، قیمت خدمات تعمیراتی و فروش لوازم جانبی آن‌ها نیز افزایش یافته است. در حال حاضر شغل فروش موبایل و تعمیرات موبایل یکی از پولسازترین مشاغل از بین شغل های آزاد فنی در ایران محسوب می‌شود.

۱۰- وکالت

اگر وکالت بهترین شغل آزاد در ایران نباشد، قطعاً یکی از بهترین‌های آن محسوب می‌شود. این شغل آزاد درآمد خوب و قابل توجهی در ایران دارد و علاوه بر سختی‌هایی که دارد یک شغل هیجانی نیز محسوب می‌شود.

۱۱- راه اندازی فروشگاه آنلاین

یکی از مشاغل آزاد پردرآمد مرتبط با دیجیتال مارکتینگ، راه اندازی فروشگاه آنلاین یک شغل آزاد با سرمایه کم است.

۱۲- تأسیس یک آشپزخانه یا بیرون بر غذا

 می توان گفت تأسیس یک آشپزخانه و یا بیرون‌بر بهترین شغل ازاد در ایران و یا حداقل یکی دیگر از پردرآمدترین شغل های آزاد ایران محسوب می‌شود. همچنین اگر شما در این حرفه از کیفیت غذا و سرویس‌دهی تقریباً مناسبی برخوردار باشید، می‌توانید در مدت زمان کمی بسیار محبوب شوید و به فروش خوبی دست پیدا کنید.

شغل دولتی بهتر است یا آزاد؟

اکنون که به خوبی با لیست مشاغل آزاد موجود در ایران آشنا شده‌اید بهتر است به سؤال شغل های غیر دولتی یا دولتی بپردازیم و بگوییم همواره جوانان پس از اتمام دانشگاه این سوال را در ذهن خود دارند که شغل آزاد بهتر است یا دولتی؟  البته هر یک از این دو نوع شغل مزایا و معایب خاص خود را دارند اما در ایران اکثر مردم ترجیح می‌دهند تا در یکی از مشاغل دولتی مشغول به کار شوند، زیرا معتقدند مزایا آن خیلی بیشتر از معایبش است و تمام تلاش خود را صرف این موضوع می‌کنند تا در آزمون‌های دولتی شرکت کنند و پذیرفته شوند.

برخی‌ها نیز شغل آزاد را به این دلیل انتخاب می‌کنند که دیگر به اصطلاح آقای بالا سر نداشته باشند و خودشان رئیس خودشان باشند، همچنین این دسته از افراد معتقدند که مشاغل آزاد دارای درآمد بسیار بیشتری نسبت به مشاغل دولتی هستند.

بین این ادعاها هیچ‌کس نمی‌تواند به طور قطعی اعلام کند که کدام شغل نسبت به دیگری برتری دارد، اما چیزی که مشخص است این است که هر فرد باید بر اساس شرایط استعداد و عوامل دیگر اقدام به انتخاب یکی از این دو دسته شغل موجود کند.

قطعاً برای کسانی که قصد دارند تا با سرعت بسیار زیادی پولدار شوند و راه صد ساله را یک شب طی کنند، انتخاب یکی از انواع شغل های آزاد می ‌تواند گزینه‌ای منطقی‌تر نسبت به مشاغل دولتی باشد، اما آن‌ها باید تمام جوانب را در نظر بگیرند و بدانند که موفق شدن در این عرصه نیازمند خلاقیت و ایده‌های کاملاً نو است.

مشاغل دولتی نیز مناسب آن دسته از افرادی است که ترجیح می‌دهند در برابر زمان کاری مشخصی که کار می‌کنند حقوق ثابت ماهیانه دریافت نمایند. این دسته از افراد قطعاً زیاد آدم‌های ریسک‌پذیری نیستند و ترجیح می‌دهند تا یک شغل آرام و ساده به دور از هرگونه هیجان داشته باشند.

در واقع طرفداران مشاغل دولتی به علت امنیت شغلی این کار آن را انتخاب کرده‌اند و یکی دیگر از عوامل تأثیر‌گذار در انتخاب آن‌ها این بوده است که تصمیم دارند پس از گذشت ۲۵ سال کار مفید بازنشسته شوند و با انتخاب این گونه شغل به نوعی آینده خود را نیز تأمین می‌کنند.

البته در حال حاضر در ایران به دلیل تقاضای حجم زیادی از مردم برای استخدام در ادارات و سازمان‌های دولتی، آزمون‌های آن را اندکی دشوارتر از قدیم کرده‌اند و امکان استخدام در این قبیل شغل‌ها خیلی کم و محدود شده است.

معرفی شغل های آزاد با سرمایه کم در ایران

در معرفی شغل آزاد پردرآمد در ایران باید بگوییم امروز دیگر برخلاف گذشته با پیشرفت علم، پیدا کردن یک شغل آزاد و سودآور که نیاز به سرمایه اولیه کمی هم داشته باشد برای همه امکان پذیر است. در ادامه این مقاله قرار است شما را با تعدادی از این شغل‌ها در ایران آشنا کنیم.

انجام کارهای فریلنسری و کارهایی که در خانه به واسطه اینترنت انجام می‌شوند یکی از انواع شغل های آزاد با سرمایه کم است که هرکس می‌تواند از عهده انجام آن بربیاید.

به طور کلی کارهایی که به واسطه اینترنت و از طریق دورکاری انجام می‌شوند به دلیل اینکه شخص هزینه‌ای را صرف رفت و آمد و یا اجاره یک مکان به عنوان شرکت نمی‌کند، می‌توان گفت که سرمایه اولیه اندکی نیاز دارند.

در ادامه شما را با چهارتا از این مشاغل پرطرفدار و کم‌هزینه آشنا می‌کنیم:

۱- تولید محتوا

در واقع شخصی که تولید محتوا می‌کند با هدف جذب مخاطب به صورت مستقیم یا غیر مستقیم برای تبلیغ یک محصول یا خدمات خاص اقدام به تولید محتوا می‌نماید. محتوا نیز به صورت اشکال مختلفی ارائه می‌شود که از طریق اینترنت و رسانه‌های اجتماعی برای همگان قابل خواندن و یا شنیدن است. در واقع یک محتواساز در کار خود به جستجوی طولانی مدت موضوعات مختلف، تنظیم مجدد آن‌ها و ارائه آن‌ها به روشی کاملا جدید و متفاوت به مخاطبین می‌پردازد.

۲-مترجمی

در ادامه مبحث معرفی شغل های آزاد باید به مترجمی نیز اشاره کنیم که گذشته از اینکه مشغول شدن به کار ترجمه نیازمند داشتن توانایی و تسلط کامل شخص به یک یا چند زبان خارجی است، می‌توان گفت شغل مترجمی یک شغل آزاد با سرمایه کم است که تنها هزینه‌ای که نیاز دارد هزینه‌های مرتبط با خرید یک لپ تاپ، گوشی و  اینترنت است.

۳- اینفلوئنسری

این روزها با محبوبیت یافتن هرچه بیشتر شبکه‌های اجتماعی شغلی تحت عنوان اینفلوئنسر خصوصاً در اینستاگرام بسیار محبوب و معروف شده است. این شغل درآمد اولیه بسیار اندکی نیاز دارد اما یک شخص باید قادر باشد تا بتواند به خوبی با مخاطبین خود ارتباط برقرار کنند و فالوورهای خود را بالا برده و با دریافت تبلیغات از شرکت‌های مختلف به کسب درآمد مشغول شود.

۴- ادمین شبکه های اجتماعی

با توجه به محبوب‌شدن هرچه بیشتر فروشگاه‌های آنلاین و پررنگ شدن نقش شبکه‌های اجتماعی در خرید و فروش محصولات و به دلیل حجم بالای تقاضای کاربران برای خرید، گاهاً صاحبان این مشاغل نمی‌تواند به تنهایی از عهده پاسخگویی به تمامی کاربران خود بر‌بیایند به همین جهت اقدام به استخدام ادمین شبکه‌های اجتماعی می‌کنند. این کار شغلی با سرمایه اولیه بسیار اندک است و جز مشاغل راحت و در دسته بهترین کارهای آزاد قرار می گیرد.




تاریخ: جمعه 24 آذر 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست

آموزش فروش ، تکنیک های افزایش فروش

اگر تجارت مخصوص به خود را دارید و تمام تمرکز خود را بر روی بالا بردن تعداد فروش‌هایتان گذاشته‌اید، خواندن این مقاله می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد؛ زیرا در این مقاله قرار است که فوت و فن‌های آموزش فروش را به شما بیاموزیم که به واسطه اجرای صحیح آن‌ها شما قادر خواهید بود تا با ایجاد مهارت فروش و آموزش چند تکنیک فروش به تیم‌تان به راحتی میزان فروش محصول خود را چند برابر کنید.

آموزش فروش به فرایند آموزشی گفته می‌شود که به منظور رسیدن به یک هدف خاص انجام می‌گردد. به طور کلی روند آموزش فروش با هدف توسعه در کسب کار و ظرفیت ذهنی و جسمی فرد فروشنده انجام می‌شود تا وی را قادر سازد تا کاری را که به او محول شده است با کمترین هزینه، تلاش و کمترین زمان به پایان برساند. همچنین آموزش تکنیک فروش به فروشنده باعث افزایش کارایی وی و کاهش هزینه‌های مرتبط با شما می‌شود.

بنابراین مفهوم آموزش فروش را می‌توان روندی توصیف کرد که در آن شما با گذراندن آموزش‌های مرتبط با کسب مهارت فروش، دانش و تجربه‌های لازم دیگر قادر خواهید بود تا بتوانید متناسب با الزامات مدیریت فروش و نیازهای بازار و محیط پیرامون عملکردی موفقیت آمیز داشته باشید. در واقع گذراندن یک دوره آموزش خوب را می‌توان نوعی روش جذب مشتری برای فروش بیشتر دانست.

آموزش چند مهارت فروش کلیدی که هر فروشنده ای باید بداند

شاید تعریف دقیقی از مهارت فروش را بتوان این‌گونه تعریف کرد، مجموعه مهارت‌هایی که فروشنده از آن برخوردار است و با استفاده از آن‌ها به راحتی می‌تواند معامله فروش را به انجام برساند. همچنین در علوم تجارت و اقتصاد، هنر فروش به توانایی افراد در فروش آسان خدمات  گفته می شود.

همچنین کارشناسان این صنعت تعدادی از مهارت‌های فروش مستقیم را در نظر گرفته‌اند که به واسطه استفاده از آن‌ها فروشنده می‌تواند مشتری را راضی به خرید محصول کند و او را به نوعی به مشتری دائمی شرکت خود تبدیل سازد، در ادامه این مقاله قرار است شما را با مهمترین این مهارت‌ها آشنا کنیم. مطلب استراتژی اقیانوس آبی را بخوانید.

  • برقراری ارتباط با مشتری

اولین نکته در رابطه با آموزش فروش، فراگیری مهارت‌های ارتباطی قوی و پایه‌ای است که در واقع اساس ایجاد روابط معنادار با مشتری محسوب می‌شود. همچنین برقراری ارتباط با مشتری باعث می‌شود تا بتوانید انتظارات آن‌ها را با درایت تمام برآورده سازید. همه مشتریان یک شخصیت کاریزماتیک و جذاب را می پسندند و راحت تر و سریع تر ارتباط برقرار می کنند. پیشنهاد می کنیم مقاله معنی کاریزماتیک چیست؟ را بخوانید. زمانی که صحبت از برقراری ارتباط با مشتریان می‌شود تنها منظور ما برقراری ارتباط از طریق یک مکالمه سریع و مختصر با مشتری نیست، بلکه باید دو نکته زیر را در نظر بگیرید:

  • برخورداری از توانایی برقراری ارتباط از طریق ایمیل، رسانه‌های اجتماعی و کنفرانسهای ویدئویی با مشتریان
  • برخورداری از این قابلیت که به عنوان یک فروشنده در طول چرخه فروش و مراحل بازاریابی ، خود را جای مشتری بگذارید و بتوانید به نحو احسن با او ارتباط برقرار کند.
  • آینده نگری

فروشندگان به این منظور که بتوانند تاثیر‌گذارتر در حرفه‌ی خود عمل کنند، باید قادر باشند تا یک رویکرد استراتژیک به منظور شناسایی فرصت‌های جدید کسب و کار برای خود اتخاذ کنند.

یک فروشنده پس از از تعیین رویکرد استراتژیک مخصوص به خود از این به بعد خود را متعهد می‌بیند که روزانه روی آن کار کند به گونه‌ای که پس از مدتی توانایی این را داشته باشد تا خواسته‌ی مشتریان خود را بشناسد، به راحتی با آن‌ها ارتباط برقرار سازد و فروش خود را با موفقیت ثبت نماید.

  • شناخت نیاز خریدار

یکی دیگر از نکات مهم در آموزش فروش یادگیری مهارت شناخت نیاز مشتری است. فروشندگان و نمایندگان امروزی دیگر باید قادر باشند تا درک کاملی از نوع نیاز شرکت هر مشتری، چالش‌های تجاری و اولویت‌های ترجیحی آن‌ها داشته باشند. رسیدن به چنین درک و شناختی تنها به واسطه پرسیدن سوالاتی کاملاً هوشمندانه ممکن می‌شود که فروشنده باید این توانایی را داشته باشد تا با تجزیه این پاسخ‌ها نتایج مطلوبی را شناسایی کرده و فروش خود را با موفقیت به ثبت برساند.

  • به مشتریان خود گوش کنید

شاید قدرت شنوندگی به سخنان خریداران را بتوان مهمترین بخش مهارت فروشندگی دانست و الزامی است که هر فروشنده‌ای قادر به انجام این کار باشد. در واقع اگر شما به عنوان یک فروشنده با دقت هر چه تمام‌تر به سخنان خریداران گوش فرا‌دهید می‌توانید اطلاعات بیشتری از آن‌ها کسب کنید و از این اطلاعات دریافتی به نفع خودتان در به فروش رساندن محصول و یا خدماتتان بهره ببرید.

همچنین این نکته را بدانید که خریداران متوجه می‌شوند شما واقعاً به حرف‌های آن‌ها گوش می‌دهید و یا تنها در حال آماده کردن سخنرانی خود بعد از اتمام رسیدن حرف‌های آن‌ها هستید، پس بهتر است تا با گوش دادن فعال، اعتماد خریدار و مشتری را به دست آورید.

  • اعتماد مشتریانتان را به دست آورید

شما باید بتوانید به عنوان یک فروشنده با ارائه راه‌‌های مختلف و خلاقانه به خریداران به منظور رفع مشکلات و اعتراض‌های آن‌ها اعتمادشان را به خود جلب نمایید. همچنین شما می‌توانید در زمینه خرید یک جنس با برند جدید به مشتری خود این آرامش خاطر را القا کنید که انتخاب درستی کرده است و از آن پشیمان نخواهد شد؛ زیرا همانطور که می‌دانید مشتریان همواره ترجیح می‌دهند تا اجناس مورد نظر خود را از برندهای معتبر و قدیمی تهیه کنند و هنگام مواجهه با یک برند جدید ممکن است نیاز به مشاوره‌ی شما به عنوان یک فروشنده داشته باشند.

هدف اصلی از آموزش فروش چیست؟

در ادامه برای شما چندتا از اصلی‌ترین اهداف آموزش فروش به فروشندگان را آورده‌ایم:

  • تربیت نمایندگان فروش واجد شرایط برای دستیابی آسان به اهداف فروش تیمی خود.
  • بهبود مدیریت ارتباط با مشتریان از طریق توسعه توانایی نمایندگان فروش در برقراری ارتباط موثر با مشتریان، پاسخگویی به شکایات، اعتراض‌ها و ارائه مشاوره و راهنمایی‌های لازم به آن‌ها.
  • با ایجاد گرایش و تمایل به موفقیت در فروشندگان باعث می‌شود تا به شیوه‌ای موثر روحیه فروشندگان بالاتر رود.
  • آموزش فروش به فروشندگان به منظور افزایش توانایی آن‌ها در مدیریت زمان و هزینه با آموزش مهارت‌ها و روش‌های مدرن.

چگونه می توانیم یک تیم را برای فروش آموزش دهیم؟

در این قسمت از مقاله ما نکاتی را به شما آموزش می‌دهیم که توسط آن قادر خواهید بود تکنیک فروش تیم بازاریابی خود را تقویت کنید و قابلیت‌های فروش آن‌ها را توسعه دهید.

  1. نیاز های تیم خود را درک کنید

اولین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که اگر شما به فکر راه اندازی یک تیم کاری هستید، حال در زمینه فروش و یا در هر زمینه دیگر باید سعی کنید که این تیم را از افرادی تشکیل دهید که تا حدودی  دارای نقاط مشترک هستند و در عین حال امتیازاتی دارند که آن‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کند.

در این زمینه مهم است که بتوانید نقاط قوت و ضعف هر یک از فروشندگان خود را بشناسید؛ زیرا این اقدام به شما کمک می‌کند تا تدابیری را برای تبدیل نقاط ضعف آن‌ها به قدرتشان انجام دهید.

برای درک این نیازها می‌توانید جلساتی را با تیم خود برگزار نمایید تا در آن نتایج فروش اخیر خود را تجزیه  و تحلیل کنید. این نکته را فراموش نکنید که هدف از تشکیل این جلسات شناختن نقاط قوت و ضعف تیم و رفع آن‌هاست نه ایجاد هرگونه بحث و جدال.

  1. هدف از آموزش فروش را تعیین کنید

قبل از اینکه آموزش فروش خود را به تیم شروع کنید بهتر است تا به روشنی بدانید که هدفتان دقیقا از این آموزش چیست؟ و می‌خواهید به واسطه آن چه چیزی را بدست آورید؟

همچنین باید برای خود مشخص کنید که به چه تعداد فروش و یا درصد فروشی قصد دارید برسید؟ همچنین تعیین کنید که چه مدت باید صبر کنید تا بتوانید ثمر کاری که انجام داده‌اید را مشاهده کنید؟

اینکه شما قبل از اقدام به هر کاری شروع به تعیین اهداف‌تان کنید باعث می‌شود تا در ادامه مراحل کار مقایسه و درک نتایج به دست آمده برای شما راحت‌تر ‌گردد. ایجاد آموزش برای پرسنل فروش بدون داشتن هدفی مشتاقانه اصلا کار درستی نیست و حتی ممکن است باعث پرت شدن توجه فروشندگانتان گردد.

  1. تحلیل وضعیت رقبا

این موضوع می‌تواند مهم باشد که رقبای خود را تجزیه تحلیل کنید و ببینید آن‌ها دقیقا چه کاری انجام می‌دهند تا بتوانند تکنیک‌ها و روش‌های خود را به روز نگه دارند. هر شرکت رویکردی کاملا متفاوت برای خود دارد و شما با تحلیل این شگردها و تکنیک‌های فروش رقیبانتان می‌توانید ایده‌های زیادی بگیرید و از آن‌در صنعت فروش و معرفی محصولات خود بهره ببرید.

همچنین سعی کنید اطلاعات مفید مورد نیاز خود را در چندین زمینه جمع‌آوری کنید؛ از جمله دانش، محصول، حساسیت بازار، تکنیک فروش، روش‌های فروش ویژه متناسب با هر محصول، و پی بردن به .

پس از تجزیه و تحلیل کردن شگردها و تکنیک‌های اجرا شده توسط شرکت‌های رقیب، آن‌ها را با محصولات و نوع تجارت خود هماهنگ سازید.

  1. استفاده از موفقیت‌ها و دستاوردهای واقعی که تا کنون داشته‌اید

به منظور اینکه آموزش‌های خود را مفیدتر و لذت بخش‌تر کنید و  یادگیری عمیقی را در خاطر تیم فروش خود به ثبت برسانید، بهتر است تا از نمونه‌های واقعی که قبلاً در تجارت شما اتفاق افتاده است برای آن‌ها تعریف کنید.

صحبت کردن در مورد این موفقیت‌ها و ذکر فروش‌های بی سابقه قدیمی خود می‌تواند توجه تیم فروشتان را به خود جلب نماید. همچنین سعی نکنید آموزش فروشی که در شرکت خود می‌دهید صرفاً جنبه تئوری داشته باشد و از واقعیت‌های کسب و کارتان کاملا به دور باشد.

در واقع شما هنگام آموزش به تیم فروش خود با آوردن مثال‌هایی که قبلاً در شرکت شما رخ داده است و تشریح نحوه به وقوع پیوستن آن‌ها نوعی انگیزه به تیمتان می‌دهید که باعث می‌شود تا آن‌ها در صدد تکرار چنین مواردی باشند.

  1. تمرکز خود را روی تمرین های عملی بگذارید

همانطور که در پاراگراف قبلی برای شما توضیح دادیم یک آموزش فروش خوب به آموزشی گفته می‌شود که شامل دوز مناسبی از اطلاعات تئوری و عملی است.

همچنین این موضوع را در روند اموزش خود به یاد داشته باشید که یکی از مهمترین اهداف آموزش شما به فروشندگانتان کسب نتایج رضایت بخش در بازار بوده است و به همین دلیل استفاده از آموخته‌ها بخشی اساسی از دوره آموزش آن‌ها محسوب می‌شود.

شما برای دستیابی به اهداف فروشی که دارید باید قادر باشید تا به طور عملی هر آن‌چه را که به طور تئوری به آنها اموزش داده‌اید را به مرحله‌ی اجرا در بیاورید.

  1. به منظور آموزش بهتر از متخصصین و کارشناسان این صنعت دعوت کنید

یکی از راه‌های آموزش بهتر و ایجاد خلاقیت و ابتکار در اعضای تیم‌تان این است در حین آموزش از متخصصین و کارشناسان این صنعت برای گفتگوی مستقیم با فروشندگانتان دعوت کنید. دقت کنید که این متخصصین فروش را به گونه‌ای انتخاب کنید که بتوانند در مدت زمان کوتاهی فروشندگان شما را متحول سازد.

نتیجه‌گیری

ما در این مقاله سعی کردیم تا با ارائه نکاتی متفاوت در زمینه‌‌فروش به شما عزیزان، فوت و فن‌های آموزش فروش را به شما تعلیم دهیم. همچنین در این مقاله با اشاره کردن به مهارت‌های فروش کلیدی که هر فروشنده باید قادر به انجام آن باشد سعی کردیم تا به شما چندین نکته کلیدی در زمینه تقویت مهارت فروش و تکنیک فروش آموزش دهیم. امیدواریم مطالب و آموزش‌های ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد.




تاریخ: جمعه 24 آذر 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست

مراحل بازاریابی چیست؟ 

یکی از قسمت‌های مهم برای پروسه فروش موفق را می‌توان بازاریابی در نظر گرفت؛ البته باید توجه داشته باشید که مراحل بازاریابی و فروش را به درستی انجام دهید. حال شاید برای شما سؤال پیش بیاید که مراحل بازاریابی چیست؟ در ادامه تصمیم داریم توضیحات جامع و کاملی را در اختیارتان قرار دهیم تا به طور کامل جواب این سؤال را به دست آورید.

پیش از هر چیزی باید بدانید که فرایند بازاریابی برای هر کسب‌وکاری متفاوت است و بسته به نوع حرفه انتخابی تعیین می‌شود؛ البته باید متذکر شد که در بیشتر مواقع و شرایط اصول بازاریابی یکسان است.

آشنایی شما با اصول اولیه بازاریابی، شرایطی را برای شما ایجاد می‌کند که بتوانید کسب و کار خود را بهبود ببخشید؛ بنابراین در پاسخ به سؤال مراحل بازاریابی چیست؟ باید گفت شرایط و اصولی به حساب می‌آیند که شما را در راستای موفقیت یاری می‌کنند و سبب می‌شوند مسیر موفقیت با سرعت بیشتر سپری شود. البته توجه داشته باشید که برای گرفتن نتیجه بهتر، تمام اصول را توأم با یکدیگر انجام دهید.

اگر شما نیز به دنبال جواب مراحل بازاریابی چیست؟ هستید، ادامه متن را از دست ندهید و با ما همراه باشید. در ادامه تمام مراحل را به صورت کامل برای شما توضیح خواهیم داد تا از آن‌ها در راستای پیشرفت و ارتقاء کسب و کارتان استفاده کنید.

مراحل بازاریابی چیست؟ چگونه بازاریابی را شروع کنیم؟

  1. روی رقبا تحقیق کنید

شما باید برای موفق شدن، نیاز دارید تا بدانید اصول بازاریابی چیست؟ و رقبای خودتان را به خوبی شناسایی کنید. شما باید بدانید رقیب اصلی‌تان کیست و با استفاده از چه شیوه‌هایی توانسته مسیر موفقیت را طی کند. این موضوع به شما کمک می‌کند تا از کلیدهای موفقیت رقبا استفاده کنید و خود نیز به موفقیت برسید.

  1. بر روی مخاطبان تحقیق کنید

هر چه شناخت بیشتری بر مخاطبان خود پیدا کنید، می‌توانید تأثیرگذارتر به فعالیت خود بپردازید. شما باید در رابطه با مسائلی چون سن، جنسیت، نیازهای اصلی و … مخاطبان خود، اطلاعات کاملی داشته باشید تا متناسب با آن‌ها خدمات خود را ارائه دهید.

  1. تحقیقات انجام شده را بررسی کنید

پس از آن که تحقیقات لازم را انجام دادید، نوبت به تجزیه‌وتحلیل آن‌ها می‌رسد. شما با انجام این کار می‌توانید پایه کسب و کار خود را قوی بسازید؛ چرا که نتایج به دست آمده، همگی شیوه و روش‌های موثر بر موفقیت هستند.

  1. مشتری هدف را شناسایی کنید

با انجام مرحله قبل، یعنی تجزیه‌وتحلیل تحقیقات، به این نتیجه خواهید رسید که مشتریان هدف شما چه افرادی هستند. با شناسایی چنین موضوعی، می‌توانید مسیر حرکت خود به سمت موفقیت را درست‌تر سپری کنید.

  1. عملکرد خود را اندازه‌گیری کنید

شما باید عملکرد بازاریابی شروع شده را اندازه‌گیری و ارزیابی کنید. البته منظور ما فقط تأثیر بازاریابی بر فروش نیست، بلکه شما باید تعداد تماس‌ها، پرسش‌ها و دیگر درخواست‌ها را نیز بررسی کنید و تغییرات بازه زمانی پیش از بازاریابی و پس از بازاریابی را به دست آورید و متوجه شوید که این موضوع چه تأثیری بر کسب و کار شما داشته است.

  1. یک برنامه اجرایی ایجاد کنید

شما باید برای موفق شدن در بازاریابی، یک برنامه اجرایی را آماده کنید. این برنامه به شما این امکان را می‌دهد فعالیت‌های تأثیرگذار در زمان‌های مناسب به اجرا در بیاورید و آن را به فرد مناسبی برای به اجرا درآوردن بسپارید.

  1. وفاداری و رضایت مشتریان را ارزیابی کنید

شما باید هر از چندگاهی رضایت و وفاداری مشتریان خود را ارزیابی کنید. این کار به شما این امکان را می‌دهد که فعالیت‌های خود را به درستی سازمان‌دهی کنید؛ یعنی در صورت موفقیت مسیر قبلی را ادامه و در صورت عدم دریافت نتیجه مطلوب، شیوه دیگری را انتخاب کنید. این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است و یکی از مهم‌ترین پاسخ‌ها برای سوال مراحل بازاریابی چیست؟ به حساب می‌آید.




تاریخ: جمعه 24 آذر 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست

نکات مهم بازاریابی در ایران

 

  1. مشتری‌تان را برای بازگشت مجدد تشویق کنید

تشویق‌کردن مشتریان برای بازگشت مجدد به سمت کسب‌وکار شما یکی از مهم‌ترین نکاتی است که در بازاریابی در ایران وجود دارد و شما می‌توانید این کا را به چندین شیوه انجام دهید. برای مثال یک مرکز خرید لیستی را تهیه کرده است که در آن تعداد دفعاتی که مشتریان به خرید از این فروشگاه می‌پردازند ثبت می‌شود. بعد از ۸ بار خرید کردن یک خرید رایگان هدیه می‌گیرند. این کار سبب افزایش تعداد دفعات خرید در بازه زمانی کوتاهی می‌شود. شما نیز می‌توانید با توجه به نوع کسب‌وکاری که دارید از شیوه در بازایابی استفاده کنید.

  1. از بازاریابی مشارکتی استفاده کنید

در ایران برخی از کسب‌وکارهایی که به یکدیگر مرتبط هستند با یک‌دیگر در حوزه بازاریابی به مشارکت می‌پردازند. این کار علاوه‌بر افزایش احتمال جذب مشتری سبب کاهش هزینه نهایی برای بازاریابی می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص«کاهش هزینه سازمان» مقاله مرتبط را مطالعه نمایید.

  1. برای جذب بیشتر مشتریان هدایایی را درنظر بگیرید

در نکته اولی که برای بازاریابی در ایران ذکر کردیم، گفتیم که ارائه خدماتی مانند امکان یک بار خرید رایگان بعداز ۷ بار خریدکردن می‌تواند مشتریان را به مراجعه‌های پی‌درپی تشویق کند. ارائه هدایای ویژه به مشتری‌های باسابقه و مشتر‌ی‌های جدید نیز می‌تواند سبب جذب مشتری در مراجعه به کسب‌وکار و استفاده از خدمات شما شود.

  1. از ارائه پیشنهادات وسوسه‌انگیز استفاده کنید

بسیاری از فروشگاه‌های مجازی و فیزیکی که در ایران در حال فعالیت هستند تخفیفاتی را برای زمان‌های مشخصی درنظر می‌گیرند. این کار سبب ایجاد یک انرژی مضاعف در مشتری برای خرید می‌شود زیرا حس می‌کند اگر این محصول را خریداری نکند یک فرصت طلایی را از داده است.

۳ مرحله بازاریابی مخصوص ایران!

  • توجه به فرهنگ مردم
  • در نظر گرفتن شرایط اقتصادی
  • کمک گرفتن از درآمدهای دلاری

در این مقاله مراحل بازاریابی چیست؟ و چگونه بازاریابی را شروع کنیم. درباره اصول بازاریابی چیست، صحبت کردیم. نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید. بنظر شما بهترین روش بازاریابی چیست؟

 

 

سوال و جواب

۱- بازاریابی چه فوایدی برای کسب و کار دارد؟

بازاریابی در نهایت می‌تواند فروش خدمات و محصولات یک کسب و کار را افزایش دهد.

۲- بازاریابی سنتی یا بازاریابی دیجیتال؟!! کدام‌یک برای کسب و کار ما بهتر است؟

بهترین روش استفاده از هر دو بازاریابی است اما ممکن است در شرایطی صرفا یک نوع از بازاریابی کافی باشد.

۳- بازاریابی برای کسب و کار چقدر هزینه دارد؟

متناسب با نوع کسب و کار، هزینه بازاریابی متفاوت است و رقم مشخصی ندارد.

 

برخی از سؤالات رایج

۱. بازاریابی چیست؟

بازاریابی، یکی از مهم‌ترین قسمت‌های فروش موفق هر محصول یا خدمت است. مراحل بازاریابی اگر به ‌صورت اصولی انجام شوند احتمال فروش موفق محصول یا خدمت بیشتر می‌شود. بازاریابی اصولی باعث می‌شود شرکت شما در فروش خدمت یا محصول‌های‌تان بسیار موفق عمل کند.

۲. مراحل بازاریابی کدامند؟

  1. مشخص کردن هدف کسب و کار در بازاریابی
  2. الویت بندی اهداف سازمان
  3. تحقیقات بازار
  4. شناسایی و یافتن کانال‌های بازاریابی
  5. مشخص کردن بودجه‌ی اولیه بازاریابی یا مارکتینگ

۳. پرکاربردترین کانال‌های بازاریابی کدامند؟

  1. تبلیغات تلویزیونی و رادیویی
  2. ایمیل مارکتینگ
  3. تبلیغات نیتو یا محلی
  4. شبکه‌های اجتماعی
  5. تبلیغات داخل اپ اپلیکیشن موبایل
  6. برگزاری وبینار یا سمینار



تاریخ: جمعه 24 آذر 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست